Hirdetés
- A Holdra vinnék az adatközpontokat
- A felhőből segítik az automatizált tőzsdézést az új AI-modellek
- EU: a Facebook, a YouTube és az X is többet tesznek a gyűlölet ellen
- Donald Trump a tech szektort is felkavarja, Musk vihetné a TikTokot
- A fizetett hirdetésekre nem terjeszti ki a Meta a közösségi jegyzeteket
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totyi
őstag
Kicsit hülye kérdésem lesz.Egyik sem ide vág,de hátha tudja vki a választ.
Kaspersky tűzfalam van;de nem találok update lehetőséget.Egyáltalán lehet(miért ne lehetne ),és hogyan.Lehet;hogy figyelmetlen voltam és én nem láttam;hogy hogyan kell.
Másik:mi a célja a tűzfalnak?Betörés megakadályozása,és vagy vírusfogás még a mentés előtt,közben?Azt a bogarat ültették a fülembe;hogy a tűzfal nem vírusfogásra való.
Bocs,ha túl láma kérdés. -
WN31RD
addikt
válasz CarrGomm #593 üzenetére
Ez nem így van. Nézd meg pl. a KPF összehasonlító táblázatát: [link], ebből kiderül, mivel tud kevesebbet az (otthonra) ingyenes változat. Sok helyre bőven elég az ingyenes is.
''... we as consumers want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''
-
CarrGomm
aktív tag
ingyenes tűzfalak nem jók semmire. azért ingyenesek, h az ember megtapasztalja, h mi a különbség a fizetős és a free között. Szal azért free, h megtudd miért jobb a fizetős...
-
WN31RD
addikt
válasz Thulcandra #588 üzenetére
Otthoni használatra pl. a Kerio Personal Firewall még mindig ingyenes. (Egyébként szerintem nem rossz választás.)
''... we as consumers want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''
-
T. Almeida
senior tag
válasz Thulcandra #590 üzenetére
-
Thulcandra
senior tag
válasz T. Almeida #589 üzenetére
Nemtudom, mem találtam olyat.
Outpost oldalán még volt ingyenes, azt felraktam, de rögtön első indítás után közölte, hogy frissíteni kell 30 napos próbaverzióra (igazán leszedhetnék az oldalukról az ingyenest, ha már megszűnt)
Na mindegy, nem frissítettem, de ez az Outpost tök hülye. Jönnek különböző IP címekről különböző UDP portokon kérések, namost ha tiltást nyomok, services.exe -t azonnal blocklistre vágja, és behaz az egész net természetesen. Úgyhogy kb. 5 percenként új szabályt kell létrehozni, mindegyes szar ismeretlen UDP csatlakozáskor
Most én vagyok hülye, vagy a program
Egyébként mi történt, hogy az összes nagyobb cég egyszerre szüntette be az ingyenes tűzfalaikat?" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
T. Almeida
senior tag
válasz Thulcandra #588 üzenetére
A ZoneAlarm Personal továbbra is ingyenes, nem?
-
Thulcandra
senior tag
Létezik még egyentalán valamilyen jó ingyenes tűzfal?!
Most néztem, hogy a Sygate, Kerio, Zonealarm, Tiny mind fizetős lett
Remélem tud v.ki mondani v.mi jót - ja, és win 2000 -re kéne." Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
MikySoft
tag
tud valaki esetleg valami más tűzfalat, (ha nem sikerül kijavítani a hibát) milyen az a Zone Alarm? Sygate volt fenn de regisztálni kelet eztért letörölölte, (viszon t nagyon jó volt) egyéb más tűzfal?
-
MikySoft
tag
enyire nem tolongjatok
-
MikySoft
tag
üdv,
én Tiny Personal firevallt használok, semmi gondom nem volt vele mindaddig amíg miden inításnál előjön egy hibaüzi tőle, ami a következő [link]
mi lehet a baja? -
Rommel6600
őstag
[link] menj csak fel ide és lesd meg a NoD32 árait
Én Kaspersky Anti Hackert használok, NoD32vel karöltve, tök jó mind a kettő, nem bánjták egymást. Csak ajánlani tudom A NoD32-t is
Ugyan van nVidia tűzfalam, de rohadtul belassította a netet, meg volt hogy meg is szakította, tehát kiadtam az útját, muszály szolftverest használni mert ez a hardveres (inkább félhardveres) nem jó legalábbis nálam így viselkedett -
Benmartin
senior tag
válasz Arthuro_Adam #569 üzenetére
MSN:1863port
FTP: 21port de nem értem mit jelent az hogy windows messengeren ftp-zni? -
Arthuro_Adam
őstag
Nekem Sygate Pro-m van, de mitől lehet az, hogy egyik pillanatról a másikra blokkol dolgokat (nem enged a windows messengeren keresztül FTP-zni, ill. az MSN-re csatlakozni), holott elméletileg engedélyezve van.
Mit lehetne csinálni?
Köszi. -
akasp
senior tag
Egyébként +1 szavazat a keriora
-
djyuri
őstag
Gyűlnek a megoldatlan problémák...
-
TheTruth
tag
Sziasztok!
Most már nagyon össze van gányolva a gép, reinstall kéne neki. Na de mivel induljak tisztán? Kéne vírusírtó + tűzfal + spyware ölő. Nem feltétlen freeware, de azért jó lenne, egy olyan konfigra, hogy azért ne egyék meg reggelire:
Számítógép:
Operációs rendszer Microsoft Windows XP Professional
Opr. javítócsomag Szervizcsomag 2
DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)
Számítógépnév TOMEN
Felhasználó neve TheTruth
Alaplap:
CPU típusa AMD Duron, 750 MHz (7.5 x 100)
Alaplap neve Abit KT7(A)/KT7(A)-RAID/KT7E (1 ISA, 6 PCI, 1 AGP, 3 DIMM)
Alaplapi lapkakészlet VIA VT8363(A) Apollo KT133(A)
Rendszermemória 256 MB (PC133 SDRAM)
BIOS típusa Award Modular (01/31/02)
Kommunikációs port Kommunikációs port (COM1)
Kommunikációs port Kommunikációs port (COM2)
Kommunikációs port Nyomtatóport (LPT1)
Megjelenítés:
Videokártya NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 (64 MB)
3D gyorsító nVIDIA GeForce2 MX/MX 400
Képernyő Maxdata Belinea 10 70 20 [17'' CRT] (83845005)
Multimédia:
Hangkártya Creative SB Live! Value (CT4670) Sound Card
Háttértár:
IDE vezérlő VIA Bus Master IDE-vezérlő
SCSI/RAID vezérlő D347PRT SCSI Controller
Floppy meghajtó Hajlékonylemezes meghajtó
Lemezes meghajtó MAXTOR 6L020J1 (20 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133)
Lemezes meghajtó Maxtor 2B020H1 (20 GB, 5400 RPM, Ultra-ATA/100)
Optikai meghajtó HL-DT-ST CD-RW GCE-8320B (32x/10x/40x CD-RW)
SMART merevlemezek állapota OK
Kötetek:
C: (NTFS) 4235 MB (2694 MB szabad)
D: (NTFS) 15351 MB (2344 MB szabad)
F: (NTFS) 10236 MB (6281 MB szabad)
Teljes méret 29.1 GB (11.1 GB szabad)
Bevitel:
Billentyűzet Szabványos 101/102 gombos vagy Microsoft Natural PS/2 billentyűzet
Egér PS/2-kompatibilis egér
Hálózat:
Hálózati kártya SMC EZ Card 10/100 gyors Ethernet PCI hálózati adapter (192.168.0.21)
Hálózati kártya WAN (PPP/SLIP) Interface (82.131.243.215)
Perifériák:
Nyomtató HP DeskJet 640C/642C/648C
Most ezt nyomom: Avast! (ez nagyon teccik, full ingyenes) Kerio (ezzel az a baj, hogy abbahagyták a fejlesztését), spyware ölőnek meg search & destroy.
Szerintetek? -
dunkel
őstag
válasz gabesz82 #488 üzenetére
A kérdésre nem érkezett érdemleges válasz, ezért egy upot neki, mert engem is érdekel!
Kerio 2005 server - nincs monitor szolgáltatása
Tiny 2005 - gyengén konfigolható
Norton 2005 - win2003-ra nem megy fel
Fsecure - 2003-ra nem megy fel
Zonealarm Pro - nem 2003-ra való, kevéssé konfigolható.
BlackIce - gyenge monitorszolgáltatás, konfig
Egyszerűen nem találom ami kellene.
A régi Tiny Personal Firewall volt a legjobb, szét lehetett konfigolni alkalkmazás és portszinten egyaránt, csak 2003-ra már nem megy fel.
HELP! -
metaldog
aktív tag
Hi valaki tudna nekem mondani egy helyet ahonnan ZoneAlarm magyaritást lehet letölteni? Vagy linkeljetek be címet.
-
djyuri
őstag
Igen aktuális,mert azóta is lusta vok formázni minimum 10 órát meg telepíteni...
De mivel megy a játékok nagy része,így nem zavart különösebben...most pl megy az antispyware-m is,ami rendelkezik némi tűzfallal és így netre egyenlőre ok...de haver úgy jáccot a gépemmel tegnap,hogy öröm volt nézni
(hogy ne okozzak zavart: a haverom akkor kb 75KM-re volt tőle) -
Thom!
veterán
a következő a problémám nvidia tűzfalat használok és héha úgy belassul tőle a net hogy az vmi csuda! torrent klines állandóan megy nálam, de volt mikor 1 óráig nem volt net kapcsolat, de egy istenverte weblapot nem bírt megjelenítani a FF, majd ma szintén csinált egy ilyet, de mikor kilőttem az NV tűzfalát láss csodát újra gyors lett a net, majd bekapcsoltam akkor szintén lassú lett????????
Mediumon van, mikor High-ra teszem pl jó a net? -
djyuri
őstag
Szasztok!
Agybaj a köbön...
Elszált a winfosom tűzfala...
Az a tőrténet,hogy haver átküldött egy fájlt és én könnyűszeműen elindítottam és bejött a winfos összes riasztása egyszerre...
Elég dúrva látvány volt
Kb 2 óra alatt sikerült behoznom a a winfosomat...Eddig csak állandóan restartolt..
És persze a szokásos kék háttéren kívül semmit sem enged....Na meg,mint már mondtam,hogy tűzfalam sincsen...A winfosom az előbb frissítette magát,de valahogy úgy sem állt helyre...pedig direkt eltávolítottam minden fríssítést csökkentette módban...
Egy rakat kékhalálon átestem,de bejött a win...Már végre 100Hz-en megy a monitor,szal felált a rendszer ideinglenesen...
Vírusírtást ezerrel futtatgatok,de az msnplusz-on kívül semmit sem talál...
Lehet nekem az is elég volna,hogy ha valaki átküldené nekem a windows/resources -mappáját....Ugyanis minden stílus változtató progi befuccsol most...
De ha valaki tud jobbat a format c: -nál,akkor ne habozzon elmondani
Köszönöm
Amúgy így nézek most ki:[link] -
Chandler
senior tag
hi
nekem norton internet securitym van es tokeletes meg vagyok vele elegedve, neha volt olyan hogy be akart jonni egy egy virus es ki irta hogy letiltotta, es van benne antivirus progi beepitva, meg email checker, popup blocker meg minden ami kell... -
ragazzo
őstag
Felmerült bennem egy kérdés.Ha van egy jó tűzfalam, akkor kell egyáltalán víruskereső progi?Vagy ha kell, akkor jó egy gagyibb is(pl. AVG)?Lehet hogy ezt már valaki megválaszolta, de én nem emlékszem rá.
Linux hogyanok kezdőknek közérthetően http://linuxhogyanok.blogspot.com
-
--=Gefi=--
tag
válasz enter.laci #552 üzenetére
Ugyan nem ismerem ezt a tűzfalat, de szinte mindegyiknél lehet tiltani/engedi portokat illetve programokat. Ez utóbbi esetben nem elég csak az Azureust ''kiengedni'', hanem a Java-t is engedélyezni kell, mert elég szoros fúzióban van a 2 Ha mindkettőnek engeded a kommunikációt, akkor elvileg mennie kell. Ha továbbra sem megy, akkor esetleg tűzfal reinstall, ''szupertanuló'' mód, és akkor minden egyes folyamatra rákérdez, ami elindul, hogy akarod-e az internethez jutását avagy nem, ez alapján biztos meglesz, hogy mit tilt, amit engedélyezni kéne.
''Your life, your choice...''
-
enter.laci
csendes tag
Szia mindenki!
Lehet hogy egy kicsit offtopic.
Szitu: ADSL-Router (Ovislink)-Switch(noname). Sygate Personal kontra Azureus. A felügyelő nem akar megbarátkozni az Azureussal, pedig próbáltam már őket egymásnak bemutatni. Tippem szerint, megosztani torrentet a Sygate miatt nem tudok! Pedig kéne működnie, hisz megparancsoltam a Falnak milyen portokon dolgozhat a kék béka.
Nem engedi. Megosztani nem tudok.
Tud valaki ötletet?
Előre is köszi -
lorcsi
veterán
Köszi a segítséget
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Killberk
aktív tag
Szvsz szerencsésebb ha a ''bármely más alkalmazás''-nál mindenhova kérdőjelet raksz, így infót kapsz arról ha valamilyen esetleges spyware netre akar menni. Persze ha nem vagy annyira tisztába, hogy mikor mit ír ki felugró ablakban, akkor inkább tényleg engedélyez kifelé mindent. Illetve ha biztos vagy benn, hogy nem akarod a nyomtatód, vagy fájljaidat hálón megosztani a későbbiekben, akkor azt is letilthatod. Csak akkor emlékezz rá, hogy ezt megtetted, különben később szenvedhetsz egy darabig, míg rájösz, hogy mért nem megy megosztás.
http://killberk.deviantart.com/gallery
-
Fauszt
senior tag
válasz Intelligencs #539 üzenetére
Hogy jön ide a nero?
-
cocki
tag
Én is a keriora szavazok volt már fent más is, de ez jött be a legjobban.
Halál a hamis császárra,az épelméjűség a gyengék útja, te is hallod a hangokat, szólítanak
-
lorcsi
veterán
Szevasztok kellene egy kis segítség.
Keiro tűzfalat használok, de csak akkor tudok belépni a ph-ra ha kikapcsolom, már mindent rákérdez-re állítottam be a hálózatbiztonság alkalmazásoknál ( megjelent az ff is engedélyeztem a ki-be menő kapcslatot) de sehogy nem tudok bekapcsolt állapotban belépni...eladó: vadi új soundcore motion+
-
őstag
Egy barátomnál felraktam a Kerio-t, miután a Norton-t negyedszerre sem sikerült felrakni. Minden szép és jó, azonban a Nero a hibás telepítás miatt kiirthatatlan. Már leinstalláltam minden részét, amit lehetett, leállítottam az összes szervizt, mégis, amikor elindítom pl. a Word-öt, négyszer-ötször reklamál, hogy nincs feltelepítve a Norton, nem tud vírust ellenőrizni.
Nincs valakinek tippje, hogy tudom kiirtani a Nortont végleg a gépről?The Amiga, Born a Champion
-
PeL
addikt
Nem tudjátok miért van az hogy a 4RC2-es verziójú SpyBot bezárja magát akkor amikor frissíteni akarom ?
-
Killberk
aktív tag
Amikor felraktad, milyen módban tetted? Alapbeállításos, vagy tanuló módban? Bár végülis mindegy, a hálózatbiztonság fülnél lesz egy olyan, hogy ''bármely más alkalmazás''. Ott mellette mindenhol kérdőjel legyen, és ezentúl ha valami olyan program akar netre menni, amire még nincs szabály létrehozva, akkor feldob egy ablakot, hogy mehet-e vagy sem.
http://killberk.deviantart.com/gallery
-
Torry
addikt
Hi all!
Kerio 4.2.2 van fennt, de az istennek sem sikerül rájönnöm, hogy kell hozzáadni alkalmazást, hogy azt engedélyezze. -
potter333
csendes tag
Helllosztok!
Most lett routerrel megcsinálva a net és elvileg van benne tűzfal.
Akinek van már ezzel tapasztalata aszerint hagyjam fennt software -es tűzfalat vagy elég a routeré?www.pottersradioblog.tk
-
gd5424
tag
Szerintem meg az Iptables a legjobb.
C64 6510 1MHz Proc, 64Kb Ram, C-1541-II Disk Drive, Tape Drive, Printer :)
-
Móci
addikt
Nekem Sygate Personal firewall van fenn, na meg Avast 4.6-os vírusitó. Mindkettő ingyenes, jó, megbízható, úgyhogy csak ajánlani tudom mindenkinek őket.
[Szerkesztve]"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Benmartin
senior tag
Szerintem a Zone Alarm Security Suite a legjobb.
Nem kell külön kémprogram és vírusírtó. Ellenörzi az Outlookot és az egyik legjobb tűzfala van. Szerintem verhetetlen. -
MyKonzerv
senior tag
a nod32 maradhat, az nagyon jó, ne cseréld le
gyors és kevés erőforrást igényel, ill. nagyon hatásos
tűzfalnak elég az sp2-é, de alibiből használhatsz egyet, bár átlagusernél nem nagyon van jelentőssége, sőt game-ben meg dc++-ban néha zavar is
viszont ha nagyon állítgatni akarod a tűzfalat, akkor telepíthetsz egyet
legyen ez monnyuk a sygate personal firewall, alibinek tökéletes, és ha valami olyan jött le véletlenül a letöltéssel, ami csatlakozni akar a netre, akkor a sygate mindig rákérdez (mint minden netet használó proginál), hogy csatlakozhat-e
nálam is ez fut, de a munkát a nod32 végzi
viszont vmi spyware pusztítót feltehetsz, mint pl. az ad-aware pro (ingyenes) vagy a spybot1.4 (szintén ingyenes)Halott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
-
UhuMan
csendes tag
Én a Sygate Professional Firewallt ajánlanám egy
F-Secure Anti-Virusírtóval!Nekem ez kb fél éve van
és nagyon meg vagyok vele elégedve!Jó kis program
!És jó párosítás!!Ja meg persze az SP2-ős
tűzfal!
Szerkesztve
UhUmAn
[Szerkesztve] -
őstag
Helló!
Az volna a kérdésem h 1 átlag usernek elegendő e a NOD32 + SP2 Van routerünk, de az nem tom, h h van beállítva mert 1 számítógépes szaki configolta. (Apám használ 1 progit arra, h elérje a benti képét, illetve fordítva is [nem távoli asztal elérés] nem tom ez mennyire lehet probléma). Álltalában firefoxal netezek, előfordul dc++ is, de nem jellemző illetve néha game Eddig Norton systemworks 2005öt használtam, de annak túl nagy volt az erőforrásigénye ezért váltottam erre a kombóra.
előre is thx a választ -
dpetiba
aktív tag
Sziasztok. 2.7-es Outpost tűzfal van fent nekem. Minden ok, csak azt nem értem, hogy miért dobálja fel ilyen sűrűn az engedélyező ablakokat (pl. IExplorer, all-seeing eye), hogy megváltozott az összetevő stb...? Ezek mind bent vannak a megbízható alkalmazásokban, de mégis elég sokszor kér engedélyt a tűzfal. Miért? Esteleg vmi beállítás?
-
hehehehe
tag
hmm...sygate megy most csak az lenne a pici problemam hogy CSben monnyuk olyan 200 ala nem nagyon akar menni a pingem...eddig nem volt ilyen csak miota feltettem ezt...mit is kene csinalnom hogy ez ne igy legyen?engedelyeztem neki minden forgalmat...marmint a cs-nek.megis ez van.varom a javaslatokat elore is thx
-
hehehehe
tag
hi keriot hasznaltam eddig csak volt vele ''kisebb'' osszetuzesem...eccer keccer elojott az a szep kek kepernyo winxp alatt es tudatta hogy akkor o most inkabb leall...jovan mondom megesik restart jon am keriotol a kis ablak elnezest kerunk valoszinuleg a kerio miatt volt a hiba segitek e mittomen micsinalni ha igen ok ha nem nem..jovan mondom ezen ne muljon megcsinal majd mindent biztos.ok.5 perc utan megkerdi feltoltom e ezt a fajlt a fejlesztoknek mer akkor majd jobb lesz szebb lesz stb...jah mehet.200 mega...hopp megse aztan ezt eljatszotta meg eccer azota ilyen nemvolt viszont jott frissites felraktam es azota kerio abbol allt hogy folyamatosan(!!!!) 100%on ette a procim kozben semmit nem csinalt.szal pl meg se jelent a talcan kis ikonkent semmi...de olyan frankon bezabalt minden erroforrast ami egy notebooknal kulonosen hasznos dolog ha aksirol megy mint tudjuk ugyebar hogy csak na
volt valakinek ilyen vagy ehez hasonlo problemaja kerioval?vagy ez egyedi eset?
ugyhogy most probakeppen sygate..eddig teccik
[Szerkesztve] -
tomika
aktív tag
Az a baj, hogy a most letölthető verziók nem működnek.
Hétfőn kipróbálom a régi ZoneAlarm 5.5-öt (a 6.0 nem megy) és a régi Kerio Personal Firewall 2.1.5-öt (a 4.2-es szintén nem megy).
És egy újat, a Kaspersky Anti-Hackert. A honlapjukon le van írva, hogy NT 4.0 alá milyen konfig kell, szóval elméletileg mennie kell.
De már volt jópár eset, hogy a hivatalos honlapon fel volt sorolva az NT 4.0 mint támogatott rendszer, aztán telepítéskor mind kiírták, hogy NT-n nem futnak...
[Szerkesztve] -
tomika
aktív tag
A munkahelyi gépemen NT 4.0 van. Rengeteg tűzfalat próbáltam már feltelepíteni, de azok kijelentették, hogy NT 4.0-val nem működnek...
Szóval mit ajánlotok NT 4.0-ra? -
gabesz82
őstag
Nekem Windows tűzfalam van, AVAST víruskeresővel otthon, semmi gondom vele, még eddig egyszer sem ért támadás 1 év alatt... kopp-kopp nem rossz az a Windows tűzfal, nekem bevált, és SZVSZ jobban illeszkedik a rendszerbe, mint bármely utólag telepített tűzfalszoftver szóval ez a 30 perc kamu
PSN: Morfologus82
-
Szabtom
senior tag
Ez a Kerio Personal Firewall egyik korábbi (közkedvelt) verziója. Innen letöltheted:
Bővebben: link -
MoneyM
senior tag
Kerio Personal Firewall?
ez jó?Чернобыльская атомная электростанция имени Владимира Ильича Ленина
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Politikai mémek
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Idő előtt kiderülhetett a DOOM: The Dark Ages megjelenési dátuma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Pc játékok (Captain calw , Gyűrűk ura, Small soldiers , Godfather....)
- Windows 98SE telepítőlemez (bontatlan, bootfloppyval és matricával együtt)
- The Witcher 2 Assassins of Kings Premium Edition - PC - RITKASÁG!
- Ea fc 25 standard beváltható kulcs
- ACKIÓS ÁR!! TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAM, GARANCIA Kaspersky, AVAST
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest