Új hozzászólás Aktív témák

  • norti

    addikt

    válasz dchard #55567 üzenetére

    Még egyszer: nem erőforrás probléma volt nálam, hanem valami, amit senki sem tud megmagyarázni (vagy nem akar). Vagy még nem találkoztam/beszéltem olyannal, aki tudja, mi történt :)

    A szombat reggeli bejelentés után kb. déltől stabilan megvan a 120M lefelé, 3-4 óránként mérem azóta többször is egymás után. Egyáltalán nincs ingadozás, mint előtte. Furcsa módon vasárnap délben kaptam egy smst, hogy megkezdték a bejelentés kivizsgálását és utána 5 perccel, hogy első körben hibát állapítottak meg (ez valószínűleg csak egy általános szöveg, ha valami rendellenest látnak a bejelentésből), ma este jönnek megnézni, bár kíváncsi leszek mit fognak találni, amikor azóta meg jó :D De komolyan nem tudom, mi történt, hogy azóta jó.

    Elég sok tényezőnek kell közrejátszania ahhoz, hogy előforduljon az, amit te mondasz. Értem én, benne van a pakliban, de tudom, hogy nem ez a hiba nálam. Egyértelműen látszik a régi IP és az új IP speedtestes grafikonjain, hogy valami probléma volt a kapcsolattal, amikor átállítottak a 188-as IP tartományra.

    62

    188

    Az alsó tüskék teljesen terhelt hálózatnál lettek mérve a 62-es tartományon, nem hibák. Látszik, hogy egy-két kirívó est kivételével mindvégig 120 közelében voltak az eredmények (a legeleje még 30M-s csomag volt). A 188-nál kezdettől fogva nem volt meg a 120M, csak a szombat déli mérésektől javult meg (Server Comparison gomb alatti résztől jobbra)

    De este még kifaggatom a szerelőt, hátha többet tud erről az egészről :)

    (Amúgy az egész nem zavart volna, mert a 10M up megvan a normális VPN-hez, csak azóta furcsa az egész, amióta új IP-t kaptam, így nem hagyott nyugodni a téma)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák