- Synology NAS
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Proxmox VE
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Hálózati / IP kamera
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
mttssz
senior tag
Tudnátok ajánlani olyan oldalt, ahol jó ingyenes ikonpakkokat lehet találni, lehetőleg png formátumban?
-
mttssz
senior tag
Hogyha testre szabtam egy UCCW skint amit uzip-ből nyitottam, azt hogyan tudom úgy kimenteni hogy legközelebb ne kelljen még egyszer testre szabni mikor azt akarom használni?
-
mttssz
senior tag
Sziasztok!
Adott egy kép, amit szeretnék berakni háttérnek, de úgy, hogy a közepe látszódjon a homescreenen. Mekkora felbontásra kell átméreteznem? A telefon kijelzőjének felbontása 480x800, és csak egy homescreen van, tehát nincs lapozás oldalra.
Előre is köszönöm a segítséget!
MaTMaN
[ Szerkesztve ]
-
mttssz
senior tag
Újra kellett rakni a romot a telefonon, és nem volt kedvem a régi homescreent újraalkotni, szóval inkább gyorsan összedobtam egy egyszerűt.
Felhasznált:
LauncherPro
One More Clock Widget + Energy Bar téma
BlurryPencil v1.4 ikonpakk
Háttér[ Szerkesztve ]
-
mttssz
senior tag
Sziasztok!
Gyorsan összedobott kis homescreen:
Felhasznált:
Apex Launcher
One More Clock Widget
CircleRed Icon Pack
Random Jokeres wallpaper.Esetleg nem tudja valaki hogy lehet a status baron levő ikonok/egyebek színét testreszabni? A CM miatt minden türkiz, és nem illik az összképbe.
-
mttssz
senior tag
köszönöm a segítséget mindenkinek!
-
mttssz
senior tag
Üdv!
[Erről] a homescreenről kellenének a dock iconjai, de sehol nem találom. Tudna nekem valaki segíteni? Köszönöm!