Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Roland-87

aktív tag

válasz Mikeee89 #65822 üzenetére

Ha fontos a jó és stabil wifi akkor én nem ajánlanám a 1043-at, nálam az eddigi legrosszabb wifis eredményt produkáló router volt, gyári firmware alatt jobb a lefedettsége és a sebessége de bizonytalan az egész router, openwrt-vel meg valamiért gyenge a wifi adóteljesítmény hiába állítottam maxra meg parancsoros játékokkal se javult pedig mindent elkövettem sosem ért a régi jó Wrt54GL nyomába ami Tomatoval 100mW kimenővel mindent lefedett ahol netre igény keletkezhetett a lakáson belül, felső és középső szinten teljes lefedettség volt telefonokkal is, az alsón pedig csak a laptopok mentek de egész tűrhetően. Na most a 1043-al ez már a középső szinten is így volt. Vettem egy N18U Asust ami egészen meglepett mert ez végre megközelítette azt amit az 54GL tudott, Tomatoval+egy kis parancsoros ügyeskedéssel pedig még tovább húzható de nincs értelme legalábbis ha nem tudod az ellenoldalt is feljebb tolni :D N18U-nak +1 hogy gyárilag is egész stabilan működik tomatoval pedig álom legalábbis nálam eddig, wifiben pedig megdöbbentően jól muzsikál. Nem tudom viszont milyen az új V4-es 1043 wifije, lehet azokkal már nincs annyi gond csak arra meg nincs a gyárin kívül semmilyen firmware, persze lehet később lesz rá majd valami...

Új hozzászólás Aktív témák