Hirdetés
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz pumukli4573 #6387 üzenetére
Nem igazán értelek, kicsit ki tudnád fejteni?
-
Sasi7231
újonc
válasz pumukli4573 #6374 üzenetére
De van egy skylink irdeto CI+ smit modulom is es azt irja E106-9 please insert correct smart card
a upc kartya mukodik boxban. -
PpenoO
őstag
válasz pumukli4573 #6365 üzenetére
Köszi,
Az antennát nem tudom közelebb hozni sajnos.
A Triax 300401 jelerősítőt kivettem.
Jelenleg 1 w8as Sony tévébe fut be a jel amit irdeto-s CI+ kártya dekódol.
Poli27: Mondta, hogy nem lesz az úgy jó és hogy cseréljek aljzatot. De nem az aljzaton bukik el a dolog, mert direktbe is rákötöttem, aljzatot megkerülve és akkor sem lesz jobb HDnál a jelminőség.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz pumukli4573 #6342 üzenetére
Azt tudom. Ha be van dugva a rendszerbe vagy be van kapcsolva az Amiko, akkor nem megy a Bravia Sync a tévé és PS között. Ha kikapcsolom a beltérit vagy kihúzom a HDMi-t, akkor működik tévé és konzol között. Nem értem, h ez miért befolyásolja a dologt???
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
PpenoO
őstag
válasz pumukli4573 #6338 üzenetére
A jel erősséggel nincs gond, az 80-90%os, a jelminőséggel van probléma. Mindenesetre a tányért a UPC szolgáltatta, nekik lenne feladatuk, olyat felrakni, ami kielégíti a vételi igényeket. Jelenleg be se jön az M1, nincs jel hibaüzenettel.
-
PpenoO
őstag
válasz pumukli4573 #6336 üzenetére
Ennyire nem lelkesedem az M1ért, pláne amióta profil váltás történt. Épp annyira érdekel, hogy a többi HD adás rossz időben is nézhető legyen. Telefonon azt mondták, hogy ha a hiba fent áll továbbra is vegyem fel a kapcsolatot a szerelővel, aki felrakta.
Mielőtt kihívnám egy dolgot még megpróbálok. A dugalj kábeltévés és ha jól tudom annak nagyobb a csillapítása mint a SAT aljzatnak. Azt még kicserélem, hátha segít.
[ Szerkesztve ]
-
nemerei
tag
válasz pumukli4573 #6331 üzenetére
Kösz már Megoldódott, nem volt jó az antennakábelen a csati. Rátettem rendesen és jó lett.
üdv: nemerei
-
tylerddd
veterán
válasz pumukli4573 #6323 üzenetére
Köszi a részletes hozzászólást, gyurka6-nak is.
Jelenleg hűség nélküli előfizető vagyok, van egy saját beltéri meg egy S2 tuneres tévé, tehát nekem két kártya kell majd. Ha jól értelmeztem, akkor a Direct+, ami nekem van 3240Ft + 300 a második smart kártya.
Az a modul, amit linkeltél, jó lesz a tévébe, igaz?! De miért kell bevinnem a saját beltérim?! Én rátöltöttem egy itt ajánlott félhivatalos FW-t és kezeli a beltéri a kártyát modul nélkül.
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Baliboy1979
csendes tag
válasz pumukli4573 #6303 üzenetére
Ugyanazt a muholdat nezne termeszetessen. egy 2csatlakozos fejre kotnem mind a 2 tunert amin most a ket box van kulon kulon. csak azt nem tudom, hogy mind a ketto kartya foglalatba kell-e tennem egy-egy upc kartyat vagy csak az egyikbe eleg.
-
Gaben92
őstag
válasz pumukli4573 #6254 üzenetére
Igazából minden másé, csak a TV-é nem.
Az EPG úgy jön le neked, ahogy a UPC felküldte. A UPC használ egy bizonyos karakterkódolást, és ha a TV-t MO-ra állítod, akkor azzal a fajtával nem fog tudni mit kezdeni. A ciki ott van, hogy a Digi meg megint egy másikat használ, és az M1HD-t tőlük kapjuk.... Ergo vagy az egyikhez lövöd be, vagy a másikhoz.
Az "epg hiba a tv hibája" dolog meg lényegében azt jelenti, hogy az összes WebOS-os LG illetve az összes (nem tudom mi a neve az oprendszernek) Samsung hibás. Azért ezt te se gondolhatod komolyan.
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
Dave1984
őstag
Nem tv hiba!Gyari Humax HD nál is rossz a karakterkodolas a Digitol atvett adoknal!Más kodolast használ, mint a UPC!
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
poli27
veterán
de minden tévé rossz?..... ez kicsit vicces azért!
-
Himm
csendes tag
válasz pumukli4573 #6235 üzenetére
A jelszo Humax HD gyarilag is es feloldas utan is 0000, soha nem 1234, az csak a rgi Philipseken 1234 Irdeto kartyaval, de ott is csak gyarilag, tehat egyszer ha mar feloldottak mindenkepp 0000 lesz.
#Santino , a csatornak mukodnek, jelerosseged van? Ha kozpontilag feloldottak a PIN-t es nincs jelerossegi gond vagy kartyahiba az legkesobb 10-15 perc es vissza kellene alljon 0000-ra
Először gondolkozz logikusan, nézz magadra, utána cselekedj vagy szólj/kritizálj!
-
Santino
aktív tag
válasz pumukli4573 #6235 üzenetére
Sajnos az 1,2,3,4 sem jó. Igaz, ezt mondták, de hiába. Nem jó egyik sem.
Asus RT-N18U & FreshTomato Firmware 2020.6 K26ARM USB AIO-64K-NOSMP
-
Watt25
veterán
válasz pumukli4573 #6214 üzenetére
Aha. És a lábnyom nem fedi le azt a területet, ahol használhatod a Magyarországon megvásárolt UPC Direct kártyádat?
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Watt25
veterán
válasz pumukli4573 #6208 üzenetére
ez miben érint (hátrányosan) minket?
vs
az hogy lefedés csak közép europát érinti
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Motion_Blur
félisten
válasz pumukli4573 #6172 üzenetére
Nem igazán tudom kivenni hogy ez miben érint (hátrányosan) minket?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Himm
csendes tag
válasz pumukli4573 #6172 üzenetére
Ebben mit latsz te szopatasnak, ez szerintem pedig azt jelenti h Magyarorszag teruleten ahol a UPC Direct szolgaltatasa elerheto hivatalosan javulas fog lenni a szolgaltatas minosegeben, mi a rossz ebben??
Aki kulfoldon hasznalja az vegyen maganak egy jo nagy antennat, a szerzodesben nem azt vallalja a UPC Direct h kulfolodon is elerheto a szolgaltatas!Először gondolkozz logikusan, nézz magadra, utána cselekedj vagy szólj/kritizálj!
-
Gaben92
őstag
válasz pumukli4573 #6155 üzenetére
Szóval nekem Ice kártya kell ha jól értem.
-
Gaben92
őstag
válasz pumukli4573 #6153 üzenetére
Ha jól tudom beltéri nélkül mindenképpen Irdeto-t adnak, mert csak azt adhatnak. Szóval ha egy nagravision kártyát akarnak nekem aktiválni megmondom, hogy dugja fel ahova akarja és adjon Irdeto-t.
Mellesleg valaki elmeséli milyen kártyák vannak?
[ Szerkesztve ]
-
Gaben92
őstag
válasz pumukli4573 #6150 üzenetére
Nálam biztos, hogy nem.
Először is, még előfizetésem sincs, csak jövő héten lesz. Másrészt sose volt semmilyen problémám modullal mivel ez az első.
Remélem, hogy a "sose volt problémám" azután is így marad, hogy összeállítom a cuccot.If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
poli27
veterán
válasz pumukli4573 #6138 üzenetére
A legfrissebb szoft van rajta.... akkor ne cseréljem le egy ilyenre? :
Arra gondolok ez megoldja a problémát....
-
Pazolini
senior tag
válasz pumukli4573 #6004 üzenetére
Az a FOX nem?
Vagy van másik felvevős is? (Értsd: két tuneres, HDD-s)
És azt is a UPC-től kapjuk?
Ezt azért kétkedve fogadnám... -
törölt tag
válasz pumukli4573 #6004 üzenetére
Felvevős Humax HD DVR-ról volt szó az első perctől kezdve...
[ Szerkesztve ]
-
Pazolini
senior tag
válasz pumukli4573 #6001 üzenetére
Modul neve UD-HDR, ez felvevős, 2 tuneres Humax HD-box neve.
UPC-nél
"Letölthető dokumentumok" alatt
HD-DVR-ként szerepel:
HUMAX HD DVR -
Pazolini
senior tag
válasz pumukli4573 #5955 üzenetére
UD-HDR
smart card verziója:
DNASP142 RevG06Kártyán "NagraVision" díszeleg.
-
törölt tag
válasz pumukli4573 #5993 üzenetére
Köszi Norbi a hozzálszólást, de nem ez volt a kérdés....
-
senior tag
-
Pazolini
senior tag
válasz pumukli4573 #5923 üzenetére
HUMAX UD-HDR (2 tuneres) NagraVision-t használ. (Ez még lemaradt. )
-
re_mod
tag
válasz pumukli4573 #5950 üzenetére
De nekem beltéri is kellene még minden szóval nem annyi nagyon nem. Érdekes hogy ilyen lazán kezelik a leendő új ügyfelet.
-
Rick4
félisten
válasz pumukli4573 #5943 üzenetére
Persze hogy nem, de a kérdés nem is ez volt, hanem hogy saját boxban megy-e...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Laca0
addikt
válasz pumukli4573 #5934 üzenetére
Ha lekapcsolják a Cryptoworks-öt, akkor több sávszélesség jut a csatornáknak és jobb minőségűek lesznek?
Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
csab2
veterán
válasz pumukli4573 #5938 üzenetére
Na ez jó hír.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 16 Pro, LG 50LF652V, PS4 slim
-
csab2
veterán
válasz pumukli4573 #5936 üzenetére
Arra gondoltam, hogy az új kártyák össze vannak párosítva a box-szal. Ezek után akkor nem lehet csak simán átrakni másik boxba vagy tv-be a kártyát.
-
csab2
veterán
válasz pumukli4573 #5934 üzenetére
És akkor csak a szolgáltatói boxban lehet használni a kártyát?
-
frovery
senior tag
válasz pumukli4573 #5930 üzenetére
Mindegyik cam modullal ilyen. Nagyon sok tv-be és nagyon sokféle modullal próbáltam már. Modulok esetében több időt vesz igénybe a kód kiolvasása. De pl. nálam helyi digitális kábel ingyenesen fogható hd adásainál is lasabban jönnek be a csatornák, mint analógnál vagy a kódoltak esetében is.
Ez ilyen, így kell elfogadni.
Egyébként kb 2mp az egész, csak lehet soknak tűnik, amíg vár az ember -
Gaben92
őstag
válasz pumukli4573 #5930 üzenetére
Csak nem te is CAM-el használod? És neked nem lassú?
aronpapa: nem pontosan kérdeztem, csak úgy kb gombnyomástól mennyi idő telik el míg bejön a kép.
[ Szerkesztve ]
-
Firka30
tag
válasz pumukli4573 #5908 üzenetére
Köszi!
Asszem' így kihagyom,+2 beltéri van,nem akarok még plusszba kártyát is fizetni.(#5907) bogabi öszi,majd telefonálok.
[ Szerkesztve ]
-
Pazolini
senior tag
válasz pumukli4573 #5899 üzenetére
Ez tudja...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Macska topik
- Óra topik
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen széket vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- OLVASS! Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes 825GB Konzol! 2 Joystick
- Gamer PC RTX3080 AMD Ryzen 7 5700X
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256 GB SÉRÜLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest