Új hozzászólás Aktív témák

  • szabogabor10

    veterán

    válasz polonic #145181 üzenetére

    Köszi, ez megoldja, de így ugye a 4K HDR csatik se lesznek HDR-ben.
    Nagyon gáz, ezek annyira alapvető hibák, hogy egyszerűen nem szabadott volna kiadni ezt a 2.0-nak mondott sw verziót. De sztem az 1.0-t se nagyon anno. Elkapkodták, az meg egyértelműen a menedzsment hibája, hogy évekkel korábban nem kezdtek el a régi IPTV platform leváltásán hatékonyan dolgozni. Akkor nem kellett volna a chiphiány miatt a tervezettnél korábban kihozni ezt a droidos csodát, covid előtt már bőven kinn lehetett volna, rendesen lefejlesztve, korszerű hardveren.
    Hogy kicsit vissztérjek a Sky-hoz (bocs), 2021 októberben debütált az új platformjuk. Azóta a legtöbb hibát javították, nincsenek ilyen alapvető problémák, mint DD hiány, konstans HDR, 0,3 mp hangcsúszás, lefagyás. Igazából nem is nagyon voltak, ahogy olvasgatom a fórumokat. Mondjuk az nem droidos box, lehet ez megkönnyítette a fejlesztők dolgát.

    Ja, a HDR is fura, ilyen vöröses hue van az egész képen. Pl. az Eurosport 4K-n a teniszezők bőre is vöröses, meg a fehér vonalak is. Nem ilyennek kéne lennie, a Sky boxon se ilyen ugyanez a csati.

    [ Szerkesztve ]

    iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen

Új hozzászólás Aktív témák