Új hozzászólás Aktív témák

  • Capella

    senior tag

    válasz boborján2 #149701 üzenetére

    Hát igen, kb. ezért írtam a végére, hogy "sajnos ez sokaknál már nem igazán opció kérdése".
    Gyakorlatilag az van, hogy csak a korábbi előfizetőknek van fullos IPTV. Az új előfizetőknek már vagy nem adnak, vagy nagyon nyögvenyelősen, és ezek szerint, ha adnak is, akkor már csak rögzítés nélkül. :((( :( (Írtátok már ezt, de hajlamos vagyok erről megfeledkezni.)
    Akkor már a korlátozott rögzítés is jobb, mint a semmi. :W

    Ha jól emlékszem, valamikor régen úgy indult az IPTV, hogy eleve merevlemezre rögzített mindent, és onnan játszotta vissza. A különbség annyi volt, hogy ha nem állítottál be felvételt, akkor kikapcsolás vagy csatornaváltás után az a rögzítés elveszett, nem lehetett már lejátszani. Ekkor még nem volt a felvételnek külön díja, sőt pont a rögzítéssel és visszatekerhetőséggel reklámozzák, meg hogy ez az interaktív jövő.
    Utána jött az "okosság" és "fejlesztés", hogy bevezették a fizetős felvétel opciót. Ez az új előfizetőkre vonatkozott, a régieknek jóváírták az előfizetési díjból, bár időnként meg kellett érte küzdeni szerződéshosszabbításkor, ha olyan volt az ügyfélszolgálatos.
    Azt már nem tudom, hogy a végére létezik-e IPTV-nél is központi szerveres rögzítés, vagy ez csak az Android sajátja.
    A jogtulajdonosok már az előfizetéses streamingre tettek, az egyebeket inkább korlátozzák, hogy "magad rendelkezz" a műsorukkal. Meg ugye a reklám sokszor fontosabb, ha nem fizetsz. ;) :P
    A múltkor az RTL+ egyik sorozat epizódjára kattintottam a telón, és dobtam egy hátast. Annak ellenére, hogy a tévén már lement, simán a Telekom kódos fiókkal nem lehetett lejátszani, csak az emelt kategóriás külön fizetősként tudtam volna.
    Szép új világ..., avagy így múlik el a világ dicsősége. :U

Új hozzászólás Aktív témák