- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Plazma TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
-
Rossi
addikt
A Trellix időközben ismét le lett törölve és újratelepítve, két hétig gond nélkül működött, majd egy windows update (egyébként pont Defender) újraindítás után újra előjött a piros felkiáltójel és a Firewall is not responding üzenet.
IT-s szerint csak véletlen, hogy Defender update hozta elő, és ez továbbra is SSD hiba, le kell tesztelni írásra-olvasásra.
(Ez a része nyűgös nekem, mert adatmentés kell, én meg heti 7 napban használom a laptopot, de ezek szerint kénytelen leszek ezzel megküzdeni.) -
Rossi
addikt
Sziasztok!
Új laptop (ThinkPad P14s), Trellix Endpoint Security (IT-s által üzemeltetve), kb. két hét után egyszer csak piros felkiáltójel a tálcaikonon, Firewall is not responding.
Törlés-újratelepítés megoldotta pár napig, majd újra megjelent.
A "Windows biztonság" szerint minden ok.
IT-s szerint SSD hiba lesz (Kioxia XG8 2GB).
Évek óta Trellix-et használunk, a laptop- és internet használati szokásaim nem változtak, romlott már el SSD korábbi laptopban is, de akkor nem kapcsolódott hozzá Trellix hibaüzenet-jelenség.
Szerintetek?
-
Dévacsen
senior tag
-
Dévacsen
senior tag
válasz
Dévacsen #4560 üzenetére
Nem raktam fel amúgy még, csak neked szedtem le Riki
egy képet hogy illusztráljam amit majd teszek, a beállításaimat.Nagyon sokáig húzódik már ez a béta verzió Comodoéknál, a fizetős Xcitium termékük az kapja javításokat,optimalizációt sűrűn.Együtt él a Windows frissítésekkel, sőt, ahogy illik.
-
Dévacsen
senior tag
Ami van a speciállis rész alatt, engem az érdekel csak, mindet beszoktam pipálni,még így is ha lekapcsolom amiket mondtam, bőven több biztonsági funkciót tartalmaz, mielőtt megírtam volna neked ezt, pontonkét végig kérdeztem a Copilotot, hogy tartalmaza e a Windows Tűzfala a speciális rész alat levő védelmi rétegeket, egyiket sem, azt írta nincs említés róluk.Windows 7 idejében hónapokig csak a Comodo falával éltem, nem volt antivírus mellette, jó kis jószág.A köztudatban az terjedt el a hogy a hips és a sandbox miatt jobb mint más fal, én ahogy látom alapból is erősebb mint egy sima tűzfal.De köszönöm hogy figyelmeztetsz.
-
Dévacsen
senior tag
Fel is dobtam a Kaspyt..a Defendertől így önmagában, kiráz a hideg
, Comodo fal mellett elég nekem de így fal nélkül..a mai világban.
Egyébként a Comodo falat azért használom majd csont szárazon mert nem akarom hogy a sandbox, vagy hips rész Kaspersky vel összeakadjon, de még ha nem is akadna össze az erőforrások felesleges elvonása lenne.A Kasperskyt kell előbb feltenni, nem tűri ha már van más a gépen, mindegy hogy csak a Comodo tűzfala, akkor sem tűri meg, tapasztaltam már régebben.Még a Malwarebytes ingyenesét is leszedette régebben, pedig az nem fut.
-
Dévacsen
senior tag
Hát megmondom neked őszintén, én most kivárom a Comodo-t hogy végre kikerüljön bétából...és ha a fórumon azt olvasom hogy rendben van, nem bugos, akkor a tűzfalat igénybe veszem(sandbox, hips, minden nélkül..csak a csont falat) és vagy a Defendert hagyom mellette, vagy a Kaspersky Free-t, valahogy megkedveltem.
-
Dévacsen
senior tag
Hát én még 1 forintot nem adtam és nem is fogok antivírusra, van sok ingyenes megoldás. Nem próbáltam még a terméküket.
Van az a Koreai termék, azt szeretettem,(volna használni) de amíg Zoli nem hívta fel a figyelmet rá hogy nem frissül észre sem vettem, nem ugrik be a neve.Talán te is használtad.
-
Dévacsen
senior tag
Ez jó volt, ki tudja, nem tudom hogy megy ez..
Rákérdeztem a Kasperskyre is hogy ebben a politikai helyzetben biztonságos e használni, szerinte, nem nagyon érdekel amit mond rá csak szórakoztam kicsit, és először dicsérte hogy kiváló védelem, de...x..y betiltotta stb..nagyon sok országban be van tiltva, köztük nálunk is, sok éve már, állami szinten, teszem hozzá, a háború óta a szakemberek, nem én, a szakemberek, már otthoni felhasználóknak sem ajánlják. No ezt ő így nem részletezte ő csak megpendítette..no de a lényeg hogy bármire hamarabb megkapom a választ mintha bújnám órákon át a fórumokat..a Totál S ben vannak még reklámok gondolom, nagyon rég nem volt fent, egy időben használtam, szerettem..
-
Dévacsen
senior tag
Hát mindenesetre nem jöttem rá mi volt a probléma, volt hogy ennek ellenére pár hétig fent volt, az antivírussal együtt, képzeld megkérdeztem a mesterséges intelligenciát, kíváncsiságból, hogy mit fog mondani..melyik szerinte a legjobb antivírus program Windows 11 re?
mit gondolsz mit mondott , nem hittem volna , azt hittem a defendert mondja , mivel én a Microsoft MI keresőjét kérdeztem, mondom lehet majd hazafelé beszél, de nem, pártatlan volt, a Norton 360 at mondta...
De hozzá tette nagyon profi módon, hogy azért ez függ a rendszertől, stb..korrekt.
-
riki
senior tag
válasz
Dévacsen #4548 üzenetére
Gondolom ez részben rendszer függő ,mert én mellé a 360 totált használom / mert a comms.ru forumán a Kaspy után a legjobbra értékelt védelem, nekem is bevált,mert igen háklis a nagyok által semmibe vett dolgokra./ nálam nincs jelentős sáv vesztés. Digi a szolgáltatóm ,és 940/320 szoktam mérni ,csak csúcsidőben esik valamelyest.
-
Dévacsen
senior tag
Aha, nem is tudtam hogy ez még meg van, nekem ez csípte le a sávszélt,(próbáltam minden beállítást, ki be stb..nem változott csak ha leszedtem, kb 1000 ről 600 körülire zuhant be a sávszél,nem egyből -1-2 nap után, és éveken át figyeltem ezt és nem változott nálam) de az új is amúgy, pedig ez elég lett volna nekem a Comodo kiváltására.
Néztem a Pc Magos tesztet az újról, hát a nagyon nem jó véleménnyel volt róla a tesztelő bácsi, de azt ígérték neki hogy a jövőben szépen finomítgatják még a hiányzó dolgokat, hát majd figyelgetem hogy alakul.
-
Dévacsen
senior tag
Jól írod, igaz..gyorsan rákérdeztem, mert a régiben lehetett állítgatni, de 2 hónapja próbáltam a komplett ingyenes csomagjukat és nem emlékeztem hogy láttam benne, de hát idős emberként kihagyott az eszem biztos.
Nem mindegy, csak fizetős programokban adják ezt a védelmi réteget.Pedig alap kellene legyen a Windowsban is.
Bár azt írja otthonra nem nagyon kell szerinte, aha értem, akkor ezért nincs a Windowsban, mindegy nekem azért kell.
A Zone Alarm fala nekem több 100 megát lecsípett a sávszélből régebben, a Comodo fala nem nyúlt hozzá, most nem tudom hogy mi a szitu ezzel.
-
Dévacsen
senior tag
válasz
Dévacsen #4542 üzenetére
Ahogy gondoltam,
Ez így kevés számomra, akkor maradok a Comodo tűzfalánál ingyenes vonalon.
Megvárom míg kijön az új stabil verzió belőle.A Comodo ingyenes tűzfala alapból tartalmazza ezt a védelmi réteget sok sok éve, a Zone Alarm fala is tartalmazta, de a legújabb verzióban már nem láttam.
-
Dévacsen
senior tag
Egyértelmű választ nem kaptam sehol arra kérdésre hogy ARP támadás ellen van e védelmi réteg a Windows 11 tűzfalában, fontos lenne hogy legyen benne, erről a támadási formáról van szó.
A válasz megérkezett , nincs benne.
Gyanúm volt, de most már biztos.Valószínű a WFC sem támogatja ezt védelmi réteget, mivel ráépül a Windows falára, és sajnos az Avast és Avg free tűzfalában sincs, ezt maga a gyártó írja, az a fizetős termékeik része sajnos.Úgy érzem ebből Comodo tűzfal lesz ismét, ha kijön a végleges.
-
Dévacsen
senior tag
-
Sziasztok!
Tűzfallall lenne kérdésem.
Egy NAS-on úgy szeretném beállítani, hogy az otthoni hálózaton mindenhonnan el tudjam érni a gépet, legyen rajta net is és tudjak letölteni is. De, ne tudjanak kívűlről bejönni.
Hogy állítsam be a tűzfalat? Terramaster F5-221 a gép. -
Dévacsen
senior tag
Windows Firewall Control - 6.9.7.0
A 6.9.7.0 (2023.10.20) verzió újdonságai - Javítva: A C:\$WINDOWS.~BT mappában található érvénytelen szabályok nem törölhetők - Javítva: Több szabály hozzáadása ugyanahhoz a csoporthoz nem sikerül, ha a szabályok megvannak nincs beállítva leírás. - Javítva: Nem lehet létrehozni egy ideiglenes szabály másolatát. - Javítva: A WFC újraindítása után az értesítések le vannak tiltva, és újra engedélyezni kell őket. - Javítva: Amikor törli a "Blokkolt kapcsolatok" jelölését a Kapcsolatnaplóban, az értesítések továbbra is engedélyezettként jelennek meg, ha valójában le vannak tiltva. -
ViZion
félisten
Sziasztok!
PVE alatt futtatott tűzfalakról is van itt szó, vagy csak windows progikról? Bocs, nem sokat olvastam vissza...
PVE alatt jelenleg opnsense fut, unbound DNS szerverrel, router, DHCP, NTP, trafic shaping, de a szűrést (alap dolgokon túl) az Adguard Home végzi, mert átláthatóbb, mint az unbound.
DynFi firewall is pfsense/opnsense forknak tűnik, ismeri valaki?
Suricata nem túl stabil opnsense alatt, elvileg Dynfi ezt tudja, Unbound is van. Kevesebb szolgáltatás, de átláthatóbb, könnyebb konfigolni a review-ek szerint. Routerként is működne? Még nem próbáltam, érdemes lehet az opnsense + AGH helyett beállítani?
-
Dévacsen
senior tag
What's new in version 6.9.2.0 (15.02.2023) - New: Added 3 new providers for WHOIS queries in Tools tab. - Improved: Removed file extension validation in Properties dialog to allow more rules to be created, especially for Windows Subsystem for Linux. - Fixed: Rules Panel hangs if a program path is a network path. - Fixed: The system tray context menu for notifications mode is not updated when changing the language....Letöltési link ugyan az.
-
Dévacsen
senior tag
Windows Firewall Control - 6.9.0.0
What's new in version 6.9.0.0 (04.02.2023) - New: Added support to change the notifications mode from the system tray context menu and from CMD line. They are available only when Medium Filtering profile is the current selected profile. - New: Added support for negative search in Rules Panel and Connections Log. Use "!" in front of a search term to exclude it. - Fixed: Locking/unlocking the application does not work correctly on Windows 11. -
gyuri860213
tag
válasz
gyuri860213 #4534 üzenetére
Megoldódott, az O365 usernél nem volt engedélyezve a mailflow beállításokál az SMTP hitelesítés engedélyezésre, ezért a kapcsolat létesítésekor hibára futott.
-
gyuri860213
tag
Sziasztok.
zyxel USG310 tűzfal SMTP vel meggyűlt a bajom. Szeretnek MFA-t beállítani az IPSEC vpn-hez, konfiguráltam a mail authentikációt de nem megy ki a levél. teszteltem az SMTP service-t a log küldésen keresztül, (mailban küldi el), majd a local logban látom hogy mail server authentication failed. A beállítokat mutatom.
578-as port átengedve.
MIért nem megy ki a levél, és miért kapok auth errort? elírás biztosan nincs benne, copy-past- tel raktam be mindent.
Error log:
error, system: Mail server auth. failed. -
Dévacsen
senior tag
-
Jungle Man
junior tag
Én Comodo ingyenes tűzfalat használok, de nem tudom, mennyire hetékony, mert egy idő után már nem jelez semmit vissza. Minden működik.
Manapság mik a legjobb ingyenes megoldások? -
Dévacsen
senior tag
Egyébként az AVG Free és az Avast Free verzióba pár verzióval ezelőtt bekerült egy felhasználóbarát tűzfal modul,ha nem tudná esetleg valaki,több mint egy hónapja használom,nem ástam bele magam annyira nem érdekel,de nagyon szépen végzi a dolgát,a windows tűzfalát leváltja,kikapcsolja.Úgy hogy ha valaki komplett megoldásban gondolkodik nyugodt szívvel tudom ajánlani,nálam semmi galibát nem okozott, akár az avast akár az avg szimpatikus küllemre,lényegileg megegyeznek,nekem az avg külleme szimpatikusabb,de ugyan az.Dobok pár képet...
az utólsó képen látható egy könnyed mozdulattal tiltható az AVG gui,a reklámok így nem jelennek meg a gui alján.
-
Dévacsen
senior tag
Change log Frissült a Windows Firewall Control ....
Download -
gabber01
addikt
Sziasztok!
Comodo-t használok, sima alap tűzfal verzióját. Mivel mélyrehatóan nem ismerem, ezért nem is piszkáltam bele, nem konfiguráltam specifikusan, csak feltelpítettem és megy a háttérben.
Új programoknál megkérdezi a szokásos dolgait és ennyi.
De manapság úgy hallom már a windows beépített Defendere is elég lehet. Van még egyáltalán szükség általános felhasználás mellett 3rd party tűzfalra (és amúgy vírusirtóra ha már itt vagyunk)?Ami miatt kérdezem, hogy újabban több programmal is problémát okoz. Konkrétan két játék aminél eddig észrevettem, Ghostrunner és Elite: Dangerous. Mindegyik jogtiszta, megvásárolt. (Más játékoknál egyelőre nem tapasztaltam ezt, sem egyéb programoknál.)
Amint elindítanám őket, első alkalommal ugye a Comodo a szokásos engedély kérelmeket feldobálta, meg is adtam nekik, de még mielőtt bármilyen intro videót, logot, főképernyőt behozna, tehát hogy ténylegesen betöltené a játékot a rendszer, teljesen befagy az egész windows, értd: abszolút semmire nem reagál, se bill., se a kurzor nem mozog és csak gép kinyomásával lehet újraindítani, ami ugye felettébb bosszantó és nem is egészséges.Ha kilövöm a Comodot, akkor tökéletesen fut minden. Sőt, miután elindult a Ghostrunner és újraindítom a Comodot, akkor is rendben van minden. Viszont az Elite azt sem bírja, ha visszaindítom közben a Comodot, akkor azonnal behal megint minden.
Egyébként friss a windows telepítés is, mert kb. 1 hónapja új gépet építettem (de az előzőn is ugyanez a jelenség volt már).
Comodo mellett Avast antivírust használok, de annak futása vagy nem futása nem befolyásolja a hibát.Őszintén szólva értetlenül állok a jelenség előtt, de valamilyen módon a Comodo a ludas.
Régebben ZoneAlarmot használtam sokáig, de valamikor meghülyült és iszonyatos latencyt okozott ha bármilyen letöltés futott a háttérben, torrent, steam, akármi, mindegy volt.
Ezért váltottam Comodo-ra, ami eddig úgy tűnik ezen legalábbis segített, de ez a gépfagyás meg most ezzel kezd "divattá" válni. :S :/ -
Ideg
aktív tag
Sziasztok!
Hazsnál valaki Zyxel USG60 vagy bármilyen USG tűzfalat? Anti-Spam-al kapcsolatban lenne kérdésem.
-
válasz
Fecogame #4514 üzenetére
Frissült a Portscan Protection script többek között Whitelist funkcióval, amivel hozzá lehet adni IP-ket egy listához. Ezeket az IP-ket nem fogja blokkolni az iptables.
GitHub Issue #1
GitHub Issue #3Teszteljétek bátran
-
bnorci71
addikt
Üdv Mindenkinek!
Gond a következő
Otthoni hálózat adott egy HTPC aminek a D meghajtója meg van osztva, eddig ezzel nem is volt gond bármikor elértem. Mostanában frissült az AVG amitől valami beállítást elbarmolt és nem érhető el. Ha újraindítom a HTPC-t van, hogy elérhető van, hogy nem ha kikapcsolom az AVG-t szintén elérhető ezért gondolnám ott a gond.
A notin amiről elérni akarom szintén AVG van.
Próbáltam, hogy törlöm a megosztást újraindítás majd újra beállítom ekkor elérhető vol,t de ma megint a noti újraindítása után elérhetetlen.
A távoli asztal megy tehát a hálózatba nincs gond.
A meghajtót a kivételekhez hozzáadtam a HTPC-n
HTPC fix Ip-t használ W10 LTSBC-vel
Noti W7
Amikor elkezdte a szarakodást volt hogy 100 felugró ablak is volt a HTPC-n csak akkor nem figyeltem miért most kezd összeállni a kép, hogy a noti csatlakozása miatt.
Jelenleg csak úgy tudom elérni ha a Hackertámadás ki van kapcsolva a HTPC.Mi lenne a megoldás?
-
Soma01
veterán
Windows XP SP3-hoz keresek tűzfalat. Nem tudom, próbálgatni. Biztosra kell mennem, amikor a helyszínre érek.
ZoneAlarmból a 14.3.119.000-es elvileg az utolsó ami XP kompatibilis. (2016.07.31.)
A Comodohoz most is az van írva, hogy "System Requirements
Microsoft® Windows® XP 32bit ..." Tényleg megy?
A Kerio-t nem tudom.
Az előző hozzászólásokban említettek, nem XP kompatibilisek. -
Dévacsen
senior tag
Utóbbi években szépen fejlesztgetik ezt az ingyenes tűzfalat is,ez egy európai,német cég terméke,windows tűzfallal együtt muzsikál.Evorim
-
Dévacsen
senior tag
válasz
Dévacsen #4517 üzenetére
Ezt lehagytam,ezen a képen látható a Windows tűzfal alap beállításokkal,a kimenő kapcsolatoknál..ez így kevés,kényelmes,de kevés,ahogy a program is jelzi sárga felkiáltó jellel.
És én még a bejövő kapcsolatnál is szigorítottam,full blokkolásra,ezt a windows biztonsági központon belül lehet eszközölni a tűzfal résznél,a bejövő kapcsolatok nál,az üres kis kockákat kipipálva.
-
Dévacsen
senior tag
-
Dévacsen
senior tag
Frissült 6.2 re ..Windows Firewall Control
-
jegesib
aktív tag
Sziasztok, picit kihalt a topic de hátha kapok választ. Van egy cloud játszoterem debiannal. Fut rajta egy l2tp vpn szerver. Ufw-vel egy külső ip címre korlátoztam az ssh elérést. Ellenben szeretném elérni azt a vpn tartományból is. Próbáltam h felveszem a szabályok közé a VPN tartományát: "allow from 192.168.42.0/24 to any port 22 proto tcp", sajnos nem működik. Aztán probáltam h kinyitom a 22-es portot a a vpn adapterére (ppp0), sikertelenül. Ha engedek mindenkit a 22-esen, akkor engedi természetesen vpn mögül is. Mit rontok el?
-
Sziasztok,
az elmúlt napokban ezen megoldás alapján írtam egy shell scriptet (hatalmas köszönet illeti dabadab és bambano fórumtársakat a shell script topikban nyújtott segítségért
), ami a port scannelést blokkolja, így nem találhatnak rá (sokkal több időbe tellik) pl. az elrejtettnek hitt SSH, vagy FTP portodra, hogy aztán ott próbálkozzanak bejutni
A script a GitHub-on megtalálható:
Portscan ProtectionCsak Linux szervereken működik!
Remélem hasznotokra válik
___
Saját kérésére javítva.[ Módosította: #40993792 ]
-
einstein5
csendes tag
Üdv!
A Comodo tűzfalam ezt jelzi mostanában a kapcsolatok megtekintésében. (képet mellékeltem)
system32 svchost.exe
Néha eltűnik. Aztán pár perc múlva felbukkan. Programok használatától függetlenül.
Képet mellékeltem. Pár számot kitakartam.Vezetékes internetet használok, a router bridge módban van.
Ipv4-et kértem, elvileg az is van, de ez nem ipv6-os cím?
Lehet semmi lényeges, de esetleg valaki segítene, hogy mi lehet ez? -
Dévacsen
senior tag
Frissült ez a remek kis termék..Windows Firewall Control
-
Heffi
őstag
Ja, hogy ez egy amolyan évenkénti 1 hozzászólásos topik
-
Heffi
őstag
Üdv!
Kellene egy kis segítségNFS szerver által megosztott mappákat szeretnék otthonomban lejátszani hálózaton keresztül. Ha a win tűzfal be van kapcsolva a magánhálózatra, akkor nem látható a megosztás a hálózaton. Ha kikapcsolom, akkor igen. Pár évvel ezelőtt win 7 alatt megoldottam a problémát port nyitással,: Portot kellett nyitni az NFS-nek (111 és 2049), így már bekapcsolt tűzfal mellett is látható a megosztás.) de most nem vagyok sikeres. (öregszem meg türelmem is fogytán).
Hogy is kell ezt a portnyitást csinálni win 10 alatt?
Köszi!
-
Ideg
aktív tag
Sziasztok!
Hardveres tűzfalat keresek kisvállalati környezetbe nem túl horror áron. Ki mit tud ajánlani? Cisco? Zyxel?
-
SunMount3r
nagyúr
Sziasztok!
A következő lenne problémám: [link]
Még hozzá tenném, hogy van két Android-os eszközöm és mindkettő látja és megnyitja a Win7-es gépek megosztásait rendesen. Csak a két Win7-es gép nem tud egymással mit kezdeni.
Valakinek lenne valami javaslata rá, hogy mit lehetne megpróbálni?
Köszi!
-
Hali mindenkinek,
TinyWall-t próbálgatom, de a steam-et nem tudom rávenni a rendes működésre. A letöltések már mennek, az updatek is, ismerősöket hozzá tudok adni ha valaki felkér annak, de magamtól nem tudok keresni, store oldala sőt semmilyen egyéb oldal nem megy amit a steam ablakban futtatna.
Először azt hittem hogy az IE-t kellene kiengedni, de az nem segített.
Ez a hibaüzenet amit kiír:
"Error Code: -138
Failed to load web page (unknown error)."
Ha lelövöm tűzfalat akkor is ez a felállás, valszeg ki kéne lőni a progit teljesen majd újraindítani a masinát.Ja igen, és Win7 van.
Valaki másnak van ilyesmi problematikája, esetleg megoldása a kérdésre?
-
Boborján
tag
Sziasztok!
Látom elég kihalt a topik de azért meg kérdezem hátha.
A routere log-ja tele van ilyenekkel:Nov 26 10:52:03 kernel: DROP IN=ppp0 OUT= MAC= SRC=178.159.37.99 DST=62.165.244.17 LEN=40 TOS=0x00 PREC=0x00 TTL=245 ID=1678 PROTO=TCP SPT=49287 DPT=8080 SEQ=1425927439 ACK=0 WINDOW=1024 RES=0x00 SYN URGP=0
4-5 percenként droppol egy-egy ilyen csomagot. Ugyanazok az IP-k ismétlődnek és megnéztem, mind valamilyen vírus támadással kapcsolatos ip.
Új ip cím kiosztás után is azonnal jönnek a csomagok.Lehet ezzel valamit kezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Diablo 3 Collector's Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest