Hirdetés
- A Holdra vinnék az adatközpontokat
- A felhőből segítik az automatizált tőzsdézést az új AI-modellek
- EU: a Facebook, a YouTube és az X is többet tesznek a gyűlölet ellen
- Donald Trump a tech szektort is felkavarja, Musk vihetné a TikTokot
- A fizetett hirdetésekre nem terjeszti ki a Meta a közösségi jegyzeteket
Új hozzászólás Aktív témák
-
ballington
addikt
na, ennyit az agnitum-ról.
visszaraktam jól bevált za-mat.
gondjaim voltak vele:
1. gép leállításánál kidobott egy ablakot, nemtom mi a szar volt.
2. az ase sem működött, nem találta a servereket, annak ellenére, h engedélyeztem a tűzfalnál.
most minden oké.
mod: ami a másik, h agnitum 35MB memóriát zabált, za jelenleg nem egész 4-t.
[Szerkesztve]Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
Fauszt
senior tag
válasz Dredd bíró #896 üzenetére
szvsz egy jó vírusírtó (különösen egy magánfelhasználónak) fontosabb, mint egy jó tűzfal.
A tűzfalak alapvető feladata meg a forgalomszűrés, nem a tartalomszűrés. Ez utóbbi extra funkcióként egyre több tűzfalban megjelenik (többek közt a Kerio fizetős változatában is), de erre ott vannak a vírus/spyware írtók, amiket direkt azért írtak, hogy többek közt az ilyen trójaiakat megfogják.
Ami meg a Keriot illeti szvsz egy egész jó tűzfal konfigurálhatóságát, kezelhetőségét és működését illetően egyaránt, beleértve az ingyenes változatát is természetesen... -
Elar
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék ötletet kérni
Most tettem fel újra az XP-m, és azon gondolkodom, h cserélni kellene a tűzfalam.
Eddig Blackice ment. (Router van + win tűzfal bekapcsolva). Érdemes feltenni vmit? Ha igen, maradjak ennél v cseréljem?
[Szerkesztve]Külön nem írok köszönömöt, de köszönöm szépen ha válaszolsz :)
-
T. Almeida
senior tag
válasz T. Almeida #892 üzenetére
Up...még mindig kiváncsi vagyok...
Más: Szerintem sincs semmi gond az ingyenes tűzfalakkal... -
Dredd bíró
tag
Én egyáltalán nem nézem le sőt amit lehet én is ingyenesbe oldok meg. pl: nagyon sokáig az ingyenes Avastot használtam most is a spyware terminator egy nemzetközi listán sincs mégis használom (ingyenes) de egy olyan komoly és életbe vágó dologba mint a tűzfal nem vagyok hajlandó kompromisszumot kötni. Nem fogok egy teljesen ismeretlen programot használni amiről senki semmit nem tud. A kerio-ba meg kipróbáltam hogy mit tud az ingyenes rész és mit a teljes . Az ingyenes mellett simán felnyomta a trójaia gépet. Erről ennyít szerintem megfelelő tűzfal védelmet ingyen soha nem fog kapni az ember. Ugyhogy maradnak a nemzetközileg is jól ismert fizetős falak.
[Szerkesztve]''Én vagyok a Rend!''
-
Walacky
csendes tag
Nekem is a Filseclab fut, eddig tetszik. Nálunk nem volt leállás, remélem, nem is lesz. Igaz, nem is régen használom.
Kedves Dredd (bíró?)!
Ne nézd le az ismeretlen, és ingyenes progikat.
Igaz, ami igaz, a fizetősek általában komplexebbek, többet tudnak, jobbak is... de ilyenkor eszembe jut a pl. a Firefox, az Opera, a Linux, stb. Ezek is ismeretlenként és ingyenseként indultak, és hova jutottak...
Igaz. ezek nagy szervezetekhez tartoznak. De pl. én az XP számológépe helyett is egy ingyenest használok, mert van olyan funkciója, ami a ''nagy''-ból hiányzik (papírszalag).
Másrészt, attól, hogy nálunk nem ismertek, vagy nem szeretik őket, lehet, hogy máshol, pl. Amerikában, népszerűek (lásd Motorola telefonok).
Üdv: -
ballington
addikt
válasz Dredd bíró #890 üzenetére
ismét ment privi
Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
[w]
őstag
erre én is kíváncsi lennék. hol írnak a szakértők erről a dologról? link?
cmdr PETER W. VOLKOV
-
T. Almeida
senior tag
Én nem állítottam, hogy jobb a 2 tűzfal, félreértés ne essék.
Csak kiváncsi lennék, hogy mi a 2 tűzfal hátránya, ennyi -
Primőr
aktív tag
Nekem a Filesclab tűzfal van. Mit gondoltok róla? Néha megszakad a netem, lehet, hogy ez csinálja?
A pessszimista csak azért lát feketén, hogy túlélje a szürkét.
-
Dredd bíró
tag
válasz T. Almeida #888 üzenetére
Én inkább a szakértőkre halgatok akik határozottan óvnak a számítógép müködésének biztonsága érdekében két tűzfal eggyidejű használatától.
-
ballington
addikt
válasz Dredd bíró #887 üzenetére
ment privi
-
T. Almeida
senior tag
válasz Dredd bíró #887 üzenetére
KOmolyan? Kiváncsi lennék az indokra, hogy miért nem...
A ''laikusok'' szerintem inkább fordítva gondolják... -
Dredd bíró
tag
válasz T. Almeida #886 üzenetére
A szakik szerint két tűzfal egyidejű használata nem biztonságos.
''Én vagyok a Rend!''
-
T. Almeida
senior tag
válasz ballington #885 üzenetére
Nemhogy együtt akarom, hanem együtt is használom...már elég régóta.
Igaz, hogy a Windows rendszert csak akkor használom ha játszom, vagy ha ebankozok (Ubuntu rlz). Ha játszom, akkor nem megy a net, és az összes felesleges util ki van lőve (pl. a ZA is). -
ballington
addikt
válasz T. Almeida #883 üzenetére
együtt akarod használni a za-t a win tűzfalával?
minek hogy még több memóriát foglaljon
elég csak a ZA.
Dredd bíró: neked is van licenced? ha beválik, én is asszem beruházok. nemtod mennyi kedvezmény jár, ha nod32 licence-m van? mert van ilyen kedvezmény, ahogy olvastam
[Szerkesztve]Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
Dredd bíró
tag
válasz T. Almeida #883 üzenetére
A kis becsületes....
Amúgy az agnitumnak is van egy erősen butitott ingyenese
ballington kérdezős módba használd. Nem kérdez sokat csak azokat amiket egyedül nem tud eldönteni. (elég sok mindent eltud)
-
T. Almeida
senior tag
válasz Dredd bíró #878 üzenetére
Általában nem warezolok...ha van ingyenes alternatíva, akkor inkább azt választom.
Akkor marad a ZA és a Win SP2 túzfal. -
ballington
addikt
router mellé elvileg elég a win tűzfala, de ha dc-zni is akarsz meg ilyenek, akkor ajánlatos egy könnyebben kezelhető sofware.
nekem sokáig a za volt, dc-ztem is vele, minden oké volt. sokan ajánlják még az agnitum outpost-t. ezeket könnyű konfigolni, bár nekem a za egyszerűbben konfigolhatónak tűnik.
a norton termékek mind szarok, max a GHOST volt jó.
sztem próbáld ki mindegyiket.Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
ballington
addikt
felraktam kipróbálás szinten az outpost-t.
hogyan érdemes használni? Kérdezős módban vagy jó a megengedő mód isAki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
Olcsi
senior tag
Sziasztok!
Milyen tűzfalat tudnátok ajánlani router mellé? Eddig norton volt, de az nagyon blokkolt mindent, olyannyira, hogy a netkapcsolat is 1-2 óránként behalt. Úgyhogy az leírtottam. Olyan kellene, amit könnyű konfigurálni, és jól együtt tud működni a routerrel, meg dc-vel, meg bitcomettel...
Előre is köszi -
ballington
addikt
Megoldódot, visszaraktam az 1-el korábbi verzióra (6.1.xxxxx), azzal ment.
-
Dredd bíró
tag
válasz T. Almeida #877 üzenetére
Van de az állítólag gagyi. Én megoldottam a fizetőset.
''Én vagyok a Rend!''
-
ballington
addikt
már 2 éve ZA + nod 32, egyetlen rossz dolog nem jött fel
viszont most akartam frissíteni a za-t (6.5), de baromira nem működik: install után reboot, de nem indul az xp-vel együtt. mondom manuálisan elindítom, erre egy hibaüzi: nem éri el a windóz, mert nincs hozzáférési joga, bla-bla-bla
állítólag szar ez a verzió
valakinek volt ilyen tapasztalata?Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
AMD Power
titán
Feltörték az FBI igazgatójának számítógépét
[link]
[Szerkesztve] -
-
Dredd bíró
tag
válasz Matrix2006 #870 üzenetére
Én bíztos nem váltanék egy ismeretlen típusra.....
De nekem nem is ratyi ingyenesem van.''Én vagyok a Rend!''
-
Matrix2006
csendes tag
Kérdésem, hogy ki ismeri a Comodo Personal Firewallt (freeware) és milyen tapasztalatai vannak. A magyar lapokon sajnos nem találtam róla tesztet. Jelenleg Sunblelt Kerio-t használok, érdemes-e váltani. A Comodo cég elég elismert az SSL tanúsítványiról.
[Szerkesztve]''Úgy élj, hogyha leperg előtted az életed filmje érdemes legyen végignézned.''
-
Tibro5
senior tag
netlimiter 2-ben is van tűzfal, ha még senki nem írta. Ráadásul netlimiter hasznos is
-
AMD Power
titán
Áttörték a Kínai Nagy Tűzfalat
[link] -
gyurman
tag
NAT-os hálózat v. Passzív vagyok
Szervusztok srácok!
Van-e közöttetek olyan aki érti a problémám?
Megkértem a szolgáltatóm, nyisson portot nekem. Portforwardoljon át. Kérdezi, mit és hova?
1. Milyen portokkal kössön engem a külvilág felé, UDP vagy TCP és melyikekkel?
FTP, torrent, távmanagelés és DC kellene.
2. és én mit és hogyan állítsak be?
Tehát, mit és hogyan tudok tenni?
Doksinak is örülök!
Sürgős lenne, légyszike! -
Papesz01
tag
Én kb több mint 1 éve a Sygate Personal Firewall Pro verziot használom, és semmi gondom nincs vele! Én csak ajánlani tudom
Jobb csendben maradni, és hülyének látszani, mint megszólalni és eloszlatni a kételyeket.
-
Dredd bíró
tag
Agnitum. Nekem egy éve nincs vele gondom. (igaz a 2.7-est használom mert a 3xx-es csinált fura dolgokat.)
''Én vagyok a Rend!''
-
OgreImre
senior tag
Helló Mindenki!
Van egy nagyproblémám. A Zone Alarm (csak tűzfal) legújabb frissítése keményen bugos.
A gépet leamortizálta olyan módon, hogy a windows nem jut el a felhasználó választó képernyőig, hanem nagy feketeség és egy egér ikon van csak, más semmi.Szóval használhatatlan.
Ez a jelenség a Zona Alarm update és reinstall próbálkozások alatt/után jött elő.
Valakinek valami ötlete?
Köszi.
Ogre."And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
(Kolombusz)
veterán
Nah, feltettem a keriot, ez megy rendesen. Milyen érdekes....
-
(Kolombusz)
veterán
Sziasztok!
Zonelarmot használtam, de van egy kis gond.
Volt egy pici bibi az autorunnal, azt egy microsoft javitóprogi megoldotta. Reboot volt és a zonealarm nem jött be, tetű lassú volt az xp stb.
Zonealarmot nem tudtam start menüből se inditani, szal letöröltem.
Reboot semmi gond.
Újra felraktam, de ugyanezt produkálja. Most leszedtem. Router mögött vagyok. Kell egyáltalán szoftveres tűzfal??? Mit ajánlotok? -
Harti
senior tag
Itt nemis az XP tüzfal imádatáról van szó, énse bizom meg benne! De már mindenféle tüzfalat kipróbáltam és mindegyikkel volt bajom, mindegyik működése alatt kaptam be valami ártalmas cuccot! És érdekes módon most a Win tüzfallal és egy aktiv spyware progival minden tökéletes és gyors! A tüzfalteszteken meg ugyanazt az eredményt kapom mint azelőtt bármilyen más program használata közben! A trend micro antispyware for the web progi nekem bevállt,mindig ez huzott ki a bajból,minden fertőzést megtalált a gépemen és leis irtott! Felraktam az aktiv forgalom ellenörzős verzióját és igy teljesen tiszta a rendszerem!
-
Walacky
csendes tag
Te tudod...
Bár ismerve az XP tűzfal hiányosságait (pl. csak egy irányú forgalom szűrés), meg, hogy sokak (többek között én) által pont a windowsága miatt utált, és enyhén szólva nem megbízhatónak tartott OS program része, nem hiszem, hogy jól választottál. Egyébként a legtöbb támadó szoftver éppen erre, és a közismert hibáira van kihegyezve.
Személy szerint én a ''ha-már-muszály-az-XP'' operációs rendszer mellett éppen ezért tartom jobbnak MEGBÍZHATÓ, de a rendszertől FÜGGETLEN védelmi programok használatát. Lehet, hogy nem mindíg működnek tökéletesen együtt 8bár ez igaz a legtöbb gyártó, így az MS programjaira is), de talán inkább kioltják, mint erősítik egymás gyengéit.
De mondom, ez csak az én véleményem.
Sok sikert az XP tűzfalhoz.
Harti
senior tag
Nos az utóbbi idők sorozatos firewall csalódásai után ugy döntöttem hogy sz@rok az egészbe és windows tűzfal lesz csak, leszedtem hozzá a trend micro anti spyware progit! Lássatok csodát.....
Minden weboldal bejön, minden a helyén van, kurva gyors minden, és azóta semmi nem jött be a gépre!
4 firewall tesztben is tökéletesen vizsgázott ez a felállás!
Csak gondoltam megosztom veletek hogy igyis lehet élni! -
Avast
tag
És utánna fennhagyni is megéri.
-
derossi
aktív tag
nekem még nem volt ilyen gondom vele.bár a havernak most újra kellett raknia az xp-t neki ficelab+nod volt fent.
nekem most ficelab+virusbuster pro 2006 azt nem értem mikor rákattintok a kis ikonra mindíg kiírja hogy30 napos próbaváltozatom van,pedig elvileg 1 évre kaptam licenszet a microsoftól.LOLL
[Szerkesztve] -
Harti
senior tag
Semmi baj a zonalarm-al! Eddig az vált be a legjobban! Viszont amiota kijött a 6.5 ös security suite és update-eltem azota megőrült és nem indult el! Azóta nem tudok ujratelepiteni mert beragadt valahol! Próbáltam már mindenfélével a registryből is kitörölni de lehetetlen! Ezt raknám vissza de nem tudom! Ezért keresek mást!
-
kp78
addikt
A zone alarm-mal mi a baj?
Nálam jól fut, régóta használom. [link]
Biztos van nála jobb is, én egyenlőre mégis elégedetten használom.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Harti
senior tag
Á ez a Filseclab se lesz jó nekem! Önkényesen letilt oldalakat! Engedélyezni se tudom! Önkényesen tesz olyanokat amiket nem kéne! Jópár weboldalt amit olvasok a flash meg egyéb módszerek miatt letilt és esélyem nincs arra hogy engedélyezzem! Ezis megy a kukába! Már nincs 5letem mit használjak mert semmi se jó!
-
shteer
titán
felkerült a Kerio Personal Firewall de a [link] teszt hibaüzenetet ad ''SZABÁLYTALAN HASZNÁLAT!!! a HTTP referer érvénytelen:'' hibaüzenettel és követeli hogy állítsak át valamit a tűzfal programban
mit kellene átállítani? nem zavar különösképpen de jó lenne letesztelni
Kerio + Avast RulZszerintem jónak tűnik..
-
derossi
aktív tag
én is felraktam,és tényleg nem rossz..igaz én eddig nem kisérleteztem tűzfalakkal,de ez így elsőre egy könnyen kezelhető átlátható kis programocska.igaz nekem a teszeredmény ugyanaz lett mint sima win tűzfallal. egyiknél se talált hibát..
esetleg tudnál még mondani olyan tűzfaltesztelő helyet ami hiteles is?(nem szponzorált oldal)
[Szerkesztve] -
Harti
senior tag
-
Walacky
csendes tag
Sehol senki? Vagy ez egy ennyire nem ismert tűzfal?
UP!!! -
Walacky
csendes tag
Üdv MIndenkinek!
Kérdésem:
Ismeri valaki a Filseclab Personal Firewall Professional Edition tűzfalat?
És milyen tapasztalata van vele - pro és kontra?
Eddig egy nem hivatalos Outpost-ot használtam, de elegem lett az állandó új verzió és regisztrációs kód keresésből. Ez free (bár akkor mitől ''Professional''?), és a download.com-on elég jó minősítést kapott. Amúgy eddig a nevét sem hallottam.
Ami eddig számomra kiderült, hogy az Outpost-hoz hasonlóan nem csak zárja, hanem el is rejti a portokat. És nelég szimpatikus a beállíthatósága is.
Előre is köszi minden hozzászólást.
3z
csendes tag
Már tárgytalan, megoldottam.
-ZZZ-
-
3z
csendes tag
ZsUPsz!
-ZZZ-
-
3z
csendes tag
Hi!
Bocs az offért, de nem akartam új totyikot, ezt+ legalább olvassa vki.
Hol tudom beállítani norton int.sec '05ben melyik weboldalt ne blokkolja?
Előre is köszönöm!-ZZZ-
-
csongi
veterán
itt egy tűzfal teszt.[link]Egy próbát megér Egyébként nem tud valaki segíteni a portok terén? Melyik port hova tartozik?
-
netboy
senior tag
hali, melyik most a leg hatékonyabb, felhasználóbarátabb tűzfal?
-
addikt
Sziasztok!
Ez az első hozzászólásom az otthoni gépemről (mobil, GPRS, EDGE).
Egyenlőre nem is merek sokfelé bóklászni, mert csak az XP SP2 tűzfalam van.
Ajánljatok nekem szabadon letölthető, jó, és ami a lényeges kezdő netes embernek is érthető tűzfalat.
Pl. ZoneAlarm (jól írom?) -ot láttam már, de egyből nem is fogtam fel.
Szóval valami egyszerűbb darabot mondjatok...
Köszönöm, üdv: csiginofene
-
GombócArtúr
senior tag
szerintem még legalább 20an korholják még le, és mondják el ugyanezt...
''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
-
antonee
tag
Sajnálom az SG Informatikai Magazin fórumából vettem ki. *moderálva Warez tartalmú link eltávolítva. Bash Nem gondoltam hogy ez itt tilos. Nem vettem észre hogy ütközik az alapszabállyal ha egy másik legális fórum adataira hivatkozom.
Ezért kértelek rá, hogy olvasd el a Fórum Alapelveket: [link]. BashCMOS a tuning vége. (MSIK8N SLI-FI;AMD64 3500+(2497);INNO 7800GT;2X512 KINGMAX HARDCOR;)
-
antonee
tag
Többen kerestetek valamilyen jó tüzfalat . Itt van egy [link] *moderálva Warez tartalom eltávolítva. Bash. Ennél jobb nem kell.(A 3.5-öt töltsd le.)
CMOS a tuning vége. (MSIK8N SLI-FI;AMD64 3500+(2497);INNO 7800GT;2X512 KINGMAX HARDCOR;)
-
antonee
tag
Meg tudná mondani valaki, hogy a tüzfalam miért nem frissit, miota GHOST-tal csináltam egy rendszervisszaállitást a bizt. mentésből (outpost 3.0; 3.5 mindegyik regisztrált) . Kapcsolódik a kiszolgálóhoz, elkezd tölteni, aztán megszünteti a csatlakozást és leáll a frissités. A másik gépemen mindkettő tökéletes. A nod32 ill. a többi szoftver akadálytalanul frissit, a Windows is.
CMOS a tuning vége. (MSIK8N SLI-FI;AMD64 3500+(2497);INNO 7800GT;2X512 KINGMAX HARDCOR;)
-
ragazzo
őstag
válasz GombócArtúr #814 üzenetére
Szerintem az.A nortonnak a víruskeresője biztos, hogy nem jó,de tűzfala még lehet jó.Nekem outpost van , és még a kémprogramokat sem engedi be.
Linux hogyanok kezdőknek közérthetően http://linuxhogyanok.blogspot.com
-
GombócArtúr
senior tag
tényleg az agnitum outpost a legjobb?
kár hogy csak az 1.0-s ingyenes, bár nagyon régi, de fél év használat alatt sem kaptam be semmit vele. Kopp-kopp.
köszi a tippet!
Nortonról valakinek véleménye esetleg?''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
ragazzo
őstag
válasz GombócArtúr #812 üzenetére
Ha ingyenes vírusírtó kell, akkor vagy Avast [link] vagy AVG free edition [link] A tűzfalbókl meg nem csináltak jobbat mint az agnitum outpost. Nekem bevált a Black Ice is.Keress rá gugliben!
-
GombócArtúr
senior tag
Segitsééég!
Felraktam néhány napja a Norton Internet Security 2006ot, mert már nem bíztam az Agnitum Outpost Firewall 1.0 + AntiVir régi verziójában (Az esernyős vírusirtó).
Frankó, hogy mennyi minden bele van integrálva ebbe a programba, VISZONT:
borzasztóan lelassítja a gépet, nagyon sokáig tölt be vele az oprendszer, és menet közben is sűrűn kerregteti a vinyót, rémes!
Lehet vele valamit kezdeni? Vagy tudtok ajánlani más kitünően működő vírusirtó+tűzfal párost, aminek nincs nagy erőforrásigénye
(kivéve ZoneAlarm - meghal tőle az internetem)''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
ragazzo
őstag
Ami magyar, és legalább részlegesen ingyenes az a kerio personal lenne.Én mást nem nagyon ismerek.
-
martonx
veterán
Ingyenes tűzfal engem is érdekelne. Outpost nagyon jó szerintem, de annyi pénzért nem vagyok hajlandó megvenni.
A 30 napos ingyen verziójában meg direkt van egy bevállalt hiba, amit csak a megvásárlás javít ki.Én kérek elnézést!
-
Chili7
őstag
Hát úgy tűnik, hogy a worm protection nem az, eddig a routeremben lévő tűzfalat használtam, de azt ki kellett iktatnom, - lehet, hogy tűzfal nélkül voltam 1-2 napig, most bekapcsoltam a win tűzfalat, de a biztonsági központ mág mindig nem oké!
Na mindegy, majd hívok egy kollegát, aki ért hozzá, addig esetleg ajánljatok légyszi egy olyan free tűzfalat, ami okés és aminek van magyar felülete!
Köszi! -
ragazzo
őstag
-
Chili7
őstag
Hali!
A windows biztonsági központban miért nem látom, hogy van-e aktív tűzfalam?
A nortonéknál az ''internet worm protection'' tűzfalat akar jelenteni?
Köszi!
A biztonsági központ azt mondja, hogy: a bizt.közp. jelenleg nem érhető el mert a szolg. nincs elindítva, vagy le lett állítva! Indítsam újra a gépet, bla-bla...
Ezt mért csinálja?
Köszi ezt is!
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS blog: NVIDIA Reflexet a jó reflexekhez
- Diablo IV
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Gyúrósok ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- War Thunder - MMO Combat Game
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nintendo Switch
- Vicces képek
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Windows 10 / Windows 11 Pro Retail digitális licensz
- ACKIÓS ÁR!! TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAM, GARANCIA, Win 7,8,10,11, Kaspersky, AVAST,Office 16-19-21 ONLINE
- The Witcher 2 Assassins of Kings Premium Edition - PC - RITKASÁG!
- Windows 98SE telepítőlemez (bontatlan, bootfloppyval és matricával együtt)
- Eladó PC Játékok
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest