- Rendszergazda topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Proxmox VE
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dottore
addikt
-
TooN
aktív tag
Helló!
A gépemen két levelező program megy egyszerre. Az alap levelező az outlook-om, és emellett megy a Gmail. Az alap levelező widget mutatja a beérkezett levelek számát, de a Gmail widget nem mutatja!
Tudtok olyan Gmail widgetet, amelyiknél van számláló?
Köszi!
...::: SGA5 & Lenovo Phab+ :::...
-
punky10
addikt
válasz Johnny194 #11491 üzenetére
Nálam a legfrissebb verzió, a 3.26-os már "kinőtte" ezt a hibát (ami egyébként a 3.2-töl jelentkezett) A megoldás :frissits, ha pedig friss a Go, és mégis marad a hiba, akkor ajánlom a 3.0.5 - ös verziot, aminél még nincs ez a zavaro késlekedés.
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
Johnny194
aktív tag
sziasztok!
Most go launcher ex-et használok, de az a problémám merült fel, hogy sokszor újratölt, és másodperceket kell várni, amíg megjeleníti a homescreent vagy az app drawerben az ikonokat. Ezt mivel lehetne orvosolni?Hogy kell az aláírást szerkeszteni?
-
balazsyb
csendes tag
válasz wertigo1984 #11483 üzenetére
a NatureUX-nek az alap időjárás widgete (ami az S3-on vagy a Note2-n van). annyiban animált, hogy néha váltogatja a képet, hogy pl hósesés(reggel/este), napsütés, eső stb...
Samsung Galaxy S4 i9505 stock 4.4.2 - Powered by KitKat
-
TooN
aktív tag
Helló!
A gépemen két levelező program megy egyszerre. Az alap levelező az outlook-om, és emellett megy a Gmail. Az alap levelező widget mutatja a beérkezett levelek számát, de a Gmail widget nem mutatja!
Tudtok olyan Gmail widgetet, amelyiknél van számláló?
Köszi!
...::: SGA5 & Lenovo Phab+ :::...
-
ko9
addikt
-
MODERÁTOR
válasz dirty.yakuza #1 üzenetére
Aki használja a Widgetlocker-t tudna segíteni, hogy pl Ezt: [link] Hogyan lehet így kirakni, hogy függőlegesen legyen? Mert a zip-et kicsomagolom, a theme mappájába, és mikor berakom csúszkának, akkor automatikusan vízszintesen van az egész, és nem tudok vele mit kezdeni. Valami tipp esetleg?
Átméretezés nem segít.Szerk. Új hsz akart lenni.. bocsánat...
[ Szerkesztve ]
-
bubi92
őstag
minimalistic text elmenti sd kártyára a már kész widgeteket?
-
punky10
addikt
-
balazsyb
csendes tag
válasz punky10 #11470 üzenetére
az igazság az, hogy volt egy ideig sima hátterem, pl a nexus4 alap háttere illetve ehhez hasonlók, csak az volt a baj, hogy túl unalmasak, egyszerűek voltak, és hamar meguntam őket.
ez a háttér szép, színes, így nem muszáj hogy lássam az egészet, a részletek is megteszik[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S4 i9505 stock 4.4.2 - Powered by KitKat
-
punky10
addikt
válasz balazsyb #11464 üzenetére
Csak egy tanács, nem kell megfogadni...
Amennyiben telerakod a képernyőt ikonokkal, widgetekkel, mappákkal, akkor fölösleges a szép háttérkép, inább valami egyszerűbb motivummal diszitett, vagy egy homogén hátteret használj.Igy az ikonoktol nem látszik igazán a háttér, a háttér miatt pedig nehezebben kivehető az ikon...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
0xmilan
addikt
válasz Bazijoe73 #11460 üzenetére
UOT Kitchen, de pl. MIUI-hoz a témák módosított statusbart is tartalmaznak, szóval főzött ROM-on sokkal egyszerűbb cserélgetni.
-
Bazijoe73
senior tag
A status baron mivel módosítjátok az ikonokat és a színeket?
Samsung Galaxy S5 Rootolt
-
-
mgaben
senior tag
No, ilyen lett a vége, legalábbis remélem...
Home:
Jobb oldali:
A bal oldalin meg egy pikcsörfrém van (volt is) a zasszony+kölök.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen, pedig nem...
-
zozyk
addikt
válasz mttssz #11433 üzenetére
Ez el van nekem mentve : [Collection] ICON SETS | Over *750* different Icon Packs [INDEX on 2nd post]
-
punky10
addikt
válasz Weeman1 #11439 üzenetére
A barackvirág szint le kell cserélni szürkére(valami világosabb árnyalatura, pl galambszürkére) és egyből válalhato konzervativ nézetet vallo férfiembernek is..
bazijoe73:ha nem akarsz belepiszkálni mélyebben a rendszerbe, akkor használhatsz rá egyszerű appot is. Playrol le lehet kapni párat pl Omega statusbart. Én a pro-t használtam, rengeteg skin tölthető le.
[ Szerkesztve ]
-
Bazijoe73
senior tag
A státus báron az ikonokat mivel lehet kicserélni?
Samsung Galaxy S5 Rootolt
-
mttssz
senior tag
Tudnátok ajánlani olyan oldalt, ahol jó ingyenes ikonpakkokat lehet találni, lehetőleg png formátumban?
-
Weeman1
veterán
Miui:
Xiaomi 11T Pro
-
hedine
csendes tag
hello mki!
nah,3 hét - feles szabadidőmben 1hsztől- végre a fórum naprakész hszeit olvashatom. :-) mki stílusátcsípem! csak így tovább! Én figyelek,mint állat! :-D
[ Szerkesztve ]
-
mgaben
senior tag
válasz Dottore #11422 üzenetére
Mint írtam az a baj, hogy az uccw beállításai korlátozottak, sajna a dropnak és magának a textnek az opacity-ét nem lehet külön állítani. Max kicsit sötétebbre tudom venni az egészet az opacityi-vel, még úgy is süllyesztett hatást kelt. Vagy hagyom a francba az effectet rajta és normál fehér vagy fekete szöveg lesz.
[ Szerkesztve ]
-
mgaben
senior tag
válasz 0xmilan #11391 üzenetére
Na, készítettem pár shot-ot a változtatásokkal. Ahol nincs írva, ott nincs drop shadow rajta. Szerintem a felhőnél jobb ds-el, a hónál meg nem látszik.
A szövegen jobban nem tudok változtatni, az uccw beállításai korlátozottak, sajna itt nem lehet külső képfájlt megadni, mint az óra esetében.
Jöhetnek a vélemények, finomítsam avagy jó lesz most már.
Ja, és még egy kérdés, hogy ehhez a widgethez készítsek e szerintetek a home-ra négy ilyen stílusú ikont vagy maradjon a régi (a saját fehér alappal)?
Cloudy:
Snow:
[ Szerkesztve ]
-
Remiel
őstag
válasz qamu74 #11416 üzenetére
na ez nagyon tetszik, valami ilyesmit szeretnék majd én is... TSF launchert nagyon ajánlották, szerintetek milyen?
most nézem mennyi az ára, hát nem olcsó...
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
Dottore
addikt
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
-
punky10
addikt
Ahaaa... nem kompatibilis a tablettekkel... Igy telorol kell átküldenem a tabra.
-
punky10
addikt
válasz kiskaktusz #11404 üzenetére
Köszönöm! Hiába irtam be a keresőbe, hogy "1weather",szoközzel,anélkül,kisbetűvel,nagybetűvel,nem talált semmit. Igy már nem csodálom...
-
Bavid
senior tag
Sziasztok tud valaki havas, vagy jeges icon pack-et (szóval normális ikonok pl kis hóval a tetejükön, vagy ilyen jégkockában, miui alatt tavaly használtam ilyesmit, csak nem találom) ami lehetőleg együtt működik novával (szóval minden ikonra rakjon egy overlay-t).
Új hozzászólás Aktív témák
- Rendszergazda topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- iPhone topik
- Synology NAS
- Valorant
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...