- Sweet.tv - internetes TV
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elon Musk nem kér a TikTokból
- Corel Draw topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mikrotik routerek
- ASUS routerek
- Hálózati / IP kamera
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia! Végig próbálgattam. Két napig ezzer szórakoztam.
Mindent mindennel... de semmi.A stick másik gépben, noteszben működik. Csak ebben nem.
Ráadás: Amikor elhozta hozzám a gépet hogy tegyem újra akkor működött rajta.
reinstall után akár mit tettem rá, legújabb, legrégibb illesztő egyikével sem ment. Windows frissítés is volt, sőt más windowst is próbáltunk.De nem lehetett életre kelteni.
Egyik ismerőstől kaptam egy másik sticket, azzal működik egyből, ezt odaadtam neki, működik nála.. problem solved
-
Hát kicsit többet kéne tudni a projectről.
Egy os nélküli hw meg elég limites. ott már a zeneszámok frissitése sem egyszerű
MP3 lejátszónál meg nem fogod tudni, hogy mikor van vége a számnak.De mondjuk egy raspberry pi meg egy aktiv speaker akár jó is lehet. Kicsi helyet foglal, fogyasztása is meg áll 10W alatt rendesen. És akár más feladatokat is rá lehet bizni.
Vagy vmi androidos ketyerével/herélt telefonnal is megoldható lenne. Bár ezt inkább csak kísérletező embereknek javasolnámA tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
-
Hát igen, ez funkciójában lehet, hogy jó, de esztétikailag így hogy nincs leásva nem túl jó. Nem látom már én sem időtálló, jó megoldásnak ezt, átértékeltem a dolgokat.
@(#11326) wertigo1984: abban nem csak rákok vannak, hanem akkora halak (tilos horgászni), hogy az ember csak les, mert messziről látni őket, ahogy feljönnek sütkérezni.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
-
-
-
-
-
Ütős zene,nekem tetszetős
Kicsit Rómeó Vérzik beütés,tuti a kadvecek közt van,jól gondolom ?06206262041>BGA (VGA,NOTI,ALAPLAP) REWORK,REFLOW,REBALL,VGA-NB-SB-VRAM chip csere< 06206262041 >Egyre kevesebb időm van sajnos belépni,ezért inkább HÍVJ,szinte bármikor elérhető vagyok telefonon! 06206262041
-
Azt el is felejtettem látod, pedig ott akartak egyszer összerámolni
Sok haverom ott szokott zülleni meg alkeszkodni a "sárga" 10 mögött, így oda nem ajánlom a csámborgást
Viszont a kosárpalánk ott azért említésre méltó minőségű.Ma-holnap visszafoglalja a természet a helyét....
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
Szia! [link] Ezen a prockón, ha az a kupakon lévő pasztával teli luk nem normális, akkor az alatt üzemelt Asrock P4S61-nek jónak kell lenni, amit kibaszok, ha neked nem kell. Valaméér nem bootolt a gép és vagy lap, vagy proci, ezér érdekes, hogy a proci jó-e. Persze, csak ha segiteme a lap. 500-ér tiéd lenne.
-
utángyártott akku - 18.990.- Ft (plusz posta)
mpcie kontakthiba javítása - 5-15.000.- Ft (ezen hiba tesztelésére van egy ötletem)
+ a ram bővítéseNem biztos, hogy ezek fényében megéri a felújítás, de ha a mpcie hiba helyben (önköltségen) megoldható, akkor megéri új akku-t venni bele.
Szólj rám és beszéljünk róla...Read only...
-
-
Nagyon köszi!
Pont az árak miatt kérdeztem.
Meg nyilván a halak minősége sem utolsó szempont.
A legtisztább helynek így elsőre a kőszegi utcai tűnt.
Mindháromban voltam körülnézni, de a halak árait nem volt időm feljegyezni, és hasonlítgatni.
Én sem vagyok ősakvarista, 2008-ban volt aksim kb. 1,5 évig, most készülök újraéleszteni.
Enyém sem nagy, 54 literes.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Nekem volt mindenféle növényem, kényestől a kevésbé kényesig.Én egyedül a riccia fluitanst hagytam egy méretre vágott földes pekedliben, de az almacsigáim előszeretettel használták alvós szőnyegként
Minden növényem csak elásva volt az apró kavicsban és nőttek mint a bolond gomba.A valisneriám hetente meg kellett kopasztani olyan tempóba kezdett 1 hónap beállás után.Nekem a 40L-s (utolsó aksim) 11W-s fénycsővel volt világítva fekete háttérrel.Direkt az volt a célom, hogy egy sötétebb hatású akváriumom legyen.Akkor már csak 1 bettám volt, pár garnélával meg két almacsigával, de azt én is észrevettem, hogy a garnélák és a betta fentebb merészkedett, nem lent kavargott és csak akkor jött fel ha levegő kellett neki.Sok rosszat olvastam a talajokról, ebbe bele tartoznak a neves gyártóké is.lvastam habzásról, víz elszinezésről, miegymásról.Nem érdemes ezzel foglalkozni, mert nekem a tigris lótuszom növénytáp mellett is nődögélt szépen és sosem döglődtek a növényeim.Pici akváriumban könnyű hatásos eredményt elérni, de könnyen fel is lehet borítani az egyensúlyt.Az élesztős CO-t tudom még ajánlani de azt is plusz 1 üvegen át történő szűrővel, hogy az aksiba ne jusson élesztő maradék.Nekem bevált ez a módszer
Az én véleményem az, hogy valami majdnem homok szerű apró kavicsos talajt rakjál bele, és csak ásd el a növényeket.Ha ezt választod később, akkor viszont a szűrődet rakd magasabbra, hogy ne szívja be az apró kavics darabokat, és vastagabban terítsd el, hogy a növényeket megfogja rendesen.Ja és még egy tipp: talajtúró halat ne használj ilyen aljzatnál, mert nekem az almacsigák csaptak tereprendezést állandóan
Bocsi a kisregényért, de nem éri meg a talaj a vele járó kínlódást, és így remélem érthetőek az ellene szóló okok.
-
Nekem anno képződött a vízfelszínen valami szürkés réteg.Nálam a másik talaj miatt volt ez, mert mikor vissza váltottam apró kavicsra ami olyan majdnem mint a homok, akkor ez eltűnt.Mindenféle löttyöket én sosem öntöttem bele, mégis normálisan nézett ki az akvárium.A túl erős megvilágítás miatt is képződhet réteg, pláne akkor ha a vízfelszínt nem tudja megmozgatni a szűrő.
-
Nekem is volt, de hirtelen 1 hét alatt az összes hal elpusztult, azóta meg nem kedvem/erőm újraépíteni az akit. Pedig imádtam esténként nézni őket.
Esetleg akvarisztika topicot nézted már? Vannak ott segítőkész emberek.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
-
-
-
a w.i. ment volna behajtani? ez a villany velük lett volna?
Győzővel egyben biztosan egyet tudok érteni: ennek a ....... "sárga laposnak" már rég nem szabadna szabadon, felügyelet (orvosi kezelés) nélkül az utcán járkálnia (főleg nem motoroznia)
egy biztos! sok a kérdőjel ebben a sztoriban...Read only...
-
LAP: ASROCK H61M-GS ~ 13,5e
CPU: INTEL Core i3-2100 3.10GHz 1155 BOX ~ 26e
VGA: HD2000 (intg.)
RAM: 2xKINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz ~ 14e
HDD: SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB SATA2 HD502HJ ~ 9,5e
ODD: *
HÁZ: -
TÁP: CHICONY Hipro 430W HP-D4302RWR2 BOX ~ 6e~69e
*Csak SATA portjai vannak a lapnak!
3D modellezéshez szerintem egy GeForce kártya is elfog kélni még.
Rendszer HDD-nek már ne rakjad be a régi 80 GB-sat nagyon visszafogná a gépet.A fejlebb említett SSD+HDD kombó is meggondolandó, de szerintem 64 GB alá nem menj SSD-ből!
üdv.
[ Szerkesztve ]
-
én a socket 1155-ös rendszer felé kacsingatnék a helyedben. Ez az intelek legújabb generációja és roppant izmos. A legolcsóbb kétmagos proci bele az INTEL Core i3-2100 3.10GHz 1155 BOX, 25e környékén, alaplap hozzá 10k. Ez a proci két magos, de 4 szálon kezeli az utasításokat, így windowsban 4 magosnak látszik. Van benne integrált GPU, ami képes hardveresen gyorsítani a videókódolást, tömörítést stb, (nemtom 3d rendert tudja-e gyorsítani) és alapszinten játékhoz is elég.
Én javasolnék hozzá még rendszerlemeznek egy 32 vagy 64GB-os SSD-t, nagyon felgyorsítja a gépet, és villámgyorssá teszi a nagy fájlok kezelését. Mellé pedig egy hagyományos vinyót adattárnak.
-
ReJim,
nagyon általánosakat kérdezel, ezért nem tudok jól (pontosan) válaszolni. Én már kizárólag laptopban gondolkodom. Dedikált videóval mindent visznek (nem sokat játszom azt is csak wow
), a celeronodnál minden gyorsabb lesz az biztos. A 2 mag nem 2x-es sebességet jelent már érzésre. Ha gondolod privátban tovább tágíthatjuk egymás téridő érzékelését.. ja és a csodaszer az SSD tároló azaz HDD.
Stay hungry!
-
-
Üdv!
Amit így hirtelen tudok neked mondani:
- XP-ből csak a 64bites kezeli a 4 giga ramot
-de jobb lenne win7re váltaniÉn notiról váltottam asztalira (mind2 adatlapomon) érezhető volt a gyorsulás. Én XP-ról váltottam Win7.
Amúgy ide írj, majd megmondják pontosan mit lenne érdemes csinálnod. De az első hsz-t mindenképp olvasd el.
Remélem tudtam segíteni.
Asszem mindenféleképpen!
-
-
Plusz ha kap az ember cuccot, a futár nem vár egy percet sem, mert rohan, tehát csak írd alá és ne ba*tasd, mert morcos lesz... Arra nincs idő, hogy az ember jobban megnézze a csomagot.. Én elég sokmindent rendeltem Pestről, és volt is amit vissza kellett küldenem sajnos.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hobby elektronika
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Anime filmek és sorozatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Crucial MX500 2.5 500GB SATA3 (CT500MX500SSD1) - 100/100
- G.SKILL 32GB Trident Z5 Neo RGB DDR5 6000MHz CL36 KIT F5-6000J3636F16GX2-TZ5NR
- Fortnite, lego ninjago, es lego star wars kartyak
- Új HP 16 Spectre 2in1 OLED Touch 4K+ i7-1360P 12mag 32GB 2TB SSD Intel Arc A370M 4GB Win11 Garancia
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest