-
IT café
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Evolution55
csendes tag
Ide raktam fel közeliket róluk, hátha jobban kivehető melyik oké melyik nem. [link]
Természetesen a sárgás-arany színű Sgikq 5 származását nem kérdezem meg. Fix eredeti -
Evolution55
csendes tag
válasz
Polarstar #252646 üzenetére
A Rollekszet tudatosan akartam látószögön kívülre helyezni, esetleg egy szál cigarettára ha ellehet cserélni.
Ugyanitt köszönöm a tanácsadást, a Seiko-kal betérek valahová, a Ferrarikat max. dísznek.
Esetleg még van hasonló kaliberű Breitling (for bentli motorsz) mechanikus óra, illetve még: Rocketa, meg egy pár USSR csoda. Azokkal érdemes bíbelődni, vagy már a múlt pora?
Bocsi a rengeteg kérdésért, az eszem azt diktálná hogy 1 db Seiko 5-ön kívül az összeset vágjam kifelé, de utána biztos forognának a fogaskerekek hogy nem-e csináltam baromságot.
-
Evolution55
csendes tag
válasz
fagyalllo #252634 üzenetére
Képeken küldtem mennyire vannak szétszedve. Ebből van olyan ami egyáltalán nem indul, vagy indul de megáll, esetleg a dátumot/napot nem engedi léptetni. Azokkal gondolom nem annyira érdemes foglalkozni, mert mire rendbe teszem, meg állítható lesz addigra annyi rá lesz locsolva, hogy annyiból másikat is megcsináltattam volna.
Ezenkívül 2 mechanikus Ferrari óra van még szétszedve, az egyiket ha mozgatod elindul, a másik nem.Ennek tudtában szeretnék érdeklődni: mi legyen ezekkel? Érnek valamit, vagy érdemes velük foglalkozni? Egyet fixen szeretnék elhordani közülük, nyilván pl.: a Seiko esetében nincs szükségem 5 másikra, mert csak 1 fér a kezemre.
Ja meghát persze: ezt ha így szétszedve megmutatom egy órásnak akkor összerakja? Vagy elhajtanak hogy nem lego?
[Ferrari óra]
[Seiko 5-ök]
[Egyebek]
[Seiko 5]
[Seiko 5]
[Seiko 5] -
Evolution55
csendes tag
Sziasztok!
Nem sok közöm volt a mechanikus órákhoz, viszont jóval korábban megörököltem vagy 7-8 5-ös Seikot. Ebből 6 szét van szedve, egy összerakottat felpróbáltam, egész nap gyönyörködtem benne, viszont ha leveszem egy 3 percre megáll, pontatlan, elindul stb. Gondolom karbantartásra vagy javításra szorul. Megéri ezekkel foglalkozni? Óráshoz elvinni, összerakatni, továbbadni?
Egyet megtartanék belőlük, puszta kíváncsiság hajt, hogy a többinek mi legyen a sorsa.
Köszi, kellemes ünnepeket!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest