- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
- Microsoft Excel topic
- Proxmox VE
- Windows 10
- Vakarja a fejét a félvezetőipar: az egekben az antimon ára
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Synology NAS
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
btz
addikt
válasz dchard #61999 üzenetére
Nem értem milyen előfizetőkről írsz?
A HD csatornákra előfizetők számára gondolsz, hogy az lenne 5%-alatt? Hát nem tuudom, remélem több de én nem is előfizetésekről beszéltem, hanem HD TV-kről.Az ember tipusok szerint mik vannak a rózsadombon azt nem tudom, de itt nálunk van medencés ház több is, azt nem mondtam hogy a világ legazdagabb emberei közé tartoznak, de a medencét sokan megengedték maguknak. De ez nem tudom milyen előfizetőkhöz kapcsolódik?
[ Szerkesztve ]
ⓑⓣⓩ
-
dchard
veterán
Te álomvilágban élsz: a leírt embertípusból nálunk a II. kerületben a rózsadombon sem sok van. Ezek a magyar piac kb. 5%-a vagy annyi sem, teljesen marginális ezen előfizetők száma, ezért nem is foglalkozik velük senki. Szépen megkérlek, ahogy az előttem szólók már megtették, hogy gondolkozz mielőtt ilyen baromságokat (sokadszorra) leírsz. Ha nincs értelmes mondanivalód, nem kötelező hozzászólni.
Dchard
[ Szerkesztve ]
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
z00li
senior tag
válasz Teko001 #61996 üzenetére
Köszi!
Akkor engem jól félreinformált az ügyintéző. 2 koax kábelről, meg bonyolult szerelésről szövegelt. Jelenleg sima sat tv van egy STB-vel, közvetlen mellette van a speedportos útválasztójuk amiről a telefon meg a net megy. De ezek szerint akkor elég lenne kicserélniük a STB-ot, és rádugni egy lan kábelt. Jól gondolom?Z
-
z00li
senior tag
Sziasztok.
Interaktív sat tv hogyan kerül kiépítésre? Jól gondolom hogy a set top boxba csak egy lan kábel kell pluszba. Meg persze olyan set top box ami tudja az interaktív funkciókat. Ma voltam ügyfélszolgálaton, aztán az ügyintéző össze vissza beszélt. Viszont gyorsan kellene döntenem mert lejár a hűségidőnk.
Üdv: Z
-
törölt tag
Lejárt a hűségünk (hálisten) és most belépéskor ezt írja:
El kell fogadnod az online szerződési feltételeket!Csak nem hosszabbítást akarnak ránktukmálni? Biztos rá nem nyomok hogy elfogadom, még aztán kitolnak itt az emberrel..
Vagy ez csak egy általános ászf elfogadás?!Ide iranyított át, ezt akarja elfogadtatni velem: http://www.telekom.hu/otthoni/lakossagi/segitunk/elerhetoseg/online/megrendelesi_feltetelek
18-án lejár az adsl net is, azt 18-án lemondhatom, vagy csak az azt követő munkanap?!
[ Szerkesztve ]
-
btz
addikt
válasz 313313 #61991 üzenetére
Nem tudom hol van ez a hely, de felénk a tehetősek azért tehetősek mert megengedhetik a BMW-t az Audit, a 10 szobás 2 szintes "házat" medence szobával(!) és szökőkúttal a ház előtti parkban és nyilván jó nagy TV is van, de amúgy semmi feleslegesre itt sem költek
De hogy visszakanyarodjunk a HD TV-k világába, a kevésbé tehetőseknek is ott a lehetőség a hitelre és főleg karácsony fele sok embert úgy is rábeszélnek az új HD TV-re, szerintem idén karácsonykor már 30-ért fogják adni a 80cm-s HD TV-t, egy újabb lökés a HD pentációnak.
Szóval nem lehetetlen hogy 2020-ra az SD adás és a CRT TV is kiszorul, de ahogy írtam 5-10%-os arányig minimum.ⓑⓣⓩ
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz 313313 #61991 üzenetére
Köszönöm, hogy leírtad helyettem!
És, akkor lassan megkérek mindenkit, hogy hagyjuk ezt a témát, mert csak OFF OFF-ot szül vagy menjünk másik topicba.
Jelenleg SD és HD van kész, hogy mikor jön nagyobb változás majd kiderül.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
313313
addikt
Felénk az emberek örülnek, ha 80.000-90.000ft hazavisznek, abból nem nagyon telik tv-re...
A tehetősebbek meg nem költekeznek feleslegesen, legszükségesebbeket veszik csak, inkább a családjukat támogatják...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
btz
addikt
válasz DJ. Ru$y #61987 üzenetére
Miféle tehetős réteg? 50ezerért adták a 80cm-s HD TV-ket a helyi hipermarketben! Egy nap alatt leraboltak egy reggeli szállítmány Samu TV-t! Karácsony után meg meglépték ugyan ezt, csak nem verték nagy dobra, de 40-ért lehetett vinni a megmaradt készletet! Ez bőven nem a tehetős réteg mókája volt, a tehetős réteg már rég az UHD-val foglalkozik, ami olyan 400ezerért is van már mikornutoljára néztem, de ezek árai is mennek lefelé 10-20ezresével havonta.
(#61989) 313313 >
Előfordul ilyen is, de nem ez jellemző. Nálunk az utcában a melletünk lévő szomszédnak van már csak crt TV-je, az is tőlem vette. Meg pár házzal odébb egy idősebb házaspárnak, de már lehet nekik sem.
Felénk az utóbbi 2-3 évben hihetetlenül nagy volt a készülék cserék aránya.[ Szerkesztve ]
ⓑⓣⓩ
-
313313
addikt
Anyósnak még mindig 72cm-es nem síkcsöves tv-je van. Amíg el nem romlik neki, le se cseréli.
Anyuéknak tavaly kaptak 82-es LCD tv-t, de eszük ágába se volt lecserélni a 72cm-es nem síkcsöves tv-jüket, a régi tv tesz szolgálatot a hálószobában.
Feleségem nagyszüleinek 55-60cm körüli nem síkcsöves tv-jük van, valószínű az is marad nekik..
Mamáméknak 2db tv-je volt, egyik a konyhába, egy 72-es síkcsöves a hálóba. A konyhai idén tönkrement, kapott egy 28" környéki LCD-t.
Após tavaly cserélte a 70cm környéki tv-ét, mert unta már az alul-felül csíkozást...
Ez hirtelen az én családom, lehet hogy a 50-60% túlzás, de akkor is sokan használnak még régi tv készülékeket...Szerk.: Nekünk egy 66cm-s led tv-k van, amit ha otthon vagyok nem is nézünk...
Szerk2.: felénk még az analóg kábeltévé a menő: mert több tv-re tudod rákötni egyéb díjazás nélkül. Mert okosan lettek bekötve, kis csomagot fizet és HBO is van...
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
btz
addikt
válasz Nooeca #61981 üzenetére
"Szerinted majd UHD csatornák lesznek full UHD csomagban SD és sima HD nélkül 2018-2020-ra?"
Olvasd el mégegyszer mit írtam! Nem írtam olyat hogy nem lesz HD adás. Pont azt írtam hogy 2020-ra az adók 60-70%-a HD minőségben lesz sugározva, SD is lesz de ez egy visszabutított stream lesz, és csak kisebb szolgáltatóknál lesz ilyen SD-szolgáltatás.
90 adóból kb mind HD lesz és legalább 20-30 UHD lesz. Kb olyan helyzet lesz mint most a sima HD és az SD aránya közt.ⓑⓣⓩ
-
DJ. Ru$y
félisten
Jaja, csak nem mindegy, hogy mondjuk 1000 TV-t 400 család vett meg, gyereknek, hálószobába stb. (ők a tehetős réteg) vagy 1000 család vette meg azt az 1000 TV-t, hidd el nem az utóbbi eset áll fenn.
-
btz
addikt
válasz 313313 #61984 üzenetére
Mifelénk meg már a legszegényebb rokon is lecserélte a crt-t egy 102 cm-s led-tv-re. Már tavaj karácsonykor is ezres tömegben áramlottak ki az emberek a lapos TV-kkel a boltokból. Nehezen tudom elképzelni hogy a lakosság 50-60%-a még CRT TV-t használ. Jó nekünk is még megvan a pincében, de az nem ugyanz mint a használat.
[ Szerkesztve ]
ⓑⓣⓩ
-
Multibit
nagyúr
20-25% UHD-t vagy 8K-t
Túl azon, amit már leírtak előttem. Van fogalmad arról, hogy a 4K finomságának érzékeléséhez mekkora képernyő és nézési távolság kell? Vagy csak dobálózol a számokkal? Manapság az lapostévé tulajdonosok többsége 32"-os képernyőt néz 3-4 méterről (esetenként messzebbről)! Ilyen feltételek mellett az FHD is felesleges, mert nem érzékelhető! -
313313
addikt
válasz Nooeca #61983 üzenetére
Maradjunk annyiban, lakosság kb 50-60% még hagyományos tv-vel nyomul, amin mind1, hogy SD, HD, vagy UHD adás fut...
Szerk.: Amilyen tartalmas műsorok vannak a tv adókon, mind1 is, milyen minőségbe adják azadást. Továbbá még mindig sok a tv-ben a 4:3-as arányú műsor, film... Ha meg 16:9-hez közelít, akkor is ott vannak alül, felül a fekete csíkok...
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Sasos
senior tag
Te amúgy ebben az országban tengeted a napjaidat? Ha csak a mi utcánkat veszem alapul, akkor 20 házból 3 üresen áll, 12-ben pedig csak nyugdíjasok laknak. Na ők biztosan nem fognak harapni sem a HD, sem az UHD adásra (a 8k-t meg se hallottam), de, hogy én se vennék se TV-ket, se drágább csomagot azért, hogy 4k-s adást nézzek az biztos. Mindez Budapest egyik külső kerülete. Feltételezem egy kisebb településen még "rosszabb" az arány. Valószínűleg az analóg adást se viccből kellett erőszakkal száműzni. Annak ellenére, hogy már évek óta nem forgalmazott csomag, rengeteg előfizető volt rá, és feltételezem a médiakonvertert se viccből kezdte el árulni a Telekom. Gondolod, hogy aki most médiakonverterrel nézi a DKTV adást a CRT TV-n, az mind váltani fog 5-6 év alatt?
-
koháry
tag
Tegnap kötötték be a netet és az iptv-t. Azt szeretném megtudni van-e valami gyorsabb megoldás a csatornasorrend szerkesztésére mint a tv-n távirányítóval pötyögés. 😊
Tolle Koharyanum vota in coelo Iohannes.
-
szeg89
újonc
Sziasztok,
Nem tudja esetleg valaki, hogy mi várható XII. kerületben Galgóczy utca mellékutcájában vezetékes net fronton?
Mostanában fel volt túrva a legtöbb környező utca telkó kábel fektetés miatt (már visszatemették) és aug 31-re bejelentettek egy hálózatkimaradást is hálózatbővítés miatt.
Vajon optika vagy vdsl közeleg esetleg?Eddig sajnos csak annyi történt, hogy a korábban tökéletes 10 megás adsl-em (a maximum ami itt rendelhető volt) már csak 5-7mbit-et tud a 2 héttel ezelőtti karbantartás óta és az ügyfélszolgálat szerint nem is lehet mit csinálni mert ennyit tud most a vonal, áttettek valami másik dslam portra és az ilyen. már többször megreklamáltam, de szokásos módon arra hivatkoznak, hogy nem garantálják a 10 megát és ez van.
jó kis hálózatbővítés, pedig már reménykedtem, hogy majd elérhető lesz esetleg magasabb csomag is (korábbi vonalam a modem adatai szerint tudott volna 18 megát is ha engedték volna, h megrendeljem a nagyobb csomagot)
Ez most csak valami átmeneti állapot szerintetek mert még nincs befejezve a hálózatbővítés? ha igen, mi várható ha kész? (és mikor?)
Köszi szépen!
-
Nooeca
senior tag
Egyébként visszatérve a HD/SD csatornákhoz, gondolom ez mindenki számára világos, hogy az évről évre növekvő HD adások megjelenése és az internetkapcsolatok növekvő sebessége (már ahol szükséges) a HD csatornákra való lecseréléssel fog járni.
Üzleti szempontból mondjuk elképzelhetőnek tartom hogy ha lesz is minden csatornából HD akkor is lesz külön SD csomag (másnem butítva), hogy olcsóbban vagy a HD-t drágábban sózhassák rá az emberekre. Esélyes, de mondjuk ugyanannyira nem is.
Szerintem 2018-2020 között már lesz kifejezetten csak HD csomag.
-
wmati
addikt
válasz poli27 #61970 üzenetére
Ja kb ennyi kiegészíteném annyival hogy a Huawei, Telekom stb ellenőrök ki be járnak mindenki mást mond máshogy jó nekik. Szenvedés megy minden nap a címekkel részemről. Kifejtéshez, lékeléshez nincs elég ember szóval úszok egész nap 4 ház vár éppen hogy be fejezzem. Talán kb soha a végére érek.....
-
poli27
veterán
-
ezüsthátú
tag
Már ki sem írja a T hogy fejlesztünk,ennyi volt?
-
Teko001
őstag
válasz Intruder2k5 #61958 üzenetére
Telekom 1-et ad ingyen azoknak, akik analógért fizetnek. Azon felül pedig lehet venni tőlük.
-
titán
-
MODERÁTOR
válasz lajszer #61959 üzenetére
Nem IPTV-s boxról beszélünk, hanem DVB-C box-ról, amibe csak 220V és koax kábel kell. A meglévő koax kábelen már jelenleg is van digitális TV adás, ami szabadon fogható, kódolatlan, csak mivel CRT készülékeid vannak, így egy box szükséges hozzá.
http://www.telekom.hu/otthoni/lakossagi/tv/digitalis-leszek
Abban az esetben, ha EUROscart- vagy RCA-csatlakozóval ellátott (hagyományos képcsöves) TV-készüléked van, akkor az alábbi lehetőségeid vannak:
további set top box rendelésére van lehetőséged havi díj ellenében;
vásárolhatsz olyan korszerű tévészüléket is, amely már beépítve tartalmazza a jelátalakító berendezést;
vásárolhatsz digitális jelátalakítót tőlünk.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Teko001
őstag
válasz Intruder2k5 #61955 üzenetére
Ha fizet érte, vehet boxot. Az analóg adás eddig is grátiszként volt neki, tekintve, hogy IPTV-ért fizet.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz lajszer #61954 üzenetére
A tervezet szerint: 2015. szeptember 22
-
MODERÁTOR
-
lajszer
tag
Üdv!
Ha jól emlékszem pár hónapja kaptam a T-home-tól egy levelet, hogy október 31-ig folyamatosan kapcsolják le az analóg kábel tv-t (Budapest XXIII. kerület). Van arról valami infó, hogy ezt ténylegesen mikor történik meg, mert a háztartásban van ugyen egy IPTV-s tv, de van még három analóg kábelos.
L. -
educhi73
csendes tag
válasz educhi73 #61951 üzenetére
még annyit hogy előbb megnéztem a szomszédban,aki 10 méterre van,ugyanaz a netmánia s előfizetés és zte 201es modemben az értékek ezek;
Link StatusConnectedRate (Up/Down)636/12478
kbpsNoise Margin (Up/Down)20.8/6.4 dB
Modulation TypeADSL_2plus
Line Attenuation (Up/Down)16.4/22 dB
Output Power (Up/Down)11.6/18.5 dB
mData Path (Up/Down)Interleaved/Interleaved
Max Rate(Up/Down)1215/14080 kbps
Interleave depth8
Annex TypeAnnexB
CRC errors19miért lehet ekkora különbség a két vonalon? kábelezés mondjuk nálam sokkal régebbi,de azért lehet reklamálni hogy nézzék már meg hogy nem e az a baj?
előre is köszi ha valaki segít felvilágosítani -
educhi73
csendes tag
sziasztok,
próbálom röviden zte h201l modem. hónapok óta csatázok t-vel,többszöri bejelentések után volt olyan hogy 8megabites volt stabilan hónapokig,most 5.3. szaki is volt kint,megnézte a vonalat,szép tisztának mondta 8.5et mondott 1000kB/s letöltést. ehhez képest most 640kB/s a max. kérdés az,mert ugye a szokásossal hajtanak el,hogy hivatkozhatok e jogosan a DSM korlátozásra?
Link Status Connected
Rate (Up/Down) 639/6203 kbps
Noise Margin (Up/Down) 15.8/7.6 dB
Modulation Type ADSL_2plus
Line Attenuation (Up/Down) 22.2/30.2 dB
Output Power (Up/Down) 11.6/18.7 dBm
Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved
Max Rate(Up/Down) 947/7940 kbps
Interleave depth 8
Annex Type AnnexB
CRC errors 4442köszi
-
313313
addikt
válasz Benoe77 #61946 üzenetére
Telefonos ügyfélszolgálat is olyan, amilyen... de egy próbát megér.
Az a biztos, ha hivatalos T-pntba mész be.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
őstag
válasz Melack #61941 üzenetére
Annyit érdemes még tudni,amit én is utólag tudtam meg, hogy alapból ugyanazt a technológiát helyezik át, ami a kiindulási helyen is volt. A mi esetünkben pl. rézkábelen jött a telefon, koaxon a net+iptv. Az új helyen az előző tulajnak szintén t-home koax volt, telefon nélkül.
Egyszer meg kellett várni, míg kijöttek a szerelők, és az általam már csatlakoztatott, áthozott modemre aktiváltatták a központtal a netet (szerelni szerintem nem szereltek semmit) és az ip tv-t. Ez kb két és fél hét volt. De ők a telefonnal nem foglalkoztak.
Majd megint kb. egy hetet kellett várni, míg megjelent egy másik brigád, aki ide is behúzta a rézkábelt (az új helyen tökéletes lett volna az ip-telefon, ha megmarad a szám, de szerintük ez nem kivitelezhető)
Majd innen számítva 8 napon belül (3 nap volt valójában) működött is a telefon, addig csak fogadni lehetett hívást. -
zoli62
addikt
Mióta csak másfél óra az élő adás visszatekerésének maximális időtartama IPTV DVR szolgáltatásnál? Kicsit kevésnek találom, főleg a felvevős UPC digitális kábeltévéhez képest, ahol ugyanez két és fél óra volt.
[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
-
-
Teko001
őstag
válasz senki66 #61936 üzenetére
Koaxon biztosan működik. Habár ettől nem lesz 2 streamed, de ha valaki HD csatornára kapcsol, és elfogyott a streamek száma már, a box megkérdezi, hogy megszakítsa-e a másik műsort. Mond meg a családtagnak, hogy olyankor nyomja meg a nem gombot, és keresse meg az SD változatot.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz senki66 #61936 üzenetére
Itt a fórumban többen írták, hogy van 2 HD VDSL2-n, viszont Roli szólt nekem, hogy nincs, és, akkor úgy néz ki neki van igaza, és nem a többieknek, szóval én kérek elnézést, a saját és a többiek nevében is, hogy félreinformáltunk.
-
senki66
senior tag
válasz DJ. Ru$y #61929 üzenetére
Most hívtam a 1412-őt és kértem a 2. HD stream aktiválását. Némi várakoztatás után közölték, hogy a "rendszerük" szerint csak 1 HD stream adható az adott címen. Megjegyeztem, hogy valami gond lehet ezzel a "rendszerrel" mert bár nekem évek óta 30 megás csomagom van a rendszer csak a 20 megást ajánlja fel. Erre üfsz válasz; igen ő is ezt látja és ezért nem aktiválja a 2 HD stream-et, de megkérdezi a "háttér osztályt" némi ismételt várakozás után a "háttérosztály" szerint sem tudnak 2. HD streamet biztosítani, csak koaxon és optikán. Akkor most mi az igazság vdsl-en mégsem lehet 2 hd stream vagy csak engem szívatnak. Évek óta probléma ez és mindig az ígérgetés szintjén maradt a dolog, úgy tűnik most is.Kiakasztó, amikor egyszer csak leáll a műsor, mert valamelyik családtag a másik tévén egy HD csatornára kapcsolt vagy esetleg elindult egy korábban beütemezett felvétel. Bár a "rendszer" szerint ugye nem lehetne 30-as csomagom, de mivel, azért többet fizetek, ezért mégis lehet (megjegyzem nincs vele semmi akadás vagy probléma) de a második HD strean ugye ingyenes, ezért érdekes módon az nem lehet!?
-
DJ. Ru$y
félisten
-
OldMike
őstag
válasz senki66 #61928 üzenetére
Neked a vezetékes előfizetés ügyintézése már teljes körű, vagy kaptál olyan üzenetet, hogy korlátozott funkcionalitással érhető el?
Úgy tűnik hogy az utóbbi üzenet esetén még nincs az új számlázási rendszer, és lehetséges (vagy inkább valószínű) a két rendszer közötti elakadás. Én emiatt még nem próbálkozom a 1412-vel.
Amúgy levelezésben vagyok a Telekommal a témában, és - egyebek mellett - ezt írták:
"Arról tudjuk biztosítani, hogy a további fejlesztések és javítások nem fognak ilyen hosszú ideig elhúzódni!"
42LM660S
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz kentucky #61930 üzenetére
Speedportot még mindig nem tudsz bridgeként használni... Tudod használni PPPoE Passthrough módban ekkor működik a telefon és IPTV is, illetve modem mode-ban, de akkor nem működik semmi más, csak az internet. 50 Mb-es csomagot még nem lehet sehol kötni VDSL2-re ez eddig is tiszta sor volt, nem opció még.
-
kentucky
őstag
Na voltak nálam szerelni valóban, és a következők történtek:
- A központban volt valami szálszakadás, kijavítva már gyorsabb a net
- Kaptam egy új modemet
- A vonalsebesség elméletileg 80 mbit (500 méterre van a központ) , de nem lehet még előfizetni 50 mbit-es csomagra
- Csak akkor lehet majd, ha húznak be még egy vonalat, és két vonalon veszi majd a HGW.Más: ha Speedport 724-en Bridge-ként használom, akkor az IPTV nem fog működni (elméletileg nem működhet, azt írta a modem)?
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Melack #61927 üzenetére
Felhívod őket, bejelented az igényt, megnézik, hogy tudnak-e ott szolgáltatni, ezután 30 napon belül valamikor átköltöztetik, ha jóváhagyják, és tudnak ott szolgáltatni.
senki66
Igen, lehet VDSL2-n is 2 HD stream, azért fontos az új rendszer, mert különben elakad az igény a 2 rendszer között és lebeg a semmiben.[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
Telekomos előfizetés fizikai áthelyezéséhez (egyik városból másikba) mi szükséges, és kb mennyi időt vesz igénybe?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
őstag
válasz KamuMazsola #61921 üzenetére
Ezek gondolom olyan előfizetés volt, ahol a többi, kedvezőbb áron elérhető szolgáltató miatt olcsóbb árat ad a T. Nálunk ilyenről sajnos nincs szó
-
senki66
senior tag
Itt a topic-ban olvastam róla, hogy aki az új webes rendszerben van az ott tud kérni második HD stream-et (vdsl,koax, optika platformon). Szerintem én már az új rendszerben vagyok, de nem találok ilyen opciót (menüpontot). Valaki meg tudná pontosan mondani, hol található ez, esetleg egy screenshottal.
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Egy hónap múlva lejár a hűségem. Tudtok valamilyen készülő akcióról, változásról ami miatt érdemes várni a megújítással?
Nézegetem az online oldalt, aszerint nincs különösebb változás, egy kicsit emelkednének a díjak. Viszont szerintem hibás az oldal, mert "díjcsomagváltáskor" amit a lejáró hűség miatt ajánl, nem engedi tovább vinni a meglévő Alap telefonvonalamat, mindenképpen csak a drágább Hoppá Plussz tudom csak választani.
Valamint ugyanezen az oldalon vagy egy lenyitható táblázat, ahol egyes esetekben 3 szolgáltatás esetén drágábbak a szolgáltatások, mint két szolgáltatás esetén.
-
dr.bubo
őstag
válasz semetka #61915 üzenetére
A távszámlánál is jelezheted, hogy rossz a számla. Az adott számlánál az "észrevételem van" menüben leírhatod, hogy mi a problémád.
Nekem is volt, hogy rossz számlát küldtek, jeleztem a távszámlán és párnap múlva sztornózták is.Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
-
semetka
őstag
Hát most felidegelt a Telekom rendesen. Júliusban lemondtam a digitális kábelt, helyette iptv lett. Most meg jön csekk mindkét szolgáltatásról közben augusztusban már nem is volt digitális kábel tv csak iptv. Biztos be nem fizetem
[ Szerkesztve ]
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
-
Kékes525
félisten
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Sasos
senior tag
válasz Kékes525 #61893 üzenetére
Ezt megerősíthetem. Cisco EPC3925 auto-n hagyott csatornabeállítással interferenciára hivatkozva válotogat, és ilyenkor akadozik rajta a net LAN-on is. Nálam így festett a Cisco-ban a log, csak "kicsit" hosszabb volt:
79 2014.11.20 11:26:48 2014.11.20 11:26:48 1 6 2436694063 WiFi Interface [wl0] set to Channel 11 (Side-Band Channel/A) - Reason:INTERFERENCE
80 2014.11.20 12:12:00 2014.11.20 12:12:00 1 6 2436694063 WiFi Interface [wl0] set to Channel 1 (Side-Band Channel/A) - Reason:INTERFERENCE
81 2014.11.20 12:27:04 2014.11.20 12:27:04 1 6 2436694063 WiFi Interface [wl0] set to Channel 11 (Side-Band Channel/A) - Reason:INTERFERENCEA fix csatornára állítás segített rajta, de inkább kikapcsoltam, és saját eszközzel szórtam a wifit. Ami érdekesség volt, hogy egyetlen hálózat sem volt a közelben, így nem is volt aki zavarja, ennek ellenére váltogatott csatornát. Bár lehet, hogy interferenciát más is okozhat, ezt majd a szakik megmondják talán.
-
DJ. Ru$y
félisten
Hívd fel a T-t és kérdezd meg, az ő szoftverük, ezt valószínűleg csak ők tudják, de gondolom kikapcsolja a szoftver a router részét az eszköznek, ezért hiába kötsz mögé bármit ami nem router nem fog tudni felcsatlakozni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest