Aktív témák
-
RBJ
addikt
valaki tapasztalt már olyat a firefox nál az unity be ha pl letölt valamit az ember akkor van az állapotjelző ablak . azt leteszi az ember kicsibe. de ha az unity paneljából akarok firefox ot inditani akkor nem jön be a böngésző csak a állapotjelző jön be.
-
A Szoftverközpont amúgy sem a gyorsaságáról híres, mivel mindent egyenként telepít. De gondolom nálad most a csomagok letöltése tartott több ideig, azért érezted azt, hogy sokáig telepíti őket. Ha több mindent telepítesz egyszerre, akkor használd a Synapticot vagy a terminált, sokkal gyorsabb lesz.
[ Szerkesztve ]
-
RBJ
addikt
válasz
Kendek #35695 üzenetére
nekem full eltünt minden kifagyott a dolog. direkt restart megoldotta. most az a gondom, hogy a kiegészítősáv hiába van kipipálva nem látszik alul. és azért van szükségem rá mert a foxyproxy csak ott hajlandó mutatni magát.
vagy tud valaki valami proxy progit ubira ami szép és jó? -
RBJ
addikt
véletlenül bekapcsoltam a firefox on a teljes képernyős módot. hogyan tudom visszakapcsolni alapba. minden eltünt sőt az ablakot se tudom bezárni mivel nincs mivel
-
M.W.H
aktív tag
nah natty 3. probálkozás
most meg azt csinálja telepités után eddig direkt soha nem adtam meg a wifi hálozathoz extra jelszót biztos tudjátok mire gondolok. amikor beirom a pass-t és még egy megerösitő passt kérj amit minden eggyes automatikus csatlakozás elött bekell irni... na most az alapértelmezet root passomat betette foggalmam sincs hogyan.
ha törlöm a wifit a profilbol majd visszaveszem akkor se javul meg.
hol tudom kitakaritani ezt a hülyeséget...?[ Szerkesztve ]
-
pethYeti
addikt
Hogyan tudnék mc-nek unity-re egy launchert csinálni?
-
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Megint belefutottam abba a fránya wifi kártya driver gondba.A 11.04 ubi van fent,de broadcom BMC4311 wifi kártyát nem tudom elindítani hiába írom be ezt a parancsot sajnos nem megy.Egész délelőtt szívtam vele a netten is csak mindenféle írássok vannak,de nincsen egyértelmű leírás.Vagy én vagyok a béna
esetleg ha valaki tud egyértelmű klikk-klikk az legyen szíves ossza meg velem.
-
törölt tag
válasz
Geller72 #35670 üzenetére
sudo touch /forcefsck
sudo shutdown -rF now
Jó lesz?Bár / esetén 27, /home esetén 30 reboot után automatikusan csinál úgyis.
(#35673) floatr
Nálam nem volt, eddig. Viszont kétszer akartam unity --replace-t, terminálban minden okosságot kiír, de nem adja vissza a shellt, ha meg bezárom a terminált, akkor azonnal összeomlik, eltűnnek az ablakkeretek, a felső panel leürül. Azt már nem tudom, ctrl+alt+F1 vagy a ctrl+alt+backspace működik-e, vagy egyáltalán a billentyűzet. De mintha nem. Majd kipróbálom.[ Szerkesztve ]
-
Siriusb
veterán
válasz
Geller72 #35669 üzenetére
Hááááát, én ilyeneket mindig terminálban csinálom, úgyhogy ehhez a részhez nem tudok hozzászólni
Semmi hibát nem írt ki a betöltés során?
Mit csinált? Fájlrendszerek csatolása megvolt? Modulok, démonok?Ha a vmlinuz-es sor végére írsz egy 3-ast, hogy multi-userben induljon, úgy eljutsz a bejelentkezésig?
floatr Nekem a gnome-shell csinál ilyet
[ Szerkesztve ]
-
floatr
veterán
Super massive memory leak megvan a compizzel?
Hidegről indulva a nap végére 400-600 MB-ig feltornázza magát -
-
audi100td
nagyúr
Most felraktam Mint Linux-ot, de ez sem megy alvo modba, ezt irja ki es persze kifagy:
(process: 364): GLib - WARNING **: getpwuid_r(): failed due to unknown user id (0)
Tudom kicsit off, csak azert irtam ide, mert tudtommal szinte ubuntu alapokra epül.
-
-
válasz
Siriusb #35665 üzenetére
Nos. Érdekes. Ugye, nem volt root pass..pedig kurzor ugye:
ubuntu@ubuntu.com:$
No nem baj..adunk neki..adtam..
Rootként mountol az ember..érdekes..mert azt ugye engedte..eddig is..mégis, a kdeparted szerint az összes bemountolt filerendszer read only.
-Nem b***ol ki velem bazzeg......
..wifi ugye nincs ebben az átok 11.04-ben..LAn beköt..ez sincs, csak reboot után..(B+)..fasza..mind1, most már van.
sudo apt-get install mc
Lássuk..sima fájlmásolásként sem és grafikus dolphinban sem engedte felülíratni a grub.cfg fájlt. ez mitől van? Ezt nem igazán értem..
Kb 10 perc kínlódás után fogtam a jó kis régi dosos idők gyakorlatát, nyitottam neki egy terminalt, és sima, egyszerű, parancssoros módban átneveztem, majd felülírattam. Érdekes B+, így engedte.
A lényeg, hogy annyiban változik a boot, hogy nem áll meg az Alt+F7-es grafikus résznél, hanem, ahogy észrevettem, az Alt+F1-4-es, konzolos módot erőlteti (rescue?)
A lényeg, hogy most annyi, hogy nem az fsck után vollog a kurzor a nagy semmibe, hanem egy teljesen kuka, üres, fekete konzolon valahol Alt+F1 és F4 közt.
Szal semmi előrelépés. Hogyan lehetne a TELJES grub-ot kitörölni, és újrarakni?Ugye, elvileg a 10.04 LTS utáni relase upgrade-t erőltetve a 10.10 upgrade utáni reboot nem ment le. Azóta áll itt. De a gub update-t én egy 11.04-es live alól csináltam..
Hogy minden egyszerűbb és átláthatóbb legyen..ugye...
Any idea?..
..(Nem adom fel, míg élek az angyaláááát.!!...)
[ Szerkesztve ]
-
M.W.H
aktív tag
válasz
#40553216 #35663 üzenetére
eth0 wlan0 wfconfigot nézegettem sőt elkoboztam lakotársam laptoját is hogy hátha találok vmi cli wifi connect módszert de nem igazán akart összejönni
auton van de sajnos nem csatlakozik magától fel. grubot hogy tudom behozni? nekem dualboot miatt elöjön a grub szerintem de ott nem láttam ilyet csak a recovery mode ot a másodikat de az nem javitott... -
törölt tag
"grub menünél vagy telepítős mókánál van a recovery mód?">Grub menünél.
Ha rootshellben vagy, egy
ifconfig
paranccsal meg tudod nézni, mi a wifi interface(? okosok: így hívják?
). Vagy ath0, vagy wlan0, vagy wifi0, vagy ilyesmi. Ha megvan, akkor
ifup ath0/wlan0/wifi0
vagy
ifconfig ath0/wlan0/wifi0 up.
Ha egyébként automatikusra van állítva a csatlakozás, akkor csatlakozik. Ha nem, akkor:
http://www.stoltenow.com/archives/2006/12/ubuntu_configur.html
vagy
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=553844
Ha rootshellben vagy, nem kell a sudo.
-
-
Tutu7030
veterán
válasz
Tutu7030 #35634 üzenetére
Hiba megoldva(kikerülve?).
A zboxban egy 1GB-os és egy 2GB-os ram volt. Valamiért a tegnapi frissítés után úgy döntöttek,hogy ezentúl nem hajlandóak együtt működni tovább.
Külön-külön mindegyikkel megy a gép,de amint egyszerre vannak a gépben, az előző képeknél nem jut tovább a boot. -
rtom
senior tag
Hi!
Xubuntu 11.04-ben van valami olyasmi fejlesztés, ami miatt érdemes lenni upgrade-elni 10.04-ről? Gondolom nincs benne Unity-szintű újdonság, de az új kernelben megjelent csoda-patch, ami a desktop reakciót javítja, érdekelne, ellenben a bug-ok és hiányzó progik nem
(legutóbb 10.10 megjelenésekor pl. még nem volt ubi specifikus XBMC).
Kösz
-
-
M.W.H
aktív tag
válasz
#40553216 #35650 üzenetére
telepítő cd van.
amikor lila háttér ubuntu felirat pöttyök onnan nem megy tovább.
nyomok alt+f1 et hogy cli módba legyek. belépek de a wifit ugy nem tudom bekapcsolni hogy apt-get installozhassak:/ a wifi megy villog usb-scsak csatlakozni nem tudok
kábelt egyelőre a szomszédba nem szívesen fúrnék lehet felháborodnának
"Visszatudod. Recovery mód, rootshell (az utolsó menüpont)"<- grub menünél vagy telepítős mókánál van a recovery mód? -
Siriusb
veterán
válasz
Geller72 #35639 üzenetére
Sem boot particióról, sem grub installról nem volt szó idáig, csak a grub.cfg-ről. Most akkor mi is van???
Egyébként grub2 reinstallhoz ezt láttad? https://help.ubuntu.com/community/Grub2#Reinstalling%20GRUB%202 -
-
Nos, egy kicsit több időm van most..
.
"Azt is olvasom,hogy a linux közösség nagyon segítőkész,és az első pillanatban is tapasztaltam ezt"
-Nem mondom, hogy értek hozzá, de megpróbálok segíteni abban, amit (talán) én is tudok...
Kezdjük az elején:
Az összes ubuntu verzió debian linuxon alapul.Fő különbség: Sorrendben a gépigény szerint kb.
-Kubuntu: KDE ablakkezelő
-Ubuntu: Gnome ablakkezelő
-Xubuntu: XFCE ablakkezelő
-Lubuntu: LXDE ablakkezelő
ezen felül még nagyon sok lényegi difi is van, de a legtöbb felhasználó számára ezek a legfontosabbak.A Debian tehát az "apuci szerepén tölti be"..
. A debiant szintén fel lehet rakni a fent említett összes ablakkezelő akármelyikével is, na meg még egy rakással, én csak a legfontosabbakat említettem meg. A debian alapú disztribeken kívül még nagyon sok másik disztro van, de ez most nem érdekes, ha akarsz, később úgy is utána fogsz nézni..
.
"Én azért a windows-hoz vagyok szokva (fő gépeken az is marad, ez olyan hobbi,ismerkedés) és nem is kívánok nagyon mélyen belemenni a linux lelkébe: kernel fordítgatás, parancssoros mókák, csak ha nagyon muszály......"Nagyjából" valami olysamit szertnék, hogy CD be, op. rendszer fel, ismerkedik......persze tudom,hogy néha vadászni kell dolgokat,meg azért nem vagyok teljesen kezdő az IT világban, de szálmalomharcot nem szeretnék vívni.....remélem jól fejeztem ki magam)"
Izé..
. Sorban..
.
"Én azért a windows-hoz vagyok szokva (fő gépeken az is marad, ez olyan hobbi,ismerkedés)"
-Én is így kezdtem, de annyira megtetszett, hogy az MS csak a munkám miatt maradt meg."és nem is kívánok nagyon mélyen belemenni a linux lelkébe: kernel fordítgatás"
-Nem is kell. Sztem a linuxot komolyabban használók közül is a töredéke tesz ilyet. Én sem, eddig nem volt rá szükségem - egyrészt.
"Nagyjából" valami olysamit szertnék, hogy CD be, op. rendszer fel, ismerkedik."
-Ez pontosan így is működik...
"persze tudom,hogy néha vadászni kell dolgokat,meg azért nem vagyok teljesen kezdő az IT világban, de szálmalomharcot nem szeretnék vívni.....remélem jól fejeztem ki magam)"
-A vadászás igen egyszerű..(szerintem). Ha progit, vagy bármit fel szeretnél tenni, akkor erre van grafikus felületű program, ami ezt megkeresi és el is végzi neked. Jóval egyszerűbb, mint win alatt..szintén szerintem...
KDE alatt van egy olyan progi, hogy kpackage, gnome alatt synaptic a neve, menüből indítható.
Indítás után nyomsz neki egy frissítést, hogy a központi (előre definiált, ám akármikor megváltoztatható, és a listához hozzáadható, illetve eltávolítható) tárolók tartalmát frissítse a gépen. A keresőbe beírva a progi, vagy bármilyen telepítendő komponens nevét, kilistázza az összes olyat, ami hasonlót talált. Tehát pl VLC-re látni fogod a progit is magát. Ha kijelölöd telepítésre, maximum szól, hogy milyen függőségeket talált, ezeket többnyire jóvá kell hagyni, és az alkalmaz gombra kattintva már tölti és telepíti is. Amikor végzett, AZONNAL használható a legtöbb esetben..
. Mert ugye, nem csak letölti, hanem egyben fel is rakja.
Fog ez menni, hidd el, csak ne add fel..
..
.
A barátod:
Linux HOGYAN-ok listája. A Magyar zászlóval jelöltek magyarul, a többi angolul.
Ubuntu HOGYAN blog.
Ubuntu alapok leírások.
Linux alapparancsok kezdőknek.
Hajrá!...
-
törölt tag
válasz
Geller72 #35649 üzenetére
gsku gedit /etc/X11/xorg.conf
helyett
gksu gedit /etc/X11/xorg.conf
(#35647) M.W.H
Visszatudod. Recovery mód, rootshell (az utolsó menüpont)apt-get install x11-xkb-utils
Ha kész, akkor újraindíthatod, ha nem akarsz konzolról bejelentkezve grafikus felületet indítani.
Az alt+F1 fizikailag kapcsolja be a wifidet? Ha madzagra kötöd, akkor megy a letöltés, utána a telepítés. Akkor is, ha az eredeti telepítőcsomagot nem törölted, vagy ha van telepítő cd-d.
[ Szerkesztve ]
-
Konkrétan:
Nézd meg xorg.conf-ban a billentyűzetkiosztást, és ha kell,
írd át "hu"-ra.
Valahogy így:
gsku gedit /etc/X11/xorg.confÉs keresd meg ezt a részt:
Section "InputDevice"
Identifier "Generic Keyboard"
Driver "kbd"
Option "XkbRules" "xorg"
Option "XkbModel" "pc105"
Option "XkbLayout" "hu"
EndSection
Az XkbLayout pedig legyen "hu", mint ahogy fent is látod.Érdekes, hogy time limit után is tudom szerkeszteni a hozzászólásom..
..ez eddig nekem új..
[ Szerkesztve ]
-
-
M.W.H
aktív tag
hehe
na a héten meglesz a 3. natty telepitésemminden oprendszerrel ezt csinálom
töröltem a x11-xkb-utils-t mire erösen gondolkozoba esett énmeg reseteltem azóta nem indul el csak mennek a pöttyöksajnos nem tudom visszarakni ezt a csomagot mert alt+F1 el nem tudok csatlakozni a wifire:S jokis dualboot
-
-
-
M.W.H
aktív tag
válasz
Siriusb #35630 üzenetére
nah a conf filet megcsinaltam igy se hajlandó jo lenni...
telepitesnel bsztam el hogy qwerty re állitottam véletlen. és ha átállitom a jóra és törlöm a rosszat restart után elfelejti hogy tudom véglegesen törölni?az alsót
hja mert startup apsba hiába tettem be ezt setxkbmap hu... fülebotját se reagálja rá..[ Szerkesztve ]
-
Gabernier
tag
Sziasztok!
Szarban vagyok.
Mint korábban írtam nem ismerte fel az Ubuntu a hangkártyát rendesen igy csak 2 ch-n szólt a 5 helyett.
letöltöttem a realtek hozzá való illesztőjét, telepítettem is valamennyire..
gyakorlatilag azt sikerült elérni hogy ne ismerje fel egyáltalán a hangkártyát igy nem látja a hardwert nem is tudok kiválasztani semmit..
van esetleg ötletetek, hogy mit csináljak? -
-
válasz
audi100td #35633 üzenetére
Beállítottad faszán a teljesítmény szinteket? Mikor, milyen cselekményre hogyan reagáljon? Mert lehet, hogy a készenlét csak a monitorra érvényes. Ez egy kicsit jobban testre szabható talán, mint a win7, ami szerintem nem baj. Mélyedj szépen bele a beállításokba..van bőven..mire mindent beállítottam úgy, ahogy én akartam, az legalább egy óra volt..nem részletezem, még leírni is fél óra lenne..és ezek csak az igényeim, nem az összes lehetőség..
. És mindezt kétszer, mert egyszer mi van, ha - beállítás arra az esetre, amikor hálózatról megyek és még egy, amikor akkuról..
. Ne add fel, rosszabb esetben pattintsd fel a 6.01-es Debiant..1-es dvd-t szedd le, asszem a választható KDE alapból azon is van..
.
Megéri. Én is sokat szívok vele, de egyre jobban tisztelem.....és szeretem..több gépen évek óta van linuxom, netre csatlakozó gépen csak az..már csak egy wines gép van a családban a mostani négyből..de nekem az összes linuxos..szívok, de egyben tanulom is..és nem adom fel..ennyi..
. Hajráááá!!
-
-
dbius
veterán
válasz
audi100td #35633 üzenetére
Nézd meg mit mutat sikertelen sleep után a
dmesg
parancs. Ebben megtalálod, hogy milyen eszköz miatt nem sikerül a sleep!
Nálam remekül megy a sleep - hibernálást nem használok -, ráadásul azt szeretem benne, hogy Linux alatt kb. ötször olyan hamar kerül sleepbe, mint windows alatt
-
gsc73
aktív tag
válasz
Geller72 #35609 üzenetére
Szia!
(nagyon pörög itt minden....és ez jó, csak én lassabb vagyok)
HW jó,teszteltem a boot cd-vel: MEM, HDD, és próbáltam másik ODD-vel is.A 10.04-es boot menüben az első pont valami Try ubuntu,amit kis is próbáltam,és elég jól ment, ezért úgy gondolom,hogy menne azon a vason.
Ha jól értem, akkor lenne két másik alternatíva:- Lubuntu (ez tetszik)
- Debian Woody. (ennek van grafikus felülete? nem túl bonyolult?)Én azért a windows-hoz vagyok szokva (fő gépeken az is marad, ez olyan hobbi,ismerkedés) és nem is kívánok nagyon mélyen belemenni a linux lelkébe: kernel fordítgatás, parancssoros mókák, csak ha nagyon muszály......"Nagyjából" valami olysamit szertnék, hogy CD be, op. rendszer fel, ismerkedik......persze tudom,hogy néha vadászni kell dolgokat,meg azért nem vagyok teljesen kezdő az IT világban, de szálmalomharcot nem szeretnék vívni.....remélem jól fejeztem ki magam)
hcl: nem akarok tuningolni, ez nálam alap. Így gyártották, így stabil, ha működni fog ok, ha nem,más utat választok.
Azt is olvasom,hogy a linux közösség nagyon segítőkész,és az első pillanatban is tapasztaltam ezt, így remélem,hogy nem sokára a működő rendszerrel kapcsolatos kérdésekkel fordulhatok hozzátok. Persze a google a jóbarátom,de az "élő" szó,gyakran többet segít.
Üdv: g.
[ Szerkesztve ]
-
Tutu7030
veterán
-
audi100td
nagyúr
Mi lehet az oka annak, hogy a laptopom nem megy se keszenleti, se alvo allapotba? Ha lecsukom a fedelt villog a felhold, majd nem törtenik semmi, felnyitom, fekete kepernyö, majd ha mozgazom az egeret keri a jelszot, mint amikor siman lekapcsolja a monitort x perc utan. A swap particiom 4GB, 10.04-es rendszer.
-
Siriusb
veterán
válasz
Geller72 #35629 üzenetére
LiveCD-én nem root a felhasználó? Próbálj meg terminálban su - vagy sudo su -val root jogot szerezni.
Ha nem megy: SystemRescueCd mindig jó, ha kéznél van. Minden fontos cuccot tartalmaz.Szerk:
Ja, és azt is ellenőrizd légyszíves, hogy a
/boot/vmlinuz-2.6.32-31-generic és
/boot/initrd.img-2.6.32-31-generic fájlok ott vannak.[ Szerkesztve ]
-
Siriusb
veterán
Úgy nézem, ubuntu a xorg.conf-ot használja erre:
evdev
xorg.conf
Szóval hozd létre ezt a fájlt az X11-ben és :Section "InputDevice"
Identifier "Generic Keyboard"
Driver "keyboard"
Option "CoreKeyboard"
Option "XkbRules" "xorg"
Option "XkbModel" "pc105"
Option "XkbLayout" "hu"
EndSectionVagy valami ilyesmi.
Hopp, találtam ezt
Lehet elég átírnod a /etc/default/console-setup -ot. -
-
-
-
-
-
Sziasztok!
10.10-es Ubuntun csak addig marad bármi a vágólapon, amíg be nem csukom a progit, ahonnan származik a tartalom.
Ezen hogy lehet változtatni? Ez amúgy a Gnome, vagy az Ubuntu hülyesége?
(Sabayon-KDE kombóval ez nem így volt.)köszi!
[ Szerkesztve ]
-
-
Sziasztok!
Nálam ez a nagyon egyszerű megosztás vmiért nem működik (jó-jó, én nem tudtam beállítani, éjjel meg lusta voltam keresgélni). Ubuntuban NTFS partíció felcsatol, mappn jobb klikk, megosztás, mindenkinek, írás-olvasás.
Restart is volt, másik gép W7 64 bit látja, de a fájlokat nem listázza, illetve volt, hogy user+pass-t kért. Jelszó nélkül mindent nem lehet megosztani?
Utána Sambával próbáltam, ott nem kért jelszót, de a fájlokat ott sem mutatta. Persze az előző megosztást töröltem, restart, stb... Jó lenne az alap Ubuntus megosztás, tényleg praktikus, csak jelszót kikapcsolni hol lehet...? Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
válasz
Gabernier #35600 üzenetére
Saját usereddel próbáltad, vagy rootként (su, vagy sudo)?
Ha nem tud törölni, vagy másolni, az az lesz, hogy a saját felhasználóddal próbálod...@gsc73 : Amúgy bármit raksz rá, próbáld be az Epia turbo biost, asszem ehhez is van, kb. 1GHz-e fog menni a cucc, és még mindig inkább termeli az áramot, mint fogyasztja...
[ Szerkesztve ]
-
Debian woody tutira megy rajta..Esetleg step by step..ha gondolod..
A HW jó? Ram test, ODD jó?A C3-nak sztem sok lesz a gnome-os ubi, mi lenne, ha lubuntuval próbálkoznál, az lxde mégiscsak barátibb gépigényű.
-
gsc73
aktív tag
Sziasztok!
Ismerkednék egy kicsit az unbutuval, totál kezdő linuxos-ként, de lehet hogy nagy fába vágtam a fejszémet. Ami a hardvert illeti, egy EPIA-800-as ITX alaplap (info), illetve egy PCI Nvidia MX 440-es videókártya párosra telepíteném. (512 Mb RAM)
Az hamar kiderült, hogy az újabb verziók nem fognak menni, mert az újabb kernelekben nincs meg a VIA C3 proci támogatása, így a 10.04-es verzióval próbálkozom, az legalább elindul, azaz boot-ol a telepítő CDA gondom az, hogy a telepítő 39-40%-nál megáll, és nem történik semmi. Mivel kezdő vagyok, az lenne kérdésem, hogy merre induljak.
Amit eddig tettem: több HDD-vel is próbáltam, MD5SUM rendben, a telepítésnél mindig a telepítőre bízom a partíciókat, full formázás van.
Üdv: g.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
BigManus
addikt
Sziasztok!
Próbaképpen feltettem az Ubuntu 11.04-et.
Két számomra lényeges kérdésem lenne.A tálcát fentről hogyan tudnám alulra rakni? ( jobb gomb a tálcán nem működik )
Az ablak bezáró X bal oldalt van, de szeretném a jobb oldalra tenni, miképpen tudnám?Előre is köszi!
-
M.W.H
aktív tag
ajh na most egy buta kérdés:S
van egy oldal amin videós tanagyagokat kéne letöltenem csak firefox folyton visszadob h jelentkezzek be. chromium meg jo lenne csak nem letölti a videókat hanem lejátsza. firefoxon tudom hol lehet ezt kikapcsolni (de nem enged be szal midnegy) chromiumon hol tudom beállitani hogy ne játsza le egyböl hanem letöltse?:/ -
barnam_
nagyúr
Üdv,
Feltettem a 11.04-t, Wubi-val. (Amire nekem kell, így is megteszi)
Egy problémám van, nem megy a wifi:
- system > administration > additional drivers alatt nem talál drivert,
- próbáltam az XP-s drivert is NDISwrapper-el, de továbbra is azt írja hogy firmware missing.Kézzel kellene bekonfigurálni? (Asus WL-120G mini pci)
Illetve összességében elég nyögvenyelős a rendszer, lehet hogy inkább egy 10.10-el kellene próbálkoznom? Régebben volt fenn 10.10 ezen a gépen, és az gyorsabbnak tűnt. (egy dothan magos pentium m/centrino-ról van szó)
Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- eBay
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...