Hirdetés
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland-87
aktív tag
válasz Mikeee89 #65822 üzenetére
Ha fontos a jó és stabil wifi akkor én nem ajánlanám a 1043-at, nálam az eddigi legrosszabb wifis eredményt produkáló router volt, gyári firmware alatt jobb a lefedettsége és a sebessége de bizonytalan az egész router, openwrt-vel meg valamiért gyenge a wifi adóteljesítmény hiába állítottam maxra meg parancsoros játékokkal se javult pedig mindent elkövettem sosem ért a régi jó Wrt54GL nyomába ami Tomatoval 100mW kimenővel mindent lefedett ahol netre igény keletkezhetett a lakáson belül, felső és középső szinten teljes lefedettség volt telefonokkal is, az alsón pedig csak a laptopok mentek de egész tűrhetően. Na most a 1043-al ez már a középső szinten is így volt. Vettem egy N18U Asust ami egészen meglepett mert ez végre megközelítette azt amit az 54GL tudott, Tomatoval+egy kis parancsoros ügyeskedéssel pedig még tovább húzható de nincs értelme legalábbis ha nem tudod az ellenoldalt is feljebb tolni N18U-nak +1 hogy gyárilag is egész stabilan működik tomatoval pedig álom legalábbis nálam eddig, wifiben pedig megdöbbentően jól muzsikál. Nem tudom viszont milyen az új V4-es 1043 wifije, lehet azokkal már nincs annyi gond csak arra meg nincs a gyárin kívül semmilyen firmware, persze lehet később lesz rá majd valami...
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalra is jöhet a Windows és az ARM duója
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Modding és elektronikai kérdések
- Digitális Állampolgárság Program
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ukrajnai háború
- Házimozi belépő szinten
- Formula-1
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest