-
IT café
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MtHq
tag
Mivel a kártya belsejében van egy logika, tud irdeto módban is indulni az előfizetői kártya. Igenám, de a crypto és irdeto része úgy látszik, mint két teljesen külön kártya. Nekem is elindul irdeto módban is, de nem kap frissítést, és nincsenek rajta jogosultságok. Ígyhát hiába is indul el a kártya, szép és jó, de nem nyit egy csatornát sem. Sajnos a modullal nincs tapasztalatom csak beltérivel.
-
MtHq
tag
Valóban, de erről egyelőre nem találtam hivatalos infót. A mostani kiadott kártyák mind crypto mind irdeto módban működnek, de ha most rakod be irdeto modulba, mivel a kártya még nem kapott jogosultságot, nem fog működni.
Előttem szólónak:
Az ő üzleti érdekük a beltéri erőltetése. Szerintem nincs baj a modulos megoldással, bár előfordul egy két rossz modul, vagy nem passzoló tv-modul páros, de azért általánosságban szerintem jól működnek.
Off:
Nekem egy Amiko boxom van, mivel sima PC monitoron nézem hdmi-vel, így sajnos nem opció a CI modul. De ha egyszer veszek tv-t, biztos, hogy 3 tunereset fogok venni (DVB T/C/S tunerrel) és akkor a box polcra kerül. -
debianos
aktív tag
Igen, az egyik olyan még, a másik alkalmas, de lesz egy 27"-os monitor a teraszon ott lesz egy kártya nélküli androidos box.
Egyébként ezért : "Android alapú DVB-T szabványú vevődekóder (MPEG-4 H.264 HD)
1080p/720p felbontás, Conax 7.0 kártyaolvasó
WiFi csatlakozás, 4 db. USB port, microSD bővítés
Multimédia (film, kép, zene) lejátszás
USB-lejátszás és felvétel (PVR), 7 napos EPG
Telepíthető alkalmazások, internet böngésző
1 GB RAM, 4 GB belső tárhely
Többcsatornás hang támogatása
HDMI, komponens és kompozit (RCA) videó kimenet" -
tylerddd
veterán
Igen, anyuka van rajta kölökkel. A Philips-es kártya fog menni a saját beltériben, az gondolom vinni fogja. Itt az a kérdés, h ahhoz, amit linkeltem kártyaképet, milyen modul kell akkor.
Másik felmerülő kérdés viszont, h ha csak két kártyát fogok kérni, akkor maradnak a jelenlegiek és a beltériket visszaadnom VAGY adnak új kártyát, ami megint milyen lesz?!
Szeretném ugyanis először megvenni a modult és kipróbálni, h milyen (sebesség, minőség, működik-e egyáltalán stb.) és ha jó, akkor nekiugrani a szerződéskötésnek. Ha meg valamiért nem jön be, még mindig el tudom adni a modult és minden marad úgy, ahogy volt.
-
-
Pazolini
senior tag
- Sokszor jobb a képminőség!
- Set Top Box kiváló!
- Plusz csatornák UPC-nél (plusz 7db HD-csatorna)
Auto-motor Sport
SportM
BlackBelt
RTL HD - időközben lett a Diginél is
Duna HD - F1 miatt pár hónapig szintén jól jött nekem, de F1 nélkül sem lesz rossz
DiscoveryShowcaseHD
AnimalPlanet HD
TravelHD
HistoryHD
NG Wild HD
SundanceHD
Da Vinci Learning
DoQ
FilmMánia
MGM, később: Paramount
FilmBox
TLC
RTL2
Sorozat+
Comedy+
Spektrum Home
DiscoveryScience
Disc.World
Disc.ID
SportKlub - időközben átkerült a Digihez
(Nem biztos, h minden stimmel, mert kb. fél évvel ez előtti állapotukban regisztráltam a különbségeket Direct+ és Digi+ csomag között.) -
Watt25
veterán
A tv valóban dupla sat tuneres, két F csatlakozóval.
Jó, tudni, hogy ilyen is létezik...
Itt a probléma szerintem ott van hogy a CA modul egyszerre nem kódol ki két csatornát.
Ebben sajnos nincsen nekem sem tapasztalatom, de tudtommal az elv az az, hogy a kártyákban a kikódolandó adat sávszélessége lehet korlátozva, nincsen olyan, hogy "egyszerre csak egy csatornát dekódol". Viszont tudtommal nem jellemző, hogy van bennük ilyen korlát. (Leszámítva egy fizikai korlátot.) -
molvany
aktív tag
Miért adna párosított Kártyát és Modult ?
Az mire lenne jó ? Mivel lenne jobb, másabb, stb stb. ?
Esetleg ezzel : EPG, automatikus csatornaátrendezés ? Egyik sem egy nagy durranás. Max. ezért többet fognak majd kérni mint a mostani DirektKártyáért.
Mert már ez most is létezik : DirektKártya
Pl. nekem is ez van és sem a csatornarendezés, sem az EPG nem hiányzik. Egyik sem olyan, ami létkérdés lenne ( bár EPG az gyakorlatilag van is ). -
_Norbi_
aktív tag
CW nem fogja lecserélni csak régit
így vannak kódolások cam ID szerint
0d02 /ezt fogja cserélni családi képes kártya kihuzod boxból látni fogod /
0d97 ice virágos kártya már ilyent adnak
ezek vannak philips fekete és szürke sd boxokban /720X576 felbontást tudják / DVB S0623 irdetó sima humax HD full HD DVB S2
1815 nagravision3
philips dvr 8111 DVB-S2
humax ud fox SD DVB-Sigy alakulnak kártya steam id-k
sima kártyához/directkártya/ lehet venni HD beltéri egységet DVB-S2 20000FT körül alma 2220 vagy cryptobox 550-600,minél drágább beltéri és linux annál értékesebb tudásában -
taxy88
aktív tag
Kb. fogalmam sincs ,hogy miről beszélsz
Nem értek hozzá sokat.
Én úgy néztem ,hogy Irdeto kártya van a beltériben. Márciusban fog lejárni a hűség, akkor szeretnék újat kötni, de akkor már csak DirektKártya előfizetést. Csak előtte jó lenne kipróbálni, ne hogy feleslegesen ruházzak be a CI+ modulra.
Jó lenne, ha valaki lenne itt, aki Szeged v. Hmvhely környékéről tudna egyet nélkülözni egy fél nap erejéig. -
csab2
veterán
Szia!
Köszi, működik! A transzponder listán tovább kellett görgetni, és megtaláltam ezt a "másik" 12092-es transzpondert a 2800-ast. A tv-n. A szolgáltatói box nem izgat, mert azt alig nézi valaki (akkor sem az axn-eket).
Ezt az infót honnan kellene tudni? Ráadásul a szolgáltatói boxon ennek nem automatikusnak kellene lennie?
Mégegyszer:
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Parfüm topik
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest