-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
nicu71
addikt
Sziasztok ,kellene egy kis help.Lejárt még tavaly a hűség,gondoltam beújitom, 4900-ért lenne TV Comfort ,meg 500-as Net.Namost ,ebben benne van az 1 DB Mediabox havidíja? Én akárhogy nézem ,igen. Kellene még egy Mediacard is, ezért mennyit kérnek most ?
-
-
polonic
félisten
Egyébként itt még megvan az összes SD adó.
-
asdf_
veterán
Nem, az RTL és a csigakettő milliárdokat fizetett, mind földfelszíni, mind catv-n mennie kell az alapcsomagban, a közszolgálatival valószínűleg egy besorolás alá esik (kivéve csatornasorrend). Szerintem mennie kéne hd-ban, esetleg kivéve abban az esetben, hogy a műsorszámok jogtulajdonosa ezt nem engedi kódolatlanul, mert így nem korlátozható a felvétel és akkor a dvb-t-s második, harmadik tv-sek megszívták.
(Tudom, önellentmondás, de szerintem nagyon hamar kiderül majd mi a szitu) -
degec
senior tag
ÜDV ! Továbbra se értem, hogy jön voda felületre éresítés számláról, be is lehet fizetni, de mellé pdf nincs..
minden más közmű + Telelekom is azonnal tolja a pdf-et.. ezmérvanez ?
-
Csabi1984
addikt
Félreértés ne essék a mindigTV szolgáltatónál se HD az RTL és a TV2. Arra reagáltam, hogy a "szabadon fogható" a TV2 SD és RTL SD is tehát kártya nem kellett.
Ezek után csak az történhet, hogy ez a két HD csatorna átkerül a szabadon foghatók közé, ellenben kitör a panasz az biztos (részemről szerencsére nem, de vannak akiknél biztos) -
Sanya
nagyúr
válasz
szabogabor10 #108856 üzenetére
Végre!
-
kezo0
addikt
válasz
Nálam eltűnt az SD a Mozi+-ból is.
MiZo1990: át lesznek számozva a közmédia adói? Hogyan, miért? Erről is volt előzetes tájékoztatás, vagy más forrásból tudod?
-
MiZo1990
aktív tag
válasz
Valóban eltűntek az SD verziók, de még nem teljes a dolog, mert át lesznek majd számozva a közmédia adói.
-
fant0mi
őstag
válasz
asdf_ #108828 üzenetére
A második tv készüléken kártya/box nélkül néztem a tv-t, tehát a kódolatlan digitálist. Ugye mostanra már csak közszolgálati sd/hd, valamint rtlklub és tv2 sd jött be. Ma hajnalban az rtlklub és tv2 sd megszűnt, viszont a hd verziójuk meg scrambled signal. Csodás hozzáállás.
Ja, bocsánat, lett egy kódolatlan Da Vinci tv. -
Megtörtént az SD off (BP).
Nem értem, miért maradt benn a Mozi+ SD. -
unravel
őstag
[Ezt] az M5 HD írja ha a felvételre nyomok.
Erről a csatornáról tényleg blokkolva van a felvétel vagy műszaki hiba?
Nektek működik? -
cocka
veterán
-
norbertoth
senior tag
válasz
Csabesz666 #108830 üzenetére
Nálam koax elérhető sajnos csak
polonic, arra én is kivi leszek
-
asdf_
veterán
válasz
sziszi-fuszi #108833 üzenetére
Nem lesz, mert kb. 10+ éve nem tv-zem, de remélem, azért megengeded, hogy egy ilyen elképesztő logikátlanság és júzerszopatás bántsa a szemem...
-
MadMancs
veterán
válasz
asdf_ #108828 üzenetére
Nem tudom, bronz/gold eddig se bántották (nem is tudnák mivel gold szerződés nem is tartalmazza, vagyis igen, külön hd csomaggal) Pedig megtehették volna.
Valószínűbb és tisztább amit MiZo1990 is írt , hogy a comfort / prémium ra változtatás egyoldalú szerződés módosítással. -
Csabesz666
aktív tag
válasz
norbertoth #108822 üzenetére
Nálam, az optika, atom stabil. sávszél, i9-es procival 940le és 940 fel. Szerintem minimum i5-ös gép kell, hogy hozza ezt a sebességet. i3-as gépnél 700 fölé nem igen megy. ezeket kábelen mértem, a wifin 600/600 pl telón a sebesség.
-
MiZo1990
aktív tag
válasz
MadMancs #108827 üzenetére
Én úgy tudtam, hogy a régi (bronz/gold) csomagon lévőket átrakták mostani csomagra (comfort/premium), amikben alapból van HD.
Aztán lehet, még nem mindenki került át és majd holnap ők is sorra kerülnek.Aki meg mostanáig halogatta a csak SD box cseréjét az így járt. Biztos nem 1-2 nap lesz a másik box megérkezése.
-
-
asdf_
veterán
válasz
MadMancs #108815 üzenetére
Én ebben csak azt nem értem, hogy miért kell a usernek az eddig csatornahely mellett keresni a HD verziót?
Eddig a 31-esen jött az RTL SD-ben, a 32-esen pedig HD-ben, amire nincs jogosultságom (régi csomag). Annyit kellett volna csak csinálni, hogy a 31-est választva immár a HD adáshoz tartozó adatfolyamot választja ki a tuner, és automatikusan ugyanott jön a csatorna, ahol eddig, csak most már HD-ben (és a 32-est ugyanúgy ne érjem el). Így teljesen seamless lett volna a dolog, azon kívül, hogy már HD-ben jön az adás észre sem veszek semmit és nem kell a fél országnak évtizede rögzült sorszámokról átszoknia újakra.
Értem én, túl logikus lett volna...
-
Csabi1984
addikt
Végre valami hasznos! Tökre felesleges a HD adás mellé ugyan azon SD adás!
De ez csak azon csomagokra vonatkozik amelyeknél elérhető a HD?
Egyáltalán van még olyan csomag ami SD (digitális) csatornákat kínál? -
norbertoth
senior tag
Gigabites netnél kinek mennyire vannak meg a sebességek? Stabil?
-
-
MadMancs
veterán
válasz
MiZo1990 #108819 üzenetére
Nem ezt vonták vissza? legalábbis volt valami amit korrigáltak. júliusi számlán már csak tizenpár település szerepel. Bár azt hirtelen nem tudom milyen dátummal.
Mindenesetre jó jel hogy elkezdik végre.Update. Én emlékeztem rosszul.
Valóban amit linkeltél, 08.31, és a mostani számlán már a 10.06 os lekapcsolás van. -
MiZo1990
aktív tag
-
Csabesz666
aktív tag
Sziasztok, érdeklődnék, olyan emberkétől, akinek vodás optikai nete van, hogy bridge mód, még mindig nem elérhető? a sávszéllel, nincsen gondom 940/940 .
-
Snexi
csendes tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy hiába állítom át a Compal CH7465VF modem beállításait mégis pár nap után automatikusan visszaállítja az alapméretezettre? Pontosabban arról van szó, hogy kikapcsolom a 2.4ghz-es wifit, és csak az 5ghz-eset hagyom benn, manuális csatornán. Működik rendesen, aztán néhány nap múlva azt veszem észre, hogy megint megy a 2.4ghz-es wifi és a gépem arra csatlakozik rá ami óriási netlassúlást okoz. -
HellGreg
őstag
Csak nekem szarik be állandóan az oldal, amikor számlát akarok fizetni? A múltkor 2x ment el emiatt a pénz, most meg nem irányított vissza befizetés után, aztán végképp beszart az egész, nem jön be semmi. És ez megy minden hónapban...
-
woodworm
veterán
-
Button
aktív tag
válasz
asdf_ #108797 üzenetére
Nem, sajnos ez nem működik, ugyanezt kapom, nincs köze a 29-es körzethez.
Általában úgy vettem észre, hogy semmilyen horizonhoz köthető oldal nem működik (elfelejtett jelszó, regisztráció.. ) Általában hibaüzenet, jobb esetben annyi, hogy "hoppá, a horizon kivezetés alatt van, hívd a 1270-et".. Azt pedig már tudjuk.
Lehet úgy van ahogy mondjátok, hogyha máshoz kerülök az üszin, szerencsével akár megcsinálják, majd lehet kipróbálom, ha lesz szabad 2 órám..
Annyi bizonyos, hogy elég nagy ezügyben a rendetlenség, félig megy félig nem, van akkor ezek szerint aki megcsinálja, van aki nem.. -
woodworm
veterán
válasz
norbertoth #108804 üzenetére
Ha nem vagy rajta a tervezett leállások listáján, akkor nem fejlesztés áldozata lettél.
-
norbertoth
senior tag
Értem, köszi az infót!
Vagy lehet most állnak át és azért van ez... kitudja.
-
MadMancs
veterán
válasz
norbertoth #108801 üzenetére
Azt hogy átáll adott terület ED 3.0 ról 3.1 re nem is igen fogod látni. Nem utcán zajlik a fejlesztés hanem a központban.
-
bounty123
őstag
válasz
szabogabor10 #108793 üzenetére
Igen, nálam most lett cserélve Voda boxra a Horizon és a szerelő mondta, hogy mivel van mediacardom, marad a Horizon GO hozzáférésem.
-
norbertoth
senior tag
Egyelőre az nem világos nekem, hogy mi az amit tegnap 11:30-óta amit egy ekkora gigacég nem tud megoldani. Telekomos vagyok, így ez az igénylés kilőve, de fogalmazom az email-t amit nekik szánok mert ez röhejes és nem arról van szó hogy nem tudok meglenni nélküle, mert nyár van meg nem dől össze a világ, viszont a melómhoz kellene, van mobilnetem de az is véges. Elvileg központi hiba és nem itt a környéken romlott el valami. Csak nem a nagy giga átállás miatt?! Egyébként a címem alapján -ha igaz- itt is elérhető a gigabites net, pedig nem láttam errefelé fejlesztést, hogy érték ezt el vajon?
Azt is mondták hogy 300 előfizetőt érint ez a hiba, magyarán elég nagy részét a belvárosnak.
Aktív témák
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Yettel topik
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dobozos Asus TUF Gaming LC II 360 ARG vízhűtés !
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás Számítógép! Rog Maximus VIII / I9 11900K / 7900XTX 24GB / 32GB RAM
- G15 5511 15.6" FHD IPS i5-11260H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest