Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MtHq
tag
Mivel a kártya belsejében van egy logika, tud irdeto módban is indulni az előfizetői kártya. Igenám, de a crypto és irdeto része úgy látszik, mint két teljesen külön kártya. Nekem is elindul irdeto módban is, de nem kap frissítést, és nincsenek rajta jogosultságok. Ígyhát hiába is indul el a kártya, szép és jó, de nem nyit egy csatornát sem. Sajnos a modullal nincs tapasztalatom csak beltérivel.
-
MtHq
tag
Valóban, de erről egyelőre nem találtam hivatalos infót. A mostani kiadott kártyák mind crypto mind irdeto módban működnek, de ha most rakod be irdeto modulba, mivel a kártya még nem kapott jogosultságot, nem fog működni.
Előttem szólónak:
Az ő üzleti érdekük a beltéri erőltetése. Szerintem nincs baj a modulos megoldással, bár előfordul egy két rossz modul, vagy nem passzoló tv-modul páros, de azért általánosságban szerintem jól működnek.
Off:
Nekem egy Amiko boxom van, mivel sima PC monitoron nézem hdmi-vel, így sajnos nem opció a CI modul. De ha egyszer veszek tv-t, biztos, hogy 3 tunereset fogok venni (DVB T/C/S tunerrel) és akkor a box polcra kerül.[ Szerkesztve ]
-
debianos
aktív tag
Igen, az egyik olyan még, a másik alkalmas, de lesz egy 27"-os monitor a teraszon ott lesz egy kártya nélküli androidos box.
Egyébként ezért : "Android alapú DVB-T szabványú vevődekóder (MPEG-4 H.264 HD)
1080p/720p felbontás, Conax 7.0 kártyaolvasó
WiFi csatlakozás, 4 db. USB port, microSD bővítés
Multimédia (film, kép, zene) lejátszás
USB-lejátszás és felvétel (PVR), 7 napos EPG
Telepíthető alkalmazások, internet böngésző
1 GB RAM, 4 GB belső tárhely
Többcsatornás hang támogatása
HDMI, komponens és kompozit (RCA) videó kimenet"FOTÓZÁS: bit.ly/2ktz7qx | ANDROID: bit.ly/2kZiobp | SAMSUNG: bit.ly/2k2Hk3U
-
tylerddd
veterán
Igen, anyuka van rajta kölökkel. A Philips-es kártya fog menni a saját beltériben, az gondolom vinni fogja. Itt az a kérdés, h ahhoz, amit linkeltem kártyaképet, milyen modul kell akkor.
Másik felmerülő kérdés viszont, h ha csak két kártyát fogok kérni, akkor maradnak a jelenlegiek és a beltériket visszaadnom VAGY adnak új kártyát, ami megint milyen lesz?!
Szeretném ugyanis először megvenni a modult és kipróbálni, h milyen (sebesség, minőség, működik-e egyáltalán stb.) és ha jó, akkor nekiugrani a szerződéskötésnek. Ha meg valamiért nem jön be, még mindig el tudom adni a modult és minden marad úgy, ahogy volt.
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
tylerddd
veterán
-
Pazolini
senior tag
- Sokszor jobb a képminőség!
- Set Top Box kiváló!
- Plusz csatornák UPC-nél (plusz 7db HD-csatorna)
Auto-motor Sport
SportM
BlackBelt
RTL HD - időközben lett a Diginél is
Duna HD - F1 miatt pár hónapig szintén jól jött nekem, de F1 nélkül sem lesz rossz
DiscoveryShowcaseHD
AnimalPlanet HD
TravelHD
HistoryHD
NG Wild HD
SundanceHD
Da Vinci Learning
DoQ
FilmMánia
MGM, később: Paramount
FilmBox
TLC
RTL2
Sorozat+
Comedy+
Spektrum Home
DiscoveryScience
Disc.World
Disc.ID
SportKlub - időközben átkerült a Digihez
(Nem biztos, h minden stimmel, mert kb. fél évvel ez előtti állapotukban regisztráltam a különbségeket Direct+ és Digi+ csomag között.)[ Szerkesztve ]
-
Watt25
veterán
A tv valóban dupla sat tuneres, két F csatlakozóval.
Jó, tudni, hogy ilyen is létezik...
Itt a probléma szerintem ott van hogy a CA modul egyszerre nem kódol ki két csatornát.
Ebben sajnos nincsen nekem sem tapasztalatom, de tudtommal az elv az az, hogy a kártyákban a kikódolandó adat sávszélessége lehet korlátozva, nincsen olyan, hogy "egyszerre csak egy csatornát dekódol". Viszont tudtommal nem jellemző, hogy van bennük ilyen korlát. (Leszámítva egy fizikai korlátot.)Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
-
molvany
senior tag
Miért adna párosított Kártyát és Modult ?
Az mire lenne jó ? Mivel lenne jobb, másabb, stb stb. ?
Esetleg ezzel : EPG, automatikus csatornaátrendezés ? Egyik sem egy nagy durranás. Max. ezért többet fognak majd kérni mint a mostani DirektKártyáért.
Mert már ez most is létezik : DirektKártya
Pl. nekem is ez van és sem a csatornarendezés, sem az EPG nem hiányzik. Egyik sem olyan, ami létkérdés lenne ( bár EPG az gyakorlatilag van is ).[ Szerkesztve ]
WhatsApp :+491737182060
-
_Norbi_
aktív tag
CW nem fogja lecserélni csak régit
így vannak kódolások cam ID szerint
0d02 /ezt fogja cserélni családi képes kártya kihuzod boxból látni fogod /
0d97 ice virágos kártya már ilyent adnak
ezek vannak philips fekete és szürke sd boxokban /720X576 felbontást tudják / DVB S0623 irdetó sima humax HD full HD DVB S2
1815 nagravision3
philips dvr 8111 DVB-S2
humax ud fox SD DVB-Sigy alakulnak kártya steam id-k
sima kártyához/directkártya/ lehet venni HD beltéri egységet DVB-S2 20000FT körül alma 2220 vagy cryptobox 550-600,minél drágább beltéri és linux annál értékesebb tudásában -
taxy88
aktív tag
Kb. fogalmam sincs ,hogy miről beszélsz Nem értek hozzá sokat.
Én úgy néztem ,hogy Irdeto kártya van a beltériben. Márciusban fog lejárni a hűség, akkor szeretnék újat kötni, de akkor már csak DirektKártya előfizetést. Csak előtte jó lenne kipróbálni, ne hogy feleslegesen ruházzak be a CI+ modulra.
Jó lenne, ha valaki lenne itt, aki Szeged v. Hmvhely környékéről tudna egyet nélkülözni egy fél nap erejéig. -
csab2
veterán
Szia!
Köszi, működik! A transzponder listán tovább kellett görgetni, és megtaláltam ezt a "másik" 12092-es transzpondert a 2800-ast. A tv-n. A szolgáltatói box nem izgat, mert azt alig nézi valaki (akkor sem az axn-eket).
Ezt az infót honnan kellene tudni? Ráadásul a szolgáltatói boxon ennek nem automatikusnak kellene lennie?
Mégegyszer:Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Batib
őstag
Bocsi, tévedtem. (és lejárt a szerk. idő) A DSR8111 és a Humax HD DVR belső HDD-re rögzít. A Humax UD-FOX HD külső HDD-re viszont pendrive-re nem. Valszeg kodoltan. A két Humax csak saját felvételt és Xvidet játszik le.
[ Szerkesztve ]
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Ally
- Windows 11
- Tökéletes töketlenség
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- HDD probléma (nem adatmentés)
- PlayStation 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest