- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asustor NAS
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- Windows 10
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- YouTube
Új hozzászólás Aktív témák
-
tknof1871
őstag
válasz
Sk8erPeter #778 üzenetére
THX! Közben Felfedeztem, a TC bővíthető plugin-ekkel. Ez óriási! Új tulajdonságokkal, képességekkel lehet felruházni, mint pl. a FF böngészőt. Találtam is egy plugin-t, ami tetszik. Virtual Disk 1.30. Ez jobban tetszik, mint az, hogy telepítsek új programokat. Most új az OS telepítésem, gyorsan indul, gyorsan áll le. Lehetőleg nem akarok rá telepíteni, hogy ilyen maradjon. Itt találtam egy rövid tutorialt hozzá magyarul. Az a baj, nem értem, hogyan kell használni. Szerintem már hozzáadtam. A Beállítások > Általános beállítások... > Működés > Beépülők > Fájl rendszer beépülők [.WFX] > Beállítás-ra kattintva ott van a neve, Virtual Disks (az "s"-t csak itt teszi a Disk-hez) és a hely, ahova tette. Újraindítottam a TC-t, de nem találom sehol a Virtual Disk-et, hogy csináljak egy virtuális meghajtót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpársportok
- Autós kamerák
- Fujifilm X
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest