Új hozzászólás Aktív témák

  • dchard

    veterán

    válasz wmati #30108 üzenetére

    Újra támad a hiéna kakas :DDD

    Komolyan mondom ilyen jót se azelőtt se azóta ebben a topikban nem röhögtem, szóval megint bearanyoztátok az estémet :)

    A képlet ott sántít hogy ez Sat TV és nem IPTV, de tény, hogy ennyiért megkaptuk volna az IPTV-t is, szándékosan nem azt kértem ennek ellenére. Egyébként nincs konkurencia, bár a T-nél biztosan mást gondolnak.

    De a lényeg nem is ez, hanem az, hogy könnyen lehet az IPTV is olcsóbb lehetne ha nem kéne önteni a pénzt még két TV-s platformba. Én a SAT TV mintájában interaktív DVB-C-ben láttam volna fantáziát, de mostmár tisztán látszik a T szándéka középtávon: Analóg és DVB-C lecsap, marad az IPTV és a SATV, ráadásul ezeket ugyanazzal a streammel meg is lehet etetni tehát az enkóder farmnál is lehet optimalizálni. Szinte biztos vagyok abban hogy bővülni fog az IPTV eszközök száma: lehet majd nézni táblán, PC-n, telefonon, bármin aminek lesz megfelelő sebessége és lesz kijelzője. MOndjuk lesz a családnak előfizetése egy TV-re, és mellé minicsomag formájában vehet hozzáférést táblára vagy számítógépre amihez STB sem kell.

    bul07:

    Akárhogy számolom az eredeti felálláshoz képest sokkal jobban jártál mindkét terméknél. Persze ez még mindig nem a hiéna árazás, de vidéken a régi lehúzós kétes minőségű szolgáltatókhoz képest ez is sokkal jobb mind árban mind szolgáltatásban.

    Dchard

    [ Szerkesztve ]

    A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

Új hozzászólás Aktív témák