- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Hálózati / IP kamera
- OpenMediaVault
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- AliExpress tapasztalatok
- Kriptovaluták és az adózás
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avainer
csendes tag
jelenlegi lockscreen:
homescreen:
-
odium
aktív tag
-
sssz
őstag
válasz dokee78 #4184 üzenetére
a gyorshívóit nagy valószínűséggel a TextIconCreater for ADW -vel csinálta
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
Mano_01
aktív tag
köszi
"Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és h
-
CrAzY88
aktív tag
-
porse
őstag
válasz Mano_01 #4178 üzenetére
Hát ha cm7 akkor kell lennie benne témaválasztónak, (theme chooser) És innen válogathatsz.
... szerintem.
-
-
Mano_01
aktív tag
voda845 telómon cm7 rom van fent.
mi kell hozzá, hogy témákat tudjak tenni rá?"Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és h
-
-
szezso15
addikt
Kicsit javítgattam rajta: [link]
*Hajrá Loki!* i15+
-
kiskaktusz
addikt
ez így zseniális éreztem eddig is, h jó a csempe, csa ne lenne belőle annyi és színében passzoljon a háttérhez, vagy átlátszü legyen.
nekem kurvára bejön
szerk: status bar nélkül atom lenne
[ Szerkesztve ]
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
odium
aktív tag
GoLockert használóknak:
Metro UI animált képekkel
(az animáció nyilván nem látszik)[ Szerkesztve ]
-
szezso15
addikt
*Hajrá Loki!* i15+
-
ducsidu
senior tag
De király WL témát találtam
Lasy egyik hsz-ében a 2. témaforum.se-portal.hu/viewtopic.php?f=110&t=13978
-
Bavid
senior tag
Enyém most ilyen:
LS
Fő
Második oldal.[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
-
ducsidu
senior tag
Tudtok jó fehér témát valamelyik launcherhez? Legyen sok ikon,az ikonok szürkés vagy feketék legyenek
-
mg105
senior tag
-
mg105
senior tag
ma 22 ft-ért vettem meg a Beautiful Widgets-et
-
B.Ricsike
őstag
Ide is belinkelem biztos, ami biztos alapon.
Az ADW EX ISC témáját keresem. Ebben a hsz-ben van a hivatkozás rá.
-
zho-lee
addikt
Segítséget szeretnék kérni, hátha ismeri valaki:
Letöltöttem a Go themes factoryt, telepítettem a java progit hozzá.
Minden sikerült, csak épp új témát nem tudok készíteni, meg a régieket sem módosítani..
Tud valaki ebben súgni nekem?Zoli
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
odium
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
xnace
őstag
Ide való háttérképet, és fekete app-drawer ikont adna valaki?
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
petipetya
nagyúr
Ezzel én is így vagyok, illetve van még egy fontos dolog: ha csörög és nem tudom felvenni, akkor nem akarok a lock képernyőn húzogatni meg gondolkodni és külön odafigyelni bármire is - egyszerűen csak le akarom némítani egy olyan mozdulattal, melyet odafigyelés nélkül (mert pl. a szemem egy másik emberen vagy monitoron van) is meg tudok tenni.
Másik ilyen az ébresztés, melynél csukott szemmel húzok egyet a képernyőn.
Persze ha van olyan alkalmazás , amely a gyárinál egyszerű bb módon végez el bizonyos dolgokat, akkor inkább azt részesítem előnyben.
"nincs rá lezsóidő"
-
chab7
addikt
Ahol van alapból oda igaz is CM-ben én még nem találtam, de hát ha nincs akkor meg nem mindegy hogy egy ilyen pici appot feldobunk neki és azzal meg tudja?
Szvsz ez esetben "hót" mindegy hogy alapból benne levő vagy külön feltett app hatására némul lefordításkor.Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
sssz
őstag
persze, rengeteg ilyen app van ami erre szolgál, csak én olyan vagyok, hogy amit tud a telefon alapból arra nem rakok fel egy külön app-ot
de embere válogatja, kinek ez jön be, kinek azszabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
sssz
őstag
szerintem ehhez nem kel semmilyen lockscreen.
a "lefele" hangerőgombot ha nyomod, akkor lenémul a telefon. akár ha téged hívnak és gyorsan el akarod némítani de nem úgy hogy elutasítod, ha viszont "csak úgy" le akarod némítani hogy tutira ne csörrenjen meg és megzavarjon, akkor ha lefelé nyomod míg "nem lesz" csengőhang erősség, akkr átáll rezgőre.
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
kymco
veterán
Sziasztok!
Olyan lock screent keresek, aminek van olyan funkciója, hogy lenémítható a telefon a home-ba lépés nélkül. (Ha más nyalánkság van, az sem baj.) Az alap defy-nek volt ilyenje, de egyrészt miuit használok, másrészt szeretném, ha más lenne, mint a feleségemnek, akinek szintln defy-je van és az alap lock screen-je van.
Sajnos több, mint 100 miui lock screen témát átnyálaztam, de olyat, ami ezt tudja, nem találtam...
Előre is köszönöm!www.refujvaros.hu
-
kiskaktusz
addikt
tudom, h 2 külön dolog, csak megjegyeztem
a mappa névválasztását kitaláltam volna saját kútfőből is, de azért köszönöm ezt is és a megoldás ismertetését is
vajon elég a sima is, vagy meg kell venni a pro-t? mindjárt kiderül
[ Szerkesztve ]
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
xnace
őstag
válasz kiskaktusz #4117 üzenetére
2 külön világ a home és a lock
Simi folder. Csak ki kell rakni widgetként. A mappa neve meg egy szóköz legyen, és kész.
-
kiskaktusz
addikt
a home felület nem az én világom, de a lock screen és a nyitott mappás lockscreen kurvajó!
ha WL, elárulod hogy "mappázod"? mert vagy régebbi verziót használok, vagy vagyok
[ Szerkesztve ]
-
Bavid
senior tag
Sziasztok! Valaki tudna nekem segíteni? Ebben a témában ki tudná cserélni a homescreen-nél amikor vagyok a statusbart, olyanra hogy teljesen átlátszó legyen? Most kicsit sötétebb. Köszönöm szépen, megcsinálnám magamnak, csak abszolúte nem értek hozzá.
-
xnace
őstag
Ötletek, javaslatok, kérések, kérdések jöhetnek.
[ Szerkesztve ]
-
Mano_01
aktív tag
válasz xenossas #4110 üzenetére
wp-t elkérhetném?
"Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és h
-
xenossas
csendes tag
hi, homescreen-em, lockscreent nem használok
[link][ Szerkesztve ]
-
sssz
őstag
válasz saphancs #4106 üzenetére
na, először is, a képernyőnél minél nagyobb felosztást válassz, pl nekem 7 sor 5 oszlop van beállítva. így lehetőséged van "apróbb lépésekre" is a képernyőn. Ennél lehet többet is megadni, csak akkor arra kell figyelni, hogy utána meg kell növelni az ikonok méretét az ADW EX beállításaiban, mert így nagyon picik lesznek.
Engedélyezd az adw ex beállítások/képernyő beállítások/widget átfedések valamint a beállítások/képernyő beállítások/haladó beállítások/automatikus kitöltést.Amugy nem tudom melyik ADW EX verziót használod, de a legutolsó (1.3.3.1) tutira tud magyarul is.
-
saphancs
aktív tag
Kirakom szellőzni a telefont... vazz
Egyszerűen nem tudom, hogyan lehet megoldani ezt a widgetet oda rakom, ahova én akarom kérdést... Bármilyen segítségért roppant hálás lennék...(((LG Optimus Black) Samsung Galaxy S2)) Sony Xperia M2))) Iphone 6S; IPad Air2; Iwatch
-
dokee78
félisten
Na ezt hiányolom én a Go Launcher-ből.
Remélem hamarosan belekerül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- LEGO klub
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Házimozi belépő szinten
- Revolut
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Politika
- Synology NAS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...