Új hozzászólás Aktív témák

  • Beniii06

    őstag

    válasz bul07 #101700 üzenetére

    Érdekes, itt még nem dobtak be szórólapot, pedig itt is folyamatban van a fejlesztés. Én is úgy tudtam, hogy a szórólapozást már akkor csinálják, mikor

    "Kapavágás" nem szükséges szerintem, mert ahogy írták az optika kevésbé hajlítható + szerintem több engedély is kell hozzá, főleg ha burkolt az útszakasz stb. az önkormányzat sokszor nem engedi feltúrni a várost(ezt megyeszékhelyen tapasztaltam belvárosban, mert ott foglalkoznak a látképpel is), de ezt majd valaki megmondja, bár a videóban is lehet látni/hallani, hogy "vegyes" kiépítés lesz.

    Itt azt tapasztaltam, hogy a rövid kis földkábeles szakaszokat, illetve a ~30 háznál rövidebb utcákba egyszerűen telepítettek új oszlopokat és arra húzták ki a gerinc kábelt, viszont elosztók még nincsenek az oszlopokon.

    Nem láttál új "vékony" kábelt kihúzva, ami 'egyenesebb' a többinél vagy pl. szögletes fehér dobozokat, illetve ovális alakú fekete dobozokat az oszlopokon?

    Itt közvetlen a rézvezetékek fölé húzták ki, illetve kötegekben hagytak is az oszlopokon maradék kábelt, ha éppen nem láttam volna, hogy a környéken dolgoznak egyből nekem sem tűnt volna fel, eddig is légkábeles utca/környék volt és a saját Telekomos oszlopokra szerelték fel.

    "Got any other secret weapons?"

Új hozzászólás Aktív témák