Aktív témák
-
Nagytalp
senior tag
válasz
Csakénvagyok #41158 üzenetére
Szerintem is nézz rá más op. rendszerrel is.
-
válasz
Csakénvagyok #41158 üzenetére
Azért az is előfordulhat, hogy döglődik a kártya ám.
Más szoprendszerrel nézted? Linve Ubi, vagy Mini XP? -
Nagytalp
senior tag
válasz
Csakénvagyok #41154 üzenetére
Nézz szét a gépben! Ilyesmit okozhat egy videókártyára esett csavar is. Vagy bármi ami zárlatot okoz. Ha nem látsz semmit és esetleg van másik NV kártyád akkor próbáld ki azzal is.
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
Csakénvagyok #41130 üzenetére
Erre senki?
-
hallari
tag
válasz
Csakénvagyok #39999 üzenetére
Hehe, ők már tudnak valamit...
-
válasz
Csakénvagyok #40008 üzenetére
Aztán gerincre vágod a .ICEauthority fájl jogosultságait és nem tudsz többet autentikálni...
-
válasz
Csakénvagyok #40008 üzenetére
A sudo nautilus helytelen megközelítése a dolognak. Ha sokáig próbálkozik az ember, akkor a végén bejelentkezés után jön a hibaüzenet és nem áll fel az asztal. Grafikus alkalmazásokhoz a gksu(do) parancsot célszerű használni és az Alt+F2 gombkombinációval előhívható mezőbe beírva. Például:
Alt+F2 -> gksu nautilus(#40007) RBJ: A sudo su használata logikailag helytelen, de kétségkívül hatásos. Ennél valamivel szabályosabbak a sudo -i és a sudo -s parancsok (hatásukat tekintve a kettő között van különbség). De még jobb ha gksu-val indítja az ember a terminálemulátort, alapból a Debianban van ehhez direkt ikon is. Ubuntunál ez az ikon vagy alapból rejtett, vagy törölve is van, de célszerű lehet létrehozni ha nem lenne meg.
[ Szerkesztve ]
-
Nowhereman
őstag
válasz
Csakénvagyok #39832 üzenetére
Egész pontosan a monitort felismeri, de rosszul - túlvezérli. A túlvezérlés elleni védelem pedig lecsapja a monitort(ennek lenne matatós megoldása, de gyakran beleütközik a rendszervédelembe -ezt javítanák ki, a unitys buzulás helyett). Egy natúr desktopnál a tuti módszer - átdugás egy másik VGA kimenetre. Mivel noti lesz és azt javaslom, hogy indíts rákötött monitorral, majd állítsd két kijelzős üzemmódba, és utána felhasználva a monitort a laptopkijelződet állítsd egy elfogadható tartományba(pl. 2560x1600-200Hz->1280x800-60Hz).
-
SzEgHaLoM
csendes tag
válasz
Csakénvagyok #39826 üzenetére
És egy laptopnál ha rákötöm a gépet vga-val egy monitorra,akkor az segíthet? DVI-t próbáltam de azon nem jött ki jel,a vga lízingelése folyamatban van.
-
SzEgHaLoM
csendes tag
válasz
Csakénvagyok #39821 üzenetére
Jó reggelt! Kicsit még próbálkoztam miután ide írtam. Rájöttem,hogy maga a gép mūködik,csak valamiért a kijelzō nem kap jelet. Beleraktam a dvd-t is de nem tudom bootolni mert a bios kezdōkèpernyōt nem látom mert sötétség van.Valami tipp?
Aag:
A kedvemet ez biztosan nem fogja elvenni a linuxtól,szerintem kisregényt tudnék írni a winf*s szerencsétlenkedéseirōl,amiket egyszerū felhasználóként tapasztaltam. Csak azt sajnálom,hogy hiába olvastam,kerestemmindenfélét arról,hogyan kell felrakni,és lépèsrōl lépésre haladtam,mégse jött össze elsōre. Majd másodikra![ Szerkesztve ]
-
kovaax
őstag
válasz
Csakénvagyok #39795 üzenetére
Ez desktop, ezt klikkelgetni kell...
Nem tudom átállítani a színmélységet sem. Vagy azt sosem lehetett Xfce.ben???
-
RBJ
addikt
válasz
Csakénvagyok #39763 üzenetére
Köszönöm. Hogy mindig tanul az ember ubin. csak az a baj mikor jön majd a következő kiadás addig elfelejtem.
Visszont az ALT+görgő kombó nem működik.Van olyan oldal ahol linux os pingvin avatarok vannak összegyűjtve ?
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Csakénvagyok #38136 üzenetére
Próbálkoztál más alkalmazással is, például a EiskaltDC++-val?
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
Csakénvagyok #38126 üzenetére
UP!
-
Jester01
veterán
válasz
Csakénvagyok #38126 üzenetére
Az a kérdés, mennyire vagy eltökélt (no meg jártas) a hibakeresésben, illetve, hogy az említett LinuxDC++ nyílt forrású-e.
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Csakénvagyok #35998 üzenetére
Bocsánat: emberke a "Mellszobor" mint az msn-logóban.
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
Csakénvagyok #31197 üzenetére
Senki?
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
Csakénvagyok #31197 üzenetére
-
válasz
Csakénvagyok #28943 üzenetére
Komolyabb elfagyáskor szokott kijelentkezni, majdnem mint a win-en a kékhalál csak ott ügye újraindul az egész gép, itt "csak" a gdm
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
Csakénvagyok #28300 üzenetére
Utannaolvastam, ez az APEH adóbevalló programja, ami JAVA, tehát elvileg plaformfügettlen. Tehát kéne menjen, de erre valaki más adja meg a választ. SzVSz max virtuális gépen futtatsz egy vindózt, amin elszaladgál ez meg pár ilyen progi.
-
törölt tag
válasz
Csakénvagyok #26666 üzenetére
én is azt használom már egy ideje. nagyon jó kis program, van hozzá ppa is, és az egyik, amit nagyon szeretek benne, hogy nem formázza le a céleszközt, így pendrive esetében nincs adatvesztés.
-
Atapi
senior tag
válasz
Csakénvagyok #26514 üzenetére
nvidia-xconfig-t probáltad?
-
ntomka
nagyúr
válasz
Csakénvagyok #26503 üzenetére
-
válasz
Csakénvagyok #26514 üzenetére
Legközelebb készíts visszaállítási pontot előtte, vagyis pár darab legyen mindig naprakészen ilyen esetekre.
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
Csakénvagyok #26503 üzenetére
Valaki? Hogz lehet helyrehozni?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Csakénvagyok #26467 üzenetére
Köszi, kiprószálom.
danaboy : Egy rendszert használunk. A kikapcsoló akkor van a jobb alsó sarokban, amikor kikapcsolás helyett a rendszer kijelentkeztetett és a képernyő közepén a felhasználói fiókok válaszlehetősége van. teccikérteni?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Csakénvagyok #24497 üzenetére
Nem értek annyira hozzá, hogy megállapítsam a hibát, de nvidia driverből már itt tartunk.
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
Csakénvagyok #24058 üzenetére
Megoldva, kimeneti eszköz rosszul volt kiválasztva
-
FixY67
senior tag
válasz
Csakénvagyok #24056 üzenetére
http://www.howtoforge.com/linux_resizing_ext3_partitions
Itt van róla valami, de az itt leírt módszer eléggé veszélyesnek tűnik.
-
FixY67
senior tag
válasz
Csakénvagyok #24053 üzenetére
Már félve írom (lehet, hogy erre is rosszul emléxem) : akkor marad a backup/restore... tudtommal az ext3-at csak növelni lehet, csökkenteni nem.
-
FixY67
senior tag
válasz
Csakénvagyok #24008 üzenetére
Milyen fájlrendszer van alatta?
LVM-t használsz? -
válasz
Csakénvagyok #23588 üzenetére
Úgy nézem, hogy bugzik a program, ezért nem biztos, hogy a hashelés kikapcsolása segít.
-
válasz
Csakénvagyok #23578 üzenetére
Kapcsold ki a hashelést.
(#23572) upszilon: nem vágod, látom. Letöltöd az iso-t, felrakod, mint egyetlen rendszert, aztán csókolom, mert az NM bemondja az unalmast. Nehezen elképzelhető?
[ Szerkesztve ]
-
harry
veterán
válasz
Csakénvagyok #23471 üzenetére
Most írta, hogy azzal valami gond van...
[pod]Diablo - Krusader pl.
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
Csakénvagyok #23374 üzenetére
UP
-
válasz
Csakénvagyok #23374 üzenetére
Én nem használom, de másutt ezt ajánlották helyette. Természetesen nem onnan kell letölteni, hanem az Ubuntu tárolóiból telepítheted.
[ Szerkesztve ]
-
ZCoyote
őstag
válasz
Csakénvagyok #22963 üzenetére
Igen azt lehet.
konfar.dani: Minden rendszert el lehet rontani, ezt is. Én párszor elhasaltattam amikor ismerkedtem vele de az user error volt, olyanba turkáltam bele amibe nem kellett volna.
Nemrég volt valami gond egy egy gnomelook.org-ról leszedett csomaggal ami tartalmazott kártevőt de ahogy Vladi kolléga írta ez egy évben egyszer fordul elő. Ha a hivatalos tárolókból telepítesz szoftvert nem lesz bajod.
Rendszerkarbantartónak ajánlom az ubuntu-tweak-et, leszedi a régi kernel verziókat, a már feltelepített progik letöltött csomagjait stb. De ezt nem kötelező megtenni jól elvan a rendszer enélkül is.
[ Szerkesztve ]
-
TrollBalint
addikt
válasz
Csakénvagyok #22903 üzenetére
Azóta észrevettem, hogy a filmekkel is gond van. Kiteszem teljes képernyőbe, megy szépen, nincsen az a villogás pár másodpercig, mint előzőleg, viszont amikor a lejátszó sávja eltűnik, arra az időre beakad a film, de utána megint megy simán
-
Relisys
senior tag
válasz
Csakénvagyok #22816 üzenetére
Tudom, ott próbálom, de 800x600-as a max amit betudok állítani. De így meg alig látok valamit a kijelzőn olyan pici:S Meg a színek se olyan jók, a szöveg meg néha homályos. Amúgy egy fuji v5555 notirol van szó.
-
válasz
Csakénvagyok #22801 üzenetére
köszi, ez jónak néz ki, melóhelyen majd próbálgatom
-
noxon
őstag
válasz
Csakénvagyok #22371 üzenetére
Magyar lett már, a netet megcsináltam a pppoeconf parancsal, aztán frissített sokmindent újra indult, és most már ezzel se megy a net
-
törölt tag
válasz
Csakénvagyok #22057 üzenetére
a cairo-dock nem frissül.
https://launchpad.net/cairo-dock/+announcement/4776általában mindenkinek, aki erről írt:
a network-managerrel sem mindenkinél van baj.most pl. nálam nincs. 9.04-ig volt, nem kezelte az eth0-t. kábelnet és wifirouter van, madzagolni nem lehetett. és is wicd-t raktam fel, de a 9.10-re frissítés visszacserélte network-managerre. először megint nem volt eth0, de egy ifconfig eth0 up óta van. nálam. azóta 'leválasztva' a státusz. plusz erősebb a wifi jel, sokszor van 100%-on, szemben a 9.04 és előtti időkkel, amikor ugyanazon opciókra csak 80% vagy az alatt volt.
de a wicd problémamentesebb, és valamelyik verzióba (nem az UNR, de most nem jut eszembe) ez az alapértelmezett a network-manager helyett.[ Szerkesztve ]
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
Csakénvagyok #21909 üzenetére
UP!
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Csakénvagyok #21772 üzenetére
Ezt már felpakoltam korábban: [link]
De egyébként ez konkrétan miért jelentene megoldást?És miért nem elég, ha külön a Flash Plugint pakolom fel?
(#21775) rtom: hát ez nem túl biztató... akkor ennyi? Erre csak annyi a megoldás, hogy ha akár egy db Flash-es oldalt szeretnék megnézni, akkor bootoljak be Windows 7-ről, amin a 64 bites Flash Player is normálisan működik?
Legalábbis én nem tudok alternatíváról... -
Egorov
aktív tag
válasz
Csakénvagyok #21770 üzenetére
Azt gondoltam nem lehet semmi baj, ha uninstallállom az Ubuntut, hiszen így Wubival olyan mint egy sima program. (?) Szóval megcsináltam, nyomtam egy restartot, és megint megpróbáltam a wubit. Ez lett az eredménye.
-
válasz
Csakénvagyok #21629 üzenetére
Újrarakni semmiképpen sem kellene a rendszert, max átmásolni valahova, formázni, majd visszamásolni és javítani. De erre semmi szükség, átlehet konvertálni könnyedén.
Amúgy én nagy megelégedéssel használom, van azért észrevehető sebességnövekedés néhány műveletnél.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Csakénvagyok #21629 üzenetére
elmeletileg megoldhato
nalam nem volt valtozas, ezert tovabbra is ext3-at hasznalok. varok meg kicsit, mire az ext4 kiforr. -
ntomka
nagyúr
válasz
Csakénvagyok #21426 üzenetére
A network-manager repóba mit keresne a pidgin?
Max ha ők fejlesztik. Próbáld felvenni a hivatalos pidgin fejlesztői tárolót.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Csakénvagyok #21426 üzenetére
az alapértelmezett emphaty nem jó?
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
Csakénvagyok #21145 üzenetére
Evvel a megoldással sikerült valamire mennem, kíváncsi vagyok hogy megmarad a net percek múlva is.
-
válasz
Mer' nemjó a netvörkmanáger. Katt.
-
Nagytalp
senior tag
válasz
poff -a kétszer! Ha másodikra nem az a válasz, hogy: /usr/bin/poff: No pppd is running. None stopped.
Akkor reboot és mennie kell ha előzőleg jól állítottad be. Elvileg már bootolás közben csatlakozik. Esetleg gép kikapcs és modem kihúz a konnektorból kb. fél percre. Utána ha bebootolt és beléptél próbálkozz egyből valamelyik böngészővel anélkül, hogy bármit csinálnál terminálban!
-
zed01
őstag
válasz
Csakénvagyok #20481 üzenetére
Itt van a linuxos is.
Van valós idejű védelme, blokkolta az eicar tesztfájlt.
-
desyron
csendes tag
válasz
Csakénvagyok #20431 üzenetére
Megmondom őszintén nem vagyok nagyon benne a témában.. azt tapasztaltam, hogy a gparted látta a partíciókat, azzal minden oké volt. Win telepítőnél meg 1x hibaüzenet hogy gebasz van futtassak vírusírtót, 1x meg "nincs meghajtó" vagy vmi ilyen szöveg.. Mindenesetre ebből tudtam kiindulni és már kész is volt minden: link
Csak a gparted-el nem szerettem volna valami bibit csinálni, nem is az én gépem lesz -
ntomka
nagyúr
válasz
Csakénvagyok #20431 üzenetére
Ez számomra is fura. Ismeretlenként látnia kéne, és a törlést fel kéne ajánlania. Legalábbis az én tapasztalatom ez...
-
Major Major
senior tag
válasz
Csakénvagyok #20311 üzenetére
ez compiz fícsör, a compizconfigban meg tudod nézni a billentyűzetkombinációt
(#20307) Kalandor
képernyővédő nincs letiltva?[ Szerkesztve ]
-
zed01
őstag
válasz
Csakénvagyok #20129 üzenetére
A wine-n hibátlanul fut a bcdc++.
-
Major Major
senior tag
válasz
Csakénvagyok #20009 üzenetére
csinálj egy ilyen scriptet:
#!/bin/bash
shutdown -h +15
zenity --warning --text='A számítógép 15 perc múlva leáll! A visszaszámlálást leállíthatja terminálban kiadott sudo shutdown -c paranccsal!'és ezt tedd be a cron-ba minden este a tetszőleges időpontra.
[ Szerkesztve ]
-
Major Major
senior tag
válasz
Csakénvagyok #20010 üzenetére
nem, mert a úgy csinálja, hogy végigmegy minden hsz-en, és a Privát gomb tooltipjéről veszi le a nevet, az meg egyértelműen a szerzőnek szól. azért így csináltam, mert így egy sorból ki tudtam venni a nevet és a dátumot is.
-
Major Major
senior tag
válasz
Csakénvagyok #19981 üzenetére
ha ext, akkor a csatolás után add ki a
sudo chown usernév:usernév /csatolási/pont parancsot -
Major Major
senior tag
válasz
Csakénvagyok #19975 üzenetére
normál felhasználóként nem enged csatolni, ez nem függ a formázástól
-
válasz
Csakénvagyok #19889 üzenetére
Én éppen ma tiltottam le a flash-t mert csak a PH! oldalait lapozgatva 30-40%-ra terheli a procit a reklámoktól, a Wind gyakran egyenesen akadozik tőle. Nem tom, hogy mi van, ma kezdte el ezt a dolgot, eddig nem vettem észre, és nem is volt semmi olyan frissítés ami gyanús lenne. Hazaérve itthon is ez fogadott, csak kevésbé volt érezhető a picivel nagyobb procival.
Annyit megjegyeznék, hogy Opera böngészővel az a biztos, ha a libflashplayer.so fájlt bemásolod közvetlen a böngésző plugin könyvtárába, akkor tutira jó lesz mindig (/usr/lib/opera/plugins/). -
Nagytalp
senior tag
válasz
Csakénvagyok #19889 üzenetére
flashplugin-installer
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
Csakénvagyok #19719 üzenetére
Még mindig problémázik. Ubuntu 9.10nél és Debian alatt is. Szeretném a legfrisebb disztrót használni, de sajna így nem lehet.
Valakinek valami 5lete?
-
Nagytalp
senior tag
válasz
Csakénvagyok #19719 üzenetére
Igazából megmaradnak a beállítások 9.10 alatt is. Elvileg be is jelentkezik már bootolás közben. Így bejelentkezés után már mennie kellene. De a pon dsl-provider paranccsal kell indítani -mint windowsban a csatlakozás- ha mégsem automatikus a bejelentkezés. És nem kell minden alkalommal konfigolni. Nálam pl. debianban mindig működött a dolog és ubutuban is egészen a 8.10-ig. Most a 9.10-el sincsen ilyen problémám.
A plog parancs éppen azért jó, hogy ellenőrizni tudd a kapcsolat létrejöttét. Vagy ha mégsem csatlakozott akkor azt is megtudod, hogy miért? Ez általában egy beragadt login szokott lenni a szolgáltatónál. Vagy amikor az unokaöcsém használja az én accountom
Downgrade csak újratelepítéssel működik. De jó ez a Karmic! -
Nagytalp
senior tag
válasz
Csakénvagyok #19656 üzenetére
pppoeconf -> felhasználó név -> jelszó -> néhány enter
Ez "indítja a netet". De a plog paranccsal le is csekkolhatod, hogy léterjött-e a kapcsolat. Ha nem akkor: poff -a és utána pon dsl-provider
Nálam megy frankón.
-
Major Major
senior tag
válasz
Csakénvagyok #18766 üzenetére
wake on lan-ra gondolsz? a legtöbb biosban van erre opció
-
rtom
senior tag
válasz
Csakénvagyok #18733 üzenetére
-
Speeedfire
félisten
válasz
Csakénvagyok #18724 üzenetére
ha jóltudom akkor az rdesktopot szokták írni itt a fórumon
a másik megoldás a
én személy szerint vnc-t használok mert multiplatformos[ Szerkesztve ]
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
Csakénvagyok #18488 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Csakénvagyok #17347 üzenetére
kicsit keves az info.
oprendszer pontosan (revizio, hanybites, stb)
wine verzioja
progi amit futtatni akarsz.
ezekutan meg mindig lehet siman wine bugazbest:
a masik irany az, ha nullarol te csinalod az egeszet. elonye: lehet sokkal kisebb es/vagy tehetsz bele csomo olyan dolgot, amire szukseged van. hatranya: lehet h nem lesz annyira univerzalis[ Szerkesztve ]
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
Csakénvagyok #17331 üzenetére
Senki?
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
Csakénvagyok #17038 üzenetére
Huuh... Hálás köszönet, így megjavult
-
dany27
őstag
válasz
Csakénvagyok #17031 üzenetére
Már semmi megoldottam, én voltam makákó
-
negyedes
addikt
válasz
Csakénvagyok #17003 üzenetére
Nekem sem sikerult beuzemeltetni a Y! messengert wineal.
Kerestem valami linuxos verziot. A vege az lett, hogy egy simpla im clienst talaltam ami szazszor sz@rabb mint a pidgin.
Kopetet hasznalok mostansag, az meg turheto.
Nem lenne rossz a yahootol ha lenne linuxos verzioja....... -
eziskamu
addikt
válasz
Csakénvagyok #17003 üzenetére
Neked nem lassú a wine?
-
válasz
Csakénvagyok #16840 üzenetére
Esetleg ha tényleg az internetszolgáltatód gépe, rákérdezhetsz náluk, hogy ugyan már, mi a fenét csinál az a bizonyos gépük...
-
válasz
Csakénvagyok #16826 üzenetére
Annyit jelent, hogy vmit blokkolt a tűzfalad a belső háló irányából az Internet felé. IP alapján beazonosíthatod a forrást, aztán utánanyomozhatsz, ki és mit akar bentről kifelé.
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
Csakénvagyok #16738 üzenetére
Vagy hülyeséget kérdezek megint?
Engem zavar.
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
Csakénvagyok #16738 üzenetére
Up
-
SLD
tag
válasz
Csakénvagyok #16611 üzenetére
Viszont most nem tudom újraprodukálni azt a hibát
Tehát most működik 9.04 alatt? Vagy másik hibával jelentkezik?
-
SLD
tag
válasz
Csakénvagyok #16607 üzenetére
Hát ez esetben érdekes, hogy ilyen hibát produkál.
Próbáld meg még konzolból így indítani:
firefox-3.5 www.google.com
Valamint kérdés még, hogy reinstallal tértél vissza 9.04-re vagy csak visszaállítottad a "régi" repokat. Utóbbi esetben természetesen fent maradhattak az újabb, hibát okozó programok.
-
SLD
tag
válasz
Csakénvagyok #16596 üzenetére
Jól emlékszem, hogy Te vagy az Ubuntu 9.10-et használó (-> tesztelő)?
Mert ez esetben, valószínűleg tényleg egy bug lesz... Legalábbis nálam, 9.04-en, megy rendesen.
Itt is van pl. egy hibajelentés erről. -
törölt tag
válasz
Csakénvagyok #16590 üzenetére
ikon a /usr/bin/firefox-3.5-re, vagy amit SLD írt.
vagy az Alkalmazások>Internet>Shiretoko[ Szerkesztve ]
-
SLD
tag
válasz
Csakénvagyok #16590 üzenetére
Konzolból a
firefox-3.5
paranccsal próbáltad már?
Menüben pedig akkor nincs olyan, hogy "Shiretoko Web Browser"?
-
válasz
Csakénvagyok #16546 üzenetére
ubuntu.hu-n írta valaki, hogy a wine alatt lévő "Program Files" könyvtárban 3 trójait talált az avast, viszont ha jól látom, rezidens vírusirtó nincs Linuxra. Ettől függetlenül javaslom átnyálazásra a témát.
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
Csakénvagyok #16500 üzenetére
-
Iginotus
addikt
válasz
Csakénvagyok #16512 üzenetére
Tessék? ssh bol megyek fel rá Puttyal azért nem indítok egy VNC-t hogy lefuttassam az updatet és ezért kellet a parancs hozzá.
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
Csakénvagyok #15946 üzenetére
Hát már megint nem megy a Pidgin Yahoon. Evvel próbálkoztam, de mindhiába. Pedig ma reggel még ment. Valami tanács, ki hogy csinálja?
-
válasz
Csakénvagyok #16422 üzenetére
Nem nehéz az
Itt egy jó kis leírás Bagoj úr tollából -
Vladi
nagyúr
válasz
Csakénvagyok #16419 üzenetére
Az a leírás elég jó, ha végig tudod csinálni. Vagy álljatok össze zodo-val, már vagy egy hónapja dolgozik a kérdésen.
-
válasz
Csakénvagyok #16419 üzenetére
Ha nincs kedved építeni (pedig az a legbiztosabb), pl.: CrunchBang
-
Major Major
senior tag
válasz
Csakénvagyok #15956 üzenetére
pidginben a yahoo fiókot módosítsd úgy, hogy a
Személyhívó kiszolgálócn.scs.msg.yahoo.com
legyen
[link] -
Kicsirics77
veterán
válasz
Csakénvagyok #15949 üzenetére
dehogynem jó
nekem semmi bajom az aMSN-el -
Major Major
senior tag
válasz
Csakénvagyok #15946 üzenetére
nem működik a yahoo
nem megy ebuddyban sem -
dbius
veterán
válasz
Csakénvagyok #15795 üzenetére
Indítsd terminálból, úgy látod, hogy van-e valami kínja és ha igen, mi. Ezt a hibaüzenetet rakd be ide.
-
Noddy
senior tag
válasz
Csakénvagyok #15792 üzenetére
Nekem egy órája frissült, 9.04 alatt de működik.
-
Major Major
senior tag
válasz
Csakénvagyok #15792 üzenetére
nekem működik
igaz ez Xubuntu -
Major Major
senior tag
válasz
Csakénvagyok #15412 üzenetére
és ctrl+h-ra nem jelennek meg azok a rejtett mappák?
Aktív témák
- PlayStation 5
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Politika
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...