Hirdetés
- A Holdra vinnék az adatközpontokat
- A felhőből segítik az automatizált tőzsdézést az új AI-modellek
- EU: a Facebook, a YouTube és az X is többet tesznek a gyűlölet ellen
- Donald Trump a tech szektort is felkavarja, Musk vihetné a TikTokot
- A fizetett hirdetésekre nem terjeszti ki a Meta a közösségi jegyzeteket
Új hozzászólás Aktív témák
-
morp
aktív tag
sziasztok!
tud valaki ajánlani kezdő, hozzá nem értő számára a windows tűzfalánál jobb, de semmit nem kérdező, nem akadályozó, csak hatékonyan működő tűzfalat? esetleg magyarul is tudót. -
deadguy
aktív tag
Mivel kicsit lusta voltam végigolvasni minden hsz-t (meg kicsit láma is vagyok a dologhoz), szeretném megkérdezni, hogy van-e olyan tűzfal, amelyik pontosan kiír minden IP címet, amire csatizok (esetleg szervernevet isbár ez most lehet hülyeség ). Előre is köcce.
-
kp78
addikt
Ugyanaz az avi film, (ami fent van a gépemen) előtte még ment, kerioval már nem. A kodeket gondolom én a netről szedte le hozzá amíg lejátszotta, mert mindig engedélyezni kellett a zonealarmban a netre csatlakozást a WMP-nek. De most már jó. Köszi
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
Az other ICMP-t kipipáltam a megbízhatónál, lehet, hogy ez volt a kínja.
(De már tegnap letöltöttem egy dvix kodek-et, így már ment az avi film.)
Előtte viszont nem volt letöltött kodek, és zonealarm mellett úgy is ment az avi.
Na mindegy, fő, hogy megy. Köszi a segítséget.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
L3zl13
nagyúr
Erre gondolok.
A betanítás csak rémlik, mert azzal csak a telepítés előtti readmeben találkoztam, gyakorlatban nem szembesültem vele, mert 30 nap után lecseréltem.
Az átjárómód viszont tudom, hogy inaktívvá vált a 30 nap lejárta után. Pont ezért váltottam akkor.Aki hülye, haljon meg!
-
kp78
addikt
Segítsen vki please!
Ezzel a kerio tűzfallal van olyan gondom, hogy ha .avi filmet töltök le (csak megnyitásra), alapértelmezett lejátszóként a W.MediaPlayer nyitná meg, de vmi kodek beolvasás nem sikerül neki, és csak a hangot nyomja le. A zonealarm-mal nem volt ilyen gondom, tegnap még minden avi-t megnyitott, ebből gondolom, hogy a Kerio-ban kellene vmit átállítani.
De mit
Köszi előre is.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
Ez nagyon kínai nekem
Viszont érezhető, hogy ez a Kerio kevesebb memot eszik, mint a zonealarm. Na majd meglátjuk.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
Nagyon köszi Már le is szedtem a zonealarmot, most kipróbálom ezt. Kár hogy csak 30 napos. Ha lejár, mennyire használható még?(olvastam, hogy működik tovább, csak bizonyos dolgokat letiltanak benne)
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
L3zl13
nagyúr
Kerio-t, és Sygate-et használtam eddig.
Most Sygate van, és működik is rendesen, de fontolgatom, hogy visszaállok Keriora.
Bár lehet, hogy inkább kipróbálom az Outpost-ot meg a Lavasoft-ot, és utánna döntök...Aki hülye, haljon meg!
-
kp78
addikt
-
barnam_
nagyúr
Én egy ideig Zone Alarmot használtam, jó de vannak hátrányai:
-nem minden program müxik tökéletesen vele pl.: media player, bsplayer mindig csatlakozni akar a nete, pedig nincs engedélyezve. ha leállítok minden forgalmat, akkor müxik.
-átlagfelhasználó számára kicsit túl sokat tud -> nem egyszerű átlátni
-kb. 50 mega memóriát használ
Most áttértem Kerio Personal Firewallra, 4.3 -as verzió
-kevesebb memória kell neki, kb. 15 mb
-minden megy vele tökéletesen
-könnyebben kezelhető, magyar, látom hogy x program milyen portot, ill. ip-t használ.
-megközelítőleg ugyanazt tudja. mint a zone alrm, csak nincs benne antivirus -
kymco
veterán
Kicsit off, de tud valaki egy jó netes (letölthető) leírást a tűzfalakról, portokról?
Szeretném tudatosabban és nem ösztönösen használni a beállításokat, de ahhoz kellene egy kis infó. Google a barátom, de annyi linkkel megdobott (tudom, tudni kell kérdezni tőle ), hogy hamarabb leszek nagyapa, mintsem hasznos infókhoz jussak.
Tehát nem konkrét tűzfal leírás érdekel (az elérhető az user's manual-okban), hanem általában, és melyik porttal mit fogok meg, vagy engedek stb......
Köszi a segítségetwww.refujvaros.hu
-
r.laci
csendes tag
Én Sygate Personal-t használok, win98 alatt. Eddig jól dolgozott. Kivéve, hogy egy kis ablak forgalom blokkolás idején, rendre kinyílik minden alkalmazás tetejére, úgy 3 percenként és valami ''kerner mag'' hisztizik.
Egy korábbi telepítésnél előfordult, hogy böngészés közben, lazán elszállt a tűzfal, de az újra telepítés óta nem teszi. -
SGC
tag
Router és Tiny Personal Firewall. 1xű és nagyszerű. (Eddig mekkvédett... )
Lehet élni nyúl nélkül is, de minek?
-
sbazsi
veterán
mi lenne, ha csinálna a PH egy szavazást, hogy ki milyen tűzfalat használ?
-
as_Rock
őstag
Keres egy Registry Cleaner programot, azt futtasd uninstall után, és takaríttasd ki vele az összes elavult hivatkozást.
Indítsd újra a gépet és mostmár menni fog.
Bár, ha elfogadsz egy tanácsot NEM nortont használsz."Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi
-
Drizzt
nagyúr
Ha a routeremben van beépített tűzfal, akkor van értelme a bekapcsolt windows xp-snek?
I am having fun staying poor.
-
REDeath
őstag
válasz Solar_Wind #664 üzenetére
Nekem soha nem volt zone alrmom de havernak is volt ilyen gondja.
Nála vmiért saját maga block traffic-ra állította magát, bármit állítottt be.
Miután újrarakta ment (bár nem tom meddig mert most mást használ).
Próbáld meg ha van újabb verzió, akkor mit csinál.Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
Brada
tag
Szasztok.
Panda Platinum-ban rejlő tűzfal mennyire + bízható? -
Benmartin
senior tag
válasz Solar_Wind #664 üzenetére
melyik zone alarm? valoszinuleg azert mert olyan magas a vedelmi szint. pl cookie control highen van nem nagyon megy a net.
-
Solar_Wind
senior tag
Sziasztok!
Nem igazán tudtam végigolvasni a topikot, de van egy problémám.
Chello light előfizetésem van, de ha fut a Zonealarm, akkor nem megy a net. Semmi nem jön.
Viszont a Norton Personal Firewall-lal megy rendesen minden.
Van valami ötletetek?
Köszi előre is!!! -
REDeath
őstag
Ha 2 az egyben kell akkor F-secure vagy PC-cillin. Mindkettő hatékony de inkább az F-secure. A Norton Internet Security csomag is tartalmaz mindent de baromira belassítja a gépet akármilyen bika a gép. (pl sokkal lassabban áll fel a rendszer meg ilyenek)
Akinek viszont csak tűzfal kell és nForce-os lapja van annak nagyon ajánlom az nVidia firewallt. Együttműködik az alaplapi hardveres tűzfallal, és semmi nem jut át rajta legalábbis eddig nekem mindent blokkolt amit kellett!Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
Ferger
tag
központi gépről nem lehet sehogy megoldani sehogy?
Ha Isten a harmadik napon teremtette a Napot, a Holdat és a csillagokat, hogyan mérték az első két napot?
-
cocki
tag
Na mostmár a sygatere szavazok bár az 5.6 óta nincs ujjab
Halál a hamis császárra,az épelméjűség a gyengék útja, te is hallod a hangokat, szólítanak
-
Ferger
tag
Sziasztok!
Olyat kellene megoldani,hogy a hálózatba kötött gépeknél ne kelljen minden felhasználónak válaszolgatni a tűzfal ''kérdéseire'', hanem egy gépen jelenjenek meg a beállítások.
Routeres megoldás van, nincs szerver. UTP kábel van, egy gép biztos hogy megy, a másik kettő nem mindig.
Az a lényeg, hogy a ''mezei'' felhasználók ne tudják elrontani a beállított programot egy kattintással. A hozzáértő ember gépén jelenjenek meg a kérdések,a felhasználó gépén csak a tűzfal fusson.
Vagy egy tűzfal fusson,és az egész hálózatot védje.
Milyen program tudja ezt?
ZoneAlarm, vagy valami más?Ha Isten a harmadik napon teremtette a Napot, a Holdat és a csillagokat, hogyan mérték az első két napot?
-
Peace
nagyúr
Norton internet security 2006. Újraraktam, mert 27 nap múlva lejár az előfizetés. Beakartam adni neki az 1 éves előfizetés kódját, de miután feltette magát ismét, emlékezett a 27 napra. Hogy lehet kiírtani a memóriáját??? Csak format C:-al? Plz help!
-
Bibby
addikt
Szeretnék tippeket kapni.Egy olyan tűzfal kellene ami csak teszi a dolgát, lehetőleg nem kérdez sokat, de ha mégis arra könnyen tud felelni egy hozzá-nem-értő is.Tehát nem kell funkciódömping.
Ελευθερια η θανατος
-
Xander_T
tag
válasz T. Almeida #649 üzenetére
Nálam nem volt még ilyen probléma és nagyon takarékos a kicsike
-
T. Almeida
senior tag
válasz Hegyirabló #647 üzenetére
Kerio: Annó azt tettem fel win2k alá, és 100% fogta a CPU-t a Task Manager szerint (és bazilassú is volt a gépem). Uninstalláltam.
Aztán később újra kellett húzni a gépem és megint próbálkoztam a Kerióval. Ugyanez volt a helyzet.
Másnak mindenkinek tökéletesen működik? -
Hegyirabló
veterán
válasz uttika19 #643 üzenetére
Szerintem is a Keri-jó!
Vén épület már a világ, | Le, alacsonyra sűlyedett. | Ha egyenest jársz: beütöd | A gerendában fejedet. | Hajolj meg, ha a fejtörő | Gerenda ellenedre van... | Én inkább betöröm fejem, | Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
uttika19
csendes tag
Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni,hogy milyen hatékony , jó és nem memoria zabáló tűzfalatt tudtok ajánlani XP sp2 és Nod32 mellé????Olyan kellene amit nem túl bonyolult beállitani! Én sok jót hallotam a Blackice-ról!
Mi a véleményetek????
Elöre is köszi a válaszokat.
Bye Uttika.The Matrix Has You!!!
-
RpPRO
őstag
Megnyitod a progit, applications, ott ramesz az msn ikonjara, jobb gomb, advanced.
Act as a server, pipald be min2 helyen, ha esetleg nem volna.
Utana az also TCP-be es UDP-beird be: 1863
Ha ezek utan sem megy, akkor valamit blokkolsz valahol.Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
őstag
Helló!
Amióta felraktam a Sygate Personal 5.6 os tűzfalam, azóta nem tudok küldeni vagy fogadni msn-ben fájlokat, annak ellenére h engedélyezve van. Van valakinek valamilyen ötlete, h mi lehet a gond? -
RpPRO
őstag
Nalad van a hiba! Rogton be kene toltodnie.
Van egy athidalo megoldas, ha nem akarsz mas tuzfalat:
Az options/security-ben pipald be
Block all traffic while the service is not loaded.
Ezek utan csak azutan lesz netkapcsolat, ha betoltodik sygate.Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
bAGGER
csendes tag
Azt szeretném megkérdezni h az Outpost tűzfalnak csak 30 napos trial verziója létezik csak, v van ingyenesen hasz is mint pl a zonealarm esetében. Ha van akkor linket adjatok pls. Köszi
-
Dexter68
addikt
Van még a kerio firewall, és úgy tűnik lesz is: [link]
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
bAGGER
csendes tag
Hello!
Az Sygate personal firewallt használok. Az vele a baj h a windows elindulása után nem töltődik be a memóriába azonnal, hanem kb csak 5 perccel utána. Addig meg védtelen vagyok! Valaki tudna megoldást erre a problémára? -
-
tkazmer
addikt
Szerintetek a Kaspersky anti-vírus beépített tűzfala mellett érdemes más tűzfalat használnom?
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
Brada
tag
Szasztok.
Lavasoft Personal Firewall -ról kinek mi a véleménye? -
LooneyT
csendes tag
Hali mindenkinek!
Ha egy tuti tűzfal és vírusírtó kombót akartok nagyon jó áron akkor az AVG egy gépre szoló 2 éves licenszét tudom ajánlani. A cégünk is ezt forgalmazza és nem véletlenül. A 30 napos használat közben győzödtünt meg a prgram képességeiről és nem a jutalék mértéke miatt döntöttünk így. -
Sashaboy
csendes tag
Akkor újra felteszem a kérdést,hátha valaki érdemben is válaszolni tud:''Meg tudjátok mondani,hogy a Zone Alarmban ki lehet-e kapcsolni azt,hogy a ''programok''menüpontban ne jelenjenek meg azok a progik,amelyeket a gépen használtam?Ugyanis,bármilyen progit elindítok,mindegyik ott van a Zone Alarmban és már nagyon idegesít!''
-
RpPRO
őstag
Ajanlom figyelmetekbe a kov. oldalt: [link]
Sokan istenitik az ingyenes tuzfalukat, hat akkor lehet tesztelni es meglepodni, h az un. leak tesztek hogyan csapnak be egy csomo tuzfalat.
Ezek a tesztek par szaz kb-os exek, csak inditani kell es mar tesztel is. Az oldalon van egy osszehasonlito tablazat is, jo par tuzfallal. Sajna tobb, mint egy eves info, ujabb nincs.Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
ftc
nagyúr
Outpost- elég sok jót irnak róla
vagy Kaspersky Antihacker? -
Sashaboy
csendes tag
válasz T. Almeida #604 üzenetére
...mert már tele van olyan progikkal,amelyeket csak a gépen használok,és közöttük ''elvész''az olyan,amelyik a nettel van kapcsolatban.Ha ezek a gépen lévők nem lennének,könnyebben megtalálhatóak lennének az iagzán fontos programok a menüben!
-
Sashaboy
csendes tag
Meg tudjátok mondani,hogy a Zone Alarmban ki lehet-e kapcsolni azt,hogy a ''programok''menüpontban ne jelenjenek meg azok a progik,amelyeket a gépen használtam?Ugyanis,bármilyen progit elindítok,mindegyik ott van a Zone Alarmban és már nagyon idegesít!
A másik kérdésem,hogy a Win XP Pro.64bites verzión működik-e a Zone Alarm?
Sashaboy -
Benmartin
senior tag
válasz Sashaboy #601 üzenetére
65535 port is nyitva lehet a gépen akkor jó a tűzfalad ha mindet bezárod és csak azokat nyitod ki amire szükséged van. program control/programs leblokkold azokat a programokat amit nem szertenél kiingendni a netre. meg ha tudod tiltod a rossz akaróid ip-jét a firewall/zones menüpont alatt.
-
Sashaboy
csendes tag
Sziasztok!
Zone Alarm Pro-t használok és,ehhez tudna nekem valaki egy optimális beállítást leírni a portokhoz,hogy melyik legyen kifelé,befelé zárva,nyitva?Ugyanis ''gyanús dolgok'' játszódnak le a gépemen mostanában...
Előre is köszi!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- A Holdra vinnék az adatközpontokat
- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- Lexus, Toyota topik
- SSD kibeszélő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- TrackPoint nélkül jön az új Thinkpad?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest