Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz urbanjozsi #13898 üzenetére
A gmail nem megy, nem net hiba hanem valami más lesz, sebesség maxon van.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
urbanjozsi
senior tag
Sziasztok!
Szolnok UPC 120-as net. Gmail nem megy, vatera bejelentkezés nem megy, t-mobile.hu bejelentkezés nem megy. PH, FB oké.
Miért lehet ez?
Értékek:
Felfele irányuló
1 5 Zárolva 50800000 64QAM 2560000 ATDMA 49.0
2 4 Zárolva 46700000 64QAM 2560000 ATDMA 49.2
3 3 Zárolva 43400000 64QAM 2560000 ATDMA 48.9
4 6 Zárolva 54100000 64QAM 2560000 ATDMA 50.2
Lefelé irányuló
1 8 Zárolva 466000000 256QAM 6952000 39.8 3.0
2 6 Zárolva 450000000 256QAM 6952000 41.4 3.1
3 7 Zárolva 458000000 256QAM 6952000 41.3 3.2
4 5 Zárolva 442000000 256QAM 6952000 40.8 2.6
5 1 Zárolva 410000000 256QAM 6952000 40.4 2.1
6 2 Zárolva 418000000 256QAM 6952000 40.7 2.4
7 3 Zárolva 426000000 256QAM 6952000 40.4 2.4
8 4 Zárolva 434000000 256QAM 6952000 40.2 2.7 -
blakey
titán
válasz balage25 #13892 üzenetére
Nálam a Thomson DVR van évek óta a harmony-ban, nem cserélem, mert ugyanúgy minden funkció benne van.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Levi123
senior tag
-
Topikgazda
-
Levi123
senior tag
válasz Intruder2k5 #13887 üzenetére
Szia,
köszönöm a választ, ennek örülök, hogy ha másik tévét akarok pl. a hálószobába akkor nem kell újabb digitális beltérit bérelni.
Alap analóg csomag van ~25 csatorna, de van még hűségidő a netre is, megkérdezem őket is, hogy válthatok-e.upsyka neked is köszönöm a választ!
Levi
-
RBJ
addikt
Na nem biztos, hogy ide vág de a deluge kliensem azt írja, hogy nincs bejovő kapcsolat.
Ez azért érdekes mert ki és be is rendes a sebesség sőt ha megnézem magam aktív a kapcsolat is.
Akkor mi lehet a gond?Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
cdl
senior tag
Sziasztok.
Kellene egy kis segítség
A Harmony-mat tanítanám be.
Most váltottam szolgáltatót, UPC.
Kaptam egy Cisco felvevős boxot, ennek kellene a pontos tipusát beadni a távirányítónak. -
MODERÁTOR
válasz zannor #13886 üzenetére
Hi!
Ezt nehéz megmondani, mert ezer féle eljárás van, biztosat csak az üfsz tud! Természetesen a szerződésed továbbra is megmarad, csak határozatlan időbe megy át, de ez azt is jelenti, hogy már a díj sem lesz garantált! Na most van akinek nem változtattak, de van olyan is, akinek "rendszeresen" emelgetnek 1-200Ft-okat, 1-2 havonta! Az újabb hűségvállalás tudtommal úgy megy, hogy ugyanarra nem vállalhatsz újabb hűséget, valamit mindenképpen váltani kell! De ez is nyilván attól függ, ki hol lakik, milyen a konkurencia, mennyire tartanak attól, hogy szolgáltatót váltasz!
-
MODERÁTOR
-
zannor
tag
Üdv!
A holnapi napon lejár az UPC szerződésem. 2 héttel ezelőtt kerestek a megújítással kapcsolatban, de elmaradt a dolog.
Ha lejár a szerződésem, akkor továbbra is megmarad a csomagom csak magasabb áron kapom? Továbbá mondjuk 1-2 hét múlva újra aláírhatok 1-2 évre (kedvezményes áron)?
-
Levi123
senior tag
Sziasztok,
olyan kérdésem lenne, hogy ha a UPC kábeltv-nél digitális előfizetésre váltanék, akkor még analóg jel fogható a bejövő vezetéken? Második TV-t szeretnék nem digitálisan rákötni.Levi
-
Uthenger
aktív tag
válasz jerry311 #13882 üzenetére
megszünt a domain, törlés előtti parkolásban van...
használd helyette a members.upc.hu v. members.chello.hu -tügyesek hogy csak így lelőtték a domaint
mi van a sok névjegykártyával, rajta a members.upclive.hu/xy címmel?Fekete, full cover üvegfóliák Xiaomi, Huawei és Samsung telefonokhoz. OE-KVK, BMF-KVK (Kandó) tankönyvek. Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/uthenger
-
jerry311
nagyúr
Kedves UPC,
Hagy gratulaljak az ujabb kivalo teljesitmenyhez...
e:\>ping members.upclive.hu
Ping request could not find host members.upclive.hu. Please check the name and t
ry again.Udv:
j311
-
MODERÁTOR
-
Tido
aktív tag
válasz Intruder2k5 #13879 üzenetére
Erre lehet Tomatot felrakni?
Esetleg nincs olyan tipped aminek az áráért otthon nem kasztrál az asszony? (kb 20 körül)UPC 300/20 + Synology DS418play + RB2011UiAS-2HnD
-
MODERÁTOR
-
Tido
aktív tag
Bár kicsit off, de mivel hálózat, megkérdezem: tud vki ajánlani olyan routert, ami a sok torrent peer hatásárá nem fagy le - népszerűek a linux disztribúciók , és nem is százezrekbe kerül?
csak idegesít, hogyha a NASon vmi nagyon megy hajlamos lefagyni, és ha nem vagyok otthon resetelni akkor ez 'kicsit' zavaróUPC 300/20 + Synology DS418play + RB2011UiAS-2HnD
-
Uthenger
aktív tag
a modemben nem tudod ahogy elnézem:
http://www.upc.hu/media/2013/8/14/technicolor_menu_wifi_01.jpga netbook hálózati kártya tulajdonságoknál biztosan be tudod állítani.
Fekete, full cover üvegfóliák Xiaomi, Huawei és Samsung telefonokhoz. OE-KVK, BMF-KVK (Kandó) tankönyvek. Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/uthenger
-
Uthenger
aktív tag
-
RBJ
addikt
Na sikerült a wifi t és wlan belőni. vért izzadtam.
MÉg kérdésem lenne. hol tudom beállítani, hogy a netem max 20% a legyen wifi. asszonykának elég.
Találtam olyat, hogy teljesítmény pl ott lehet esetleg százalékos értékben beállítani?
vagy még találtam olyat, hogy sávszélesség mhz ben. ez mit szolgál?Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
RBJ
addikt
Tiszteletem.
Ma voltam upc nél vihar van. Külön volt a babám nevén a tv nálam az internet. Most összevontuk egy csomagba. bronz akármi. kaptam egy új modemet /wifi technicolor tc7200 /
Régi modem ki motorola, újat beszerel, elvileg van kapcsolat azt mutatja a gép de semmi se megyen mégis.
http 404 error.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
mike710
aktív tag
packet loss Srácok azzal a 3%-al mit tudnék csinálni? Tegnap kezdődtek a gondok..
-
válasz kabelmania27 #13866 üzenetére
Köszi. Ergo ha mehet ez a rendszer, hogy egy másik előfizetéshez menne át a cím, akkor a laikusnak úgy tűnne mintha minden maradna a régiben?
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Köszi mindenkinek a sok segítséget. Itt főleg az email-címek megtartása a nagyon necces.
Esetleg van egy ötletem. Van a cégnek egy irodája is ahol t-s a net. Oda, ahhoz az előfizetéshez nem lehetne átrakni a címeket? Mert a mostani e-mail cím a lakosságihoz van hozzárendelve.
Erre lenne esély? És gondolom ha ez működik akkor itthon is ugyanúgy tud majd leveleket fogadni küldeni.
-
blakey
titán
válasz adamssss #13860 üzenetére
A T-online-os címeket nem tudod megtartani, mondanám, hogy alternatív beállításokkal megoldható, de szerintem nem fog működni.
A telefonhoz van olyan díjcsomag (gold) ami 30 óra erejéig ingyenes minden vezetékes írányba (csúcsidőn belül), csúcsidőn kívül meg korlátlan vagy ugye üzleti csomag esetében biztos vannak egyedi kialakítások is.
Tv-hez +1000 Ft a sima, HD esetén meg +1550/hó, a médiakártya.
-
devil-k
nagyúr
válasz kabelmania27 #13862 üzenetére
Hohó! Nem ez volt a kérdés, hanem az, hogy meg lehet-e tartani a régi t-home-s fiókot!
- mozi bolondéria -
-
kabelmania27
Topikgazda
Rendeld meg a trió XL csomagot, Telekomos telefont meg lehet tartani és később lehet számhorozással átvinni. Céges mailcim nem lehet probléma, az új címről kell az összes címjegyzékes címre küldeni egy levelet, hogy mostantól ez az új cím. Számold ki hány ezer Ft-al lenne kevesebb évente a UPC-s és mutasd meg szüleidnek.
[ Szerkesztve ]
-
devil-k
nagyúr
A legjobb megoldás: Költözz el!
1. Nem fogod tudni megoldani, hogy a t-online-s e-mail címek megmaradjanak, ha más szolgáltatóhoz mész át!
2. Telefon tarifa
3. Mind a két TV HD? Több TV készülék+1 válasz: A mobiltelefon és a rák
Akkor igen vagy nem?Egyébként a mikrohullám sütőről is ez a hír járja, szóval azt is likvidáljátok!
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
Sziasztok!
Kiállt hozzánk a UPC. Hurrá, több mint 3/4-ed évet melóztam vele, de sikerült, bent vannak a lakásban a kábelek.
ÉÉÉS ki gördít akadályt a behozatal elé, hát persze, hogy szülők.
Csak akkor engedik meg, hogy átálljunk, hogy ha a következők teljesülnek:
1., A céges email-címek @t-online-ra végződnek, vagy legalább is a t-s érából valóak. Ezt hogyan lehetne megtartani?
2. A vonalas telefon nem "no limit" azaz csak a upc-s hívások ingyenesek, de más hálózatba percdíj alapú. Anyám azt mondta, hogy ő csak vonalason beszél a két nagyszülővel, szóval neki ez nem jó. (ugyan most raktuk át t-s korlátlanra a mobilt (net csomagok), de ő nem fog telefonálni mobilról mert biztos benne hogy rákot kap. Amúgy a nagyikkal beszél kb 200 percet/hó az üzletfelekkel 1xxxx-et, de biztos attól a plusz 200-től fog kihalni a család) Szóval a kérdés, hogy mennyi a tarifa a upc-nél más vezetékes irányba?
3. Két tv-nk van. Ha veszünk egy xl csomagot, akkor a második tv mennyibe kerül, ha ott is szeretnénk HD-t, de felvevő nem kell.Kb ennyi. Szuper kis család vagyunk. Eddig amíg kb minden héten írogattam a leveleket, engedélyeket szereztem be, mindenki támogatta az ötletet. Most meg... Á tele a hócipőm.
Köszi előre is a segítséget. Végre lenne normális netünk nem 20mbit a mi percenként megszakad, de ezt a csatát még meg kell vívni.
Ui. Valaki linkelhetne egy olyan szatirikus videót amiben a hülyéknek azt magyarázzák el hogy miért nem okoz rákot a telefon, és hogy mennyi bulshit-el van tele a youtube ennek az ellenkezőjével.
-
Adler
aktív tag
Szia!
Ha beszéltél velük akkor ide is leírod majd a választ? Szerintem sokunkat érdekelné, hogy mit mondtak.
Előre is köszi!
Nikon D40 kit/D90 +18-70mm AF-S IF + 70-300mm ED AF + SB-900 + MB-D80; ASUS Crosshair V Formula + AMD FX-8150 + ASUS GTX660 + Kingston DDR3 KHX1600C9D3K2/8G
-
mike710
aktív tag
Próbálom kulturáltan feltenni a kérdésem. Másnak is SZAR Nyíregyházán a upc? 120mbites net fél óráig tölt mindent.
-
Adler
aktív tag
Szia!
A probléma nálam is fenn áll és emiatt felhívtam a Samsungot. Ott azt mondták, hogy ez nem a tv hibája, hanem a szolgáltatóé. Emiatt nem biztos, hogy az új firmware-ek javítják ezt a problémát.
Ezek szerint a UPC-nek kéne valamit állítani, hogy minden tökéletes legyen.Nikon D40 kit/D90 +18-70mm AF-S IF + 70-300mm ED AF + SB-900 + MB-D80; ASUS Crosshair V Formula + AMD FX-8150 + ASUS GTX660 + Kingston DDR3 KHX1600C9D3K2/8G
-
jerry311
nagyúr
válasz Matyko89 #13848 üzenetére
A user guide alapján:
Wireless --> Wireless settingsRegion: remélem EU-n van, de igazából nem számít, csak az elérhető csatornák száma és a max. teljesítmény változik régiónként.
Channel: na itt kellene valamit találni, ami aránylag szabad.
1-6-11 amik nem fedik egymást, így általában ezek közt váltogatnak auto módban, ami vagy jó vagy nem.
Ha nagyon foglaltak a fenti csatornák (lásd inSSIDer, WiFi Analyzer) akkor inkább bepróbálkozom egy ilyen feles átfedéssel: 3-4-8-9-13. Általában jobb szokott lenni.Channel width: Auto vagy inkább 20 MHz. Sajnos volt szerencsém 40 MHz-n instabil WiFi kliensekhez.
Ha nem érdekelnek a törvényi keretek, akkor 14. (Ez elméletileg csak Japánban szabad, mindenhol máshol tilos, tehát Region-t is kell állítani)
Szintén fontos: ez az antenna, ami gyárilag rajta van, kb. egy fánknak megfelelő szórással rendelkezik.
Tehát nem arra van a térerő amerre mutat, hanem arra merőlegesen. Ha egy szintes a lakás akkor érdemes függőlegesre állítani. -
jerry311
nagyúr
válasz Matyko89 #13832 üzenetére
WiFi-vel szaggat, közvetlen, kábellel modemre csatlakozva jó.
Routeren keresztül, kábellel is van csomagvesztés?
Ha nincs akkor valószínűleg csak másik WiFi csatornára kellene átállni.
Ha attól sem jobb akkor pl inSSIDer (win/android) vagy WiFi Analyzer (android) segítségével meg lehet nézni mennyire zsúfolt levegő. -
kabelmania27
Topikgazda
válasz rayoliviero #13845 üzenetére
Akkor lehet Digis vagy T-home optika.
-
rayoliviero
veterán
válasz kabelmania27 #13844 üzenetére
Ez csaladi hazas ovezet.
-
jerry311
nagyúr
válasz rayoliviero #13836 üzenetére
Nem szoktak lakásba optikát vinni, drága és felesleges.
Inkább leraknak egy switchet valami lezárt helyre és onnan cat5e-n viszik tovább házon belül.Egyáltalán szolgáltat bárki fiber to the home-ot Magyarországon?
-
rayoliviero
veterán
válasz kabelmania27 #13839 üzenetére
Ujepitesu, hetvegen tudok rola kepet csinalni, akkor majd felteszem. Koszi.
-
F_Zolee
veterán
Arra van lehetőség, hogy neten is meg lehessen nézni amit a upcmailos fiókra kap az ember mailt? Mert hiába lépek be az oldalukon a webmail felületen nincs semmi, csak akkor láthatom ha outlook letölti. Régebben fibernet idején ez működött, hogy a szerveren tárolta míg le nem töltötte az ember de itt nem így működik.
Van alias címem is de azzal meg be sem lehet lépni csak az alappal. Szóval bonyolult az ügy.[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz rayoliviero #13836 üzenetére
Társasba Digi nem vezeti be a lakásba a kábelt. Régi vagy újépítésű a ház? Ha csinálsz egy képet meg könnyebben meg lehetne mondani hogy miért van két koax. Lehet régen a soros időszakban a két kábel bevolt kötve egy aljzatba.
[ Szerkesztve ]
-
ubid
senior tag
Sziasztok.
UPC media card vana tv-be, minden királyul működik, de a GUIDE gomb hatására a műsorújságon nem jeleníti meg az éppen aktuális adást a bal felső sarokba... csak tölt és ennyi...
valakinek van még hasonló problémája ?
Ötlet ?F406500 - samsung
[ Szerkesztve ]
-.-
-
rayoliviero
veterán
Másik albérletbe költözök, ahová elvileg van UPC bevezetve. A falból két koax kábel jön ki, az egyik mellett fut egy optikai is (hozzá is van szigszalagozva az koaxhoz az optikai). Az optikai Digi net lenne? Koaxból is miért van vajon kettő (nem elosztva kettő, hanem két külön kábel jön a falból)?
[ Szerkesztve ]
-
Matyko89
újonc
válasz Intruder2k5 #13833 üzenetére
ARRIS TM602B/220 ez a modem típusa. szerintem nem HGW-s. De ha tévedek, javítsatok ki néhány napja vagyok még itt, ezért nem tudom mi volt itt a helyzet.
TP-Link 150Mbps Wireless N a router. /TL-WR740N/
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Matyko89
újonc
válasz jerry311 #13830 üzenetére
Viszont közben kipróbáltam hálókebelen keresztül a netet, közvetlen a modemről úgy semmi baja. A barátnőm laptopján is hasonlóak a gondok, most csekkoltam le, tehát nem a wifimmel lehet a probléma.. Lehetséges a gondok okozűja a router? le lehet ezt valahogy ellenőrizni, vagy cseréljem le mihamarabb?
-
jerry311
nagyúr
válasz Matyko89 #13829 üzenetére
Haat ez eleg gyenge
http://192.168.100.1/ Itt mit latol?
-
andreijj
tag
válasz Intruder2k5 #13816 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat, és a megerősítést! Nagyon korrekt voltál
-
air
nagyúr
válasz Intruder2k5 #13825 üzenetére
Az pedig a magyar autószerelő, aki vigyorogva elhúz melletted, ha elakadtál az úton. Na jó, befejezem.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
MODERÁTOR
-
air
nagyúr
válasz Intruder2k5 #13821 üzenetére
Ne vedd személyes dolognak! Az "oktatás" mindenkinek szól, és - sajnos - nagyon, nagyon, nagyon sok emberre ráfér.
Most éppen te írtál le valamit helytelenül, ezért neked ment a válasz. Tudod, jó pap holtig tanul. Én pedig - tanár lévén - próbálom ezt segíteni. Ennyi a lényeg. Az ilyet sosem kell személyes megtámadtatásnak venni, és pláne nem kell úgy reagálni, ahogyan te tetted. De én ezt nem veszem személyes sértésnek, már megszoktam, hogy az emberek ilyenek. Talán azért néhányan tanulnak az ilyenekből is. Tehát nem minden esetben akar rosszat az, aki segít.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
upsyka
aktív tag
válasz Intruder2k5 #13821 üzenetére
Ő szánt szándékkal ír úgy,ahogy!
Rejtő Jenőről biztos hallottál,az ő hagyományát követi....Nem vagyok én kertész,hogy gyökerekkel foglalkozzak...
-
blakey
titán
válasz #93966848 #13820 üzenetére
A felirat az HD de az anyag az…némelyik néha HD.
-
MODERÁTOR
OK, rendben van! Ha majd nyelvtan korrepetálásra vágyom, akkor átnézek a megfelelő topikba, és ígérem keresni foglak! De az nem most lesz! Különben meg van ezer más fórumtag, akiknek a hsz-ét alig lehet értelmezni, keresd meg őket, ha mindenáron okítani akarsz!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Gubek-Einste #13791 üzenetére
Bevittem ma a kártyát és egyből kicserélték egy felvevős box-ra
32-esen nálatok se HD a Super TV2 HD??Csak ennél írja azt ki, hogy nincs jel, ellenőrizzen a hátulján a csatlakozót... -
air
nagyúr
válasz Intruder2k5 #13818 üzenetére
Most erre mit mondjak? Magyar mentalitás? Ha más hülye, vagy tudatlan, akkor nekem is lehet? A javító, tanító szándékot pedig leoltom?
Az m3-as linken a csupa nagybetűs írásmódot a címként kiemelés indokolja. A második sorban viszont már helyes van írva, kisbetűvel.
De te tudod. Ha zavar, hogy szakmai fórumozás közben egy kis műveltség is ragadhat az emberre, akkor egyszerűen hagyd figyelmen kívül, de ne vágj vissza értelmetlenül![ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Akkor ezt írd meg nekik is!
http://m3digital.hu/digi-tv/digi-tv-set-top-box
http://www.edigital.hu/Televizio_es_szorakozas/DVB-T_vevo_antenna_kellek/SET-TOP-BOX_Vevo_egyseg-c26704.htmlHa ők kijavítják, akkor én is megkérek rá egy moderátort!
-
air
nagyúr
válasz Intruder2k5 #13816 üzenetére
A box nem rövidítés, és nem márkanév, ezért nem kell csupa nagybetűvel írni. Illetve úgy toldalékoljuk, hogy boxszal.
-
MODERÁTOR
válasz andreijj #13815 üzenetére
Szia!
- Nyilván nem számlázhatnak két netet, ugyanazon címre, egy modemmel! Nem lesz gond, simán átállnak!
- Legjobb tudomásom szerint már mindenkinek HD BOX-ot adnak, de ha mégsem így lenne, akkor hivatkozz erre, hogy nem tudod kihasználni az előfizetést az SD BOX-al!
- Nekem CISCO HDDVR BOX-om van, kaptam hozzá HDMI kábelt, bár mivel csak CRT TV-m van, így az előző Pace BOX SCART kábelét megtartottam, mert ehhez nem volt, és csak azzal tudom használni!
- Igaz!
-
andreijj
tag
Sziasztok!
Van egy UPC internet előfizetésem, amire már lejárt a hűségem. Most neten kötöttem egy TRIO M csomagot (hűség nélkül), amiben ugyanez a NET van. Pár kérdésem lenne ezzel kapcsolatban:
- Ugye nem fognak egy hónapig sem legombolni a NET előfizetési díjával, és a csomag díjával egyszerre? Gondolom a rendszer automatikusan megoldja az ilyen jellegű átállásokat.
- Riogatnak, az ismerősök, hogy nehogy SD Set Top Boxot adjon a UPC. Van a csomagban 4 HD csatorna, gondolom triviális nekik, hogy HDMI Set Top Boxot kell adniuk. Igaz?
- HDMI kábelt is adnak a a Set Top Box és a TV közé, vagy azt nekem kell vennem pluszban?
- Szerelőt kértem. Ez azt jelenti, hogy addig nem mennek el, míg minden csatorna f@szán meg nem jelenik a TV-men igaz?Köszönöm segítő válaszaitokat,
-
jerry311
nagyúr
válasz Matyko89 #13811 üzenetére
parancssorba> ipconfig <enter>
Keresd meg a default gateway / alapertelmezett atjaro sort es az ottani IP-*t pingeld az alabbiak szerint:
Ertelemszeruen, ha routered vagy HGW van, akkor abbol kellene a defaulgateway, kulonben csak a routert fogod pingelni.ping -n 100 -l 1400 <default gateway / alapertelmezett atjaro IP>
Eredmenyt masold be.
Azert az alapertelmezett atjarot, hogy elso korben ki lehessen szurni, hogy kozted es a kozpont kozott van a hiba vagy valahol tavolabb.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Matyko89 #13811 üzenetére
192.168.100.1 a böngésződben (chrome, firefox, bármi más) és ott lesznek az értékek.
-
Matyko89
újonc
válasz Gubek-Einste #13792 üzenetére
winMTR-t meg cmd-ben futtattam. nem igazán értek hozzá, egy kis útmutatásra lenne szükségem. gyorsan tanulok!
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Tavalyi modell, 99,9%, hogy működik a kártya.
-
blakey
titán
Az X60-as nagy eséllyel működne viszont az A656-os kérdéses, CI+-os?
-
TCr
veterán
Sziasztok!
Elgondolkodtam azon, hogy váltanék T-Home Sat TV-ről ---> UPC (29) digitális kábelre.
2 tévé van a háztartásban:Panasonic TX-P50X60
Samsung LE37A656A mediacard működne mindkét tévével?
A váltás lényege a settopboxok kiváltása lenne.https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Politika
- PlayStation 5
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-book olvasók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk