Legfrissebb anyagok
IT café témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Asustor NAS
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Gmail
- Router gondok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
krokk
senior tag
válasz
ballington #919 üzenetére
ott vmi más probléma lehet... mert nálam simán kienged mindent amire azt mondom hogy oké mehet. semmi baj se dcvel se torrenteléssel.
nem lehet hogy véletlenül be van kapcsolva még 1 tűzfal? pl routeren esetleg windózba a beépített? mert az okozhatja ezt. vannak olyan progik amik simán átmennek 2 tűzfalon van ami meg nem. én már szívtam igy winxps tüzfallal + outposttalkikapcsoltam a win beépítettet és már ment is. routernél meg portforward.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Antivírus szoftverek, VPN
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest