- Béta iOS-t használók topikja
- Linux Mint
- Mesterséges intelligencia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Teljes szoftveres megújulás vár az Apple iPhone-okra és Macekre
- Linux haladóknak
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hálózati / IP kamera
- Sweet.tv - internetes TV
- Ubiquiti hálózati eszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
morp
aktív tag
sziasztok!
tud valaki ajánlani kezdő, hozzá nem értő számára a windows tűzfalánál jobb, de semmit nem kérdező, nem akadályozó, csak hatékonyan működő tűzfalat? esetleg magyarul is tudót. -
deadguy
aktív tag
Mivel kicsit lusta voltam végigolvasni minden hsz-t (meg kicsit láma is vagyok a dologhoz), szeretném megkérdezni, hogy van-e olyan tűzfal, amelyik pontosan kiír minden IP címet, amire csatizok (esetleg szervernevet isbár ez most lehet hülyeség
). Előre is köcce.
-
-
kp78
addikt
Az other ICMP-t kipipáltam a megbízhatónál, lehet, hogy ez volt a kínja.
(De már tegnap letöltöttem egy dvix kodek-et, így már ment az avi film.)
Előtte viszont nem volt letöltött kodek, és zonealarm mellett úgy is ment az avi.
Na mindegy, fő, hogy megy. Köszi a segítséget. -
L3zl13
nagyúr
-
kp78
addikt
Segítsen vki please!
Ezzel a kerio tűzfallal van olyan gondom, hogy ha .avi filmet töltök le (csak megnyitásra), alapértelmezett lejátszóként a W.MediaPlayer nyitná meg, de vmi kodek beolvasás nem sikerül neki, és csak a hangot nyomja le. A zonealarm-mal nem volt ilyen gondom, tegnap még minden avi-t megnyitott, ebből gondolom, hogy a Kerio-ban kellene vmit átállítani.
De mit
Köszi előre is. -
L3zl13
nagyúr
Kerio-t, és Sygate-et használtam eddig.
Most Sygate van, és működik is rendesen, de fontolgatom, hogy visszaállok Keriora.
Bár lehet, hogy inkább kipróbálom az Outpost-ot meg a Lavasoft-ot, és utánna döntök... -
barnam_
nagyúr
Én egy ideig Zone Alarmot használtam, jó de vannak hátrányai:
-nem minden program müxik tökéletesen vele pl.: media player, bsplayer mindig csatlakozni akar a nete, pedig nincs engedélyezve. ha leállítok minden forgalmat, akkor müxik.
-átlagfelhasználó számára kicsit túl sokat tud -> nem egyszerű átlátni
-kb. 50 mega memóriát használ
Most áttértem Kerio Personal Firewallra, 4.3 -as verzió
-kevesebb memória kell neki, kb. 15 mb
-minden megy vele tökéletesen
-könnyebben kezelhető, magyar, látom hogy x program milyen portot, ill. ip-t használ.
-megközelítőleg ugyanazt tudja. mint a zone alrm, csak nincs benne antivirus -
kymco
veterán
Kicsit off, de tud valaki egy jó netes (letölthető) leírást a tűzfalakról, portokról?
Szeretném tudatosabbanés nem ösztönösen használni a beállításokat, de ahhoz kellene egy kis infó. Google a barátom, de annyi linkkel megdobott (tudom, tudni kell kérdezni tőle
), hogy hamarabb leszek nagyapa, mintsem hasznos infókhoz jussak.
Tehát nem konkrét tűzfal leírás érdekel (az elérhető az user's manual-okban), hanem általában, és melyik porttal mit fogok meg, vagy engedek stb......
Köszi a segítséget -
r.laci
csendes tag
Én Sygate Personal-t használok, win98 alatt. Eddig jól dolgozott. Kivéve, hogy egy kis ablak forgalom blokkolás idején, rendre kinyílik minden alkalmazás tetejére, úgy 3 percenként és valami ''kerner mag'' hisztizik.
Egy korábbi telepítésnél előfordult, hogy böngészés közben, lazán elszállt a tűzfal, de az újra telepítés óta nem teszi. -
SGC
tag
Router és Tiny Personal Firewall. 1xű és nagyszerű. (Eddig mekkvédett...
)
-
sbazsi
veterán
mi lenne, ha csinálna a PH egy szavazást, hogy ki milyen tűzfalat használ?
-
Drizzt
nagyúr
Ha a routeremben van beépített tűzfal, akkor van értelme a bekapcsolt windows xp-snek?
-
REDeath
őstag
válasz
Solar_Wind #664 üzenetére
Nekem soha nem volt zone alrmom de havernak is volt ilyen gondja.
Nála vmiért saját maga block traffic-ra állította magát, bármit állítottt be.
Miután újrarakta ment (bár nem tom meddig mert most mást használ).
Próbáld meg ha van újabb verzió, akkor mit csinál. -
Brada
tag
Szasztok.
Panda Platinum-ban rejlő tűzfal mennyire + bízható? -
Benmartin
senior tag
válasz
Solar_Wind #664 üzenetére
melyik zone alarm? valoszinuleg azert mert olyan magas a vedelmi szint. pl cookie control highen van nem nagyon megy a net.
-
Solar_Wind
senior tag
Sziasztok!
Nem igazán tudtam végigolvasni a topikot, de van egy problémám.
Chello light előfizetésem van, de ha fut a Zonealarm, akkor nem megy a net. Semmi nem jön.
Viszont a Norton Personal Firewall-lal megy rendesen minden.
Van valami ötletetek?
Köszi előre is!!! -
REDeath
őstag
Ha 2 az egyben kell akkor F-secure vagy PC-cillin. Mindkettő hatékony de inkább az F-secure. A Norton Internet Security csomag is tartalmaz mindent de baromira belassítja a gépet akármilyen bika a gép. (pl sokkal lassabban áll fel a rendszer meg ilyenek)
Akinek viszont csak tűzfal kell és nForce-os lapja van annak nagyon ajánlom az nVidia firewallt. Együttműködik az alaplapi hardveres tűzfallal, és semmi nem jut át rajta legalábbis eddig nekem mindent blokkolt amit kellett! -
Ferger
tag
központi gépről nem lehet sehogy megoldani sehogy?
-
cocki
tag
Na mostmár a sygatere szavazok bár az 5.6 óta nincs ujjab
-
Ferger
tag
Sziasztok!
Olyat kellene megoldani,hogy a hálózatba kötött gépeknél ne kelljen minden felhasználónak válaszolgatni a tűzfal ''kérdéseire'', hanem egy gépen jelenjenek meg a beállítások.
Routeres megoldás van, nincs szerver. UTP kábel van, egy gép biztos hogy megy, a másik kettő nem mindig.
Az a lényeg, hogy a ''mezei'' felhasználók ne tudják elrontani a beállított programot egy kattintással. A hozzáértő ember gépén jelenjenek meg a kérdések,a felhasználó gépén csak a tűzfal fusson.
Vagy egy tűzfal fusson,és az egész hálózatot védje.
Milyen program tudja ezt?
ZoneAlarm, vagy valami más? -
Peace
nagyúr
Norton internet security 2006. Újraraktam, mert 27 nap múlva lejár az előfizetés. Beakartam adni neki az 1 éves előfizetés kódját, de miután feltette magát ismét, emlékezett a 27 napra. Hogy lehet kiírtani a memóriáját??? Csak format C:-al? Plz help!
-
Bibby
addikt
Szeretnék tippeket kapni.Egy olyan tűzfal kellene ami csak teszi a dolgát, lehetőleg nem kérdez sokat, de ha mégis arra könnyen tud felelni egy hozzá-nem-értő is.Tehát nem kell funkciódömping.
-
Xander_T
tag
válasz
T. Almeida #649 üzenetére
Nálam nem volt még ilyen probléma és nagyon takarékos a kicsike
-
T. Almeida
senior tag
válasz
Hegyirabló #647 üzenetére
Kerio: Annó azt tettem fel win2k alá, és 100% fogta a CPU-t a Task Manager szerint (és bazilassú is volt a gépem). Uninstalláltam.
Aztán később újra kellett húzni a gépem és megint próbálkoztam a Kerióval. Ugyanez volt a helyzet.
Másnak mindenkinek tökéletesen működik? -
uttika19
csendes tag
Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni,hogy milyen hatékony , jó és nem memoria zabáló tűzfalatt tudtok ajánlani XP sp2 és Nod32 mellé????Olyan kellene amit nem túl bonyolult beállitani! Én sok jót hallotam a Blackice-ról!
Mi a véleményetek????
Elöre is köszi a válaszokat.
Bye Uttika. -
Helló!
Amióta felraktam a Sygate Personal 5.6 os tűzfalam, azóta nem tudok küldeni vagy fogadni msn-ben fájlokat, annak ellenére h engedélyezve van.Van valakinek valamilyen ötlete, h mi lehet a gond?
-
bAGGER
csendes tag
Azt szeretném megkérdezni h az Outpost tűzfalnak csak 30 napos trial verziója létezik csak, v van ingyenesen hasz is mint pl a zonealarm esetében. Ha van akkor linket adjatok pls. Köszi
-
Dexter68
addikt
Van még a kerio firewall, és úgy tűnik lesz is: [link]
-
bAGGER
csendes tag
Hello!
Az Sygate personal firewallt használok. Az vele a baj h a windows elindulása után nem töltődik be a memóriába azonnal, hanem kb csak 5 perccel utána. Addig meg védtelen vagyok! Valaki tudna megoldást erre a problémára? -
tkazmer
addikt
Szerintetek a Kaspersky anti-vírus beépített tűzfala mellett érdemes más tűzfalat használnom?
-
Brada
tag
Szasztok.
Lavasoft Personal Firewall -ról kinek mi a véleménye? -
LooneyT
csendes tag
Hali mindenkinek!
Ha egy tuti tűzfal és vírusírtó kombót akartok nagyon jó áron akkor az AVG egy gépre szoló 2 éves licenszéttudom ajánlani. A cégünk is ezt forgalmazza és nem véletlenül. A 30 napos használat közben győzödtünt meg a prgram képességeiről
és nem a jutalék mértéke miatt döntöttünk így.
-
Sashaboy
csendes tag
Akkor újra felteszem a kérdést,hátha valaki érdemben is válaszolni tud:''Meg tudjátok mondani,hogy a Zone Alarmban ki lehet-e kapcsolni azt,hogy a ''programok''menüpontban ne jelenjenek meg azok a progik,amelyeket a gépen használtam?Ugyanis,bármilyen progit elindítok,mindegyik ott van a Zone Alarmban és már nagyon idegesít!''
-
RpPRO
őstag
Ajanlom figyelmetekbe a kov. oldalt: [link]
Sokan istenitik az ingyenes tuzfalukat, hat akkor lehet tesztelni es meglepodni, h az un. leak tesztek hogyan csapnak be egy csomo tuzfalat.
Ezek a tesztek par szaz kb-os exek, csak inditani kell es mar tesztel is. Az oldalon van egy osszehasonlito tablazat is, jo par tuzfallal. Sajna tobb, mint egy eves info, ujabb nincs. -
ftc
nagyúr
Outpost- elég sok jót irnak róla
vagy Kaspersky Antihacker? -
Sashaboy
csendes tag
válasz
T. Almeida #604 üzenetére
...mert már tele van olyan progikkal,amelyeket csak a gépen használok,és közöttük ''elvész''az olyan,amelyik a nettel van kapcsolatban.Ha ezek a gépen lévők nem lennének,könnyebben megtalálhatóak lennének az iagzán fontos programok a menüben!
-
Sashaboy
csendes tag
Meg tudjátok mondani,hogy a Zone Alarmban ki lehet-e kapcsolni azt,hogy a ''programok''menüpontban ne jelenjenek meg azok a progik,amelyeket a gépen használtam?Ugyanis,bármilyen progit elindítok,mindegyik ott van a Zone Alarmban és már nagyon idegesít!
A másik kérdésem,hogy a Win XP Pro.64bites verzión működik-e a Zone Alarm?
Sashaboy -
Benmartin
senior tag
válasz
Sashaboy #601 üzenetére
65535 port is nyitva lehet a gépen akkor jó a tűzfalad ha mindet bezárod és csak azokat nyitod ki amire szükséged van. program control/programs leblokkold azokat a programokat amit nem szertenél kiingendni a netre. meg ha tudod tiltod a rossz akaróid ip-jét a firewall/zones menüpont alatt.
-
Sashaboy
csendes tag
Sziasztok!
Zone Alarm Pro-t használok és,ehhez tudna nekem valaki egy optimális beállítást leírni a portokhoz,hogy melyik legyen kifelé,befelé zárva,nyitva?Ugyanis ''gyanús dolgok'' játszódnak le a gépemen mostanában...
Előre is köszi!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest