- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz PhoenixK #1189 üzenetére
Ha valaki pl. egy próbaverziót feltesz valahova torrent formájában, és azt valaki letölti, az egyáltalán nem wareztéma, teljesen legális.
Ahogy önmagában a torrentezés SEM illegális.(#1194) boboc: valszeg az oprendszereddel nem stimmel valami, lehet, hogy az is warezolt.
Szerk.: De most látom, hogy már localhost is leírta, hogy az oprendszered lehet a hibás.
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
karlkani
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #1193 üzenetére
Tudom, hogy beépül, csak az eszköztárra szeretnék rakni egy menüpontot, ha lehet, állandóan ott keresem, mindent onnan tömörítek, bontok ki...
-
félisten
válasz karlkani #1192 üzenetére
Időközben leesett, mit is szeretnél, de az is elérhető a context menüből:
Jobb egér az archive-on/Tulajdonságok/Archívum fülMindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
boboc
csendes tag
-
félisten
válasz karlkani #1192 üzenetére
Nem biztos, hogy jól értem, de a Winrar alapból beépül a context menübe, intézőből, TC-ből stb, jobb egérrel a fájlnéven előhozható, az miért nem jó? [link]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
karlkani
aktív tag
Sziasztok!
Hozzáértők segítségére lenne szükségem. Ugyan nem teljesen Total Commander téma, szeretnék egy új elemet hozzáadni az eszköztárhoz, melyre kattintva a kijelölt mappák, fájlok megjelennének a WinRAR "Archívum neve és jellemzői" ablakban. Gyakorlatilag, mintha megnyitnám a WinRAR-t és a hozzáadás menüt választanám (persze a kijelölt dolgok már legyenek hozzáadva).
Előre is köszönöm!
Üdv.: karklani
-
localhost
Közösségépítő
Akkor ez vélelmezhetőleg nem commander hiba, hanem az oprendszeredé, vagy azon belül valamely más (driver)meghajtódé. (ha az operációs rendszer gyanús!)
Ellenőrizd a következőképpen:
Lépj ki a commanderből, lépj be a Sajátgép számítógépbe, oszt' jól ki-be dugosod, amit eddig is. Ha ott is "szaporodnak" a meghajtók, akkor nem nagyon van köze a commanderhez.¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
titán
-
őstag
Nem lehet, hogy a Windows gamer edition-ben van valami elk... elbaltázva? Ha a sajátgépben vagy a lemezkezelőben is látszik, akkor win gond van.
A warez témát meg az alapelvek értelmében hagyjuk. Megjegyzem, hogy a shareware programok letöltése torrent-ről beletartozik a warez kategóriába!
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
localhost
Közösségépítő
http://www.totalcommander.hu/ - esetleg.
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
boboc
csendes tag
válasz Sk8erPeter #1185 üzenetére
Torrent. Keressek másikat, esetleg frissebbet? Ötlet, h honnan lehetne jót leszedni, ill. honnan tudom, h jó-e, amit épp le akarok szedni?
Köszi
-
fodorati
csendes tag
Sziasztok,
az alábbi problémával nem tudok mit kezdeni, ha tudtok, lécci segítsetek:Win 7 x64, TC UP 5.0
Amint berakok egy USB kütyüt, ugyebár azonnal ad neki egy lemezegységsor gombot (meghajtó betűjelet). Már az O betűnél járok, mert nem töröli a régieket akkor sem, ha már nincs bedugva a kütyü (se sima kihúzáskor, se hardver biztonságos eltávolításakor nem törli)
Hogyan tudom, a már nem használt lemezegységsor gombot (meghajtó betűjelet) törölni, ill mit kell tennem / beállítanom, hogy automatikusan törölje, ha leválasztottam a meghajtót???Köszi előre is: fodorati
-
alapz@j
tag
válasz Fire/SOUL/CD #1182 üzenetére
Sajnos nem működik. A javaw.exe azt mondja, nem találja a %O osztályt.
-
félisten
-
alapz@j
tag
Az Internal Associations-nél be lehet valahogy állítani, hogy ne a teljes fájlnevet adja át a kijelölt parancsnak, hanem csak a kiterjesztés nélküli részt? Java class fájlokra akarom beállítani a futtatást, de a java/javaw csak kiterjesztés nélkül fogadja el az osztálynevet...
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz tknof1871 #1179 üzenetére
Nem Total Commanderre, hanem 7-Zipre vonatkoznak a hsz.-ek, de itt esetleg a 7-es és 9-es hozzászólás érdekes lehet számodra.
Egyébként elvileg WinRAR-ban van "Delete files after archiving" opció, de mintha valaki arról beszélt volna az előbbi fórumon, hogy ennél ha hiba történik a kicsomagolás során, akkor is törlődik az eredeti fájl, ami elég gáz lenne...na ezt sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom, 7-Zipet használok.
Szerk.: most nézem a WinRAR oldalán, és ennek ellentmondó infót olvasok, pont egy bugot javítottak, ami szerint ha bárhol hiba történt nagy mennyiségű tömörített fájl kibontása után, akkor a hibás fájl utániakat sem törölte, még akkor sem, ha annak kitömörítése sikeres volt:
"Bugs fixed:
[...]
b) if "Delete archive" option was enabled when unpacking several
ZIP archives and if one of archives was damaged, WinRAR did not
delete archives after the damaged one, even if they were unpacked
successfully;"Ez épp arra utal, hogy ha hiba történt a kicsomagolás során bárhol, akkor az eredeti tömörített fájlt NEM törli. Csodálkoztam is volna egy WinRAR-nál, ha ilyet benne hagynak. Lehet, hogy a fórumos hozzászóló valami korai változatról beszélt, ahol ez nem volt még megoldva.
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
tknof1871
őstag
Üdv!
Van olyan lehetőség, hogy fájlkicsomagolás után automatikusan törli a tömörített fájlt?Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
tknof1871
őstag
Üdv!
A TC becsomagoláskor azt írja, ha a célállomány nagyobb lesz, mint 2 GB, olvashatatlan lesz számos ZIP kezelő programmal. Akkor ilyenkor hogyan kell csomagolni? Nincs más megoldás, csak előtte darabolni?
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
Boha
aktív tag
van v.mi érdemleges beállítás a tc másolás beállításaihoz ?
vagy maradhat alapon úgy se lesz jobb semmivel ?OBORZIL
-
félisten
Ultimate Prime vagy hasonló verziót vagy Power Pack-ot használsz?
Mert a "sima" TC-ben a folyamatos könyvtár méret kijelzését pl a DirSizeCalc pluginnel lehet kivitelezni (legalábbis legjobb tudomásom szerint)...[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Jarod1
veterán
válasz Sk8erPeter #1173 üzenetére
kijelölés nélkül mutatja a könyvtárak méretét mindig
-
Jarod1
veterán
hogy tudnám beállítani hogy ne mutaSSA A KÖNYVTÁRAK MÉRETÉT?
-
proof88
addikt
Hello,
olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehetne egy parancsikont készíteni, ami a total commanderre mutat és úgy indítja el, hogy a bal panelon nyissa meg a C:\asdasd könyvtárat, és szintén a bal oldalon nyisson egy új tabot és ott meg a C:\hahaha könyvtárat?
Belenéztem a helpbe, az alapján próbálkoztam pl ezzel:"C:\Program Files\totalcmd\totalcmd\TOTALCMD.EXE" /O /T /L="C:\asdasd" "C:\hahaha"
"C:\Program Files\totalcmd\totalcmd\TOTALCMD.EXE" /O /L="C:\asdasd" /T "C:\hahaha"
"C:\Program Files\totalcmd\totalcmd\TOTALCMD.EXE" /O /L="C:\asdasd" /T /L="C:\hahaha"De egyik sem akarja azt csinálni amit kérek.
helpből részlet:
/T Opens the passed dir(s) in new tab(s) (for usage with /O)
totalcmd.exe /O /T /L=c:\somepath Open a new directory tab on the left side of the already running Total commander with c:\somepath in it.[ Szerkesztve ]
-
Márton
nagyúr
válasz PhoenixK #1164 üzenetére
Meg ott van a gombja az input ablak mellett közvetlen jobbra..
Oké, nekem is kellett egy kis idő, mire rájöttemEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Smells
tag
Üdv!
Egy szokatlan és igencsak zavaró jelenségre lettem figyelmes a Total Commanderem működését illetően.
Sok-sok éve használom a programot és az utóbbi néhány napig a Quick Search funkció úgy működött, hogy a beállított billentyűt (nálam ALT) nyomva tartva a keresendő fájl/könyvtár nevét beütve odalépkedett a listában, ráállt a keresett fájlra, de minden más könyvtár és fájl látható maradt. Szóval csak a kijelölő mozgott.
Ehhez képest néhány napja a keresendő név karaktereit beütve a fájllista folyamatosan eltűník és csak a keresőkifejezésnek megfelelő nevek maradnak láthatóak, míg végül csak az az egyetlen találat fog látszódni, amit kerestem. Nagyon zavaró.
A beállítások között nem láttam olyasmit, ami erre utalna, korábban évekig a fenntebb említett módon működött, én nem állítottam át semmit, egyik napról a másikra kezdett ilyen szokatlanul működni ez a funkció.
Megköszönném az ötleteket arra vonatkozóan, hogy mi okozza ezt és hogyan lehetne az eredeti működésre bírni.
thx
-
erdoke
titán
válasz Fire/SOUL/CD #1160 üzenetére
Esetleg FAT32-re formázott tárolóra akar egyesíteni túl nagy fájlt.
A legjobb aláírás a héten
-
félisten
-
norbi1989
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a gondom, hogy letöltöttem egy videót ami darabolva van (001, 002 fájlok), és nem engedi a total commander egyesíteni, azt írja hogy a célfájlt nem lehet elkészíteni. Mitől nem tudom egyesíteni? Köszi a válaszokat előre is! -
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, felraktam a legújabb tc-t, és egy kis esztétikai problémába ütköztem az előző verzióhoz használthoz képest: ha kilépek és újra megnyitom a programot, akkor megjegyzi az oszlopok elhelyezését.
Régebben ilyenkor újraindításkor visszaugrott alaphelyzetbe, ez főleg azért volt kényelmes, amikor félkijelzős módban néztem és megváltoztattam az elhelyezéseket, most pedig megjegyzi, és eléggé zavaró.
Átnyálaztam a beállításokat, de nem nagyon találtam erre vonatkozót.
Tudnátok segíteni, hogy ezt hol tudom beállítani?Köszi!
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Márton
nagyúr
üdv
az mitől van, hogy a meghajtóknál hozzáadom hálózati helyként egy másik gép
D meghajtóját, meg is jelenik a listában, és használom hetekig gond nélkül, elérem pár sec alatt. De aztán egyik napról a másikra eltűnik ez a TC listából, és megint adhatom hozzá, pedig biztos nem töröltem.Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Hege1234
addikt
válasz Hege1234 #1150 üzenetére
nyahh közben megtaláltam a tökéletes megoldást számomra
sok köze nincs a total commander hez de aki szenvedett már hasonló problémával
annak jól jöhetKM player --> F2 (beállítások) --> Általános fül --> és itt pipáld ki ezt
Töltsd be akármelyik feliratot a mappából, ha nincs megegyező
majd ments el a beállításokat -
Illusion1010
senior tag
válasz Illusion1010 #1152 üzenetére
Közben egy másik topicban megoldották nekem a dolgot.
-
Illusion1010
senior tag
Üdv!
Lehet valahogyan automatizálni a TCben műveleteket?
Lenne egy olyan feladat, hogy több száz fájl van egy mappában, létre kellene hozni minden fájlnak egy külön mappát, ahol a fájl neve a mappa neve is. Majd áthelyezni a fájlt a saját nevével ellátott mappába. Remélem érthető
Előre is köszönöm a segítséget
-
F34R
nagyúr
Üdv , lehetséges lenne-e , hogy a másolás/áthelyezésnél a mértékegységet ne kb-ba írja hanem dinamikusan (KB,MB/s )?
-
Hege1234
addikt
válasz sfdrakex #1146 üzenetére
részenként külön mappában
nehéz egy ilyen scriptet megírni ? am semennyire nem értek hozzá csak kérdem hogy brutálnehéz vagy ha egy kicsit utánnanézek akk menni fog e ?
vagy hátha csinált már valaki ilyen scriptetam igen néha olyan is szokott lenni hogy van egy mappában tizenakárhány sorozatrész
akkor a te módszered ahoz tökéletes ![ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Hege1234 #1145 üzenetére
Mármint részenként külön mappában van, vagy évadonként? Ha részenként akkor vagy írsz rá scriptet vagy marad az a módszer ahogy eddig is csináltad. Ha évadonként tennéd közös mappába akkor tudnád úgy csinálni ahogy mondtam.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Hege1234
addikt
válasz sfdrakex #1144 üzenetére
bocsi azt nem írtam de nekem külön mappában van tehát összekeverni sem tudja őket a program
( rem ezt a mondatot így értitek )mert am most úgy szoktam csinálni hogy
katta fálj-ra Shift + f6 majd ctrl + c
katta felirat fájl-ra shift + f6 majd ctrl + vez így is zsír csak gondoltam ennél van egyszerübb módja is
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Hege1234 #1143 üzenetére
Akkor már egyszerűbb ha előbb kijelölöd pl az összes avi-t és adod nekik ezt a nevet az új fájlnévhez: dexters05e , a (C) a számláló tehát a fájlok neve után lesz 1, 2 ..... amennyi fájl van, majd ugyan ezt megteszed a feliratokkal is.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Hege1234
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #1141 üzenetére
jahh pont ilyenre gondoltam az átnevezésnél
amit alul írtál"Természetesen ez csak akkor működik, ha nem ilyen formában vannak a fájlnevek pl
dexter.s05e05.hdtv.xvid-fqm.avi
cookiemonster.hun.srt"én arra gondoltam hogy kijelölném pl a
és ő az alatta lévő fsdgsdgsdgsdg.srt -t átnevezné
dexter.s05e05.hdtv.xvid-fqm.srt -re -
Hege1234
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #1141 üzenetére
nem sajna ez csak egy példa volt
vannak neccesebbek is ahogy a fordító akarja ugy változtatja a .srt fájlnevét
van amikor filmnél más rilíz től van meg az a felirat de passzol a filmhez ott ez már nemműködne -
félisten
válasz Hege1234 #1140 üzenetére
Ha csak annyi a feladat, amit írtál, ahhoz nem kell powershell.
dexter.s05e05.hdtv.xvid-fqm.hun.srtMagyarul csak a ".hun" szövegrészt kell kitörölni minden esetben, azaz az összes filmed és az ahhoz tartozó feliratfájl ilyen párosításban van meg, mint feljebb.
Feltételezem egy mappában vannak a filmjeid, lépj bele abba a mappába, ALT+F7, *.srt-re keress rá, keresés befejeztével alul Ablakba gombon katt, csillaggal összes kijelöl, többit sfdrakex leírta.
(Annyi korrekcio, hogy .hun-t kell töröltetned, nem simán hun-t)Természetesen ez csak akkor működik, ha nem ilyen formában vannak a fájlnevek pl
cookiemonster.hun.srt[ Szerkesztve ]
-
Hege1234
addikt
akk végülis semmi olyan nincs hogy
fájlnév egyesítés vagy ilyesmih
de akk lehet csak egyszerűnek tűnik megvalósítani nehezebb vagy talán lehetetlen is
(mint kiderült powershell kivételével ) -
-
Hege1234
addikt
-
Hege1234
addikt
ez jól hangzik
de pl olyan van a csoportos átnevezésnél hogy rákattintok a .avi -s fájlra és ő ugyanarra átnevezi ?bár abba ő már lehet belekavarodna de hátha
am köszi a gyors válaszokat
-
Hege1234
addikt
szevasztok !
nyahh hát nemtom van e ilyen vagy hogy kivitelezhető e
a feliratok átnevezését szeretném könnyebbé tenni
pl:
dexter.s05e05.hdtv.xvid-fqm.hun.srtilyenné kéne varázsolni : de aki néz feliratos filmeket,sorozatokat az ugyis tudja
dexter.s05e05.hdtv.xvid-fqm.srtsajna mivel már ez a hun szó belekerült már nemadja hozzá a feliratot ( devannak ennél durvább eltérések is )
tudom a tc up már így is jóval megkönnyíti a dolgom mint pl a win intéző
de gondoltam hátha van erre valami bill parancs is vagy valami varázs
kössz előre is ! -
PazsitZ
addikt
válasz Sátán44 #1125 üzenetére
A fájl hozzárendelés nem total commander függő.
Ha TC-ben entert nyomsz az oprendszer alapértelmezett művelete hajtódik végre.
Ezt módosítani tudod, ha nyitsz egy intéző ablakot, ott eszközök/mappa beálítási menüpont, ott fájltípusok fül. Kiválasztod az .NFO kiterjesztést és vagy törlöd a hozzárendelést vagy beállítasz mást.Egyébként enter nyomásra még a txt fájl is pl szerekesztőben nyílik meg.
A TC beépített nézőkét ilyen szinten nem tudod hozzárendelni fájlhoz, mivel ha nem fut a TC nem fut a nézőke sem...- http://pazsitz.hu -
-
Sátán44
addikt
válasz Sk8erPeter #1123 üzenetére
Konkrétan azt szeretném, hogy egy valami.nfo fájlra dupla katt vagy enter megnyomása után az F3 funkciót lássa el.
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
Sátán44
addikt
Total Commanderben hogy lehet az nfo fájlhoz hozzárendelni a nézőke funkciót? Tehát nem hol,hanem HOGY?
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
murphy27
tag
válasz Fire/SOUL/CD #1120 üzenetére
Köszönöm mester, ezer hála .
"A papírsárkány is a széllel szemben emelkedik a magasba."
-
félisten
válasz murphy27 #1119 üzenetére
Nyisd meg a wincmd.ini-t(ha nem tudod hol van keress rá)
rögtön az elejére valahova (a [Configuration] szekció után) add hozzá ezt:
SpaceMovesDown=1Mentsd el, indítsd újra a TC-t és bódottág...
-
murphy27
tag
Üdv Mindenkinek!
Total Commanderben hol tudom beállítani, hogy space-al történő kijelőlés (mappa/fájl) esetén a kurzor egyel lentebb ugorjon? Már mindenütt kerestem, de nem találom.
Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
"A papírsárkány is a széllel szemben emelkedik a magasba."
-
maláj
addikt
válasz Sk8erPeter #1115 üzenetére
áhhhhh
mindjárt más a leányzó fekvése -
Sk8erPeter
nagyúr
Igen, így: [link]
Configuration (Beállítások) menü » Options (Általános beállítások...) » Display (Képernyő) almenü » Sorting Directories (Mappa rendezése) rész » Always by name (Mindig név szerint) az alapértelmezett, ezt változtasd meg arra, hogy Like files (also by time) (Mint a fájlok (idő szerint is)).Ezt követően a mappákat is rendezheted méret szerint (akárcsak a fájlokat).
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
maláj
addikt
azt meg lehet csinálni, hogy alt+shift+enter után méret szerint mutassa a mappákat is
-
F34R
nagyúr
Üdv Sziasztok
Kérdésem a következő lenne: Hogyan lehet keresni bármire Ctrl+S en kívűl mert hiába írom be ami kell nem találja meg (be van kapcsolva a rejtett rendszerfájlok láthatósága )
-
félisten
válasz tknof1871 #1110 üzenetére
A fájlnévbe az útvonal is beletartozik. Lehet, hogy túl "mélyre" (hosszú útvonalra/többszintű hosszú nevet tartalmazó mappá(k)ba) próbálod kicsomagolni.
Legegyszerűbb, ha pl D:\a mappába próbálod meg kicsomagolni, nem pedig valami hosszú pl D:\aaaaaaaaa\bbbbbbbbbb\ccccccccccccc\dddddddddddddd mappába/útvonalra.[ Szerkesztve ]
-
tknof1871
őstag
Üdv! A Total Commandernek tud problémát okozni RAR tömörített fájlok kicsomagolása, ha a fájlok neve hosszú? Más fájlokat kicsomagol, de most nem. Szóközzel 151 karakter van a fájl nevében és lemezolvasási hibát jelez, mikor megpróbálom kicsomagolni.
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
Varesz_86
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #1106 üzenetére
egyet nem tudnál mondani? tegnap kerestem de nem találtam ingyeneset
köszi
Varesz -
félisten
válasz Varesz_86 #1105 üzenetére
Hali!
"Szia átírtam: firewall=httphost=127.0.0.1:3128"
Ezért írtam, hogy rosszul írtad át, mert ebben a formában ez értelmezhetetlen a TC számára.Azt javaslom, keress egy másik ingyenes proxy-t, csak a próba kedvéért, ha azzal minden oké, akkor a szolgáltatóéval van valami gebasz...
Fire.
-
Varesz_86
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #1103 üzenetére
Hali megcsináltam a WCX_FTP.INI fájl amit megnyitott a TC minden jó volt benne szóval így jártam benn van a proxy neve és a tűzfal után amit mondtál
mindegy azért köszi
Varesz -
Varesz_86
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #1103 üzenetére
Halli passzív módot bekapcsoljam?
Varesz -
félisten
válasz Varesz_86 #1101 üzenetére
Hali!
A régi FTP kapcsolatot töröld, majd hozz létre egy teljesen új FTP kapcsolatot, természetesen a proxy-t is állítsd be és csalakozz. (most lényegtelen, hogy nem lesz jó)
Bontsd a kapcsolatot, majd a TC menüben Beállítások/Beállítások mentése közvetlenül fájlba, 2 fájlt is meg fog nyitni, az egyik a wincmd.ini (ezzel nem kell foglalkozni, zárd be), a másik lesz az a bizonyos WCX_FTP.INI. Na ezt szerkezd a korábban leírt módon és mentsd el, ezután meg próbálj újra kapcsolódni.Szerk
Nem jól írtad át. Mondom, A FIREWALL SZEKCIÓ UTÁN ADD HOZZÁ... Így:[firewall]
httphost=127.0.0.1:3128Ha a [firewall] szekció nem látszik a WCX_FTP.INI fájlban, akkor nem is állítottál be proxy-t (mármint rendesen).
Fire.
[ Szerkesztve ]
-
Varesz_86
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #1100 üzenetére
Szia átírtam: firewall=httphost=127.0.0.1:3128
de sajnos nem nyert nem értem hogy miért nem frisíti egy seed szerver se a féjlokat proxy mögött valami más lehetőség? -
Varesz_86
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #1100 üzenetére
Hali és ezt a fájlt hol találom? de az új kapcsolatban is rakjam be a proxyt igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest