- Ubiquiti hálózati eszközök
- Sweet.tv - internetes TV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Béta iOS-t használók topikja
- Az OpenAI nem kér Musk 97,4 milliárd dolláros vételi ajánlatából
- Microsoft Excel topic
- Synology NAS
- Netflix
- Új típusú árháborút hirdet az EV-piacon a BYD
- Rendszergazda topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
na hallllllgassss!
A szombati traccspartit megúsztam, mivel a pap szőrén szálán eltűnt, és nem nyitottak nekünk ajtót (én meg nem törtem magam, hogy megtaláljam
)
A vasárnapi misére, és az azt követő ''megbeszélésre'' meg nem értem oda (nem is akartam).
Majd holnap felhívom, hogy mi van, nomeg felejtse el, hogy pünkösdkor én bérmálkozni fogok.
JoeYi -miről is lenne szó?
[Szerkesztve]Read only...
-
ML320
senior tag
Ennyire inkább net84-nek kéne lelkes kutatómunkásnak lennie
Nekem inkább csak a módszereivel vannak gondjaim... Nem szeretem, ha mindenképpen rám akar kényszeríteni valamit. És a tegnapi ceremónia is csak egy kizsarolt cucc volt, hiszen a picit csak így volt hajlandó megkeresztelni... Erre no commment... Mondjuk most már beletörődött abba, hogy nem fogok megkeresztelkedni. A nagyobbik manókánál nekem is oktásra kellett mennem, de a végén megmondtam, hogy hagyjon békén. Nem baj, több már nincs betervezve! Fórumtársak! Rajtatok a sor!!!Ember tervez, Isten perverz...
-
Ygg
senior tag
IHS
[link]
Amúgy a püspük a főszponzor is, ha a pap jóan van vele.
[Szerkesztve] -
ReJim
őstag
hát a mai papocskák nagyon el vannak borulva
dehát mit lehet tenni, burokban élnek...
IHS: ihsus - jézus valami blabla nyelven...
koponya: gondolom a halált akarja jelképezni, hiszen Jézus meghalt a kereszten.
puskák: mire egy öreg megjegyzi, hogy ki a püspök, pápa, minden6ó, addigra leváltják/cserélik. így mindig kiirogatják a nagyobb helyeken...
kis segédek: minis(z)tránsok, a pontos elnevezés..
amúgy gratula..a sok hercehurca ellenére azért megérte?
bíztasd a munkatársadat is egy kicsit.. szegénykének papfóbiája van
</end.?>
-
JoeYi
őstag
Hi all!
Olyan kérdésem lenne, hogy nem-e ismertek valakit, aki számtek boltban dolgozik, vagy valakit aki ismer ilyen embert. Lenne számárra egy ajánlatom, ami nekem is és neki is megérné. -
ML320
senior tag
Szívesebben mentem volna inni!
Molecula! Túl vagyok a nagy napon!!!
A többiek kedvéért: nem vagyok megkeresztelve, a kisebbik mütyűrt viszont a pap olyan feltétellel volt hajlandó megkeresztelni, hogy asszonykám végigcsinál minden egyházi bizbazt... És kb egy hónapja azt is kitalálta, hogy a ''Isten színe előtt'' rendezni kellene a dolgokat. Tehát egyházi esküvő... Hogy az a mindenható....!
No, ma meg is lett a nagy nap! Hehe... Hatan voltunk a templomban: a pap, az orgonista, a két tanú, meg a maradék. Magyarázzatok meg valamit! Mit keres a kalózos koponya és két kereszbetett csont a feszület alatt? Tesóm is ezen vigyorgott mögöttem! Meg azon, hogy a pap ruháján is IHS rendszám volt, mint a kocsimom...
Meg a dixlexia nagy előnye: jó dolgokat lehet poénra venni. Be kellett vele mennünk hátra, hogy átvegyük az igazolást, emléklapot, meg egyebeket. A kis segédeknek ki volt téve egy kis puska: ima a mise előtt / után, szentatyán, stb... A főpásztorunk: Lajos püspök feliratot előszőr így olvastam: főszponzorunk! Hát, nézelődtem, hogy ne röhögjem el magam...
Ja, aztán hazajöttem, hogy lapátoljak... Tereprendezés ezerrel.Ember tervez, Isten perverz...
-
Sankoo
csendes tag
Sziasztok!!
Keresek atx-es (lehetőleg midi torony) házat.Nem számít az állapota,lehet ütött-kopott,csak a váza érdekel. -
werszomjas
addikt
Hello
Lenne nehany elado cuccom, hátha érdekel vkit vmeik:
Acer travelmate 2700,pentium4 3ghz laptop - 110ezer
[link]
Jamo classic 4 hifi speakers - 25ezer a pár
[link]
Jamo Center 200 - 15ezer
[link]
Yamaha natural sound dsp-a3090, 7csatornás, ac3, házimozi erősítő - 110ezer
[link]
Lg laptop,intel centrino 1.7ghz - 120ezer
[link]
Autoradio erősítő Pyle, 4csatornas, 1000Watt - 20ezer
[link]
Yamaha natural sound stereo deck (K-950) - 9ezer
[link]
Subwoofer - Designed in England - RMS power: 800Watts - 90ezer
[link]
Dj pult - portable dj record deck by phoenix - 20ezer
[link]
Acer aspire 5020 laptop,amd turion 64, 1gb ram - 150ezer
[link]
Autorádió - dvd/divx lejátszós tft-s - 67ezer
[link]
Bővebben mindegyikről vannak infók a link-nél...
kérdéseket/válaszokat Priviben kérem vagy a hirdetéseknél...
csere nemnagyon érdekel egyiknélsem..deazért lehet ajánalni hátha megfog...
posta megoldható.
Személyesen Debrecenben és környékén megtalálható vagyok.
Üdvüdv
-
molecula
csendes tag
Éhes vagyok, szomjas vagyok és különben is!Péntek van a telephelyen már csak én vagyok mert a vízügyesek 13:00 ig dolgoznak!
Pályázatok írását, figyelését, vállalom cégek és civil szervezetek számára! sokadik nap
-
ticzi01
aktív tag
USB 2.0 ás 2.5'' külső ATA HDD 40GB Samsung HDD-vel tokkal vonóval eladó.
Ár 10.500Ft -
ticzi01
aktív tag
Infineon DDR2 533as SODIM noti ramok eladók 6.000Ft /db áron!
-
p126
csendes tag
Sziasztok,
PCI ATI VGA-t keresek, (ATI RAGE 128, ATI RAGE 128 PRO, 16-32 MB)
az AMC csatlakozó, és a telepíthetó XP driver feltétel, ha van driver cd MMC miatt előny !
Keresek még Matrox G200, 400 450-et szintén PCI csatolóval.
Köszönöm.az számít amit mondani akarsz....
-
Ygg
senior tag
Tinta?
-
l@czko
aktív tag
Egy ismerős nevében teszem közzé:
Eladó egy Leadtek Winfast A400GT TDH
( AGP Geforce 6800GT 256 MB ram 256 bit + nvsilencer ) vga kari.
Ára: 25 k -
molecula
csendes tag
Hahó fiúk!
Mindenkinek ilyen sok munkája van?
Rejim:Na szerinted kemény volt a töri?Hugi azt mondta, hogy annyira nem volt gáz az a lényeg, hogy görbüljön!!Pályázatok írását, figyelését, vállalom cégek és civil szervezetek számára! sokadik nap
-
Sziasztok!
Szombathelyről valaki nem jár fel rendszeresen budapestre? Szombathelyről kellene nekem egy csomagot felhozni Budapestre (egy kb 30x40cm-s karosszériaelemről van szó).
Aki tudna segiteni legyen szives jelentkezzen. Kösz -
mm00
aktív tag
uppssz az előzőt privibe akartam
[Szerkesztve] -
-
ML320
senior tag
A legtöbb nagyker ebben az esetben leszedi a ventit és belenyom egy adag műszerolajat, majd visszaküldi... Két-három hónapig megint jó lesz, viszont nincs kártyád két hétig. SZVSZ tegyél rá valami olcsóbb spec hűtőt. Zalman VF700AlCu, ZM80C-HP, Aerocool... Az nem fog sípúni!
Ember tervez, Isten perverz...
-
l@czko
aktív tag
Ne féljetek!
Úgysem tudjuk kikerülni a sok, '' friss '', '' egészséges gyümölcsöt ''.
Ha most nem eszitek meg, akkor majd megeszitek ősszel, a gesztenyemasszába keverve. -
molecula
csendes tag
Ácsi!Azt se lehet neki elhinni amit kérdez, mert az nem úgy volt!Nem is tolattam neked csak útban voltál!
De már legelább az esküvői meghívok nyomtatható állapotban vannak ezért dícséret neked NET84!!!!Pályázatok írását, figyelését, vállalom cégek és civil szervezetek számára! sokadik nap
-
-
busman
veterán
3 hónapos vga zsugámon kurvára sípol a venti..ötlet?
Vigyem vissza cserére?I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
-
net84
őstag
nincs elfogyott
ma kölcsön kenyér visszajár alapon kiszorítottam egy kistehert a körforgalomból - istenbarma kihajtott elém az előző útkereszteződésben (nekem meg teljesen meg kellett álnom, hogy ne alá csússzak be), majd vesztére belülről elkezdtem előzni ahogyan beértünk a körforgalomba, majd kib*sztam jobbra az indexem és elkezdtem kihúzni a mocit. Kénytelen volt majdnem teljesen megállni és kifele húzódni, mert csak úgy tudott volna tovább ballra tartani, ha engem feldönt. Akkor viszont kip*cs*ztam volna annak rendje és módja szerint...Read only...
-
Ygg
senior tag
Díííííííííííííííííííííííííínnnnyéééééééééééééééééét!
-
molecula
csendes tag
Pont az előzőekben felsoroltak miatt nem motorozom! Nincs mit szépíteni, halálfélelmem van ha elmegy mellettem egy kocsi!!!Sőt sikongarok is elég nagyokat!
Pályázatok írását, figyelését, vállalom cégek és civil szervezetek számára! sokadik nap
-
Ygg
senior tag
Így igaz, nem szabad előre inni a medve bőrére.
-
l@czko
aktív tag
Veszek egy 48 collos bringát, aztán leshet még az IFA sofőr is vazze!
Tudom.Naponta akad több merénylőm.Tod, az a baj, hogy nem birom megszokni.Nem birom tolerálni a sok nem törődöm marha viselkedését.Pedig igyekszem.Bár vannak jobb napjaim is, szerencsére.Minden turné után örülök, hogy épségben megúsztam.
Ez van.
Gondoltam, inditok vmi fotósorozatot a neten, a szombathelyi kerékpárutak siralmas állapotáról.Aztán a '' városatyák '' megkapnák cédén.Hátha - a röhögőgörcsön kivül - ébreszt bennük valamit.Bár erre vajmi kevés az esély.Az Audi nem rázza szét a seggét egyiknek sem.
Na, vége a negativ kritikának.Legalább ma szép idő volt és lehetett egy jót kerekezni.
Ha meg a hatoslottón nyertem ma, akkor mehetünk nemsokára mocizni is.
Ja és mikor hörpintünk EMBEREK? -
net84
őstag
vannak idióták az utakon...
anno én derékig kint lógtam az autóból és próbáltam elmagyarázni egy vadbaromnak a szelestei - király u sarkánál. hogy jobb kéz szabály van, és neki van elsőbsége...istenbarba csak erősködött, hogy molecula kedves a balfasz, mert el akarja engedni a jobbról jövőt... kb. 1,5 perces veszekedés után belátta, hogy nekem van igazam.
de magyaráztam már körforgalomban bicajozva autósnak, hogy attól, hogy ő az erősebb, még nem kell elütnie - erre beszól egy gyalogos (40 körüli férfi), hogy ott a bicikliút (aminek teljes íve még nem is volt készen) - lekanyarodtam mellé, és udvariasan közöltem vele, hogy sokasodjon és szaporodjon az anyukájával, és a felnőttek dolgába ne szóljon bele...ezután még hozzátettem, hogy jobb ha nem pofázik, mert megállok (idézemelverlek, hogy nem kelsz fel többet.
De motoron is rendszeresen próbálnak meg elcsapni - pusztán csak azért, mert ők a nagyobban. Egy faszi azt is elmagyarázta nekem, hogy ne hápogjak, mert ott a padka húzódja le oda, és akkor ő rendesen ki tud kanyarodniintettem neki a kezemmel, ezután még azt is kikérte magának...
Sajnos ez a magyar vezetési mentalitás - erősebb és nagyobb vagyok, nekem van elsöbbségem.Read only...
-
l@czko
aktív tag
Na, ma sikerült ismét ledöbbennem:
Szt. Gellért - Károly R. kereszteződés.
Tekerünk brinyóval, békésen, lassacskán.
Aztán keresztben ott dekkol, a háromnegyed külső sávot elfoglalva, egy enyhén törpe növésű, agyonszoláriumozott képű, legalább 18 éves, festett hajú ribi, az óriás Puntójában.
Kb. a kormányküllők közül '' láthatott '' ki előre.Oldalra meg sehogy.Talán ezért nem volt gőze sem, hogy hol lehet az olasz csoda eleje.
Én egyszer nagyon megszivtam egy ilyen miatt, baleset is lett belőle, hát kicsit hirtelen kerültem ki, hátha ráébred, hogy elzárja az utat előlünk.Erre kirinyál, hogy ne szórakozzak.
Nyeltem egyet és megosztottam vele a véleményem, hogy minek nézem ezt a kis emberszabású nőkezdeményt.
Párom teker utánnam, Ő is mondott neki valamit, kapott helyette egy középső ujjat, feltartva.
Szal ide jutottunk.Jó, hogy nem kell az aszfalt alatt, meghunyászkodva tekerni egy négysávos úton, mert az ilyen agressziv, pubertástól megvadult, ostoba libák jó dolgukban azt sem tudják, mi a fenét csináljanak magukkal, ha fater kölcsönadja a család szeme-fényét.
Nagy mázlija volt, hogy nem egyedül kerekeztem, mert akkor visszamentem volna, megbeszélni az aktuális helyzetet a tyúkagyúval.
Bocsi, de muszáj volt kiadnom magamból!
Ha uncsi, ugrojátok át.
Éljenek az agressziv bicósok! -
tomika111
tag
Galaxy 7300GT PCI-EX 256mb ddr3 500/1400 gyári zalman VF700-Al 1év garral eladó
privit küldj ha érdekel!You'll never walk alone
-
molecula
csendes tag
Na csá mindenkinek!
Még mindíg nem kell senkinek egy jó bukósisak!Amikor kellet volna sem volt a fejemen!!!Pályázatok írását, figyelését, vállalom cégek és civil szervezetek számára! sokadik nap
-
Pokica
csendes tag
Valakinek valami használt mátrix nyomoronca van?
Valami ipari nyomtatáshoz,könyvelésre -
dzsoni
senior tag
megkeresem aztán küldöm mailbe
(laza 600 kép készült a hétvégén)
lifeg az alján vmi müanyag szar már pár hete, még odáig nem jutottam el hogy visszarakassam, remélem kihuzza köv. olajcseréig aztán majd ott visszarakják
szerk.: utolsó elötti kép volt, ment mailben
3648x2736 pixel, 10.2MP, 3.83MB
[Szerkesztve] -
net84
őstag
olyan faiparos szakit keresek, aki tudna nékem székhez karfát készíteni, az általam lerajzolt minta után, és a faanyagot is beszerzi hozzá...számlaképesség nem szükséges, de jól dolgozzon, ne tartson hónapokig míg elkészül, és ne horror áron dolgozzon...
ami számít, hogy csavarozási és illesztési pontok nem látszódhatnak... olyannak kell lennie, mintha egy anyagból lenne - vagy legyen egy anyagból illesztés nélkül
-
molecula
csendes tag
A főnököm kinyitotta a pofonosládát, jól le cseszett mert nem raktam össze a szükséges dolgokat mivel azt mondta hogy szerdán(ma) jönnek a gépért csak az ugyfél szombaton megjelent! És ez az én hibám???(a gépeket még mindíg nem vitte el a fuvaros de a papirokra feltétlenül szülségvolt szombaton!
[Szerkesztve]Pályázatok írását, figyelését, vállalom cégek és civil szervezetek számára! sokadik nap
-
net84
őstag
ez így van...
átlátod te ezt a káoszt...
no azért az kimaradt az előző hsz-emből, hogy én is érettségi után 1,5 évvel kezdtem el a ''számítástechnikában'' dolgozni
elötte azért még 1 évet eltöltöttem ama szép oktatási intézményben, amiben érettségiztem, és szereztem papírokat, amiknek eddig nem sok hasznát vettem, mert nagyjából mindenhol olyannal találkoztam, hogy vagy kevés volt a papír (''egyetemi végzettség előny'' egy számítógép lakatosnak, akinek kb. olyan munkát kellett volna végeznie, amit egy titkárnő is meg tud csinálni...mindezért potom 58k bruttót fizettek volna - egy cseppet sem volt vicces) és nem számított a ''szaktudás'', vagy pedig nem a papír volt a fontos, hanem a szaktudás...
-
net84
őstag
új delphi nem érdekel? igaz nem occsó mulatság
éretttttségi utáni munka szinte lehetetlen, hiába értesz bármihez, majdnem mindenhol az első körben csak a papírokat nézik. Utánna lehet szó a tényleges tudás felméréséről. 1-2 cég van, ami nem foglalkozik azzal, hogy van-e papírod róla, a lényeg az, hogy tudd mit kell csinálnod...
honlapkészítés - a legjobb, ha saját lábadon állva próbálsz vele pénzt keresni, ezzel az a gond, hogy sokan nem bíznak meg az egyemberes honlapkészítő ''cégekben'', ezért inkább jóvalta nagyobb összegeket kifizetnek egy nagyobb cégnek, és ugyanolyat, vagy még szarabbat készít, mint egy ''maszek szakember''.Read only...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Akai MPC Key 61 Zenei munkaállomás - Fekete ( Este teszek fel saját képet!)
- LGA1700, AM5 ... processzor foglalat JAVÍTÁS, CSERE
- Dell E7450 i7-5600 és Dell E7470 i7-6600 működő alkatrészek.
- AM4 Rysen Görbe LETÖRT LÁB, Processzor láb avítás
- Philips Fidelio L2 nyitott, vezetékes fejhallgató újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest