- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Mozilla Firefox
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fedora Linux
-
IT café
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Evolution55
csendes tag
válasz
fagyalllo #252634 üzenetére
Képeken küldtem mennyire vannak szétszedve. Ebből van olyan ami egyáltalán nem indul, vagy indul de megáll, esetleg a dátumot/napot nem engedi léptetni. Azokkal gondolom nem annyira érdemes foglalkozni, mert mire rendbe teszem, meg állítható lesz addigra annyi rá lesz locsolva, hogy annyiból másikat is megcsináltattam volna.
Ezenkívül 2 mechanikus Ferrari óra van még szétszedve, az egyiket ha mozgatod elindul, a másik nem.Ennek tudtában szeretnék érdeklődni: mi legyen ezekkel? Érnek valamit, vagy érdemes velük foglalkozni? Egyet fixen szeretnék elhordani közülük, nyilván pl.: a Seiko esetében nincs szükségem 5 másikra, mert csak 1 fér a kezemre.
Ja meghát persze: ezt ha így szétszedve megmutatom egy órásnak akkor összerakja? Vagy elhajtanak hogy nem lego?
[Ferrari óra]
[Seiko 5-ök]
[Egyebek]
[Seiko 5]
[Seiko 5]
[Seiko 5] -
arn
félisten
válasz
fagyalllo #252596 üzenetére
Nalam elegge valtozik, ezert kerdeztem az automata felhuzast is. Mert meg nem all egy heten belul, de a felso regiohoz van belove, es par nap mulva mar nem abban a tartomanyban jar (tobbet veszit 24 ora alatt, mint amennyit hordasnal hozzaad) - igy a pontossaga mar nem ugyanaz. A pontossagbol itelve ugy gondolom egy-ket het kozott meg is allna felhuzas nelkul, egy hetet mertem csak.
Cosc oraknal ugy tudom, hogy tobb jarastartalek ponton is merik.
Az elteresek napi pontossagra szamoltak, nem a valos elteres van feltuntetve (az atlag felul ok).
-
phrenetiX
tag
válasz
fagyalllo #252496 üzenetére
Ez se rossz, de színeset akarok nyárra. Ez a sima, egyenes gumi, ugye? [link]
Meg fém szíjból nagyon tetszik a shark mesh, szerintem jól állna ezen az órán. De arról azt olvastam nehéz méretre igazítani. Abból ezt néztem: [link]
Illetve a cseréhez is kellene valami szerszám. A tokfül oldalt fúrva van, ahhoz milyen szerszámot kellene vennem? -
Kobe
veterán
válasz
fagyalllo #252454 üzenetére
Azert a watchbandit fenntartom hogy ettol fuggetlenul elmehet a bus pitsaba, 3 nap alatt 0 valasszal ugy hogy a facebookon 8 oran beluli, a ticketingrendszeruk meg 24 oran beluli visszajelzest iger irasban, elerheto telefonszamuk meg fals….azota sem jott semmi. A problem hogy ilyenkor te veluk vagx szeruodeses viszonyban, ha a gyarto nem segit, cumi
Ez igy eleg mehh ugyfelszolgalat.kar h ok az egyetlen kulturaltabb europai reszrol szarmazo disztributorok.
A masik oldal meg a magyar, ahol inkabb szurkolnak tobben annak, hogy copja be a vasarlo, minthogy rendezni tudja a dolgot…. Hat oktudom, karorombol vilagelsok vagyunk
-
zoarden
tag
válasz
fagyalllo #252368 üzenetére
#fagyalllo #monocrew
Így van ahogy írjátok, de legalább elmondta hogy gazdag kínaiaknak csinál exkluzív státusz szimbólumszerű "befektetést".
Kíváncsi lennék hogy ilyenkor egy Patekre van e még gyári garancia (sztem nem), vagy ő vállalja ha mégis valami lesz az órával... -
arn
félisten
válasz
fagyalllo #252255 üzenetére
Rairhattak volna 300at vagy 3000et is, egy noname microbrand blahblah hulyeseggel megfuszerezve. Vannak egzakt dolgok, hogy mennyibe kerul egy adott oraszerkezet vagy hogy egy grand seiko mennyire precizen megmunkalt, vagy hogy mennyire pontos vmi, a tobbi egy szurkezona - amit meglovagolhatnak vmi felkapott branddel (rolex) vagy mogottes storyval (moonwatch). Ez az ora minden szempontbol egy tucat - egeszsegere, aki rakolt 700 eurot.
-
arn
félisten
válasz
fagyalllo #252237 üzenetére
Hasonlo miyotas minimal orat kapsz vagy felaron, pl a sternglas. Ez a 100 evig ora szoveg…
Sokat nezegettem oket, de ehelyett lett inkabb a mar klasszikus design max bill. Jah nem is irtam, de gyorben a balintek bekalibraltak a kis 2824et, most kb 1sec elteressel jar.
-
teratti
senior tag
válasz
fagyalllo #252064 üzenetére
Nem is tudtam, hogy ez nem az a topik. Én sem néztem be évekig. Ezt hozta fel a kedvenc forumtémák között és csak most láttam, hogy amott vannak még az ismert nevek. Meg mikor anno SpeedR felkért, hogy legyek admin itt és még azok a dolgok vannak a leírásban amiket beraktam, gondoltam jó helyen vagyok. Akkor ezek szerint kiváltak a nehézsúlyú versenyzők?
-
cog777
senior tag
válasz
fagyalllo #252036 üzenetére
Ez igy van, nyilvan tobb funkcionalitast adna ha semmibe nem kerulo foszforeszkalo festekkel megfestettek volna. De gondolom az arhoz igazitottak a funkcionalitasat.
En ennek a letisztultsagbak is orulok mert pl sokszor dragabb orak sem kapnak zafiruveget vagy direkt kicsit zavart es zsufolt szamlapot raknak az olcsobb szegmensben levo orakra.Mondjuk a foszforeszkalo festek tul sokat nem jelent a villanyfeny lekapcsolasa utan. En raknek az orakba egy nagyon pici ledes lampat megvilagitani a foszforos szamlapot.
-
Jenne
őstag
válasz
fagyalllo #252018 üzenetére
Nem is úgy értettem....mert ha kamu, akkor azt most már elég hamar lefülelik a hatóságok.
Előzménye annyi volt az itt feltett kérdésemnek, hogy én rákérdeztem az egyik órára. Venni nem vettem volna, nincs jelenleg ennyi pénzem órára. Válasza az eladónak az volt, hogy előre utalás után, mivel vidéken lakom így nem lehetséges a személyes átvétel, azonnal postázza az órát. Na erre értettem azt, hogy kiben van bátorság így venni a jófogáson ilyen drága órát? -
SOAD19
addikt
válasz
fagyalllo #251784 üzenetére
"Bringázáshoz nem ilyen órát vennél fel akkor se, ha megengedhetnéd magadnak.
"
Azért van nekünk egy fattyu nevezetű topiktársunk...
"tegnap a zenith el primeroban daraboltam fémet flexxel."
Lehet élőben valóban jobb a ... izéje, tudod mije, mint kép alapján. Fattyu kollégánál el tudnám képzelni játszós órának, a jelenlegi el primeroja sokkal elegánsabb ennél. -
SOAD19
addikt
válasz
fagyalllo #251775 üzenetére
Milyen szinonima van még rá?
"Az a fél másodperc honnan hiányzik valaki életéből, amivel esetleg tovább kell koncentrálni rá?"
Például, ha bicajozik az ember, és csak gyorsan rápillant az órájára, hogy megtudja, hogy mennyi az idő. Tudom, tiszteljük meg az órát, álljunk meg szépen, és úgy olvassuk le az időt, közben pedig kicsit gyönyörködjünk az óránkban is. Ez a fránya rohanó világ, nem fordítunk kellő időt, energiát a fontos dolgokra. -
Ceree
senior tag
válasz
fagyalllo #251617 üzenetére
Megertem az allaspontod, de szamomra a 0km-es, idos ora tul steril lenne. Marmint, ha nem akarnek en tortenetet meselni vele, akkor semmi kifogasom nem lenne ellene. Valamiert viszont ugy gondolom, hogy lenne erteke annak, hogy egy hordott, patinas ora az, ami szimbolizalja nagyapam ertekes, hosszu, hanyatott eletet. De ez mar talan elegge off.
-
Vardar
tag
válasz
fagyalllo #251606 üzenetére
Nem a Seiko 5 a lényeg, hanem a 30 év a lényeg és hogy működjön. Épp ezért összelegózott dolgok nem érdekelnek, a lehető legtöbb komponens legyen korabeli, ha lehetséges. Seikokat azért néztem, mert a sorozatszámot viszonylag egyszerű leolvasni a tokról, ilyen 1993 körülbelüli adat azért nem 100%-ig megbízható nekem.
Frissen tették fel ezt a kineticet, vélemény? Ha a szerviz papírok rendben vannak, bele lehet vágni? Milyen gyakori illetve összegszerűen mennyi lehet kb. a szervizigénye? -
Ceree
senior tag
válasz
fagyalllo #251606 üzenetére
Na ez egy erdekes tema szamomra is. Nagyapamnak volt egy mondasa, ha valami nagyon jol mukodott, foleg mechanikailag, hogy "ugy jar mint a doxa".
Emlekere, szeretnek majd venni egy Doxa orat, amit jo lenne, ha utanam majd a fiam vinne tovabb.
Sokat gondolkodtam rajta, hogy milyen jopofa lenne, ha ez a nagyapam szuletesehez kotheto gyartasi datumu lenne (30as evek kozti), vagy mondjuk az enyemhez (80as evek).
Nagyon blodsegnek hangzik? Mit gondoltok?
-
sfefe
addikt
válasz
fagyalllo #251577 üzenetére
Oks köszi. Most úgy nézki kezd magához térni elindult a mperc mutató de még "darabos"..
Elviszem a Teréz körútra ott van citizen szerviz úgyis szeretnék másik szíjat vagy csattot rá mert ez a két oldalról meg nyomom nem jött be... (Véletlenül is kinyilik...)
Az akkut be lehet mérni milyen állapotban van? Vagy az csak egyszer megadja magát és ennyi? -
ricsik
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Eredeti játékok OFF topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest