-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
MadMancs
veterán
válasz
#42308056 #109196 üzenetére
Nem egyértelmű a válasz. Van amelyik technikus azt mondja az összes cserélve lesz, fórumtarsnak azt hogy a horizon marad. Ami mondjuk azért kétséges mert legelső hivatalos kommunikációjuk az volt hogy pont horizonokat fogják lecserélni. Mivel az nem is az övék. Akkor Már valószínűbb hogy a Kaon marad.
VTV boxnak kell net (csak kábel) és koax is. Maga az adás DVB-C de minden mást neten (jogosultságokat is szóval anélkül életképtelen) intéz.
-
törölt tag
válasz
ates2 #109195 üzenetére
Tehát az a box maradni fog akkor? Nem azért cserélnek majd, mert deaktiválják majd a Horizon boxokat? Az extra szolgáltatások nem érdekelnek a Voda boxról, felőlem maradhat mindegyik Horizon box is.
Kártyával nem lesz kavarás ugye? Nem kell csere vagy ilyesmi.
Voda boxhoz mi kell? Az is koaxon kapja a jelet vagy UTP-t kell valahogy varázsolni neki?
-
törölt tag
Voda TV boxot hogy lehet SCART-os tévéhez csatlakoztatni? Van USB port a boxon? Tehát egy aktív átalakítót meg lehet vajon onnan táplálni? Vagy mi más megoldás lehet még?
Internetes cuccot is cserélni fogják?
MyVodafone-ra hogy kell regisztrálni?
-
Köszi, remek
-
MediaCard-osok nem használhatják a Vodafone TV applikációt?
-
asdf_
veterán
válasz
leojohnson_ #109186 üzenetére
Kérdés, milyen netet ad a Telekom, ha üvegszálast, akkor kérdés nélkül oda mennék. Meg persze az is, hogy akarsz-e kábeltv-t, mert akkor ott a csatornakínálat, képminőség dolgot is be kell vinni az egyenletbe.
-
blakey
titán
válasz
leojohnson_ #109186 üzenetére
11. kerület, előtte is és most is oké. Rémtörténetek mindig is voltak és lesznek. A helyszíntől függ, hogy milyen a szolgáltatás. Telekomtól én továbbra is menekülnék, de ez én vagyok.
-
leojohnson_
csendes tag
Sziasztok!
Új otthoni net vásárlása előtt állok, és a címemen a Voda és a Telekom is szolgáltat (Bp. XI. kerület).
Mi a tapasztalatotok mostanában - Voda otthoni netje még mindig gyatra, mint a tavalyi UPC felvásárlás után? Most már nem találtam erről sok cikket, de a tavalyiék épp elég ijesztőek voltak. Korábban elégedett UPC ügyfél voltam, de most minden további nélkül mennék a Telekomhoz is (hacsak arról nem mondjátok, hogy gyenge).
Köszönöm szépen a tanácsokat.
Üdv,
LJ -
Csabi1984
addikt
Szerencsétlen Vodafone weboldal alkalmanként eltűnik és be sem tölt
-
törölt tag
Most olvasom, hogy szeptember 24-től HD-ba váltanak a Cinemax csatornák!
Végre!
-
plevips
tag
Sziasztok!
Anyuméknál Vodafone van, még a UPC-től kapott mediabox-uk van, de ez napok óta használhatatlan, azt írja nincs jel. Volt már itt szerelő, azt mondta igényeljünk vezetéknélküli box-ot, mert a modem az emeleten van, a TV meg lent. De erről a boxról nem találtam infót. Van valakinek ilyen?
-
moonster
tag
Sziasztok!
Kerestem, de nem talkáltam megoldást sem itt, se máshol, de hátha tudtok segíteni.
Létezik-e valami megoldás, hogy a Vodafone TV app windowson működjön?
NOX-al próbáltam, de sokszor megszakadt, megakadt, majd nagyon érdekes jelenséget produkált.
Az app ideje megmaradt az első indításnál, nem vette át a NOX idejét. Így régebbi dátum volt, régi volt az EPG, nem indult el semmi.
Bluestacks-en biztonsági ibával el sem indult, pedig ellenőriztem és nem volt rootolt.
Itt tartok most és szomorú, hogy visszalépett a Vodafone, mert bár a minősége nem volt a legjobb a HorizonGo-nak, mégis működött mindenhol. Mivel nincs csupán egyetlen beltérim, ami az új médiabox, így inaktiválták a HorizonGo elérésem is.
Írtam nekik, hogy fejlesszenek és mikor lesz böngészős változat, de a szokásos "veniccdán" üzenet.
Kösz a segítséget, iránymutatást. -
Toth_Jani
őstag
A szolgáltató augusztus 17-től az úgynevezett Vodafone TV alkalmazást fogja elérhetővé tenni a digitális tévészolgáltatásra előfizető ügyfelei számára. A zökkenőmentes átállás érdekében augusztus 17. és szeptember 30. között a két alkalmazás párhuzamosan is használható lesz.
A Vodafone TV alkalmazáshoz hozzáférést a My Vodafone Otthoni oldalon lehet igényelni, majd az igénylést követően a Szolgáltatások/Vodafone TV applikáció menüpontban lehet aktiválni a szolgáltatást.
További változás, hogy a Vodafone lecseréli a régebbi médiaboxokat. A közeljövőben a régi típusú médiaboxokon nem lesznek elérhetők bizonyos interaktív funkciók, szolgáltatások (például a Videóklub, a Filmtár, a Műsorvisszanéző – megállítható és visszatekerhető élő adás). Először a Pace 7111, Cisco 8684, Cisco 8485, Philips DCR8111 típusú médiaboxokon válnak elérhetetlenné az interaktív tartalmak, több ütemben 2021. szeptember 28. és október 14. között.
A Horizon médiaboxokon ugyanez 2022 februárjában várható. Emiatt szükségessé válik a régi médiaboxok cseréje a Vodafone TV-re. A cserét a vállalat díjmentesen elvégzi, emiatt a cég telefonon veszi fel a kapcsolatot az ügyfeleivel, akiket pedig telefonon nem tudnak elérni, postán kapnak egy médiaboxot és egy online beüzemelési segédletet.
2021. szeptember 24-től tovább változik a digitális tévé csatornakiosztás is. Lesznek olyanok, amelyek SD változatai kikerülnek a kiosztásból. -
-
blakey
titán
Még meg kell várni míg a Horizon GO felhasználónév/jelszó párost átmentik az új alkalmazásba vagy mindenki kap egy új belépési azonosítót/jelszót aztán majd saját magának módosítja. 17-től lesz éles, addig nem működik normálisan és addig sem amíg nem kap mindenki tájékoztatást.
-
embe
nagyúr
válasz
nicu71 #109153 üzenetére
Mondjuk én CI kártyákat használok. Lehet ez a bibi? Lehet csak médiaboxos ügyfeleknek engedi a belépést?
szerk:
Igen. Rohadjanak meg! "4. Az Alkalmazásba történő bejelentkezés
4.1. Annak érdekében, hogy az Alkalmazás összerendelésre kerüljön az Előfizető TV Szolgáltatásával, a kívánt
Mobil eszközt be kell jelentkeztetni a mediaboxon keresztül"
Aktív témák
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Ryzen 7 CPU-k
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest