- Linux kezdőknek
- Az OpenAI nem kér Musk 97,4 milliárd dolláros vételi ajánlatából
- TP-LINK routerek
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- PR-Telecom
- Corel Draw topic
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Router gondok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ML320
senior tag
Aloha!
Keresek 1156-os procit, normális áron.
Lehetőleg a környéken, nem szeretem a posta csomagkezelésétEmber tervez, Isten perverz...
-
ML320
senior tag
Aloha!
Rég jártam erre
Keresnék LGA1156-os lapkát. Ha valakinek a közelben lenne egy, és nem tud vele mit kezdeni, akkor itt az alkalom egy private message keretében...Ember tervez, Isten perverz...
-
ML320
senior tag
Jó nagyot mindenkinek!
Kérdésem: valami normális szakit tudtok, aki fűnyírók javításában otthon van?
thx!!!Ember tervez, Isten perverz...
-
ML320
senior tag
Ahoy emberek!
Dell notihoz keresek billt. Inspiron 6400, de ez kell pl a 1501-be is, meg pár típusba...
Ha valaki tud egy hibásat, amiből mint alkatrész egy ilyesmi megmenthető, az zaklasson nyugodtanEmber tervez, Isten perverz...
-
ML320
senior tag
Kicsit védvén a mundér becsületét...
A forint dollár árfoyam az elmúlt pár hétben elég széles skálán mozgott. Aki éppen jól készletezett, akkor a jelen és múlt árak között akár 10% feletti eltérés is lehet. A cuccokat meg tényleg napi áron kapjuk, és egy reggeli-délutáni ár között is vannak néha egetverő eltérések.
Beszerzési forrás: Hivatalos disztributorok között és mutyizó (magyarán több céget csődbe vivő csaló) cégek között is van 10-20% árkülönbség.
Nem tudni, hogy ki-mit-honnan-mikor...
A piac szabad. Ha az ár nem tetszik, máshol is tudsz vásárolni. Szerintem ez már nem barátságon alapuló dolog, hanem kőkemény üzlet. Ha hozzánk is bejön valaki, hogy "máshol ennyi", és én ha összesz@rom magam, akkor se tudok jobb árat adni, akkor nem tehetek más, megmondom, hogy vegye meg ott.És ugye nincs harag
Ember tervez, Isten perverz...
-
ML320
senior tag
válasz ticzi01 #7641 üzenetére
Háát, én tudnék egy helyet, de van pár buktató
- Duna-Tisza köze
- MSZP-s aktivista csoporttólMeg úgy néz ki, jelenleg kolontár felé ajánlják fel... Ha ott nem kellenek, akkor jelzem. Mármint ha a forrást elviseled. A sorsnak furcsa humora van
-
ML320
senior tag
Keresek: TV nevezetű készüléket.
Nincs semmi extra igény. Legyen távirányítóval működtethető és fogja az adásokat. Meg legyen meg az eleje-hátulja-oldala-teteje-alja...
37-55cm, vagy ha occó, akkor lehet nagyobb is...Ember tervez, Isten perverz...
-
ML320
senior tag
Keresek: kis képátlóval TV, max 37cm
távírányító legyen hozzá, és adjon képet...Ember tervez, Isten perverz...
-
ML320
senior tag
Hali!
XBox 360-hoz kénye egy ismerősnek emberke. Tudtok valakit, aki szóba jöhet?
-
ML320
senior tag
-
ML320
senior tag
Ahoy!
Egyéb hardver kategória akar megszabadulni gazdijától:
Suzuki SV 650s, 2004-es, 19.300km, ezüst-szürke színben, újszerű állapotban.
-
ML320
senior tag
válasz kamikaze boci #7306 üzenetére
Nekünk meg van rossz alaplapunk, és már leszedtem róla foglalatot.
Hmhm....
1 sport szeletEmber tervez, Isten perverz...
-
ML320
senior tag
Királynőt megölni nem kell félnetek
És hányszor, de hányszor vetődött már fel ez a kérdés... Ha kocsit veszel, előtte jogsit szerzel. Ha gépet, akkor majd a többiek megmondják, mit tegyél. És elég egy netről letöltött, "mindent bele" XP telepítő, és már király vagy....
-
ML320
senior tag
noteszbukesz
hm????
occó...
kici..Ember tervez, Isten perverz...
-
ML320
senior tag
Opsz kifutottam a mod időből...
Esetlegesen még ami normálisnak tűnik: Gigabyte GP-M8000 Hardcore Gamer Mouse Pad
Ezt még csütörtökre talán....
Ha érdekel, PM...Ember tervez, Isten perverz...
-
ML320
senior tag
És még egy eladósorba került szépség:
Asus X51RL-AP146
Celeron 1.8GHz, 2GB DDR2 667MHz, 250GB Samsung 7200rpm S-ATA HDD, ATI x1100 chipkészlet, 15.4" kijelző, DVD-RW, LAN / WLAN / modem, 4USB, D-SUB
kb másfél éves, így van rá még kb fél év gari
kívülről top állapot, a billeken van némi fényesedés (touchpad is matricával védve)
Origin, bontatlan állapotú hordtáska és USB optikai egérrel
90eEmber tervez, Isten perverz...
-
ML320
senior tag
Ahoy!
Fekete szépség ismerkedne
Gigabyte K8NE alaplap, AMD Sempron 2800+ S754, 2x512MB DDR 400MHz, 500GB S-ATA II HDD, Radeon HD3650 512MB PCI-E VGA, DVD-író, fekete csicsás/kijelzős/világítós házikóban, csendes tápegységgel...
40 kékhasúért keresi új partnerét
poresszal megtöltve[ Szerkesztve ]
-
ML320
senior tag
válasz molecula #7059 üzenetére
Én még nem megyek sehova, hanem ajánlatokat várok a házikóm vizesárokkal történő körülvevésének megvalósítására, opcionálisan krokodilokkal, piranhakkal, cápákkal.
Persze a telómat is véletlenül beleejteném... Kezdem nagyon utálni az embereket ...
Van pár terra letöltött cuccom, ellenék egy darabig...Ember tervez, Isten perverz...
-
ML320
senior tag
válasz runner 125 #7017 üzenetére
hehe, és a végén kiderül, hogy kit milyen álnév rejt
Utánna meg vigyorogva köszönsz majd a sok régi-új ismerősreEmber tervez, Isten perverz...
-
ML320
senior tag
Aloha!
Rojterek hegyekben, ameddig csak a készlet tart!
D-Link DI 604 - 3.000,- (alap vezetékes)
D-Link DI-524 - 4.000,- (alap Wlan router)
D-Link DI-514 - 2.000,- (nem jó a Wlan része, de kábeles modemként jelenleg is üzemel!)akinek kell, megkeres...
-
ML320
senior tag
Ahoy!
A szoftver tüzetesebb megismerése módosította a hardver igényeket...
Macsek kerestetik.
alig használt, ha lehet
További feltétel: monokrom, azaz fehér és/vagy fekete jöhet számításba
Noname is játszik, brand gyártmány előnyvagy állatmenhelyet, ahol macsekok is vannak, a környéken, tud valaki?
Gencs kilőve... csak kutyaEmber tervez, Isten perverz...
-
ML320
senior tag
keresnék egy hardvert...
Perzsamacsek
Oem kiszerelés is jöhet, gari nem érdekes...
fekete előlap előny, de más szín is játcik...Ember tervez, Isten perverz...
-
ML320
senior tag
Peu 206-ost, vagy hasonló kategóriát eladóban nem tud valaki?
Minnél fiatalabbat, minnél kevesebb km-mel, és persze sok extrával
max 1.2M-t szánnék rá.Ember tervez, Isten perverz...
-
ML320
senior tag
Keresnék: valami normális albérletet Szombathelyen...
Lakás, 1-2 személy részére.(csak közvetítő vagyok)
-
ML320
senior tag
hááát, most akkor mennyire olcsón akarod megúszni, így, karácsony előtt?
Én erre a feladatra rendelnék valami intel Atom alaplap+proci kombót, 1GB DDR2-vel, valami vinyóval. Ha kell, valami pofás egyszerű mATX házikót is tudunk adni, halk táppal. Ez jóval olcsóbban kijönne.
Vagy esetleg miért nem az Asus EEE box-szal szemezgetsz?Ember tervez, Isten perverz...
-
ML320
senior tag
Mint a klasszikus diszkóbeli beszélgetés:
- Mivel foglalkozol?
- Egy nemzetközi IT kooperáció Közép-Európai Kontingensének Helpdesk Support Szolgáltatói csoportjánál vagyok koordinációs operátor. És te mi vagy?
- ÁcsEmber tervez, Isten perverz...
-
ML320
senior tag
Bakke, mijezitten? Jedi fórum? Lézerrel lövöldözitek egymást a háztetőkön....
-
ML320
senior tag
Keresnék: rack szekrény, 6-9-12U körülit, falit. Ha még egyben van, érdekel
-
ML320
senior tag
Régebbi LGA775 Celeron/P4 procija nincs valakinek eladósorban?
Max Cel D360 / P4 670 / D960-t fogadó lapkához kéne.Ember tervez, Isten perverz...
-
ML320
senior tag
Ahoy!
CRT monitor javíttatásához kit javasolnátok?
-
ML320
senior tag
40 körüli árat mondanék rá, +/- 5k, attól függően, hogy balekot fogsz-e ki, avagynem akarod a másikat annyira átverni. A gáz, hogy régi alapokra épül. Innentől kezdve hiába remek gép, bővíthetetlen. És mert használt... A DDR technológiára épülő gépektől mindenki csak szabadulni akar. Amúgy meg mindennek az ára zuhan.
Monitor is 10-15 körül mehet el. Gari van rá? Meg ha a zsír új LCD-ket nézed... 22" 50 alatt vannak számlával, 3 év garival.
[ Szerkesztve ]
-
ML320
senior tag
Vazze, hogy neked mindig ilyen extra igényeid vannak. Meg állandóan olyan dolgokon jár az eszed, ami feáll
Addig is egy anime: [link] Ha már próbálkozni nem érsz rá, akkor sok időd maradhat. Néhány epizód van rajta. Én most ismételten Avatar és Wolf's Rain hétvégét tartottam.
Átnezem a cuccaimat, valami rémlik...[ Szerkesztve ]
-
ML320
senior tag
Van egy kisebb gépecske is, jelképes összegért:
Epox 3VSA alaplap, Tualatin 1300 proci, 256MB RAM, 10GB HDD, CD-ROM, ethernet, S3 Virge, 300W tápos midi ATX. Egy W2000 van rajta, mert a ház rendelkezik egy ilyen matricával. 12k-ért, ha kell valakinek, viheti.Ember tervez, Isten perverz...
-
ML320
senior tag
[inkább ők, akkor legalább nem engem utálsz]
Venni vagy eladni akarod? És mennyit szeretnél érte kapni? Bár mindegy, annyit nem fogsz
[ Szerkesztve ]
-
ML320
senior tag
Még eladó:
Samsung 740N LCD. 17", 1280x1024, 8ms. Kb 1,5 éves múlt, szombathelyi üzlet garijával eladó 25 kékhasú ellenében.Ember tervez, Isten perverz...
-
ML320
senior tag
Elvileg van egy. Tesztelni kellene. Garos volt, visszavettem, a srác meg váltott AMD-re. MSI P8M full integrált szutyok, még több mint egy év garival.
A hibajelenség: Ha AGP-s kártya kerül bele, az IDE csatornán lévő HDD úgy hetente egyszer el-eltűnik. Integráltnál nem. Tápot persze nem volt hajlandó cserélni, és ragaszkodott az alaplap hibához. Én meg lusta voltam még tesztelni. Van kedved egy körre?Ember tervez, Isten perverz...
-
ML320
senior tag
Vodás telója nincs valakinek? Occó legyen, az a lényeg. Az előző flippes nem bírta az idegeimet, főleg ha este kerestek mindenféle baromsággal.
-
ML320
senior tag
Igazság szerint nekem is van egy 512-es RAM-om. Fel is ajánlottam volna egy másik mellé bővítésként, de az ügyfél inkább magába fordult. Pedig olyan aranyos emberek vannak errefelé.
Augusztusra majd lesz másik Már csak erőt kéne vennem magamon, hogy összerakjam őket. Lesz P4 Cel 2.4GHz körüli, és AMD 2-3000+-ból több típus is.Addig is pontosítva, ha valakit érdekel:
Gigabyte K8VM800VNF alaplap (Dellnek gyártott típus!), S754-es foglalttal, ingegrált VGA/LAN/audio, AGP bővítési lehetőséggel, 1x512MB DDR 400MHz Kingmax RAM, 160GB Samsung S-ATA HDD, LG H20N fekete S-ATA DVD-író, Mercury mATX házikó 350W táppal, fekete-ezüst színekben, Genius KB120 fekete billentyűzet, Genius XScroll fekete PS2 optikai egérrel - 33.000,- Ft.
Az ár forintban értendő, mely pénznem alatt a Magyar Köztársaság hatályos fizetőeszközét értem. De ha valaki euróban akarja fizetni, előtte szóljon, és megszervezem az átvételi lehetőséget a Gagarin utca környékén.
A ház, táp, bill, egér, HDD, DVD-író új, garos, nem is kevéssel. A RAM-on is van még két év gari.Ember tervez, Isten perverz...
-
ML320
senior tag
A többiek amatőrök....
Van egy Gigabyte K8-as alaplapom, integrált VGA/LAN/audio, AMD Sempron 2600+, 160GB Samsung HDD (S-ATA, új), LG H20 DVD-író (S-ATA, új), mATX házikó, fekete az egész, új, és benne egy új 350W Codegen táp. Ha van hozzá RAM-od, occsón megszámítom. Letöltőgépnek kitűnő!
-
ML320
senior tag
Hibás, rossz alkatrészeket keresek:
DDR és DDR2 RAM
HDD (IDE/S-ATA)
DVD-RW
LGA 775, AM2 processzorok
Alaplap StA/S478-tól felfeléCserébe van csoki, sör, milyegymás dögivel, és nem nálad porosodna
-
ML320
senior tag
válasz molecula #6184 üzenetére
Mondtam: kivéve a fogyózókat!!! Én és Szálasi elvtárs teszteltük a Yellowstone pizzát, lent tömtük a búránkat, férjurad meg felment a tetőre. Jó is nézni, ahogy mások dolgoznak
Ma nagyon lelkesen és szigorúan betartotta a böjtöt. Pedig húztam is az agyát a menüvel.
-
ML320
senior tag
Gyerekkerékpárt keresnék, valami normális állapotút, 8 éves kislánynak.
Rózsaszín előnybenEmber tervez, Isten perverz...
-
ML320
senior tag
Üdv, emberek!
Valakinek nincs egy fölös Samsung SP2014N HDD-je? Az elektronika lenne a legfontosabb, ugyanis kár lenne az enyémen lévő mp3 gyüjteményért. A 200GB-ből asszem 500MB szabad hely volt...
Szóval, ha valaki pl upgradelne, megoldható nagyobb, új IDE/S-ATA, nagyon korrekt beszámítással, vagy játszhat a kp is.Ember tervez, Isten perverz...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Macska topik
- Milyen monitort vegyek?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Politika
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkBook 14" G7 Notebook! Intel Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVME /
- Dell R630: 2x Intel Xeon E5-2680 v3 (24/48mag) 64GB - 1,5TB DDR4 ECC, 8x SFF, H730 1GB, ÁFÁs
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- ASUS TUF Gaming 1200W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Asus Rog Thor 850W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest