Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Gmail
-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LouiS22
veterán
válasz nicu71 #108895 üzenetére
Hívd fel őket, mondd meg, hogy szívesen aláírsz hűséget, de nem akarod a plusz kártyát fizetni Szerintem meg tudsz velük alkudni, nem ezen az évi 6000 (12x500) forinton fognak rugózni akkor, ha biztosan beszednek tőled 12x4900 forintot.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
veterán
válasz Sanya #108894 üzenetére
Szeptember 30. De várjuk ki a végét. Egyszer már visszaléptek.
nicu71, benne van az első box elvileg.
Plusz MediaCard 500Ft/db/hó.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
nicu71
addikt
Sziasztok ,kellene egy kis help.Lejárt még tavaly a hűség,gondoltam beújitom, 4900-ért lenne TV Comfort ,meg 500-as Net.Namost ,ebben benne van az 1 DB Mediabox havidíja? Én akárhogy nézem ,igen. Kellene még egy Mediacard is, ezért mennyit kérnek most ?
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
veterán
válasz polonic #108891 üzenetére
Szerencsére le.
Tegnap linkelték 08.31 hol fogják lekapcsolni, júliusi számlán pedig hogy 10.06 hol fogják.
Nálunk egyenlőre pl se ma, se októberben nem fogják. Jelenleg ennyi az annyi.[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
-
veterán
válasz Toth_Jani #108886 üzenetére
Egyetértek nálam is maradt a sorrend. Most így kezdődik: 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 15...
De ne is variáljanak, felvételek miatt jó ez így.
VH1 félig váltott.
Epg ben és műsorfolyamban logó már MTV, csatorna listában és epg logóban még VH1.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
polonic
félisten
Egyébként itt még megvan az összes SD adó.
-
asdf_
veterán
Nem, az RTL és a csigakettő milliárdokat fizetett, mind földfelszíni, mind catv-n mennie kell az alapcsomagban, a közszolgálatival valószínűleg egy besorolás alá esik (kivéve csatornasorrend). Szerintem mennie kéne hd-ban, esetleg kivéve abban az esetben, hogy a műsorszámok jogtulajdonosa ezt nem engedi kódolatlanul, mert így nem korlátozható a felvétel és akkor a dvb-t-s második, harmadik tv-sek megszívták.
(Tudom, önellentmondás, de szerintem nagyon hamar kiderül majd mi a szitu)[ Szerkesztve ]
-
-
degec
senior tag
ÜDV ! Továbbra se értem, hogy jön voda felületre éresítés számláról, be is lehet fizetni, de mellé pdf nincs.. minden más közmű + Telelekom is azonnal tolja a pdf-et.. ezmérvanez ?
-
Csabi1984
addikt
Félreértés ne essék a mindigTV szolgáltatónál se HD az RTL és a TV2. Arra reagáltam, hogy a "szabadon fogható" a TV2 SD és RTL SD is tehát kártya nem kellett.
Ezek után csak az történhet, hogy ez a két HD csatorna átkerül a szabadon foghatók közé, ellenben kitör a panasz az biztos (részemről szerencsére nem, de vannak akiknél biztos)[ Szerkesztve ]
-
Sanya
nagyúr
válasz szabogabor10 #108856 üzenetére
Végre!
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
kezo0
addikt
Nálam eltűnt az SD a Mozi+-ból is.
MiZo1990: át lesznek számozva a közmédia adói? Hogyan, miért? Erről is volt előzetes tájékoztatás, vagy más forrásból tudod?
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
MiZo1990
aktív tag
Valóban eltűntek az SD verziók, de még nem teljes a dolog, mert át lesznek majd számozva a közmédia adói.
-
fant0mi
őstag
válasz asdf_ #108828 üzenetére
A második tv készüléken kártya/box nélkül néztem a tv-t, tehát a kódolatlan digitálist. Ugye mostanra már csak közszolgálati sd/hd, valamint rtlklub és tv2 sd jött be. Ma hajnalban az rtlklub és tv2 sd megszűnt, viszont a hd verziójuk meg scrambled signal. Csodás hozzáállás.
Ja, bocsánat, lett egy kódolatlan Da Vinci tv. -
veterán
Megtörtént az SD off (BP).
Nem értem, miért maradt benn a Mozi+ SD.iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
veterán
-
unravel
őstag
[Ezt] az M5 HD írja ha a felvételre nyomok.
Erről a csatornáról tényleg blokkolva van a felvétel vagy műszaki hiba?
Nektek működik?¯\_(ツ)_/¯
-
cocka
veterán
-
norbertoth
senior tag
válasz Csabesz666 #108830 üzenetére
Nálam koax elérhető sajnos csak
polonic, arra én is kivi leszek
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
asdf_
veterán
válasz sziszi-fuszi #108833 üzenetére
Nem lesz, mert kb. 10+ éve nem tv-zem, de remélem, azért megengeded, hogy egy ilyen elképesztő logikátlanság és júzerszopatás bántsa a szemem...
-
rgeorge
addikt
válasz MadMancs #108815 üzenetére
Remélem, hogy ahol eddig csak SD-ben volt visszanéző (Arena4, Spíler 1 stb.), ott nem elvész ez a lehetőség, hanem a HD-n lesz visszanéző.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
veterán
válasz asdf_ #108828 üzenetére
Nem tudom, bronz/gold eddig se bántották (nem is tudnák mivel gold szerződés nem is tartalmazza, vagyis igen, külön hd csomaggal) Pedig megtehették volna.
Valószínűbb és tisztább amit MiZo1990 is írt , hogy a comfort / prémium ra változtatás egyoldalú szerződés módosítással.[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Csabesz666
aktív tag
válasz norbertoth #108822 üzenetére
Nálam, az optika, atom stabil. sávszél, i9-es procival 940le és 940 fel. Szerintem minimum i5-ös gép kell, hogy hozza ezt a sebességet. i3-as gépnél 700 fölé nem igen megy. ezeket kábelen mértem, a wifin 600/600 pl telón a sebesség.
-
MiZo1990
aktív tag
válasz MadMancs #108827 üzenetére
Én úgy tudtam, hogy a régi (bronz/gold) csomagon lévőket átrakták mostani csomagra (comfort/premium), amikben alapból van HD.
Aztán lehet, még nem mindenki került át és majd holnap ők is sorra kerülnek.Aki meg mostanáig halogatta a csak SD box cseréjét az így járt. Biztos nem 1-2 nap lesz a másik box megérkezése.
-
asdf_
veterán
-
veterán
válasz asdf_ #108826 üzenetére
Igen túl logikus.
Illetve szerintem benne van az is, hogy a régi csomagosokat váltásra kesztessék. Mert így ugye 31-en már nem lesz semmi, 32 meg jogosultság nem lesz.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
asdf_
veterán
Én ebben csak azt nem értem, hogy miért kell a usernek az eddig csatornahely mellett keresni a HD verziót?
Eddig a 31-esen jött az RTL SD-ben, a 32-esen pedig HD-ben, amire nincs jogosultságom (régi csomag). Annyit kellett volna csak csinálni, hogy a 31-est választva immár a HD adáshoz tartozó adatfolyamot választja ki a tuner, és automatikusan ugyanott jön a csatorna, ahol eddig, csak most már HD-ben (és a 32-est ugyanúgy ne érjem el). Így teljesen seamless lett volna a dolog, azon kívül, hogy már HD-ben jön az adás észre sem veszek semmit és nem kell a fél országnak évtizede rögzült sorszámokról átszoknia újakra.
Értem én, túl logikus lett volna ... -
veterán
válasz Csabi1984 #108824 üzenetére
Szerintem nem, SD adás (amelyiknek van párja) full off. Akinek olyan régi van hogy még nincs benne HD, na annak ideje lesz váltani.
-
Csabi1984
addikt
Végre valami hasznos! Tökre felesleges a HD adás mellé ugyan azon SD adás!
De ez csak azon csomagokra vonatkozik amelyeknél elérhető a HD?
Egyáltalán van még olyan csomag ami SD (digitális) csatornákat kínál? -
norbertoth
senior tag
Gigabites netnél kinek mennyire vannak meg a sebességek? Stabil?
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
veterán
válasz MiZo1990 #108819 üzenetére
Nem ezt vonták vissza? legalábbis volt valami amit korrigáltak. júliusi számlán már csak tizenpár település szerepel. Bár azt hirtelen nem tudom milyen dátummal.
Mindenesetre jó jel hogy elkezdik végre.Update. Én emlékeztem rosszul.
Valóban amit linkeltél, 08.31, és a mostani számlán már a 10.06 os lekapcsolás van.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz blakey #108816 üzenetére
Nem nem. Ideje felszabadítani frekvenciákat. Már csak analógot kellene lelőni.
kezo0, szerencsére hozzám nem jönnek reklám mailek. Mondjuk minden (is) tiltva van. Csak a tényleg fontos infókat küldik mobil és vezetékes fronton is.
-
kezo0
addikt
Te legalább kapsz tőlük ilyen leveleket is. Nekem mindig csak olyanok jönnek, hogy pl. milyen filmek vannak a videotárban… Amiből azért annyi kiderül, hogy ismerik a címemet.
*szerk.: mire ezt leírtam, beesett nekem is ez a mail.
[ Szerkesztve ]
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
blakey
titán
Igen, nekem is most jött. Végre nem lesz SD meg HD csak az utóbbi, épp ideje volt.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
veterán
-
Csabesz666
aktív tag
Sziasztok, érdeklődnék, olyan emberkétől, akinek vodás optikai nete van, hogy bridge mód, még mindig nem elérhető? a sávszéllel, nincsen gondom 940/940 .
-
Snexi
csendes tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy hiába állítom át a Compal CH7465VF modem beállításait mégis pár nap után automatikusan visszaállítja az alapméretezettre? Pontosabban arról van szó, hogy kikapcsolom a 2.4ghz-es wifit, és csak az 5ghz-eset hagyom benn, manuális csatornán. Működik rendesen, aztán néhány nap múlva azt veszem észre, hogy megint megy a 2.4ghz-es wifi és a gépem arra csatlakozik rá ami óriási netlassúlást okoz. -
HellGreg
őstag
Csak nekem szarik be állandóan az oldal, amikor számlát akarok fizetni? A múltkor 2x ment el emiatt a pénz, most meg nem irányított vissza befizetés után, aztán végképp beszart az egész, nem jön be semmi. És ez megy minden hónapban...
-
Sanya
nagyúr
válasz eris94 #108807 üzenetére
Be kell lépni a routered felületére. Ennek a címe, ha otthon vagy a 192.168.100.1, de csak kattints woodworm linkjére.
A jelszó a modem/router oldalán lesz. A menüben a hálózati statisztika, vagy valami ilyesmi környékén leszA bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
woodworm
veterán
-
Button
aktív tag
válasz asdf_ #108797 üzenetére
Nem, sajnos ez nem működik, ugyanezt kapom, nincs köze a 29-es körzethez.
Általában úgy vettem észre, hogy semmilyen horizonhoz köthető oldal nem működik (elfelejtett jelszó, regisztráció.. ) Általában hibaüzenet, jobb esetben annyi, hogy "hoppá, a horizon kivezetés alatt van, hívd a 1270-et".. Azt pedig már tudjuk.
Lehet úgy van ahogy mondjátok, hogyha máshoz kerülök az üszin, szerencsével akár megcsinálják, majd lehet kipróbálom, ha lesz szabad 2 órám..
Annyi bizonyos, hogy elég nagy ezügyben a rendetlenség, félig megy félig nem, van akkor ezek szerint aki megcsinálja, van aki nem.. -
woodworm
veterán
válasz norbertoth #108804 üzenetére
Ha nem vagy rajta a tervezett leállások listáján, akkor nem fejlesztés áldozata lettél.
-
norbertoth
senior tag
Értem, köszi az infót! Vagy lehet most állnak át és azért van ez... kitudja.
-
veterán
válasz norbertoth #108801 üzenetére
Azt hogy átáll adott terület ED 3.0 ról 3.1 re nem is igen fogod látni. Nem utcán zajlik a fejlesztés hanem a központban.
-
bounty123
őstag
válasz szabogabor10 #108793 üzenetére
Igen, nálam most lett cserélve Voda boxra a Horizon és a szerelő mondta, hogy mivel van mediacardom, marad a Horizon GO hozzáférésem.
-
norbertoth
senior tag
Egyelőre az nem világos nekem, hogy mi az amit tegnap 11:30-óta amit egy ekkora gigacég nem tud megoldani. Telekomos vagyok, így ez az igénylés kilőve, de fogalmazom az email-t amit nekik szánok mert ez röhejes és nem arról van szó hogy nem tudok meglenni nélküle, mert nyár van meg nem dől össze a világ, viszont a melómhoz kellene, van mobilnetem de az is véges. Elvileg központi hiba és nem itt a környéken romlott el valami. Csak nem a nagy giga átállás miatt?! Egyébként a címem alapján -ha igaz- itt is elérhető a gigabites net, pedig nem láttam errefelé fejlesztést, hogy érték ezt el vajon? Azt is mondták hogy 300 előfizetőt érint ez a hiba, magyarán elég nagy részét a belvárosnak.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- ZIDOO médialejátszók
- Villanyszerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Vicces képek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest