- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Windows 10
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Disney+
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Rendszergazda topic
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Proxmox VE
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandivagyok
aktív tag
Azt tudja valaki, hogy ha UOT kitchenben készítek egy témát, majd flashelem, az theme chooseres(CM7.2) apk-ként is települ, tehát leválthatom, vagy az marad amíg újra nem rakom a rendszert?
-
Nandivagyok
aktív tag
Szuper, köszönöm! már szedem is, tesztelni majd később tudom, kiderül hogy működik-e.
Bár a legnagyobbat az ütne, ha át lehetne írni, hogy 9s weathert használjon. De talán pont te említetted ezen a fórumon, hogy változott pár alapvető dolog a v4-ben, ami miatt ez nem könnyű.[ Szerkesztve ]
-
Nandivagyok
aktív tag
Miui-t használók közül nincs-e meg valakinek ez az animált időjárást mutató lockscreen? A hivatalos miui(kínai) oldalra vezet egy link, ahonnan chrome fordítóval se nagyon megy a regisztráció, anélkül pedig nem lehet letölteni...
-
Nandivagyok
aktív tag
válasz TheProb #6875 üzenetére
Gondolom úgy, hogy fogod az mtz-t, átnevezed zip-re, kicsomagolod, és valamelyik mappában benne lesznek az ikonok a folyamat/app neveként elnevezve, amikkel már szabadon dolgozhatsz, mint png-k. Persze lehet hogy ez favágó módszer és van egyszerűbb
szerk: épp mindenki a miuiról beszélt, ezért azt hittem arról van szó, pedig nem említetted a hszedben de valószínű hogy hasonló módon kell eljárni az apkval.
[ Szerkesztve ]
-
Nandivagyok
aktív tag
válasz Weeman1 #6828 üzenetére
nálam nem frissül, csak ha kedve tartja, pedig fél órás időközökre van beállítva. több romon is próbáltam.
ezek után meg tényleg csak részletkérdés, hogy a 9s weatherrel éjszakai ikonok megjelenítése is lehetséges (mármint tudja mikor van este) és ez sokat jelent egy amúgy is látványos LS-en, szerintem, -
Nandivagyok
aktív tag
-
Nandivagyok
aktív tag
-
Nandivagyok
aktív tag
válasz kiskaktusz #6549 üzenetére
Köszi! Úgy tényleg letisztultabb lenne. De így használhatóbb, mert pl ott vannak a kapcsolóim (wifi stb)
-
Nandivagyok
aktív tag
A miui buherátorokhoz szólna a kérdésem. Genie widget content provideres lockscreenen (gondolok itt a golden theme-re ) hogy tudom megoldani, hogy a 9s weather információit használja? Kód lecserélve, időjárás ikonok megfelelő méretben lecserélve és hivatkozhatóra átnevezve, téma újracsomagolva, mtz-re átnevezve, mégse megy. (más sikeres próbálkozásaim már voltak) Ennél többet sajnos nem tudok tenni, pedig ez lenne álmaim lockscreenje amit már soha nem cserélnék le..
[ Szerkesztve ]
-
Nandivagyok
aktív tag
VD, Weeman1,
Köszi -
Nandivagyok
aktív tag
Köszi mindenkinek
Sajnos ha a dockot vagy az ért. sávot eltüntetem, elcsúszik a "háló" (grid) és nem illenek a háttér gombjaira az alkalmazásindítók. -
Nandivagyok
aktív tag
Ismer valaki olyan launchert, ahol úgy választhatom ki azt a háttérkép részletet méretezés közben, amit majd használ, mintha blokkolva lenne a háttérkép scrollozás? Tehát már a méretezés/választás közben is 480x850-es a keretem, nem pedig 960x850.
Régen tudta ezt a Go, de most nem találtam benne ezt a lehetőséget.[ Szerkesztve ]
-
Nandivagyok
aktív tag
Az sd-n létrehozott mappába kell másolni a .uccw fileokat, és a hozzájuk tartozó .png-ket (pl óra mutatója, stb). Ha egy skinhez több képi összetevő van azt általában a letöltött skin egy mappában tartalmazza, és úgy kell berakni. Egy külön létrehozott weather mappába pedig a különböző időjárás skineket kell tenni. Amikor kiteszed a widgetet, felajánlja hogy válassz a már meglévő skinek közül, ha ebben a listában nincs semmi, akkor valószínűleg az sd kártyán vannak rossz helyen az összetevők. Remélem tudtam segíteni.
-
Nandivagyok
aktív tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy ezt az időjárás kijezést, hogy az értesítési sávon van maga az ikon is, (nem csak akkor ha lehúzom), hogyan érhetem el?[ Szerkesztve ]
-
Nandivagyok
aktív tag
Launcher7-tel kapcsolatos kérdésem lenne. Valamiért nem tudok adott csempét teljesen kitölteni egyedi ikonnal. mindig csak berakja a közepére, nem használja ki a csempe egész felületét. Hogy lehetne teljessé tenni?
-
Nandivagyok
aktív tag
az mi hogy feltöltöm ide az új alkotásom, és pár óra múlva viszontlátom mycolorscreen-en valaki mástól?
ja és üzenem az enyves kezűnek, hogy a kreativitást a 'k' betűnél találja a szótárban, ha már neki nincs -
Nandivagyok
aktív tag
-
Nandivagyok
aktív tag
ki akartam próbálni az mClockot, ezért csináltam egy új főképernyőt
[ Szerkesztve ]
-
Nandivagyok
aktív tag
Adott egy sgs2 típusú milocker téma és egy másik, amit én ollóztam össze a milocker galériájából és az xda-ról. (remélem nem szabályellenes ha megosztom)
Pozitívuma, hogy van éjjeli és nappali időjárás kép, animált töltésjelző, negatívum, hogy az időjárás kép nem mozog együtt a feloldás közben a háttérrel.
Szerintem használható és tetszetős, de a kioldási metódust ki kéne cserélni az sgs2 típusúra
Ezért linkelem mindkét témát, és ha lenne valaki aki össze tudja hozni működőképesre, szívesen meghívom egy sörre, de legalábbis hálám/(hálánk) fogja üldözniscreenshot
2 téma letöltése:[link]
[link][ Szerkesztve ]
-
-
Nandivagyok
aktív tag
A milocker 1.2-re frissült, és a 9s-weathert használó lockscreenek nem jeleznek időjárást, hurrá.....^^
-
Nandivagyok
aktív tag
mondjuk go launcher, adw, vagy Lpp, és simple text is használható hozzá. hosszú érintés a cserélendő ikonra, katt a replace, majd custom iconra. galériából meg kiválasztod az elkészített ikont(szöveget)
[ Szerkesztve ]
-
Nandivagyok
aktív tag
kymco, fo_di, köszönöm a tippeket
[ Szerkesztve ]
-
Nandivagyok
aktív tag
én is érdeklődnék olyan iránt, ami az általad említett 9s-t használja
egyébként van valami leírás arra vonatkozóan, hogyan kell miui lockscreen-t alakítgatni?
sgs2 típusúra például nem is találtam időjárás jelzőset.
nem vagyok expert programozó, de egy próbát megér, ha tudnám hogyan, mi szerint[ Szerkesztve ]
-
Nandivagyok
aktív tag
Egy gyakorlati kérdésem lenne, mégpedig a miui lockscreent használókhoz. Az időjárás infót a záróképernyőn a genie (news & weather) widget másnak is képtelen normálisan frissíteni?
Nálam fél órás periódusra van beállítva, és auto-sync mellett, folyamatos net hozzáféréssel is csak akkor frissít, amikor épp kedve van, kb 4 óránként. :/ Erre van gyógymód? -
Nandivagyok
aktív tag
A nagy nyelvhelyességi vita közben megmutatnám a jelenlegi, elég sűrű felállásomat.
[ Szerkesztve ]
-
Nandivagyok
aktív tag
válasz Nandivagyok #4572 üzenetére
Többszöri újraindítás megoldotta, már tárgytalan
-
Nandivagyok
aktív tag
Sziasztok!
Már egy hete nagy megelégedettséggel használom a Milockert CM7 alatt, minden simán is ment, de ma az időjárás ikonok eltűntek a lockscreenről... a hőfokot és a helyet frissíti, de nem illusztálja képpel (pedig az benne a lényeg )
Volt már valakinek hasonló? Netán van rá megoldás? -
Nandivagyok
aktív tag
sikerült elég pofásra alakítani, meg is osztanám:
defy w/ cm7-arctic blue
agile lock
typoclock
fancy widget
blue planet go launcher ex theme
valamint minimalistic text és simple text felhasználásával.
http://imageshack.us/f/855/screenshotei.jpg/[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Napelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Interactive Brokers társalgó
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen széket vegyek?
- EAFC 25
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Apple Watch
- További aktív témák...