- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendszergazda topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Proxmox VE
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
qamu74
őstag
válasz kiskaktusz #10394 üzenetére
-
bubi92
őstag
jó psssszt!
mindenki rakja a HS-eket, és aki rakja viseljen el mindenféle kritikát, akár pozitív, akár negatív legyen az. viszont ha beraksz egyet és negatívat kapsz, akkor ne legyél felháborodva. ez is benne van a pakliban. ha ez bánt téged, akkor inkább hanyagold a témát.
-
kiskaktusz
addikt
válasz qamu74 #10392 üzenetére
Én viszont nem is akadok ki a negatív hangvételű kritikától, te viszont igen. Itt parádézol mindig, hogy téged csak utálnak, meg mindenki hagyjon téged békén...
El kéne gondolkodni és elviselni a kritikát, nem pedig siránkozni.
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
qamu74
őstag
válasz kiskaktusz #10386 üzenetére
Na az ájulgatásnál tartunk már, akkor én sem szoktam a te alkotásaidtól elájulni......
-
errrtu
aktív tag
segíítsééég sülyedünk....
de legalább pörög
OnePlus3
-
ko9
addikt
válasz qamu74 #10385 üzenetére
Nem lehet tudni, hogy melyik Weather Providert használja? Régen Google API-s volt, de az megszünt, ezért gondolom váltottak másra. Vajon melyikre?
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
qamu74
őstag
válasz kiskaktusz #10384 üzenetére
Nem érted, mert Hatvant nem jelzi nekem!!!!Mindenbe beletudsz kötni,te meg a vadmedve!
Oda is van írva az UCCW-be ,hogy ha nem jelzi lakóhelyét,akkor e legközelebbi nagyvárost írja be, ezek szerint Hatvan porfészek(amúgy is): -
kiskaktusz
addikt
-
qamu74
őstag
válasz Dottore #10382 üzenetére
Ha automatikus felismerésre van állítva ,felismeri Hatvant, de az időjárást nem mutatja, át álltam kézi beállításra
Előbb New York( felismerte) majd Londont írtam be azt is felismerte és jelezte.
Majd beírtam Budapest,Hungary egyből dobta az adatokat és az ikonokat melléje!
Tehát nem Hatvan adatait látom UCCW-vel, ha nem Budapestét, de leszarom, mert így tudok végre sok skint használni. -
qamu74
őstag
válasz szezso15 #10376 üzenetére
ez csak egy gyors shoot volt, hogy müszi az időjárás ,vére!
batai15
screenshoot ux progival , amit meg kell venni!
Van free verziója is, de az csak 15 lövést enged!
Vagy felteszed a CM10,AOKP párost de a paranoid is tud lőni képet alapból![ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz kiskaktusz #10377 üzenetére
guugli.. elsőnek meg pngt próbáltam nem akart menni.. én sem értem..
screen shotot ot 995 ön qamu74 hogyan tudok csinálni?
akarok már egy jó kis cirle stílusú home-ot.D -
batai15
félisten
Én sem , első png volt nha az nem ment. .
-
batai15
félisten
guugli.. elsőnek meg pngt próbáltam nem akart menni.. én sem értem..
-
kiskaktusz
addikt
válasz batai15 #10374 üzenetére
Azt viszont nem tudom hogy cisnáltad. Az ikonok-ikonpakkok png-ben vagy ico-ban vannak feltöltve egy rakás helyre. Nagyon kevés az, ami jpgben van, ha van egyáltalán.. Honnan töltötted te le azt ikont jpg-ben?
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
batai15
félisten
jpgt szedtem le elsőnek..)
-
batai15
félisten
válasz kiskaktusz #10371 üzenetére
azért kérdezem, mert nem ette meg... de nagy nehezen meg találtam h pngt viszi.De köszi azért.
-
-
batai15
félisten
Srácok, legyetek szívesek meg mondani utoljára hogy mekkora és milyen formátumú képet eszik meg a cirle launcher , hogy custom icont tudjak berakni.Köszöntem!
-
errrtu
aktív tag
én most rágugliztam ezekre a (mint kiderült matematikai fogalmakra) és én is beverek egy üveg whiskey-t ha hazaérek
utána engem is kerülhettek bár nehéz lesz kiszámítani a mozgásom azt garantálom[ Szerkesztve ]
OnePlus3
-
Agyzuzo
addikt
válasz bAtt001 #10360 üzenetére
Mikor meglett az anal2 szigorlatom BME-n bevertem egy üveg whisky-t... Egyből törlődött is az egész a memóriámból.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
VD
őstag
válasz qamu74 #10365 üzenetére
Semmi káröröm nem volt benne, csupán csak egy lehetőséget vázoltam! Egyedül neked van bajod a programmal, mindenki másnak rendeltetés szerűen működik. Ergo nem nálunk van a hiba.
A személyeskedő megjegyzésedre csak jelzem, az utolsó húzásod volt! Ha van egy csöpnyi agyad, a jövőben messze elkerülsz! Szép napot!
-
Ricardo
titán
válasz Oppenheimer #10343 üzenetére
Szép android home screen
-
errrtu
aktív tag
-
dtakacs89
csendes tag
Összedobtam már én is egyet...gondoltam megosztom.
sok ötlet jött a mycolorscreen.com -ról -
VD
őstag
válasz Oppenheimer #10345 üzenetére
Megyek is és felnyomlak a mod.ker. topikban!
Van már WP8 launcher droidra is. De egyelőre még elég kezdetleges és rengeteg benne a bug. De ha úgy fejlődik mint anno a Launcher 7, akkor nemsokára majd irigykedhetsz mi mindet lehet moddolni a droidos verzióval!
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz #40993792 #10344 üzenetére
Igen, az első a lock screen, és az időjárás app mindig az aktuális időjárásnak megfelelően állítja be. Örülök, hogy tetszik Gondoltam idetrollkodok egy kis WP8-at
Egyébként a csempék így statikusan tényleg nem valami szépek, de a nagyok mind mozognak, forognak, mutatják a kontetet, és így dinamikusan tök jól mutatnak.
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
batai15
félisten
üdv! a cirle launcher milyen és mekkora kêpekkel áll szóba? köszi
-
mgaben
senior tag
Parancsolj:
[Home wall]
[Lock wall]Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen, pedig nem...
-
mgaben
senior tag
válasz szezso15 #10332 üzenetére
Ennek a témának a LS-ét használom: [MiCrease MIUI v4]
Ha a wall is kell hozzá akkor szólj és feltöltöm.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen, pedig nem...
-
mgaben
senior tag
...és a téli/karácsonyi screenem. 1-2 MIUI téma összekeverve.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen, pedig nem...
-
-
-
qamu74
őstag
Baker , beírom New York ,USA egyből működik!
-
Dottore
addikt
válasz qamu74 #10306 üzenetére
Hagyd ezeket. Inkább nézzük az UCCW ikon dolgát. Ha ez nem megy soha nem fogsz saját cuccot csinálni.
Szóval hol akadsz el, mi nem megy, és miért?
-
darvinya
titán
válasz Dottore #10303 üzenetére
Én nem mondtam, hogy szar.
Én csak annyit mondtam, hogy bug-os és nagy lesz 15-35MB.
A méret attól függ, hogy milyet készítek és működtet.
És ráadásként csak háttérben tároltként jelenik meg.Én csak arra akartam rákédezni, hogy létezik-e olyan app amivel készíthető önnálló widgets.apk.
Maga a készítő lehet akár 100MB is, de a kész termék 100KB-2MB lesz.
És csak ezt kell a végén fent hagyni a apptools nem kell.Na mindegy.
Senkit nem akartam megsérteni.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Dottore
addikt
válasz darvinya #10301 üzenetére
Akkor viszont nem értek egyet. Tudsz programot írni, ezzel kell. Attól nem szar valami mert nem tud olyat mint amire nem való. Ez olyan mintha azt mondanád az autó szar mert nem lehet vele vízen közlekedni.
Ha programot szeretnél írni meg kell tanulnod programozni és ha megtanultad talán el kell viselned a fura hozzászólásokat, hogy miért nem lehet a programokkal amiket írsz programokat csinálni.
Nos mit fogsz mondani akkor?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- One mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rendszergazda topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen processzort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...