- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Firefox
- Milyen program, ami...?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- VoIP telefonálás
- Linux kezdőknek
- Family Link
- Mikrotik routerek
-
IT café
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
// Chaka //
tag
Nem vagyok IT szaki, de történelmi okokból egy időre megrendszergazdultam. A mai jelenség, amiért helpet kérek. Egy DS214+ NAS-unk van, folyamatosan frissítve. Reggeltől alig lehetett használni az internetet (T-valami, 20/1MBit/s), így hát elkezdtem hibakeresni. A router internet sessioons listáját 95%-ban a NAS foglalta el: ugyanarra a japán IP címre próbált kapcsolódni, a 110-es porton keresztül. A levelezési naplója szerint nem leveleket küldött. Ha egy windows-os PC tette volna, azt mondanám, hogy valami összeszedett csúfság kezdeményezett adatforgalmat, de Synology NAS-nál ez rágalomszámba menne... vagy nem?
Ui.: a port forward listából kiszedtem a 110-est, és megszűnt az effekt, de azért kíváncsi vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple asztali gépek
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- OLED TV topic
- Plazmaadás
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest