-
IT café
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
Topikgazda
Én ilyen ár esetén, otthoni felhasználáshoz inkább elgondolkodnék két kisebb 4-5 lemezes NAS beszerzésén. Az egyik lenne a fő NAS, amit használsz, a másik meg a mentés célhelye, ami csak a mentés idejére kapcsolna be.
Ha kell az adatbiztonság, akkor ennyi lemezt nem pörgetnék egyszerre, pláne nem ugyan abban a dobozban.
Amúgy bőven jó egy ilyen NAS, és még túl is lősz vele a célon.
-
BaLee
addikt
Mondtok valami egyszerű módszert arra, ha a NAS-on lévő fotókat és a számítógépemen található fotókat szeretném szinkronban tartani?
Úgy gondoltam a Cloud Stationnal ez megoldható, de nem sikerült több mappát hozzáadni, meg a NAS-on sem tudom kiválasztani a mappát ahova szinkronizáljon.
A Data Replicator 3 már egy elég régi fejlesztés de azzal sem sikerült konkrétan a mappájába frissíteni.Hogyan tudnám ezt megoldani? Annyi lenne a lényeg ha a számítógépen a fotók mappában változtatok valamit vagy új fotókat töltök fel azt csinálja meg a NAS-on os...
-
iBoli
tag
válasz
Multibit #14290 üzenetére
Jut eszembe, Neked 500Mbites neted van, ha jól emlékszem. Na a Fast NAT kb 460-480Mbit/s sebességig volt működőképes. Utána jött a Turbo NAT. Erre még kicsit várni kell a Tomato-nál, tudtommal még nem oldották meg.
Igazából egyre jobban fejlődnek a SOHO routerek is, mivel a hálózatok sebessége is gyorsul folyamatosan. Emellett a SOHO termékeknél lassan már mindenki elvárja a profi routerek teljesítményét, árban viszont a töredékét szeretnénk fizetni. Na ebből van a sok probléma.
Emellett beindult az AC WiFi szabvany is, ontják a gyártók az AC-s routereket is, de ha megnézitek az AC szabvány még nem végleges, fejlődik napról napra az is. Szerintem a gyártók nem győzik a fejlesztéseket....Synology is spórol, lásd procik teljesítménye. Egy Windows alapú MiniPC (ami kb $100 eladási áron mozog) CPU-ja quad core Intel 2,13GHz manapság.....
-
iBoli
tag
válasz
Multibit #14290 üzenetére
A "BCM_NAT" az, amit a leírásban "Fast NAT"- nak hívnak. Ez az a modul, amit a gyári FW-k is meghívnak. Ezt csak egy az egyben befaragták a Tomato FW-be. Azaz amit a gyári FW tudott, így már a Tomato is tudja. Annyi a hátulütője, hogy ilyenkor nincs extra Tomat szolgáltatás, mint pl: QoS, ami a gyari FW-ben alapból sincs.
-
Vole
aktív tag
Sziasztok,
Mint leendo Synology tulaj szeretnek erdeklodni. A kereso nem talalt semmit ezen a forumon a DS2413-al kapcsolatban, de azert remelem valakinek lesz bovebb infoja ezugyben.
Szoval egy DS2413 megvetelen torom a fejem. Otthoni felhasznalas, filmek es egyebek tarolasara. Torrentezni nem fog, viszont az otthoni halozat valahogy igy nezne ki:
PC - NAS - TV
A PC -rol toltom a NAS -ra a filmeket, amiket kozvetlenul a NAS -rol szeretnek a TV -re lejatszani ( BD25 es 1080p filmek egyelore ). Nem fog akadozni a lejatszas?
6db vinyorol van szo + meg 6db amire biztonsagi masolatot csinal a NAS, vagyis RAID1 kotetek lennenek a NAS -on belul.
-
Patice
Topikgazda
A plex lehet hogy kényelmes megoldás, de erőforrás igényes, ha átkódolnia is kell.
Szvsz. egyszerűbb külön, dedikált eszközökkel megoldani ezeket és akkor a DS215j is elég lesz sokáig. Tudom, hogy ez így drágább, de nem hiába találták ki a hálózatos médialejátszókat.
-
Dragon27
senior tag
DS 215j valahogy nem foglalkoznak hogy legyen plex ** érdekes hogy van régebbi nas ami 1 magos proci van,. arra lehet telepíteni ,. ami erősebb arra meg nem
Mert egyszer azt írják hogy gyenge a procia máskor meg a takarítónak nincs ideje foglalkozni a problémával.Nem egy operációs rendszert kell készíteni csak egy nyamvadt alkalmazást. Aki ért hozzá egy nap alatt összerakja ,.- én nem
[link] -
Nascar
csendes tag
Sziasztok!
Még új vagyok NAS ügyben. Nemrég leptem meg magam egy Synology DS115j készülékkel.
Nagyjából sikerült mindent belőnöm: FTP-t, DDNS-t, portokat, stb., stb...Viszont meggyűlt a bajom a Transmission-nel!
Letöltöttem, manuálisan feltelepítettem, engedélyeztem a portokat (9091, 51413). Készítettem hozzá figyelő mappát (telepítésnél megadtam az elérhetőségét), ahová a torrent fájlokat bemásolva, elvileg automatikusan indul a letöltés.
Elvileg... De nem indul!Esetleg ötletek? Hálás lennék érte!
-
pkocsis
tag
Kérdésem a következő lenne!
Szeretnék két Synology NAS között ip kamera felvételeket szinkronizálni! ( hátha a NAS-t is viszik a felvétellel együtt) :-(
Az jelenthet-e gondot, hogy az egyik NAS egy olyan netre van kötve ahol natolják az ip-t?
Válaszokat előre is köszönöm.
Péter
-
Borisz76
nagyúr
Csak felmerült bennem egy
hülyekérdés :Alapból ( általában ) 2GB mem van a legtöbb NAS-ban amit lehet bővíteni másik modullal.
Mi van ha 2 db 4GB-os modult tennénk bele ?
Megeszi ?
Valaki próbálta már ?
Csak ECC-s ramot fogad el ? -
iBoli
tag
válasz
#54657280 #14279 üzenetére
Jelenelg ez a legjobb választás otthonra, ha az N-es wifi elég (legtöbb meglévő wifi cuccom N-es csak) és nem akarsz horror árat fizetni. A maga 20ezres ára elfogadható és tudja teljes biztonsággal a gigás netet kezelni. Mondjuk én személy szerint a Shibby féle TomatoUSB FW-t szeretem. De DDWRT is teljesen jó, nem azért mondtam, hogy leszóljam. Ez személyes preferrencia kérdése szerintem.
Viszont érdekelne ez a NAS-torrent sebesség, amit írsz. Milyen NAS? Milyen internet? Korábban milyen router volt és milyen sebességgel? Most az Asus-al milyen lett a sebesség?
Előre is köszi! -
Statikus
senior tag
válasz
crissprivat #14276 üzenetére
Köszi szépen a részletes választ.
Ez egy sima hordozható külső hdd, nincs külön ház, külön lemez.
Keresek valami kompatibilitási táblázatot, hátha létezik ilyen. -
crissprivat
senior tag
válasz
Statikus #14274 üzenetére
Vannak lemezek,amik nem hibernálódnak. Volt nekem is hasonló tapasztalatom.
Ugyan ezt akartam,amit Te és bármit csináltam,nem aludt el a lemez. Ez egy wd blue 500GB-as volt. Utána lecseréltem egy wd green 2TB -os lemezre és megszüntek a gondok. Szépen elindult a mentést a megadott idöben és az után pedig hibernálódott.
De azt tudni kell,ha belépsz a DSM-be,akkor is fel fog pörögni a külsö lemez,nem csak mentéskor. Persze utána el is aszik a beállított idö szerint.
Szóval szerntem itt is egy lemezcsere oldaná meg neked. Gondolom a külsö háznak nincs köze hozzá. -
llacee
őstag
Ftpn most vettem eszre,hogy 25/5 os ottoni neten logo 213-as ra csak 5mbps el tudok masolni digis 100/50es csomagrol.Korlatozas nincs.Nem ertem..
-
Statikus
senior tag
Sziasztok,
az USB-s HDD-k hibernálása mit jelent? Leállítja a forgást is teljesen?
Rádugtam egy A-data külsőt a hátsó USB 3.0 portra, beállítottam, hogy 10 perc után hibernálja az USB-s hdd-t, de nem történt semmi, kb. 15 perc után semVan ezzel valakinek tapasztalata?
Amire szükségem lenne:
USB HDD bedugva a NAS-ba, biztonsági mentés automatikusan menne bizonyos időközönként. Ez nem tartana tovább általános esetben pár percnél, viszont azt nem szeretném, hogy a mentési időn kívül a HDD forogjon, üzemeljen.Köszi
-
ggg666
őstag
-
bosa
tag
szerintem kezd ezzel: DSM 5.1 Kezelési útmutató
Download Station -
crissprivat
senior tag
-
kokr
tag
válasz
crissprivat #14266 üzenetére
Azt hol tudom megtenni?
-
kokr
tag
Küszködöm a 215j beállításával.
A gépemre eddig utorrent-el töltöttem le nmag-ról.Most is ha kijelölök egy filmet azt használja.Hogyan tudok letölteni a NAS-ra a Download station-el?Mit hová kell állítanom? -
kokr
tag
Sziasztok!
Megjött az első NAS-om(Synology 215j).
Beleraktam 2db 2Tb lemezt.
Hol találok részletes leírást laikusoknak a telepítésről-beállításokról.
Láma vagyok a témában...:-) -
istvan170
aktív tag
3tb-os külső hdd volt dugva usb-n a nasra mentésnek, nas által egyben formázva. Valami ext4 fájlrendszer. Minden működött, de csak a nason.
Át kellett raknom az usb hdd-t Pc-re mentés miatt.
A PC nem látta rajta a cuccot, csak 2 ismeretlen partíciót az egy helyett. Visszadugtam a nasra, már az sem látta az adatokat, csak 2 ismeretlen partíciót. Semmi gond, minden megvan a Nason is. Viszont szeretném a 3tb-os usb hdd-t mentésre használni, de egyben. Azt írták itt, hogy formázzam NTFS-re, akkor mindkettőn használhatom. Megformáztam egyben Pc-n NTFS-re, de a nas nem látja azt fájlrendszert. Formázhatom még ext akármire, de akkor a pc-n megint nem lehet használni. Vagy formázhatom fat32-re, de azt a nas nem tudja, mert 2tb-nál nagyobb. Van megoldás, vagy hagyjam még picit fejlődni a számítástechnikát? -
Multibit
nagyúr
Simán lehetséges, hogy a NAS a szűk keresztmetszet. Plug-and-play NAS-ok között erősnek számít, de szerintem sok neki az 500 Mb/s download. Pl. a céges Dell laptopom i7 CPU-val ki tudja használni a netem teljes letöltési sebességét, de az öreg privát laposom "csak" 330-340 Mb/s-t tud hasznosítani belőle (UTP-vel mérve).
-
Sanya
nagyúr
válasz
zoltan6 #14241 üzenetére
megveszed a szünetmentes tápegységet.
rákötöd a PC-t és a NAS-t
A NAS mindig megy.
A PC nem megy mindig.
Emiatt a NAS-ba dugod az USB-jét
A NAS felismeri
Beállítod, ha a NAS érzékeli, hogy 20%-on van a töltöttség, akkor álljon le.
Beállítod, ha 40%-on van a töltöttség, akkor küldjön a PC-nek egy powershelles, vagy telnetes, vagy tudja tököm milyen módon egy parancsot, hogy álljon le. Ezt a legnehezebb kivitelezni, de nem képtelenség. -
zoltan6
addikt
akkor most már tényleg nem értem,hogy tudnám megoldani,hogy védje a pc-t és a nas-t is a szünetmentes?ezt kolmolyan csak trükközéssel meg konzollal,meg parancssoros baromságokkal lehet megoldani? ha két eszközt szeretnék védeni,akkor 2db szünetmentest kell vennem?engem igazából ez a hozzászólás zavar meg az egyik webáruház értékelés részénél:
"Synology NAS-hoz vettem, az install CD feltelepitese utan, a NAS egybol kommunikalt vele, es sikerult is minden beallitast elvegezni. Remelem szepen teszi majd a dolgat es ha baj van megvedi a NAS-t a nem kivant aramszunet okozta adatvesztestol"ebből én azt olvasom ki,hogy feltelepítette az install cd-t a pc-re,és a nas-t is így vezérli.
-
Sonja
nagyúr
válasz
Magnat #14239 üzenetére
TP-Link TL-WDR4300
(#14235) ggg666: 1TB WD Black hozza a 100MiB/sec-et FTP letöltésnél (Illetve Steam-en 76MiB-ig megy fel). Torrentnél HDD-re 40MiB a max, többhöz már SSD kell. Csak egy 64GB-os Samsung 830 SSD-m van a rendszernek, de egyszer kipróbáltam, ami 80MiB/sec-nél megállt, mert nem volt több Seeder, pedig ment volna az feljebb is.
-
Magnat
veterán
Szia,
csak kíváncsiságból, milyen routerrel tolod a gigás netet?
Nekem egyébként 100/50 van, de a torrent upload le van korlátozva 8mb-re. Ekkora sebességgel (7/24-ben megy) gyakorlatilag mindig benne vagyok az első 5000-ben ncore-on, amivel már korlátlan hit'n'run jár (az első 50k elite ha jól tudom), szóval a 7/24 miatt még relatíve kisebb sebesség is elég ilyen szempontból.
-
Patice
Topikgazda
Nekem DS213-as NAS-om van, egymagos procival. Netem mit írtam 50/30 (6, 25/3,75 MB/s). A torrentet beszabályoztam, de este közel a teljes sávszéllel engedem neki. 6,0 MB/s-re raktam éjszaka is korlátot. Esténként megnézem mi az ami kell, torrent leszed, berak tölteni, reggelre úgy is lent van minden.
OK, hogy gyorsulnak a hálózatok, és ez a trend nem fog megállni, de nekem a DS213 még sokáig elég lesz. Legalább nem kell 500-as netre előfizetnem.
....sokáig elég lesz.... Végül is nem is tudom miért építek saját NAS-t több lemezhellyel.
-
iBoli
tag
válasz
Patice #14232 üzenetére
Valóban így van, hogy ezek a max és nem a garantált sebességek. Én sem azt várom, hogy mindig stabilan a maxon menjen, de azt igen, hogy néha lássam a maxot kijönni a dobozomböl. Pl: ha az asztali PC-n torrentezel bármilyen klienssel, az esetek nagy részében a sebessébet 100%-a ki van hajtva.
240-es sebességnél a 17-24MB/s az 50-80%-os sávszél kihasználtság. Ugyanez a Te 50-es netednél akkor 3-5MB/s lenne. Gondolom ennek azért nem örülnél Te sem. De a lényeg nem abban van (és ezt írtam is korábban) hogy a letöltések mindig 100% sávszélt használjanak, de legalább legyen olyan, hogy látom a sávszelt fullon csorogni. PC-vel ez rendszeres. Ami meglepő, hogy microserverrel viszont nem.
Amit pedig a netezésre szánt sebességről írsz letöltés mellett, arra a QoS való. Nálam a router QoS beállításánál van pl megoldva, hogy mikor melyik típusü adatforgalomnak van prioritasa. Én ezt pl úgy állítottam be, hogy a HTTP, HTTPS forgalomnak elsőbbsége van mindig. A torrent forgalom pedig a legalacsonyabb prioritású. Ennek az az eredménye, hogy ha senki semmit nem csinál a netemen, akkor a letöltéseké a teljes sávszél, a nap bármelyik szakaszában. Amint elindítok egy internet browsert bármelyik gépemen, annak azonnal prioritása lesz és letöltés belassul. A QoS erre való, nagyon szépen teszi is a dolgát.
A hálózatok sebessége folyamatosan nőni fog. Ez mindig is így volt és mindig is így marad. Ezt megállítani nem lehet. A szolgáltatók folyamatosan fejlesztenek és folyamatosan fejlődik a technika is. Nézd pont a saját eseted: 20Mbit/s induló letöltésről most 50Mbit/s sebességnél jársz. És ez nem fog megállni!
Szóval a lényeg az, hogy én csak annyit szeretnék tudni, hogy mi és hogyan működik a dobozomban. Attól még, hogy ezek otthoni felhasználásra szánt NAS-ok, még elvárom tőlük, hogy az otthoni sávszélemmel megküzdjenek. Még ha nem is a nap 24 órájában.
-
Patice
Topikgazda
Azért azt ne felejtsd el, hogy a szolgáltatók netes csomagjainak sebessége (névleges seb.) és a valóság között gyakran igen nagy eltérések szoktak lenni.
Lehet neked 240-es neted a UPC-nél, de a szerződésben ott van, hogy ezt csak alacsony forgalmi viszonyok között érhető el. És amikor manapság mindenki tölt, akkor mikor van alacsony forgalom? Sosem.
Ergó 240-es nettel a 17-24 MB/s teljesen jó (szerintem) az elméleti max. 30-hoz képest.
Én 20/10-es nettel kezdtem DIGI-nél. Azóta emeltek rajta, lett 50/30. Nekem ez a sebesség mindenre elég. Előtte is korlátoztam a fel-/letöltés sebességét napszaknak megfelelően most is, hogy pl. nap közben maradjon a netezéshez is sávszél.
Pont ez a lényege a NAS-sal való torrentezésnek, hogy mehet 24/7 és akkor a feltöltéssel sincs gond, csak elég torrentet kell futtatni ahhoz, hogy mindig menjen felfelé is. Ami meg megtetszik, azt bedobom, letölti a NAS, amikor meg kell az anyag, akkor meg már ott van rajta. Csak előre kell gondolkozni.
Meg ha a földön járunk: vidéken sok helyen általános még ma is az 5/1-es típusú ADSL, vagy a hasonló sebességek. Akkor az ottani emberek mit szóljanak?
OK, hogy a DIGI rátett most egy lapáttal és szórja a nagy csomagokat, de az 500-as meg 1000-es netük esetén is megnézném én azt, hogy tényleg tudja-e a hálózatuk a maxot biztosítani. Szerintem nem.
-
M3kk
őstag
válasz
zoltan6 #14229 üzenetére
Csinalhatod ugy, hogy rakotod a gepre, es pl amikor 20% on van a szunetmentes, akkor kuld egy shutdown parancsot a nasnak (bat -bol, SSH -n), majd lelovi sajat magat is. Ezeel az a gond, hogy ha nem maradnak teljesen aram nelkul (pl, 20% utan lekapcsol mindketto, de ~15% nal visszajon a villany), akkor nem fognak visszakapcsolodni maguktol (ha a resume on power loss van allitva BIosba), csak ha WOLon felkoltod.
-
zoltan6
addikt
olyan kérdésem lenne,hogy rendeltem én egy APC BE550G-GR szünetmentes tápegységet,még sosem volt szünetmentes tápegységem,így érdekelne,hogy a szünetmentesből jövő usb kábelt a pc-be,vagy a nas-ba kössem? illetve mit és hogyan állítsak be rajta?
a célom az lenne hogy tartósabb áramszünet esetén lekapcsoljon a pc,és a nas. -
Tido
aktív tag
-
blade1526
csendes tag
Sziasztok!
Lehetséges, hogy egy ideje nem működik a http://packages.synocommunity.com/ a csomagkezelőben?
A beállításoknál feltettem újra, de semmi nem jelenik meg a Közösség pont alatt.
Korábban működött, mert egy Midnight Comandert feltettem belőle!
Van valakinek hasonló tapasztalata?
-
nlq
aktív tag
válasz
Petykó78 #14220 üzenetére
Sziasztok!
igazandibol sosam foglalkoztam vele mikor mennyivel jon a torrent...
mertem nektek most egy download station sebesseget (direkt elinditottam nehany fullhd filmet amit 1000nel tobben seedelnek)
8 torrent passzolom hany szalon (max 3000 engedelyezve)
xpenology (3612xs dsm5.0-4528) xeon L5420 proci 4GB ram 24% proc terheles 36% mem hasznalat
17-24Mbyte/sec a letoltes
mikrotik router es upc 240 es net (upc doboz bridge modban)szoval ha korlatozva is van tutti hogy modellenkent (vagy modelcsoportonkent) kulonbozo
-
Magnat
veterán
válasz
Petykó78 #14215 üzenetére
"Due to performance issues, the server will be down for maintenance until 2015-01-22. " [link]
Manual downloads available at: http://synocommunity.com/packages/ [link]
Bár én még nem csináltam manuális installt, szóval nem tudok nyilatkozni róla, h mennyire macerás.
(Meg az is lehet, h máshonnan le lehet szedni)
-
Marko_
tag
válasz
Arolotifar #14216 üzenetére
Nem, router módban van, mert rá van kötve a media player, a nas, egy hálózati nyomtató és egy kábel megy tovább egy másik szobába, ahol lett még egy gép, ezért beraktam +1 routert, de úgy tűnik láma vagyok beállításokhoz.
-
Petykó78
tag
Beszámoló: nincs Transmission a közösségi csomagok közt... Na ez, hogy van most?
-
Marko_
tag
Sziasztok,
tudna valaki ajánlani megoldást a következő problémára? Adott egy syno nas upc-s routerre kötve. Ma beiktattam a rendszerbe még egy routert, amire két számítógép lett kötve. A két gépről elérem a nas-t böngészőn keresztül, meg is tudom pingelni parancssorban, de nem látszódik a hálózaton, a gépek csak egymást látják a filekezelőben (viszont nem tudok egyikkel a másikhoz csatlakozni, mert mindig hibát ír ki). Ha kiiktaton az új routert, akkor látszik megint a nas. Mi lehet a gond? Már kezd szétb..zni az ideg...
-
iBoli
tag
válasz
Multibit #14210 üzenetére
"Alkalmazásba teszi bele, vagy oprendszer szinten korlátoz?"
Kérdés jó, sajnos fogalmam sincs. És a legszomorúbb az, hogy nem is találom rá a választ, pedig egy ideje keresem már... De ezek szerint Nálad egy erős gépen sem tud teljes sávszélt, holott itt már nem lehet probléma a CPU (Intel Atom Dual Core 2.13GHz). Valahol, valaminek korlátoznia kell a letöltést. Ellenkező esetben 500Megás netnél 60MB/s körül kellene töltened. Ha nem is mindig, de legalább látnod kéne ilyet néha.
Ezzel csak az a gond, hogy vesz az ember egy NAS-t most és arra gondol, hogy 2 év múlva is használná. A sávszél rohamosan fog fejlődni. Cseréljek 2 évente vasat?
És most nem arról van szó, hogy nem lenne elég egy 35-38MB/s, de kérem szépen, ha van 60MB/s elérésem, akkor miért ne tudja a hardware kihasználni?
-
Multibit
nagyúr
Elég sok külföldi oldalon/forumban olvasható ez a "feltételezés" hogy a Synology betett egy download korlátozást.
Alkalmazásba teszi bele, vagy oprendszer szinten korlátoz? Én nem használok DS-t, csak Transmissiont. DS713+ NAS-ommal eddig - ha jól emlékszem - olyan 35-38 MB/s sebességet láttam maximum. A CPU és a RAM messze volt még a teljes terheléstől. Ez a sebesség meg sem közelíti a lehetséges 500 Mbps-t, de egyrészt másra is kell sávszél, másrészt azt sem tudom, hogy az ellenoldal mekkora sebességgel tud seed-elni. Minden esetre ha van is korlátozás, az nem a DS-ben van és nem egységes a mértéke. Ha pedig oprendszerben korlátoz a Synology, azt előbb-utóbb kiszúrja valaki, azaz botrány lesz belőle. -
llacee
őstag
Sziasztok.Usb3as hdd tudom alkalmazni iscsi lun nak vagy csak a belso kotetet?
-
iBoli
tag
válasz
Arolotifar #14204 üzenetére
Köszi, ez pl egy hasznos infó!
Milyen vasad van?
Vak vagyok, bocs! -
iBoli
tag
válasz
Patice #14198 üzenetére
"Synology NAS-okban tudtommal nincs semmilyen sebesség korlát. Miért is lenne? "
Ezt biztosan állítod, mert tudod, vagy csak feltételezzük?
Pontosan ez a gond, hogy erről semmilyen dokumentáció nincs kiadva. Elég sok külföldi oldalon/forumban olvasható ez a "feltételezés" hogy a Synology betett egy download korlátozást. Hogy miért? Mert nem akarja hogy a download teljesen lefoglalja a CPU-t, ezáltal a többi szolgáltatás futását lehetetlenné téve. Nekik ez sok support munkát okozna. Nem beszélve arról, hogy a Synonak a torrent download nem elsődleges cél. Csak 1 a sok szolgáltatás közül.Mégegyszer hozzáteszem: ezek feltételezések csak, ezért keresem hozzá az igazat.Van olyan fórumozó, akinek a max downloadja 12MB/s körüli, holott a CPU kihasználtsága nem éri el a 100%-ot, de még csak a 80%-ot sem lépi túl. Az internet sebessége pedig 240Mbit/s.
Új hozzászólás Aktív témák
- SörcsaPH!
- OLED TV topic
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eredeti játékok OFF topik
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár!! Lenovo E31-80 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" I HDMI I Cam I Win10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest