- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Milyen routert?
- Linux kezdőknek
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- PHP programozás
- Windows 11
- Windows 10
-
IT café
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
válasz
M_AND_Ms #60144 üzenetére
Nem enged a telefon +36-ot, a "+" jelet nem tudom a szám elé írni!
Eredeti kérdésem. -
Rick4
félisten
válasz
kabelmania27 #60170 üzenetére
Fényképezte a srác, ha visszatekersz picit, látni is fogod, teletronix. Köszönöm mindenkinek a segítséget, jelszint ügyben igyekszem csak t-s témában kérdezni. Szándékos volt amúgy, korrekt, hozzáértő arcokat találtam itt mindig.
Amúgy 2-3 hónapja mondtam le a t-sat előfizut, amúgy sem használtam, csak a kedvezmény miatt kellett, és mivel most volt kábelteló lehetőség fillérekért, de ugyanakkora kedvezménnyel, egyszerűbb volt arra előfizetni. A sat előfizu lejártakor be kellett vinnem a postára a beltérit és annak tartozékait, direkt egy erre alkalmas dobozt kérni a postásnénitől, a waberer's raktárba ment, tányért nem kértek, a központtal folytatott beszélgetés során nekik jó úgy, hogy az kiépítve ott marad, ha legközelebb kell mégis, csak rá kell tekerni az F csatit a másik beltérire. Amúgy meg nem ér annyit, hogy kijöjjön a szerelő, és egy fél óra alatt leszerelgesse.
-
Sharkweb
aktív tag
válasz
.:ZS:. #60176 üzenetére
Igen. De egyrészt nem lehet felhívni akit akarok, kettő a telefon továbbra is csak a 36 tal kezdődő számot írja ki. Csak úgy tudom rábírni,hogy kiírja a nevet, ha 36-al kezdve írom be, de így mint tudjuk csörög de ki tudja hol és nem veszi fel senki. Már mindent kipróbáltam. Egyébként 1 éves Panasonic készülék.
-
vatafakk
aktív tag
köszi mindenkinek a választ!
-
törölt tag
válasz
DJ. Ru$y #60173 üzenetére
Sőt a parabolát kifejezetten nem viszik el. A kábeleket (mármint a beépített koaxról beszélünk) meg pláne nem.
(#60171) vatafakk:
Kapsz a szolgáltatótól egy SMS-t, miután telefonon lemondtad, azzal, meg a boxokkal együtt bemész a postára (távirányító, HDMI kábel, SCart Kábel, meg a Box legyen becsomagolva).
Bemész a postára, viszed a mobilodat, amire kaptad az SMS-t, és felmutatod. Ezután:
feladod így a postán:A postán adnak ilyen dobozt, de Neked kell majd becsomagolni ott bele.
Aztán elküldöd, ingyen.
Ha beérkezett és mindent rendben megkaptak, akkor kapsz egy írásos értesítést, és az ügy lezárva.
-
vatafakk
aktív tag
sziasztok,
t-home sat tv előfizetést szeretném lemondani és váltani digire, lemondás után a beltèri egységeken és a paraboláb kívül a kábeleket is vissza szokták húzni és elvinni a szerelők? elég sok munkánk van benn, hogy a padlásról lejövő kábeleket szépen elrejtsük, jobb lenne ha a diginek elég lenne ezekre rákötni az új antennát.
-
Teko001
őstag
Van kábeles téma is
-
Rick4
félisten
válasz
DJ. Ru$y #60166 üzenetére
Nem, de írtam is, mivel cisco modemem van t-kábellel, a sajátomon meg látom a jelszinteket, és neki is ciscoja van, igaz, a kicsi, és még egy laikus számára is látható a totál eltérő jelszint érték, ezért mertem itt rákérdeni. A cégnek nincs topicja, a modemmel nincs baj, így leginkább ez az egy lehetőségem maradt.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Ez egy szarvasi helyi cég kábele, nem T-nél lévő előfizetés, szerintem ez vagy az eszköz topikjába tartozik vagy egy általános topikba, de nem a T topikjába, hisz nem az ő szolgáltatásukról van szó.
-
törölt tag
A Technetixet mindenképpen cserélnie kellene - Invitel, és Telekom alvállalkozók is ezt meg az MMWO-t szerelik mindenhova szinte (ami egyébként az alvállakozó szempontjából nem is rossz stratégia, mert minél több vonulás, annál több $ neki: kivétel ez alól amikor olyan gyenge a multimédiással az érték, hogy nem tudja otthagyni az ügyfelet, ugyanis a kábelmodem leszakad a CMTS-ről még erősítő ellenére is) - kettes splitterre, a másik hármas osztót pedig 2 darab másik kettesre.
Egyébként az Invitel topicban volt rá példa, hogy annyira rosszak voltak az értékek, hogy nem volt más megoldás: a szerelő előkapott egy kettes osztó+HPF kombinációt, és még úgyis bőven mínuszos értékek, és 50+os adásik voltak.
(#60164) Rick4: Nem mindegy mennyire mínuszos, jobb a pozitív vételi. Nálad remek az adási, és rendben van a vételi is. Nálad ha szintén multimédiás osztó van, akkor is tovább javíthatsz rajta.
Jelen pillanatban nálam:
Igaz én Invitelnél vagyok ED3-on, de ez ebben az esetben nem számít
-
Rick4
félisten
válasz
kabelmania27 #60163 üzenetére
A power level nála mínusz előjeles, az úgy oké? A magamé t-kábelen megy, ehhez tudtam hasonlítani, itt minden rendben, érzésre, és szemre is:
-
-
Rick4
félisten
válasz
Intruder2k5 #60158 üzenetére
2mx2mx25 cm, klíma van, perpill 26°C van a modem mellett, de ugyanez van, ha a tv is le van szedve a falról. A 3-as elosztót letekerve a jelszintek maradnak, tehát a tévék nem szívják el a jelet.
-
-
válasz
dchard #60155 üzenetére
Borzalmasan? A minap az EPC3925 topikban volt egy rosszabb is.
Legalábbis előre rosszabb volt...
-
Rick4
félisten
válasz
dchard #60155 üzenetére
Szerintem nem tudja lerajzolni, de a szerelő már hétfőn megy. Milyen értékeket kellene tudnia, hogy legalább a modem ne induljon újra? Ezt is csak sejtem, mert az eszköz egy gipszkarton fal mögött van elrejtve a routerrel együtt, és azt mondja, percekig van net, utána megint nincs. Már hetekkel ezelőtt is hergelték az elosztókat, azok jók kellene hogy legyenek, már pedzegették a bejövő kábel cseréjét is.
Mennyi az elfogadható alsó határérték? Köszönöm a segítséget mindenkinek.
-
törölt tag
A vételi (DS) értékek gyengék, valószínűleg valamilyen multimédiás aljzat van fent (Tratec/ Technetix TRIS210-EEN, MMWO), ezt cserélni kellene kettes splitter + HPF-re.
Multimédiás aljzat:
Ha ilyen, vagy...
... ilyen van fent, akkor cserélni lenne célszerű
Ebben van túlfeszültségvédelem is, de azt lehet utólag pótolni, a tévés ágon:
SIGNAL 4645F tip. villámvédő -vel.
Az adási résznél két csatorna a 4 ből kiesett, nagyon magasak (rosszak az értékek) 50+-nál már kritikussá kezd válni. Van ahol 2 csatorna van eleve adásin, de itt az értékekből arra lehet következtetni, hogy ezek már 55-ön túl vannak és nem működnek.
Kettes osztóból lehet ilyet is feltenni:
EKT-1002 CS + SIGNAL 4645F tip. villámvédő
vagy ilyet is:
Teletronik H2772
de többféle van.
HPF-ből ezt ajánlom: HPF-85A Internet leválasztó szűrő
-
dchard
veterán
válasz
Gubek-Einste #60139 üzenetére
Azt azért érdemes tudni, hogy itt nagyon kevés hozzáadott érték van, ezért az ár is nyomott, így nagy értékesített darabszám esetén is relatíve kevés a margin.
Ezek a cégek ugye nem fejlesztenek semmit, a chipsetet készen veszik, mihez megkapják a komplett szoftvert és jellemzően referencia terveket is a NYÁK-hoz, amit minimális módosítással, a szoftvert pedig szintén minimális fazonírozással nyomják tovább. Ezt bármelyik kínai bérgyártó meg tudja csinálni, tehát nekik (is) ezzel kellett versenyezni. Nem ment.
Persze a CISCO-nak esze ágában sincs kilépni a kábeltv-s (elsősorban DOCSIS) piacról. A CMTS-eket tovább nyomják, ahol jóval nagyobb a hozzáadott érték és a margin is.
Dchard
-
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Futás, futópályák
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Villanyszerelés
- EA Sports WRC '23
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest