Hirdetés
- A Holdra vinnék az adatközpontokat
- A felhőből segítik az automatizált tőzsdézést az új AI-modellek
- EU: a Facebook, a YouTube és az X is többet tesznek a gyűlölet ellen
- Donald Trump a tech szektort is felkavarja, Musk vihetné a TikTokot
- A fizetett hirdetésekre nem terjeszti ki a Meta a közösségi jegyzeteket
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
Én a Te tanácsodra használom egy hete, egyenlőre teljes elégedettséggel.
Kár hogy shareware, meg az otthoni gépemen win 98 van, és az nem tetszik neki.
De az irodában xp-vel jó nagyon. köszi„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
Az other ICMP-t kipipáltam a megbízhatónál, lehet, hogy ez volt a kínja.
(De már tegnap letöltöttem egy dvix kodek-et, így már ment az avi film.)
Előtte viszont nem volt letöltött kodek, és zonealarm mellett úgy is ment az avi.
Na mindegy, fő, hogy megy. Köszi a segítséget.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
L3zl13
nagyúr
Erre gondolok.
A betanítás csak rémlik, mert azzal csak a telepítés előtti readmeben találkoztam, gyakorlatban nem szembesültem vele, mert 30 nap után lecseréltem.
Az átjárómód viszont tudom, hogy inaktívvá vált a 30 nap lejárta után. Pont ezért váltottam akkor.Aki hülye, haljon meg!
-
kp78
addikt
Nagyon köszi Már le is szedtem a zonealarmot, most kipróbálom ezt. Kár hogy csak 30 napos. Ha lejár, mennyire használható még?(olvastam, hogy működik tovább, csak bizonyos dolgokat letiltanak benne)
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Motoros topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Cyberpunk 2077
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Úgy gondolja az NVIDIA, hogy az új GeForce-okon nem olvadhat meg a tápcsaltakozó
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- Indiana Jones and the Great Circle kód - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest