Hirdetés
- A Holdra vinnék az adatközpontokat
- A felhőből segítik az automatizált tőzsdézést az új AI-modellek
- EU: a Facebook, a YouTube és az X is többet tesznek a gyűlölet ellen
- Donald Trump a tech szektort is felkavarja, Musk vihetné a TikTokot
- A fizetett hirdetésekre nem terjeszti ki a Meta a közösségi jegyzeteket
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mattb
senior tag
SZiasztok!
Tárhelyparknál adott egy tárhely. Készítettem egy teljes biztonsági mentést. Viszont így majdnem tele van a tárhely. Hol találom ezt, és hogyan törölhetem a mentést a tárhelyről? Cpanelen keresztül készült.Üdv!
-
Mattb
senior tag
Sziasztok!
Valaki aki nagyon jártas rackforestes tárhely"kezelésben" tudna segíteni esetleg nekem?
Üdv![ Szerkesztve ]
-
Mattb
senior tag
válasz Yushchenko #798 üzenetére
Nemtudom, nekem előbb a tárhely.eu-ra esett a választás, de aztán rackforest lett belőle. Szimplán tetszett a hely, az infók amiket olvastam róla, de hogy melyik a legjobb ár/érték arány ezt én nemtudom megmondani.
-
Mattb
senior tag
válasz Yushchenko #796 üzenetére
rackforest ?
-
Mattb
senior tag
válasz bencsikgab #774 üzenetére
Köszönöm.
-
Mattb
senior tag
Mennyi idő szokott lenni míg aktiválódik vagy bejegyződik a domain? Mert egy ideje már aktiváltam.
-
Mattb
senior tag
Digitalhost.hu?
Tapasztalata velük van valakinek?
WP-3000 csomagot néztem ki.[ Szerkesztve ]
-
Mattb
senior tag
-
Mattb
senior tag
válasz charlie_hu #742 üzenetére
Igen, kártya adatok is akár. Elnézést a pontatlanságért
-
Mattb
senior tag
Nem szeretnék ingyenest. Inkább valamelyik csomagot. Biztos stabil helynek örülnék, ahol biztonságban vannak a rendelések. Ugye itt bankszámla adatok meg bármi előfordulhat. Csak ha több odlal is lesz, nemtudom hogy mennyire elég a 3GB-os csomagnál a 2 db domain. Hogy tudok bővíteni. Valamint itt is magyar cPanel van ?
[ Szerkesztve ]
-
Mattb
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy egy egyszerű (nagyságrendileg maximum 100-200 termék közötti) webshopnak milyen tárhelyetajánlanátok? Mire lenne szükségem ? A domaint már kitaláltam, az ellenörzőkben szabadnak írja. Wordpress lenne, és én szeretném szerkeszgetni. Régebb óra szerkesztek már wp oldalakat, de még ezzel a részével nem foglalkoztam. Szóval szeretnék tanácsot kérni, esetleg ajánaltot, hogy hol érdemes előfizetnem?Szerk: Későbbiekben egy blog is társulna mellé.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külpolitika
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Dell notebook topic
- Linux haladóknak
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Topping d70s kettős ak4497dac
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest