Új hozzászólás Aktív témák

  • baluponthu

    csendes tag

    sziasztok!

    Tegnap csomag bővítés után nálam is kicserélték az ősrégi huawei 850-esem erre a Sagemcom 5655v2 csodára, azóta gyakorlatilag egy idegbeteg állat lettem... A net alig alig megy wifin, az eszköz gyakorlatilag random 30 perc - 2 óra időtartam alatt lefagy (ilyenkor a tv képe is megmerevedik, a settop-boxok se működnek) Kihúz, visszadug segít újabb órácskára... Ez így eléggé nehezen kezelhető számomra. Természetesen felhívtam a Tré ügyfélszolgálatot, annyi volt a kedves válasz, hogy használjak kevesebb eszközt, akkor nem terhelem túl... WTF? nem azért hagytam rábeszélni magam a gigás netre.
    Gyakorlatilag ami lógna rajta, az 3 laptop, 2 telefon, 2 tablet, 1 tv, egy nyomtató meg egy robotporszívó... ennyitől tényleg meg kellene feküdnie?

    Olvastam, hogy mindent rá kellene erőszakolni az 5ghz-re, de egy laptop meg egy tablet ami tudja, a többi sajna felejtős.

    Várható valami csoda, hogy megjavul? Esetleg valami szoftverfrissítés, vagy bármi? Menjek vissza az üzletbe és borítsam fel a pultot? Vagy mit tanácsoltok? Kinek milyen tapasztalata van az eszközzel? Én fogtam ki valami defektest?

    köszi a választ előre is!

Új hozzászólás Aktív témák