Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBMC
addikt
válasz Patice #16799 üzenetére
kerestem a beallitasokat, a nason illetve a tvn is mindenhol. sehol nem leltem meg csak hasonlot sem
a tv 1080p re van allitva.
a filmek pedig 720 illetve 1080pben vannak. poen kedveert leszedtem egy rossz minosegu dvdripet is.
a vicc az, mindegyiknek egyforman ocsmany sz*r a minosegehaat lehet akkor marad tovabbra is a hdmi kabellel valo lejatszas
meg egy kerdes: a movie mappat amit betesz a media szerver, lehet esetleg a lokaciot a /home ala iranyitani?
mert /home alatt van egy torrent mappam ami telis tele van filmekkel es azt szeretnem indexeltetni vele, hogy az legyen lathato a tv-n, marmint a komplett tartalom
-
Patice
Topikgazda
Jó kérdés.
Ilyenkor ha jól tudom a TV beépített médialejátszója játssza le a tartalmakat, ami nem túl híres a képminőségéről.
Ezzel szemben egy Apple gép Kodi-val mondjuk elég komoly képminőséget tud, sokan pl. ezért vesznek meg egy Mac Mini-t, hogy az legyen a HTPC/médialejátszó, mert nem csak filmre optimális megoldás, hanem zenére is (egy külső DAC-kal).
Minden felbontás esetén kockás a kép?
Allshare-nek nincs valamilyen beállítása, ami a minőségre vonatkozik?
Eladó: Intel NUC J5005, Lenovo dokkoló
-
TBMC
addikt
válasz Patice #16786 üzenetére
Köszönöm, már látok is mindent.
A kérdésem még az lenne, mi a fenétől kockásak a filmek ha elindítok így az allsharen belül?
Fullhd filmeket illetően. Ha az imac van összedugva hdmin a tv vel tökételes minőségű, igy viszont olyan mintha kb 480p-t néznék.előre is köszi!
-
Patice
Topikgazda
válasz Chrys_ #16795 üzenetére
Ha a DX513-at a DS710+, DS1010+, DS1812+ és újabb 2, 5 és 8-lemezes DiskStationök kiegészítéseként használjuk, akkor azok belső kötetéhez is hozzá tud épülni a külső házban lévő valamennyi winchester, habár azok fizikailag külön RAID tömbben lesznek (mint a bővítő egységeknél mindig). Így, ha a belső RAID5 rendszerünket akarjuk bővíteni, a DX513-ban is RAID5-öt kell létrehoznunk (azaz ott is le lesz kötve egy lemeznyi tárhely a biztonság miatt). A bővítés után már csak együtt használható a belső és a DX513-ban lévő lemezek által közösen alkotott kötet, az nem bontható szét.
A többi Synology NAS-hoz csatlakozva a belső meghajtó mellett egy új logikai kötetként jelenik meg a DX513-ban formázott lemeztömb. Az aktuális Disk Station Manager operációs rendszer segítségével bármiféle telepítés vagy extra beállítás nélkül használható a DX513 minden Synology-val, plug-n-play módon, SATA-II sebességgel. Mint az eddigi USB-s vagy eSATA lemezeknél, a DX513-hez is beállítható, hogy hány perc inaktivitás után állítsa le a lemezeit.[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
16787-re vki?
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Chrys_
addikt
A DX513 rack bővítő egy DS412+-szal hogy működik együtt? A "külső tárolóként" azt jelenti, hogy a lemezek nem kerülnek bele a DS412+ már meglévő kötetébe, csak mint külső meghajtó látszódnak? Esetleg lehet a DX513-ban külön kötetként összehozni őket (RAID5-ben)?
-
Mezga Aladár
veterán
válasz // Chaka // #16788 üzenetére
A logokat érdemes lenne megnézni, hátha valami kiderül belőle.
-
// Chaka //
tag
... visszaállítottam a port forward-ot. Egyelőre elmúlt a dolog. Ha előjön újra, készítek róla egy screenshot-ot.
Több ezer telefonszámot tudok fejből, csak azt nem tudom, hogy melyik kié.
-
Patice
Topikgazda
Én azért lehet nyitnék ennek a kérdésnek egy ticket-et a hivatalos supportnál...
Nem lehetetlen, hogy NAS-okra is írnak vírust. Volt már rá példa Synologynál is.
-
Multibit
nagyúr
Ui.: a port forward listából kiszedtem a 110-est, és megszűnt az effekt
Ebben az esetben nem inkább így szól a dolog: egy japán IP címről próbált valaki a 110-es porton keresztül a NAS-ra csatlakozni? -
// Chaka //
tag
Nem vagyok IT szaki, de történelmi okokból egy időre megrendszergazdultam. A mai jelenség, amiért helpet kérek. Egy DS214+ NAS-unk van, folyamatosan frissítve. Reggeltől alig lehetett használni az internetet (T-valami, 20/1MBit/s), így hát elkezdtem hibakeresni. A router internet sessioons listáját 95%-ban a NAS foglalta el: ugyanarra a japán IP címre próbált kapcsolódni, a 110-es porton keresztül. A levelezési naplója szerint nem leveleket küldött. Ha egy windows-os PC tette volna, azt mondanám, hogy valami összeszedett csúfság kezdeményezett adatforgalmat, de Synology NAS-nál ez rágalomszámba menne... vagy nem?
Ui.: a port forward listából kiszedtem a 110-est, és megszűnt az effekt, de azért kíváncsi vagyok.[ Szerkesztve ]
Több ezer telefonszámot tudok fejből, csak azt nem tudom, hogy melyik kié.
-
rlazol
veterán
-
Patice
Topikgazda
Nem a guest hozzáférés kell neki...
Gondolom a média szervert felraktad, mert az hozza létre ezt a 3 könyvtárat.
Ha ezekben a mappákban vannak a tartalmak, amiket a TV-n nézni akarsz, akkor indexelni kell őket. Ha más mappában, akkor azokat is föl tudod venni és azokat is indexeltetni kell.
Ez a Vezérlőpult --> Műsortár alatt van
[ Szerkesztve ]
-
TBMC
addikt
sziasztok!
segitsegeteket szeretnem kerni!
adott lenne egy samsung UE32EH5300 tv + egy synology ds 215j NAS.
(a NAS konfiguralva van megfeleloen, mindent elerek belso ill kulso halozatrol is, minden be van allitva a gepeket lilletoen) viszont, TV-n szeretnem lejatszani az esetleges media tartalmakat a NAS rol. lehetseges ez?
a tv jelenleg a routerbe UTP kabel segitsegevel csatlakozik.
A smarthubon az all share play app ra kattintva latja a NAS-t a tv, a videokbon belul. majd kivalasztom a nas-t ezen menupontban, felkinalja a kovetkezo mappakat: music, photo, video.viszont itt mind egytol egyik ures. gondolom mert aguest hozzaferes le van tiltva a nas-on?! hogyan tudok belepni az en felhasznalommal a tv rol a nasra? hogyan tudom elerni hogy mukodjon minden megfeleloen tehat a tv rol le tudjam jatszani filmeket/videokat?
koszonom elore is!
-
33as
senior tag
100% hogy bug, nekem semmi sem megy a háttérbe a 115j-n, mert csak filmek vannak rajta meg egy kis zene!
Mondjuk nekem red hdd van benne, az meg működhet végtelenségig.
MacBook Air M2 , iPhone 12 , Watch , Apple TV , Pixel 7a , Pocket 3 és Action 2 , Nikon P900 , Htc G1 white , iPod classic , xDuoo X2 , Xbox One , RC Pilot
-
Oberthur
tag
A csere azért volt mert kellett egy NAS-t vinnem az egyik cégünkhöz azonnal, így az otthoni ment oda! :-)
De nem bántam meg a cserét, mert a Ds215j sokkal gyorsabb mint az előd 214se!
Sokat jelent a dupla proci és a 512MB ram is!
Oberthur (HP 15.2/8GB/240GB SSD + Oneplus 6T + Gear Fit 2 + XBOX One S)
-
Tido
aktív tag
Nekem ment a hibernálás, ha nem ment semmi háttérben, torrent, indexelés, stb..
Oberthur: szabad érdeklődni miért cserélted le? Szülőknél aktuális egy csere(usbstation2), és gondolkozom, hogy melyik legyen.
[ Szerkesztve ]
UPC 300/20 + Synology DS418play + RB2011UiAS-2HnD
-
Dragon27
senior tag
válasz próbakocka #16707 üzenetére
Köszi a PLEX infót a syno store-ban szoktam nézni....
Mr. Janó igen igazad voltMost telepítettem csak nem teszteltem,. mert szenvedek ezzel a samba megosztással [link] Végig néztem ezt a Samba előadást csak az a gond hogy nem értek hozzá.
[Samba1]Ezt nem tudom beállítani: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Oberthur
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni!
Lecseréltem a 214se nasomat egy 215j-re, de a 215j nem megy le standby ba!
Mi lehet az oka?
A 214 -et ha nem használtam akkor "kikapcsolt" és csak a kék led világított, de most a 215j 3 napja folyamatosan csak megy!A merevlemez hibernálás 20 percre van állítva de semmi! :-(
Mi lehet a probléma?
Oberthur (HP 15.2/8GB/240GB SSD + Oneplus 6T + Gear Fit 2 + XBOX One S)
-
tobias40
veterán
válasz tobias40 #16756 üzenetére
Még annyit ehhez a problémához hogy a plugin nem települ fel és ez lehet a gond!
Elindul a telepítő nem fut végig.Hol látom azt hogy egyáltalán már fent van-e a plugin és ezért nem akar újra települni vagy hogy mi lehet a baja?Vki segítsen már nekem is,beírtam a gondomat vagy ötször de senki nem reagál rá.
Gondolom mert nem tudjátok a választ de ötletek is jók lennének hogy ti az okosak mit tennétek a helyemben hogy újra legyen élőképem.. -
33as
senior tag
válasz Mezga Aladár #16768 üzenetére
Igen, nem megy, de lehet nem is baj legalább nem parkol a lemez minden fél egy órába!
MacBook Air M2 , iPhone 12 , Watch , Apple TV , Pixel 7a , Pocket 3 és Action 2 , Nikon P900 , Htc G1 white , iPod classic , xDuoo X2 , Xbox One , RC Pilot
-
33as
senior tag
válasz azka79 #16760 üzenetére
Ja.......nekem se hibernál, mondjuk talán jobb is így mert legalább nem pörgeti fel állandóan újból-újból a vinyót!
-
azka79
aktív tag
válasz Mezga Aladár #16758 üzenetére
a frissítés óta nekem sem hibernál a HDD, és quickconnecten keresztül elérni a dsm-et is elég instabil lett. Köszönjük a frissítést...
-
Rage47
veterán
DS115j bírja a fullHD videó streaminget szerintetek?
-
tobias40
veterán
vki segítsen nekem ebben kérem szépen mert azóta sincs élőképem a kamerán és így nem sokat ér az egész!
Azóta már volt két frissítés is a Nas-ra de sem segített!
[ Szerkesztve ]
-
zozy84
senior tag
válasz Borisz76 #16752 üzenetére
Ez úgy volt, hogy volt egy eladó D-Link 320 NAS + 1TB WD Green. Mondta, hogy szinte soha sem használta őket és ha kell 20eft-ért oda adja a kettőt. Áthozta hozzám, hogy használjam pár hónapig ha akarom mert ő úgy sem. Itt ti is mondtátok, hogy azt a NAS-t nagyon gyorsan felejtse el. Aztán vettem inkább egy Synology DS215j-t. Abba beleraktam az 1TB Green-t mert azt mondta hogy azt 10eft-ért oda adja. Meg is vettem volna de most kitalálta, hogy egyben el tudja adni a kettőt 20eft-ért és vissza kérné. Ennyi. Most vettem bele egy 1TB WD Red-et.
Szóval vissza rakja gondolom a D-linkes NAS-ba. -
törölt tag
válasz mesehabbal #16753 üzenetére
1. kérdés:
Úgy, hogy a DDNS névvel csatolod fel a mappát. (pl. A music mappát: \\akarmi.synology.me\music)
... de, ehhez a Windows fájlszolgáltatásnak kívülről elérhetőnek kell lenni. Tehát a Windows fájlszerver portjait engedélyezni kell a DiskStation tűzfalán és át kell engedni a portokat (port forward ezekre a portokra) a routeren is. Leellenőrizni az elérést az Információs központ/Szolgáltatások-nál lehet. Ott a Windows fájlszolgáltatás sornál az Internet hozzáférhető zöld feliratnak kell megjelenni a Csatlakozás ellenőrzése gombra való kattintáskor.
2. kérdés:
Egy mappát hogyan máshogy töltsön le? Több fájl van benne, így kénytelen betömöríteni (zip-be). Majd szépen kicsomagolod.
-
mesehabbal
tag
Sziasztok!
Mi a legegyszerűbb módja, hogy egy felhasználó kívülről, a saját jelszavával, hálózati mappaként láthassa a NAS-on megosztott egyik mappát?
Másik kérdés. File Stationben egy mappát kiválasztva és azt letöltve miért .zip-ként akar elmentődni és ezt hol lehet kikapcsolni?
-
Borisz76
veterán
válasz zozy84 #16747 üzenetére
Felmerült bennem egy kérdés :
Ha vissza adod a lemezt az eredeti tulajdonosnak akkor Ő azt miben használja ?
Nas-ban esetleg PC-ben ?
Mert az EXT4 fájlrendszert nem igazán "csípi" a Win
Aztán ha simán rádugja a PC-re lehet nem is látja a rendszer....De ha ért hozzá akkor nem szóltam.
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
zozy84
senior tag
válasz Mezga Aladár #16750 üzenetére
Akkor csak kicserélem a 2 lemezt, vissza kapcsolom és kész is?
Köszönöm. -
Borisz76
veterán
válasz zozy84 #16747 üzenetére
SHR - 1 lemezes védelem.
Nálad 1 kötet van 2 lemezből felépítve.
A 2 db HDD közül valamelyik megdöglik vagy kiveszed attól még az adataid megmaradnak és használható a cuccos.
Biztonság kevéért állítsd le a NAS-t.
Vedd ki a kölcsön lemezt.
Tedd be az új HDD-t.
Kapcs be.
Többit intézi a nas magának....na jó kell 1-2 klikk a Tároláskezelőben ezután.[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
zozy84
senior tag
válasz Mezga Aladár #16746 üzenetére
-
-
Dragon27
senior tag
Sziasztok
ds215j használok, és szeretném samba megosztást. Ez hol van (DSM szinte minden alapbeállításon). 1.Sikerült beállítanom NFS-t itt a Syno-ba NFS-t engedélyeztem, és a megosztott mappánál hozzáadtam a médialejátszó IP-címét.
1/2.médialejátszó beállítása:
* Protokoll: NFS
* IP-cím/név: 192.168.1.50
* Megosztott mappa: /volume1/filmek
* Megosztás neve:film
* Protokoll:Samba
* IP-cím/név: 192.168.1.50 (gondolom ez marad)
* Megosztott mappa: /volume1/filmek (így próbáltam )
Megosztás neve: (nem kötelező)
Felhasználónév: (nem kötelező)
Jelszó: (nem kötelező)(elnézést a hibákért külföldi)[ Szerkesztve ]
-
Elemental
addikt
válasz Mezga Aladár #16740 üzenetére
Vagy megosztott mappa létrehozása, ahol helynek az kötet2 (ha ez a második lemez) lesz megadva?
-
Mezga Aladár
veterán
válasz zozy84 #16737 üzenetére
Telepítsd a midnight commandert. Másik pc, putty megnyit, nas ip, user root, pass az admin fiók jelszava.
Beléptél üsd a parancssorba az mc karaktereket. Megnyilik a commander és ott a volume1 az egyik a volume2 a másik lemez. Itt már tudsz másolni. Lassú lesz.Csak saját felelőségre, itt ha törölsz valamit amít nem szabadna müködésképtelenné válhat a cucc!!!
[ Szerkesztve ]
-
-
zozy84
senior tag
Valaki meg tudná mondani, hogyan tudok a ds215j-ben az egyik 1TB HDD-ről átmásolni filmeket a másik 1TB-os HHD-re?
(kölcsön HDD volt eddig benne és most vettem bele egy WD RED 1TB-os HDD-t és most vissza adom a kölcsön HDD-t de elötte át szeretném másolni a filmeket a saját HDD-mre.) -
dgyuri0123
nagyúr
-
Mezga Aladár
veterán
válasz dgyuri0123 #16734 üzenetére
hifiberry digi.
Patice a cubox -ot használja és ott nincs gond az usb-vel
Ha van még kérdésed, gyere a zenelejátszó topikba, itt már nagyon OFF. -
dgyuri0123
nagyúr
válasz Mezga Aladár #16733 üzenetére
Köszönöm.
Konkrétan DA300-as DAC-al tudnám valahogyan összekötni?
USB-n kívül van Optikai és Coax bemenet is rajta. Vagy ezek egyike sem alkalmas az RPi vel való összekötésre?
Köszi még egyszer.
Nincs NAS-om sajna és "csak próbára" nem vennék.
[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
-
Mezga Aladár
veterán
válasz dgyuri0123 #16732 üzenetére
RPi2, nem usb-s hangkártyával.
Azért próbáld ki a nas-t is. -
dgyuri0123
nagyúr
válasz Mezga Aladár #16731 üzenetére
Kösz.
Ha már itt tartunk szerinted NAS vagy RPi2 alkalmasabb zenelejátszónak?
Kösz előre is.
[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
-
Mezga Aladár
veterán
válasz dgyuri0123 #16730 üzenetére
Nem.
Használhatod viszont az audio station programot.
Támogatja a linux usb audio 2 hangkártyákat. -
dgyuri0123
nagyúr
Előre is bocs, ha hülyeséget kérdezek.
Lehet "Volumio"-t tenni a NAS--ra valahogyan? Zenelejászóként szeretném használni elsősorban.
Köszönök minden tanácsot, vagy segítséget.
"csak a zene van"
-
rlazol
veterán
válasz Mezga Aladár #16728 üzenetére
siker.
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
válasz Mezga Aladár #16726 üzenetére
oh shit, de barom vagyok, köszönöm!
most végre sikerült belépnem.
köszönöm!akkor telepítsem az update-et és engedélyezzem a heart beatet? más?
-
rlazol
veterán
válasz Mezga Aladár #16724 üzenetére
de egyikről se megy.
most itthon vagyok.
itt a router, amibe ez a gép és a NAS is be van dugva. Megnézem az IP címet a myds-ben, bírom a böngészőbe, utánaírom, :5001 -et (https://xxx.xxx.xxx.xxx:5001/) és visszadobja, h nem elérhető.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
válasz Mezga Aladár #16722 üzenetére
ezt nem értem!
nem a LANról való elérés lenne az egésznek a lényege? Én csak feltettem az update-ot amit ők kértek és erre tönkremegy az addig jól működő hozzáférésem?
Hogy tudom feltenni lan elérés nélkül az update1-et?[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
válasz Mezga Aladár #16720 üzenetére
5.2
-
zozy84
senior tag
Gyors kérdésem lenne.
Betettem egy 2. HDD-t a ds215j-be és azt szeretném, hogy az új HDD-re mindent hogyan tudok átmásolni? Mert a régi HDD csak kölcsönben volt nálam és most vissza kell adnom.A Vezérlőpultban - Információs központ - Tároló-ban az új HDD (Lemez 2) az írja ki, hogy "Nincs inicializálva".
[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
válasz Elemental #16706 üzenetére
beléptem a myds centerbe. ott van egy IP cím, amit beütve nem tudok csatlakozni, mert ugyanúgy "weboldal nem érhető el" hibát ad.
A heartbeat a jelek szerint ki van kapcsolva, mert nincs jelzés a csatlakozás állapota mellett - érdekes, amikor legutóbb néztem még volt. Hogy tudnék bármilyen kontroll ablakot behívni? Nem értek a hálózatokhoz, eddig egyrészt itthonról VPN eléréssel meghajtóként használtam - ez működik most is, másrészt távolról a https./***.synology.me:5001 úton. Ez nem megy. Viszont beállításokat, frissítéseket mindig az utóbbi módon hajtottam végre.jah és közben válaszol a support is:
Usually these issues are caused by a network issue, could you check the following?:1.) Go to the Control Panel > Network and make sure the Gateway is set to the router
2.) Go to the Control Panel > Network and try setting the DNS setting to 8.8.8.8 and 8.8.4.4
3.) Go to the Control Panel > Regional Options and try syncing the clock with an NTP server.
4.) If IPv6 is enabled on the network interface (DSM Control Panel>Network>Network Interface tab>edit LAN connection>IPv6), I would recommend disabling. We've experienced some occasional oddities with IPv6 dual-stacking.
5.) Try disabling Jumbo Frames in the Control Panel > Network > Network Interfacesami szép és jó, de hogy lépjek be a control panelbe????
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Mezga Aladár #16716 üzenetére
Ebben igazad van.
Az LG belső lejátszója is igen bénácska, de nekem megteszi. Talán néha a lassítás ill. a kockázás oda-vissza hiányzik, de elvagyok nélküle is. -
törölt tag
válasz Mezga Aladár #16714 üzenetére
Nekem nincs gondom DLNA lejátszással.
Az ISO fájlokat kivéve az LG LA620-as TV eddig mindent rezzenés nélkül lejátszott, drótos 100 Mbit/s-es kapcsolattal. Eddig nem volt olyan film, ami gondot okozott volna, pedig szinte mindent 1080p-ben nézek. (Java része MKV konténerben van, vagy azzá alakítom az MKV Merge-el.)
... de, gondoltam most kipróbálom a Plex-et (is), ... ha már van.
-
törölt tag
Köszönöm az infót és a linket. Már telepítettem is.
P. s.:
Dragon27-nek pedig üzenem, hogy:
Lásd Mr. Janó #13149-es hozzászólása!
Lám, lám igazam lett. Mindössze kb. fél évet kellett várni és meg is jött a MARVELL Armada 370-esekre (pl. Synology DS414Slim) a Plex csomag.
-
Mezga Aladár
veterán
Frissítették az usb eszközök meghajtóit. Ezzel lehet gond.
-
Konflikt
addikt
nalam a tesoja duruzsol a 12+. egy problema akad, inditaskor/leallitaskor az UPS-re panaszkodik, tevesen.
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
Elemental
addikt
Aki használja a PLEX-et, mondja már el legyen szíves, hogy miért jobb a synos médiaszervernél. Csak a felület, vagy van valami plusz szolgáltatás?
-
próbakocka
senior tag
Talán van akit érdekel; ARMv7-re is van egy ideje PLEX (pl 215j-re is..!)
Kézzel kell telepíteni ... a syno store-ban nincs benne ...
[ Szerkesztve ]
/// DS918plus + Chromecast 1/2/Ultra
-
Elemental
addikt
válasz rlazol #16705 üzenetére
Közben visszakerestem, hogy mit is csináltam.. Az adataid nem kerülnek veszélybe, mert csak a domain-nel kavarsz.
Viszont előtte kipróbálhatnád a távoli elérést ip-vel. Csak hogy kiderüljön, tényleg a domain a ludas. -
Tamarel
senior tag
válasz Doky586 #16703 üzenetére
Pont ezért ellenőrzik a kliensek a hash értéket szeletenként letöltés után.
PC-n még (jó esetben) kis is zárja a problémás peer-t a kliens.Mindez csak azért meglepő, mert egy Asus router a gyengébb processzor ellenére megcsinálja ezt.
Most volt download station frissítés is, lehet csak az 5.2 ideiglenes "újítása" ez. -
Doky586
nagyúr
válasz Tamarel #16701 üzenetére
Régebben már beszéltünk itt erről. DownloadStation esetén tilos szerkeszteni a letöltött fileokat még áthelyzés után is. Ha egy 1kB-os .nfo fileban kicserél valaki akárcsak 1db karaktert is, akkor az egész 20GB-os torrent mehet a kukába és aki tőle letöltötte azt az átírt bytetot azok mind kezdhetik előlről az egészet..
(és reménykedhetnek hogy nem akadnak össze a szerkesztős emberkével többé)
Te is egy ilyen szerkesztős emberkétől tölthettél le pár szeletet, pechedre.[ Szerkesztve ]
-
Tamarel
senior tag
Tegnap crc hibás volt a letöltött torrent...
Nem hash-el a download station?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest