Hirdetés
-
IT café
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozso68
őstag
válasz laca891 #32843 üzenetére
Azzal rögzíteném a jelet, csak a távoli kamera nem tudom, mennyire kavar be.
Mod: az életben még nem csináltam ilyet.
Úgy működik, hogy a távoli hálózat IP címét és a kamera forward-olt portját kell megadni a Surveillance Station beállításainál?
Ettől függetlenül mobil appal a live még nézhető párhuzamosan?[ Szerkesztve ]
-
Bozso68
őstag
válasz laca891 #32851 üzenetére
Ott tartok, hogy a boltban belső hálón látom és tudom mozgatni a kamerát.
Sajnos a upc-s CISCO összes csatlakozója foglalt, így a TP-LINK wifi routerre dugtam a kamerát. A routeren forwardoltam a CISCO felé a kamera ip-jét, portját, amilyen beállításokkal a kamerát böngészőben megnyitottam (jelen esetben 192.168.1.101:88).Már csak a szolgáltatói routeren kell ugyanezt megtennem, és a kamerakép kikerül a netre?
A dolgot bonyolítja, hogy franchise hálózat tagja vagyok és a router beállítása úgy működik, hogy a központi informatika megrendeli a UPC-től a forwardot. Tehát nincs lehetőség kísérletezésre, ezért lényeges, hogy egy dobásból meglegyen.
Ráadásul a netem 5Mb-es ADSL egyenlőre, így nincs lehetőség a folyamatos felvételre, csak az éjszakai megfigyelésre, mert az adatfolyam egyből elvenné a sávszélességet a rendszerünktől. (Nekem is új, hogy az Invitel ADSL-jére a kompatibilitás miatt UPC CISCO router van rákötve, de ez anno így lett kitalálva, mert nem volt nálunk UPC.) Fél éven belül már lesz 50Mb-es UPC, már alig várom.
[ Szerkesztve ]
-
Bozso68
őstag
válasz laca891 #32871 üzenetére
A céges informatika sajnos vagy 150km-re van tőlem, ezért is őrölnek lassan a fogaskerekek. Sajnos a most közvetlenül UPC routerre csatlakoztatott három egység egyike sem mehet a wifi router mögé (IP telefon, sz.gép, nyomtató), így a maradék negyedik helyre egy switch lesz csatlakoztatva.
Arra már mehet a kamera, meg a wifi router egymás mellé. Minden más lehetőség kizárva.Még egyszer köszönöm a segítséget Neked és Madwe fórumtársnak!
[ Szerkesztve ]
-
kgymac
őstag
válasz laca891 #51589 üzenetére
Bármelyik pc-s boltban kaphatsz, ahol szerelnek össze gépeket. Én az aqua-ban kértem kb. fél éve, mert kifogytam a sűlyesztett fejű hdd csavarokból, csak olyanom volt, ami "kilógott" a rack sínéből. Nem kértek érte semmit, bár hdd-ket is éppen akkor vettem.
Spec csavarokat ebay-ről vagy HA-n gépbontást hirdető tagoktól is szerezhetsz, némi díjért. 4-5 euróért+postáért vettem egy franciától spéci hp noti csavarokat ebay-en (kb. 200 db), elég lesz egy életre.[ Szerkesztve ]
-
IRO21
aktív tag
válasz laca891 #82464 üzenetére
Gyári megoldás nincs.
(Hivatalosan a DSM downgrade sem támogatott.)
Esetleg elképzelhető, hogy külső USB driverrel működésre tudod bírni DSM7 alatt is az adaptert, de ha jól tudom azt is kinyírja minden egyes újabb frissítés. Nem biztos, hogy megéri a belefektetett energiát.
Valami ethernet portos wifi extender nem lenne jó helyette?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- PlayStation 5
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Asszociációs játék. :)
- Wise (ex-TransferWise)
- A streaming miatt szabadulnak a kábeltévétől
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen routert?
- Politika
- További aktív témák...
- Új állapotú HP,FullHD IPS,i5 8250,MX150 2/4GB DDR5 VGA,Magyar vil.bill,8-16GB DDR4 RAM,SSD+HDD
- Asus Rog Ally (2023) + Xg Mobile 3080 RTX
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Lenovo Thinkpad P14s Profi Tervező Vágó Notebook -50% Ryzen 7 Pro 7840U 32/1TB 780M Graphics 4GB!
- -60% Új, bontatlan Soflow SO X elektromos roller
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest