Hirdetés
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz DuDieHUN #43747 üzenetére
Igen, de csakis olyat, aminek a nevében eredetileg sincs benne a boot szó! Ha nincs ilyen fw-d, akkor találsz itt a fórumon is!
-
vargalex
Topikgazda
válasz DuDieHUN #43644 üzenetére
Szia!
Nem hinném, hogy a router korlátozna (legalábbis ilyen biztos, hogy nincs egyik firmware-ban sem alapból. Ha pedig a QOS lenne rosszul beállítva, az az első perctől korlátozna). Nem lehet, hogy a szolgáltató játszik valamivel? Másik routerrel jó?
[ Szerkesztve ]
Alex
-
SharpSA
veterán
válasz DuDieHUN #43601 üzenetére
Nálam ezek vannak megadva és minden működik a Synology, bár én nem használom a Transmission-t:
-Név
-Match
-Forward to-80
-IPv4-TCP bármelyik gép felől wan-ben Via bármelyik router IP at port 80
-IP NAS_IP_CÍME, port 80 in lan-25
-IPv4-TCP, UDP bármelyik gép felől wan-ben Via bármelyik router IP at port 25
-IP NAS_IP_CÍME, port 25 in lan-5000-5001
-IPv4-TCP, UDP bármelyik gép felől wan-ben Via bármelyik router IP at ports 5000-5001
-IP NAS_IP_CÍME, ports 5000-5001 in lan[ Szerkesztve ]
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
Patice
nagyúr
válasz DuDieHUN #43581 üzenetére
Szerintem gyere át ide, és segítünk Synology-val kapcsolatban.
Egyébként ha a Syno-ban engedélyezed a HTTPS-t, akkor az 5000, 5001 vagy 5005, 5006-os portokat kell kinyitni a routerben a NAS (lehetőleg fix) IP-jére.
[ Szerkesztve ]
Eladó: Intel NUC J5005, Lenovo dokkoló
-
Patice
nagyúr
válasz DuDieHUN #43476 üzenetére
Én gyanakodnék a FW-re is. Nekem a gyári FW-ből a 2012.04.05-ös van fent. Újabbakkal nekem is lassú volt a net, mint amit a szolgáltató tudott.
Másik opció: ezeket az értékeket nap közben hozza? UPC-től is el tudom képzelni, hogy nem hozza mindig a hálózatuk a névlegest. De ez más szolgáltatónál is gyakran előfordul.
Eladó: Intel NUC J5005, Lenovo dokkoló
-
@Jocó@
tag
válasz DuDieHUN #43157 üzenetére
Nem, a routeren kell lennie egy kis pöcöknek, ahova egy kihajtogatott gémkapcsot tudsz benyomni.
Én még látatlanban ezt próbálnám meg, majd újra frissíteném a routert.
Ezután mérnék egy sebességtesztet, és ha jó, akkor visszatölteném az elmentett beállításaim. Aztán megint egy tesztet futtatnék. -
@Jocó@
tag
válasz DuDieHUN #43150 üzenetére
Találkoztam ilyennel, amikor frissítettem vargalex féle firmet. UPC-s 25 mbit-es netem van.
Elmentettem a router konfigját, update-eltem a firmet, visszatöltöttem, és csodálkoztam, hogy PONT 10 mbit/s lett a letöltés sebessége.Nem jártam utána, hogy pontosan mi történhetett, de megismételtem a folyamatot még1x.
Tehát újra frissítettem, ekkor már ugyanazzal a verzióval, ami fent volt, majd megint visszatöltöttem a konfigokat, és jó lett.Én Nap-Hold együttállásnak tudtam be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest