-
IT café
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criton
veterán
válasz
DJ. Ru$y #80981 üzenetére
Igen, erre sajnos most már rájöttem , hogy ahogy én akarnám az T-s eszközzel nem nagyon fog együtt menni.
VDSL-nél nem tudom hogyan de működött .
Most AP módban teljesen jól lehet használni mind a két készüléket .
Minden szép és jó volt , de a fiam olyan sikeresen meg rángatta a koax kábelt , hogy a csatlakozó leszakadt.
Pont ezért van nálunk Powerline
Nos , a kérdésem , milyen Krimpelo kell ehhez a kábelhez illetve milyen csatlakozót kell ravenni?
Így akkor lehetőségem lesz egy kicsit visszavágni a kábelbol és akkor már a koaxot sem érné el.
Valamint Budapesten hol lehet venni ilyen szerszámokat? Olyan is kene amivel a koaxrol a külső vagy milyen réteget be lehet vágni , nem akarok késsel hülyéskedni , és ehhez most megint technikust hívni meg felesleges szerintem .
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Linux kezdőknek
- Videó stream letöltése
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Formula-1
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest