Hirdetés
- A Holdra vinnék az adatközpontokat
- A felhőből segítik az automatizált tőzsdézést az új AI-modellek
- EU: a Facebook, a YouTube és az X is többet tesznek a gyűlölet ellen
- Donald Trump a tech szektort is felkavarja, Musk vihetné a TikTokot
- A fizetett hirdetésekre nem terjeszti ki a Meta a közösségi jegyzeteket
Új hozzászólás Aktív témák
-
UserX
addikt
válasz electrician #990 üzenetére
Próbáld ki, hogy a területi beállítást angol (egyesült államokbeli)-re teszed, nálam az IS-nél ez segített.
[Szerkesztve] -
Grandi
aktív tag
''hálózattelepítést tanulok...'' akkor hogy-hogy Zone Alarmod van?
Tanúlj egy kis tűzfal-tant is
tcp services flags S/SA
Amúgy ne törödj vele, hidd el, az csak a nagyszerü Zone Alarm fejlövése, ha felhívnád Őket se tudnának mit mondani.
Ha mindenáron választ akarsz találni, akkor a flags s annyit tesz, hogy internet felől elérhetővé kívánunk tenni valami portot. vagy valami hasonló.
Ennek persze semmi köze sincs egy riasztáshoz,tűzfalhoz, csupán config.
U.I.: egyébként indúlj ki abból, hogy ha már a google se dob ki semmit, akkor olyan nincs is
[Szerkesztve]Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az késöbb a lábadból is fog. | Jobb félni, mint megin'enni | 発表 ™
-
Peta
csendes tag
Üdv!
Nekem nem a tűzfalammal van gond, csak valami aggaszt. Zonealarmot használok, és a napokban benyögött egy olyat, hogy blokkolt valamit, vagy valakit 203.14.165.130:1933 ip-ről. Az FTP porton óhajtott volna bejönni ez a valami. A zonealarm azt írja, hogy a protokoll tpc (flags: S). Nos ez mi? A TCP-t tudom micsoda, de ilyenről hogy ''S jelző'' még sose hallottam, és nem is találok róla semmit. Mijez? Meg ez valami program, vagy valaki személyesen hackerkedett? Amit viszont nem hinnék, mert nem egyszerű az itthoni topológia. 2 db dsl routeren kellene végigjönnie az illetőnek, ami 2 belső hálózati címet is jelent. Szóval nemtudom mi van. Viszont ha valamilyen akármilyen program, akkor az hogy tud átjönni 2 routeren? Vagy azok tűzfalai nem értenek az ilyemihez?
Na most biztos jó nagy hülyeségeket kérdeztem, pedig hálózattelepítést tanulok...
Mind1, ha valaki látott már ilyet, azt kérem ossza meg velem tudását. (Főleg az S jelző érdekelne).
Köszi -
~DD~
tag
válasz ballington #992 üzenetére
Nemtom. Nekem mindig be van kapcsolva, csak a teszt idejére nyomtam ki még régebben.
All of this has happened before, and will happen again.
-
tzs
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. A gépem egy újraindítást követően azt csinálja, hogy amikor csatlakozok az internetre rá egy percre lefagy. Ha viszont kikapcsolom a tűzfalat (Outpost) akkor minden megy simán. Nem nagyon értek hozzá de gondolom a windows tűzfallal való ''összeférhetetlenség'' miatt van ez. Ki akartam kapcsolni a windows tűzfalat, de akkor ezt a kedves üzenetet írta ki (kapcsolaton jobbklikk, tulajdonságok, speciális):
A windows nem tudja megjeleníteni ennek a kapcsolatnak a tulajdonságait. Valószínűleg megsérült a wimdows management instrumentation-információ. A kijavításhoz a Rendszer- visszaállítás használatával állítsa vissza a windows korábbi állapotát.
Ezt meg is tettem, persze semmi se változott.
Gondoltam mielőtt elborult aggyal elkezdeném újratelepíteni, azért megkérdezlek titeket
Segítséget előre is köszönöm! -
electrician
tag
válasz electrician #984 üzenetére
Nos valaki?
-
Nabu
aktív tag
válasz Dredd bíró #988 üzenetére
Valószínüleg mert jól bevált és jól áttekínthető...
Amúgy ha nem értessz hozzá miért húzod le ??? (Tudom, hogy neked az Agnitum a király , de hidd el semmi gond nincs a kerioval és ha nem tudsz megoldást akkor inkább ne írj semmit mert félrevezető lehet!)Mikor nem fogunk szívni egy Microsoft termékkel??? (Ha pórszívót fog gyártani!) :))
-
~DD~
tag
válasz ballington #985 üzenetére
Ez azért van, mert a tűzfalon blokkolva van az előzmények követése.
[link]
A képen látható opciót kapcsold ki és akkor le fog futni a teszt.All of this has happened before, and will happen again.
-
Dredd bíró
tag
válasz ballington #985 üzenetére
Mértnem angolon futtatod??? wig sztem nem sokat ér-..
Angol tesztoldalak sokkal percízebbek sztem.
pl ez is jó [link]
Kerióval nekem is voltak ilyen gondjaim de én megszabadultam tőle.''Én vagyok a Rend!''
-
ballington
addikt
A friss kerio-mal oróbáltam egy tesztet lefuttatni a wigwam-on, és ezt dobta ki:
''SZABÁLYTALAN HASZNÁLAT!!!
a HTTP referer érvénytelen: ''''
Vagy a tűzfaladon vagy a böngésződben valószínűleg letiltottad a ''HTTP referer'' szolgáltatást. Enélkül a WIGWAM teszt nem tudja megállapítani, hogy szabályosan használod-e a tesztet, vagy valami trükkel operálsz. A HTTP referer egy olyan hálózati információ, amelyből a szerver megtudhatja, hogy mely weboldalon kattintottál az ide vezető linkre - és mint ilyen, engedélyezése gyakorlatilag semmiféle biztonsági kockázattal nem jár - tiltása viszont számos web-szolgáltatás működését zavarhatja. Nem kell mindent elhinni, amit a tűzfalak gyártói állítanak, néhány szolgáltatás letiltása több problémát okoz, mint amennyi előnnyel jár.
Egyes tűzfalaknál \browser privacy''-nak hívják az ilyen adatok letilthatóságát.log:
82-131-185-85.pool.invitel.hu (82.131.185.85)
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; hu; rv:1.8.0.6) Gecko/20060728 Firefox/1.5.0.6
2006/Aug/06 - 12:03:40''
na most ez mi? a biztonsagportal.hu-n levőt lefuttatja.Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
electrician
tag
Üdv!
Próbálnák telepíteni egy Mcafee 6.0-ás tűzfalat egy friss xp sp2-re, de nem akar települni. Amit írtak a readme.txt-ben nagyjából megcsináltam, tehát az activeX-ek engedélyezve vannak a sütik is. Xp tűzfal kikapcsolva, de mégsem akar felmenni.
Esetleg van valakinek valami ötlete, hogy még min lehetne állítani ami esetleg elkerülte a figyelmemet?
Köszi. -
-
alitak
senior tag
Keriot használok, és az a problémám, hogy az itthoni hálózatban sem enged szinte semmit. Miket kell beállítani, hogy a belső hálózat korlátlanul működjön?
Meg ugyanez lenne a kérdés az AVG tűzfalával, és az XP sp2es tűzfallal. Utóbbiak apum gépén futnak, és mind1iket le kell kapcsolnunk, ha pl. másolni szeretnénk.Nec arte, nec marte | használt hardverek jó áron: http://goo.gl/lUwLkw
-
Nabu
aktív tag
Ha a port nem válaszol (tehát gépedről a beállított lekérdezési idő alatt nem érkezik válasz a WIGWAM-hoz), akkor ''láthatalan''-nak minősül. Ezt tartom a legbiztonságosabb üzemmódnak, mert ekkor a legtöbb behatolni próbáló még a számítógépünket sem érzékeli, így amíg a mi gépünk nem kezdeményez kimenő kommunikációt, addig gyakorlatilag ''észrevétlenek vagyunk'' az Internet-en.
Mikor nem fogunk szívni egy Microsoft termékkel??? (Ha pórszívót fog gyártani!) :))
-
Benmartin
senior tag
válasz ballington #976 üzenetére
szerintem fizetnek neki már vagy 10-szer beírta egy tapsoló szmájli kiséretében.
-
ballington
addikt
válasz Dredd bíró #975 üzenetére
az hol mutat ilyeneket? én csak 1 nagy ''?'' jelet láttam.
vagy csak megint reklámozni akarod?Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
Dredd bíró
tag
-
ballington
addikt
a ZA ikonján lehetett látni, mikor van ki/bemenő forgalom, de h mennyit és milyen gyorsan azt nem.
most próbálom a kerio-t, az is mutatja uezt, de van egy kis grafikon is, amin látni a sebességet is 80 sec-el visszamenőleg.
[Szerkesztve]Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
KRi2
aktív tag
Tud vki javasolni olyan tűzfalat ,amiben van grafikon (netmonitor) ,amiből látom hogy mennyivel megy fel/le. Valamint a tray ikonja ,is mutogatja hogy van vmi action le,vagy fel. Ilyen például a Sygate PF.
Ezen kívül van még ilyen?||| | || ||||| | ||| ||
-
ballington
addikt
tegnap ismét kipróbáltam az agnitumot....leteszteltem, uazok voltak nyitva, mint za-val.
ma lehet kerio-t próbálok, mert az agnitum megint uazt csinálja, amiért múltkor leszedtem.
amúgy is olvastam, h a kerio 30 napig teljes, majd akkor válik ingyenessé. addig folyamatosan frissít.Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
Chili7
őstag
válasz ballington #970 üzenetére
Norton internet security.
-
Chili7
őstag
válasz ballington #967 üzenetére
Nekem nem nyitva van, hanem:
''a lekérdezett port pillanatnyi állapota
(válaszra várakozási idő: port-onként maximum 10 másodperc)
a port nem válaszol (láthatalan) '' -
addikt
válasz ballington #966 üzenetére
Security suite Vírusíró+spameltávolító+3-as tűzfall
[Szerkesztve] -
addikt
Na.Felraktam a Outpostot és nem enged felmenni az internetre Pedig nem csatlakoztam a nethez úgy telepítettem fel.2x újraindít és fogalmam sincs,hogy kaptam be vírust és spamet.
Eddig minden jó volt,a ZA-val.Viszzaraktam a ZA-t(régi adatbázissal) és talált két vírust.A nod32 pedig semmit nem talált A counterspy sem talált semmit,de felraktam az ad-aware-t és ő talált 5 spamet(432 napos adatbázis).Segítenétek,hogy a francba lehetne leírtani -
Nabu
aktív tag
válasz ballington #962 üzenetére
Elöbb próbáld meg a keriot, szerintem nem fogsz csalódni!
Ezt a ZA-ot meg hanyagold...Mikor nem fogunk szívni egy Microsoft termékkel??? (Ha pórszívót fog gyártani!) :))
-
ballington
addikt
válasz ballington #958 üzenetére
lefuttattam a biztosnagportal.hu-n lévő tesztet, ott a 23-as portot ok-nak vette, a 21 és 80 ua.
ez az oldal azért is jobb, mert le vannak írva az egyes portokat használó trójai progik.Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
Nabu
aktív tag
válasz ballington #958 üzenetére
Milyin tűzfalat használsz???
Szerintem ez nem jó eredmény...
[Szerkesztve]Mikor nem fogunk szívni egy Microsoft termékkel??? (Ha pórszívót fog gyártani!) :))
-
marcias
őstag
Használjátok az Outpostot! Az eddig használt tűzfalak között a legjobb! Gondot jelenthet a megfelelő beállítás, ezért abszolút kezdőknek nem ajánlom. Időnként behülyül, akkor újra kell telepíteni!
-
ballington
addikt
válasz Dredd bíró #957 üzenetére
na én is futtatok egy testet.
idő közben le is ment, eredmény:
port 21, FTP Server, Nyitva
port 23, Telnet, Nyitva
port 80,Web server, nyitva.
a többi zárva.
ez most jó vagy rossz? esetleg próbáljak másik tűzfalat?
[Szerkesztve]Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
addikt
válasz ballington #955 üzenetére
Outpost-ról már igen
Most felrakom,marad szerintem egy hónapig tesztelésre -
addikt
válasz Dredd bíró #950 üzenetére
Még nem is halottam róla
-
Nabu
aktív tag
elrontva....
[Szerkesztve]Mikor nem fogunk szívni egy Microsoft termékkel??? (Ha pórszívót fog gyártani!) :))
-
Nabu
aktív tag
Elvégeztem én is egy tűzfaltesztet Sunbelt Kerio Personal Firewall 4.2.3 minden portra O.K. lett!!!
Kiváncsiságból kikapcsoltam a keriot és bekepcsoltam a windows-ét láss csodát arra is O.K.-t írt tehát biztos az is jó, csak én jobban szeretem, ha megkérdezi tőlem, hogy mit lehet és mit nem...
Egyébként bárki leellenőrizheti ezen a linken: [link]
-
Cola111
aktív tag
Hali!
Nem találtam jobb helyet ezért ide írom ZonaAlarm-ot használok készítettem egy tűzfal tesztet és a 80-as port nyitott. Portot felhasználó trójai programok: 711 trojan (Seven Eleven), AckCmd, Back End, Back Orifice 2000 Plug-Ins, Cafeini, CGI Backdoor, Executor, God Message, God Message Creator, Hooker, IISworm, MTX, NCX, Reverse WWW Tunnel Backdoor, RingZero, Seeker, WAN Remote, Web Server CT, WebDownloader. Ezt írja és szeretném becsukni de, nem tudom h, kell, ebbe kellene egy kis segítség.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
válasz Benmartin #944 üzenetére
természetesen mindannyian tudjuk, hogy ez nem így működik.
a vista kifelé szűrése home user-nak kvázi használhatatlan, nem blokkol kifelé semmit alapból (kivéve adott szolgáltatások forgalomszabályozása), nem lehet idegesítő popup ablakokat kérni minden nyamvadt kifelé kommunikáló program esetén.Blog:http://ikszkom.freeblog.hu RSS:http://ikszkom.freeblog.hu/rss.xml http://live.xbox.com/member/ikszkom
-
-
Benmartin
senior tag
-
Cola111
aktív tag
Hali!
Nem találtam jobb helyet ezért ide írom ZonaAlarm-ot használok készítettem egy tűzfal tesztet és a 80-as port nyitott. Portot felhasználó trójai programok: 711 trojan (Seven Eleven), AckCmd, Back End, Back Orifice 2000 Plug-Ins, Cafeini, CGI Backdoor, Executor, God Message, God Message Creator, Hooker, IISworm, MTX, NCX, Reverse WWW Tunnel Backdoor, RingZero, Seeker, WAN Remote, Web Server CT, WebDownloader. Ezt írja és szeretném becsukni de, nem tudom h, kell, ebbe kellene egy kis segítség. -
Grandi
aktív tag
Olvass tovább...
Najó nem, ''logolom''
Notes For multiple seat licenses,
businesses or advanced users,
the developers recommend
Sygate Personal Firewall Pro
with licenses starting at $39.95.Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az késöbb a lábadból is fog. | Jobb félni, mint megin'enni | 発表 ™
-
addikt
Sziasztok!hiába olvasom vissza mindenkinek saját véleménye van szinte
Na ZA-am van és szerintem sokszor van,hogy egyes progikkal nem müxik rendesen.Pl.Msn
''Zone Labs Security alert: Potentially harmful content was removed from this message ''ilyesmit írt ki de már nincsen Meg idegesít az,hogy a windows fájlokat is engedélyezni kell(Jó dolog mert én állítom be,de családi gépen idegesítő).Volt egyszern letiltottam és nem töltött be semmi az asztalon kivűl.4 nap múlva jöttem csak rá Bár szerintem sokszor 68927 alkalommal megvédet,de szerintem ugyanezt tudja a Sp2 is.
Szeretnék egy király tűzfalat amivel nincsenek gondok.Persze állni tudja a strapát és ha lehet ne kelljen mindent beállítani(ZA) -
akasp
senior tag
ja. énis win tűzfalat használok, sztem elég. régebben kerio-t használtam, tetszett, meg minden, de lassított meg minden, ezért maradt a win tűzfal. meg nod+adaware.
(Nemhiszem, hogy egy 10gb-os vinyoért törnének be, amin nincs semmi. cask netezésre használom, pont a vírusok, hackerek miatt. Persze van még egy másik rackem, amin dolgozok, arra az időre meg kihúzom a kábelt. Ennyi.)
mod: a sygate personal firewallról valaki dobhatna egy download linket. Free?
[Szerkesztve] -
Grandi
aktív tag
Sygate Personal Firewall.
Hibátlanúl működik !Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az késöbb a lábadból is fog. | Jobb félni, mint megin'enni | 発表 ™
-
krokk
senior tag
válasz ballington #926 üzenetére
pro van. nemtudom nálad miért nem ment jól amúgy nálam is volt hogy felraktam és szarakodott. de ez 1x fordult elő és már jó 1 éve lehet 2 használom.
the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
HXY
addikt
a Panda beépített tűzfaláról mi a véleményetek?
egy ideje megfigyeltem, hogy állandó jelleggel van kimenő adatomforgalmam, holott nincs aktív program.. -
ballington
addikt
és azt mivel magyarázod, h za-val működik?
amúgy a Szolgáltatásoknál a win tűzfalat úgy letiltottam, mint a pinty.
nameg olyan gondom is volt, hogy leállásnál valamit nem akart simán bezárni. nemtom mi volt.
leszedtem az agnitumot és azóta nem találkozok azzal az ablakkal.
mod: ja és adsl modemem van, routerem nincs.
-
ballington
addikt
és azt mivel magyarázod, h za-val működik?
amúgy a Szolgáltatásoknál a win tűzfalat úgy letiltottam, mint a pinty.
nameg olyan gondom is volt, hogy leállásnál valamit nem akart simán bezárni. nemtom mi volt.
leszedtem az agnitumot és azóta nem találkozok azzal az ablakkal.Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
krokk
senior tag
-
krokk
senior tag
válasz ballington #919 üzenetére
ott vmi más probléma lehet... mert nálam simán kienged mindent amire azt mondom hogy oké mehet. semmi baj se dcvel se torrenteléssel.
nem lehet hogy véletlenül be van kapcsolva még 1 tűzfal? pl routeren esetleg windózba a beépített? mert az okozhatja ezt. vannak olyan progik amik simán átmennek 2 tűzfalon van ami meg nem. én már szívtam igy winxps tüzfallal + outposttal kikapcsoltam a win beépítettet és már ment is. routernél meg portforward.the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
neduddki
nagyúr
HI!
Mongyuk meglepodnek ha a megosztok nem menenke za-val, mert mielott kititottak voan inen a bonyuvajuktol, jo par ismeroosm hasznalt ijjet az allam felrakott rendszerrrel aminek szuszfala a za volt.
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
ballington
addikt
nekem meg pont a za engedte ki a dc-t, az outpost meg nem.
amúgy nekem nem felejti el a beállításokat.
csak azt nem tudom, mi az h Access meg Server. mármint a za beállításánál.Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
-
-
Grandi
aktív tag
Érdemes kipróbálni, hogyha már egy ideje Nortont használod és megszoktad, akkor szépen leszedni és utána bekapcsolni a gépet.
Nem viccelek, a programoktól függően akár 8-20 mpel is gyorsabbnak fog tünni a géped.
Z.A.-t kb 5 évvel ezelött használtam, de leugattak róla már akkor
Amúgy spanomnak az van és az istenért nem tudtam beállítani rajta a Dc-t ,hogy kiengedje, pedig mindenhol zöld pipa volt stbstb.Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az késöbb a lábadból is fog. | Jobb félni, mint megin'enni | 発表 ™
-
neduddki
nagyúr
HI!
ZA legnagyiobb baja az hogy elfejti a konfiguracit enhe neha /marmint hogy mejjk progi mire valo/ es akkor szegeny luzer hujjet kap:- (((
norton hiheteln eroforrasok, egy nem eromuvet latvanyosan lassitnai tud.
outpost neha ram-bol sok kell neki, de megneha sokat cseszegeti az egyszeru halndot, amugy nem rossz, meg vlalati erdekbol a nyitva hagya a135-ot /egyszrtu rule-val zarhato/
kerio - eskuszon az elmut egy honapi ZA balhek alatt nagyon megkedveltem - /meg a luzeremim is:- ))/ nem cseszegeti a felhasznalot /pedgi advenced modban van fenn/ teszi a dolgat jol muxik /15-20gepem van fenn/ most mar cska arra leszek kivancis mit csinal 30 nap utan:- ))) /egyeduk a vebszures fogja meg latvanyosan a dogokat, cserebe van a: Ad blocked here by KPF./ 1.4iC 512Mb-2.4iC1G
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Chili7
őstag
Most Nortont használok. Ez tényleg jobban lassítja a gépet mint a többi?
Régebben ZA volt. Azzal sem volt gondom. -
ballington
addikt
válasz Dredd bíró #902 üzenetére
nekem is sziklaszilárdan működött. de sok ''energiát emésztett'' fel.
jó ez a za.
meghát tudod a mondást. minek váltani ami már bevállt.
bár a reklám blokkolója tetszett.Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
Grandi
aktív tag
válasz J.R.Ewing #907 üzenetére
''nna lehet jönni anyázni.''
Ez az első mondat ami megfogott
Én úgy vagyok vele,hogy ahány ember annyi vélemény, módszer.
Ha valaki ezért anyázik az a legbutább a földön.
Régebben Kerio-t használtam és bevállt, na de a nagy kérdés, mitől válik be egy tűzfal, honnan tudod, hogy jó?
Max onnan ha van egy hozzáértő, ügyes NASA HAKKOR ismerősöd és vele tesztelitek az összeset, nem pedig,hogy a ''spanom mondta'' meg ''nem volt vele semmi bajom'' '' hozzám nem tört be, nem tudott betörni senki'' Honnét tudod hogy egyátalán akart valaki betörni?
Keriot leuntam és lépett helyébe a Sygate Personal Firewall.
Ez annyiban jó ,hogy nem lassú és ha akarod, többszörös rostán ( weben keresztül ) le tudod futtatni mely jelzi,hogy melyik portok vannak szabadon és melyikeket blokkolja, illetve zárja.
Csak azok a portok vannak nyitva amiket Te használsz kimenőnek.
Ez már legalább valami, legalább bizonyítják és nem szájhagyomány utján terjed.
Mára nem használok semmilyen tűzfalat. SP2 és Win. beépített tűzfala.
Nekem tökletesen megteszi.Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az késöbb a lábadból is fog. | Jobb félni, mint megin'enni | 発表 ™
-
J.R.Ewing
tag
nna lehet jönni anyázni.
99 óta netezek itthonról. elején nem használtam semmit, gondoltam minek?
aztán megtörtént a csoda
egyszer arra lettem figyelmes, hogy belassul a gépem, wincsi teker ezerrel, amikor hozzá sem nyúl semmi elvileg...
gyanús lett, klikkeltem jobbra balra, aztán jobbnak láttam gyors resetet nyomni
nos egy jófej hekkerrel volt dolgom. volt 4 partició. egyik rendszer, egyik zene, másik 2 szemét stb.
nos reset után már nem bootoltam, mert a system32 könyvtárt is üritette a jófej, és a két ''jelentéktelen'' particiót letörölte, és átnevezte az egyiket angolul ,másikat németül üresre (Empty, Leer). a zenékhez nem nyúlt hálistennek (nem hétköznapi gyüjtemény, nem igazán a populáris zenék fognak meg)
ekkor láttam, hogy sajna már annyian neteznek, hogy muszáj lesz tűzfal.
a hőskorban próbáltam a zonealarmot. vmiért túl bonyolultnak tünt akkoribban.
volt vmi ATGate vagy mi, -réghen volt- azt toltam egy ideig.
Aztám jött a Norton Internet Security 2k1 vagy a 2k2.
Azóta próbáltam az outpostot és másokat is.
Most megint lejárt a subscription okosítás a NIS 2k4emhez, és megnéztem a Kerio termékeket.
winroute annyira túl van bonyolítva, hogy áhh. hiába a wizard, másik gépen se net se filesharing..pedig rule meg van adva.
sima kerio 4.3.268 jó lenne -csak hát drága és nem találtam hozzá még kulcsot )
most XP tűzfal van csak, és az össes teszten stealth az összes portra....nem olyan szar ám ez sem.
no de az kell mondjam - és ezért lehet ütni,lehülyézni stb - a Norton IS a legjobb, amivel valaha találkoztam.
Rulesba megadok bármit, programok hozzáférése kurva egyszerű, támadók IP címét blokkolja, reklámokat popupokat kiszedi.
1 éve nem használok antivírust sem mellé, és azóta is semmi...
szal asszem szedek vi használható NIS 2k6ot és az lesz továbbra is.
Megy vele minden, játékok, megosztás, gyors a kapcsolat, és olyan sok erőforrást sem eszik.
és prefetch használata mellett, a startup is kurva gyors.
az tény, hogy a norton antivirus lassítja a gépet nagyon, ezért azt nem ajánlom én sem.
de nálam az Avast is meghalt már. először csak magát nem akarta frissíteni, aztán már manuálisan is hiába klikkeltem... -
Protezis
őstag
Most raktam fel a comodo tuzfalat. Teljesen ingyenes, regisztralas szukseges.
Egyelore nagyon tetszik, a sunbelt (kerio) az oruletbe vitt, a tobbi tuzfal meg nem tetszett, de ez most...
wigwamon 100%-os, a routerben nyitott portokon is stealth eredmenyt kapok -
Fürkész
tag
Nekem ZA Security Suite van fenn de kezdem egyre jobban utálni. Elötte a sima ZA pro volt fenn azzal nem volt gond. De ez meg folyton belepofázik a messengerbe, és nem engedi a fileküldést sem, Bármit is csináltam az IM Securityben, csak nem engedett egy nyavajás képet sem átküldeni. Most meg már el sem akar indulni amtómatikusan csak ha ha kézzel elindítom.
-
Dredd bíró
tag
válasz ballington #900 üzenetére
ballington nekem az outpost sziklaszilárdan áll a helyén,.''Én vagyok a Rend!''
Új hozzászólás Aktív témák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
- iPhone topik
- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- DOOM - The Dark Ages
- Interactive Brokers társalgó
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest