Hirdetés
- Milyen routert?
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- [Re:] Biztonsági botrányba keveredett a Clubhouse
- [Re:] Alaposan felgyorsulhat a Starlink műholdas internethálózat
- Bitcoin topic
- JavaScript topic
- [Re:] Hordozható 2,5 gigabites hálózati adapter az ASUS-tól
- Linux kezdőknek
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Hozzászólok Aktív témák
-
Rainman05
tag
Sziasztok van egy GA-880GM-USB3 alaplapom és egy integrált videokártya benne ATI Radeon HD 4250 és nincs hozzá win 10 es driver és az a baj hogy HDMI kábelel monitorra kötve körben van egy fekete keret vagyis nem tölti ki az egész monitort a kép. Felrakom a win 8 drivert de a catalyst control centerben nincs opció hogy szét huzam képet vagy ilyesmi. Tudna valaki valami megoldást erre?
-
ricsi99
őstag
Sziasztok
Egy régi vashoz keresnék drivert
Haswell proci /rx480 as vga win7
Mivel régi a cucc igy minden játékban butitanom kell a grafikát
Eddig az msi-afterburnert használtam ahol láttam a terhelés/fps arányát.
Sajnos az uj driver-ekkel csak 0 és 100 közt ugrál a terhelés jelző
Létezik még olyan driver ami kompatibilis lenne igy nekem?Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
Senki9876
tag
Sziasztok
Olyan problémám lenne hogy a frissen telepített driver 1-2 napig fut tökéletessen de aztán nem nyitodik meg az AMD software és elkezdenek akadozni a beágyazott videók/YouTube videók. Reinstall ideiglenesen megoldja a problémát 1-2 napig
Több drivert is próbáltam, jelenleg a legfrissebb van telepítve.
Konfig:
Acer predator helios 500
Vega 56
Ryzen 2700
Nagyon örülnék ha valaki tudna segíteni
Köszönöm"Nem törődöm azzal, hogy az emberek nem ismernek, azzal törődöm, hogy nem ismerem az embereket." Kung Fu-Ce
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Senki9876 #37804 üzenetére
Win nem frissít véletlenül rá a telepített meghajtóprogramra?
Nem tudom milyen verziójú a wined, de 20h2 w10 alatt itt lehet kikapcsolni:
Vezérlőpult / Rendszernél a Távelérés engedélyezése / Hardver fül / Eszköztelepítés beállításai / NEM -> Módosítások mentése
Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"
-
Senki9876
tag
Kipróbáltam de sajna nem segített, de az alap elképzelés szerintem jó volt. Valamiért a gpu driver verzió mindig vissza állítódik 27.20...... Ról 24.20......... - ra.
Valami más ötlet?"Nem törődöm azzal, hogy az emberek nem ismernek, azzal törődöm, hogy nem ismerem az embereket." Kung Fu-Ce
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Senki9876 #37807 üzenetére
Akkor Win bizony "ráfrissít", nálam most is 27.20
2 ötletem van
- O&O ShutUP progiban van egy automatikus driver frissítés tiltási opció. Nem használtam, nálam engedélyezve van az auto frissítés, de kipróbálhatod: [link] indítása után jobb felül a kereső mezőbe írd be, hogy: driver + üss entert és találatban engedélyezd a kikapcsolást
- eszközkezelőben a Radeon Rx Vega-t megnyitva az illesztőprogramnál, ha él a Visszaállás az előző illesztőprogramra gomb, akkor ott miután megnyomtad ki lehet választani mikor rákérdez miért akarsz visszaállni, hogy az új illesztőprogrammal hibásan működik és ezt követően nem fog frissíteni.
Amúgy érdekes, hogy egyik winen auto pakolgat a win illesztőprogit, míg másik win esetében pedig nem nyúl hozzá
Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"
-
Senki9876
tag
Ezt furcsállom én is. Eddig ilyennel még nem találkoztam. Szerintem köze van az Acer - nek is hozzá. Úgy látom azt teszi vissza ami az alap amd driver a notebook-on.
Holnap ki is próbálom amiket írtálKöszi
"Nem törődöm azzal, hogy az emberek nem ismernek, azzal törődöm, hogy nem ismerem az embereket." Kung Fu-Ce
-
Senki9876
tag
Hogy oldottad meg?
"Nem törődöm azzal, hogy az emberek nem ismernek, azzal törődöm, hogy nem ismerem az embereket." Kung Fu-Ce
-
AtHoS
nagyúr
Ha a win ráfrissített, akkor milyen verziós "legújabb" drivert hagytál?
Valahogy a ’win ráfrissített’ és a ’legújabb driver’ nem szokott egy mondatban szerepelni
[ Szerkesztve ]
-
TIT
veterán
Amd megvan huzatva?
Legfrissebb win10
"AMD software and drivers are designed to work best for up-to-date operating systems. Please be sure to update your operating system before installing drivers." -
gordonfreemN
addikt
Sziasztok.
Lehet csak egy egyszerű kérdés, de AMD ryzen apu esetén melyik driver(ek) telepítése szükséges?
Lehet külön chipset drivert feltenni, külön radeon vega drivert feltenni, van control center (amd sofware installer) is ami automatikusan telepít...[ Szerkesztve ]
Üdv, Andris
-
AtHoS
nagyúr
válasz
gordonfreemN #37819 üzenetére
Chipset az alaplaphoz szükséges függetlenül attól, hogy APU vagy grafikus egység nélküli a használt proci.
A grafikus részhez AMD driver oldalán a Processors with graphics-ot kell választani és ott a Ryzen-es almenüt, abban pedig a konkrét sorozatodra vonatkozóan tudod a pontos típust is választani
-
gordonfreemN
addikt
Köszi.
Úgy néz ki, az amd installer felteszi az alaplapit is és a grafikusat is automatikusan, igy a legjobb.
Az APU druveres részt értem amit irsz, de a mostani apuval nem működik, 3350G sajnos nincs a listában. Ezért is jobb ga egy saját progi felismeri és auto letölti. Gondolom én
Üdv, Andris
-
AtHoS
nagyúr
válasz
gordonfreemN #37821 üzenetére
Az auto install jót szed le biztosan, bár ha valamiért egy régebb drivert akarsz felrakni, akkor azt nem lehet ezzel, mert a legfrissebbet teszi fel
-
vale92
csendes tag
Üdv! Van egy ASUS ROG-STRIX-RX5600XT-T6G-GAMING RX 5600 XT 6GB GDDR6 PCIE videókártyám, és egy új konfigom, bekapcsolás után kb minden 2.-3. alkalommal, mikor betölt a win, kikapcsol a monitor be-ki-be-ki, próbáltam új drivert telepíteni, tdr failure kékhalál néha, régit újat, pár nap után mindig előjön a probléma, mi lehet a gond? Másik gépben kipróbálva a kártya nem csinált crasht, a konfigom: ASUS ROG STRIX B450-F GAMING alaplap, AMD Ryzen 5 2600X 3.60GHz AM4 BOX , HyperX 16GB Fury DDR4 3200MHz CL16 KIT HX432C16FB3K2/16 (ö1) , FSP Hyper M 500 (ö1), semmi spéci progi nincs, a driver van fent és a Radeon szoftver program, Samsung s24d590 monitor, 1920*1080 felbontás, 60Hz képfrissítés, Windows 10 Pro, 20H2, 19042.746 build, 2021.01.-i telepítés, mi lehet a gond?
-
Mizol29
aktív tag
Üdv! Freesync aktiválásához kell az adrenalin software, vagy elég, ha csak a monitoron kapcsolom be? Azért kérdezem mert most csak a vga driver van fent maga az adrenalin software nincs felrakva. Eszközkezelőben lett a driver telepítve. Így is aktív lesz a freesync?
-
Balinkó29
csendes tag
Sziasztok!
Légyszi segítsetek mert már teljesen tanácstalan vagyok!
Rendszertelen fagyásokkal küszködöm már mindent ellenőriztem (memória,alaplap,táp ssd meghajtó) minden rendben. Olyan fagyások vannak hogy általában rendszerindításnál jelentkezik és pár fagyás után már tökéletesen megy a rendszer akár egész nap is fagyás nélkül! Az integrált videókártyára gyanakszom (AMD Radeon HD8370D) illesztőprogramot nem találok hozzá újabbat mint ami fent van. Utólag visszagondolva lehet akkortól jelentkezett a hiba mikor pár hónapig rá volt dugva a hdmi kimenetre egy kábel amin a tv re vittem ki a képet és az össze volt dugva egy HDMI kapcsolóval amibe több HDMI kábelt is lehet dugni mert arra volt dugva az xbox is. Mikor ott átkapcsoltam a pc-n is mindig villant a kép de egyébként működött a dolog. Arra gondolok hogy lehet az okozott valamit hogy meghibásodott a hvideókártyám és azért okozza a fagyásokat. Találkozott már valaki ilyennel?
Hozzászólok Aktív témák
- PlayStation 5
- Autós topik
- Hardcore café
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Cyberpunk 2077
- Laza koronavírus topik
- [Re:] Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- [Re:] Az indiai játékosok felvették a kesztyűt a skalpvadászokkal szemben
- [Re:] CoD Black Ops COLD WAR DC
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Hp Probook 640 G1 Számlával és Garanciával
- Új Dell XPS 13 9380 Profi Slim Ultrabook 13,3” -50% Bivaly i7-8565U 4Magos 8Gb 512GB SSD FULLHD IPS
- Thermaltake Level 20 XT Cube számítógépház + CM Master Liquid ML360 RGB procihűtés + sok venti
- MacBook Pro Retina 15" Touch Bar 2018, Gray, üzletből, szép állapot i7/16RAM/256SSD/Radeon Pro 555X
- Gigabyte B550M DS3H + Ryzen 3100 (4mag/8szál) újszerű garanciális
Állásajánlatok
Cég: Netrix Internet Kft
Város: Budapest
Cég: Midori Global Consulting Kft.
Város: Budapest