- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
-
IT café
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dilajoska1
őstag
válasz
bigmasterg #273774 üzenetére
Ez pedig egy VC homage
-
dilajoska1
őstag
válasz
dilajoska1 #265164 üzenetére
Citizeneknél valamiért kapacitor-nak nevezik!
-
dilajoska1
őstag
válasz
zola96 #265146 üzenetére
Én is múltkor ezen gondolkoztam. Pl. a chrono-s Eco Drive-os Citizenem 10 év után már elég sűrűn igényelte a fényt. Ha a Illuminator Casiom minimum 8-9 évig bíni fogja akkor nekem jobban megéri mint a Citizenem. Jóval olcsóbb volt de minőségben talán még jobb is, több funkciós, ráadásul az eleme is jóval olcsóbb mint a kapacitor.
-
dilajoska1
őstag
válasz
dilajoska1 #260902 üzenetére
Nekem például ő tetszik, igaz miyota szetkezetes és ez még nem tudja a másodperc stoppot.
-
dilajoska1
őstag
válasz
Faresz1976 #260562 üzenetére
Köszi!
-
dilajoska1
őstag
Nagyon szép kis Citizen holnapig még akciós.
-
dilajoska1
őstag
válasz
dilajoska1 #259299 üzenetére
Vagy ő
-
dilajoska1
őstag
válasz
"_Maverick_" #259282 üzenetére
Mesh szíj.
-
dilajoska1
őstag
válasz
Albert.Tamas #259192 üzenetére
-
dilajoska1
őstag
válasz
dilajoska1 #258750 üzenetére
-
dilajoska1
őstag
válasz
GlitterJohan #258735 üzenetére
Köszi. Kvarc szerkezetes, bár meg kell néznem pontosan melyik mert saját szerkezerszám van megadva ami szerintem egy Ronda 706.3.
Empsepo:
Csinálni fogok. -
dilajoska1
őstag
válasz
Lev Abalkin #258689 üzenetére
Igaz mert ez 24 órás beosztású 😁😁😁. Valamiért 12 órás volt a fejemben.
-
dilajoska1
őstag
válasz
Lev Abalkin #258686 üzenetére
Annyi hogy itt nem a külön mutatót állítód hanem a lunettát forgatód az óramutatóhoz. Gondolom én.
-
dilajoska1
őstag
válasz
pulutodurumo #258634 üzenetére
-
dilajoska1
őstag
válasz
GlitterJohan #257367 üzenetére
De Ő azt írta hogy újonan vette!
-
dilajoska1
őstag
válasz
GlitterJohan #257363 üzenetére
350.000-ért újonan? Hát nem tudom......
2005-ben egy fémszíj csere került 300 Font-ba ami akkori árfolyamon 108.000Ft körül volt. -
dilajoska1
őstag
válasz
"_Maverick_" #257357 üzenetére
Hát lehet hogy jól átverték 🤔
eldoble:
Nem csak Swiss Made-ben vannak komoly órák 😉! -
dilajoska1
őstag
Én is keresek zafír üveget de sehol nem találok ebben a méretben. 36,4 mm x 1,8 mm vagy 1,5 mm
@mriya@
Szetintem jó lesz. Nekem is hivatalosan 1,8mm-es volt benne de 1,5-s volt csak és még így is kiáll a tokból egy kicsit. Ha az 1,8mm-es kiállt a tokból akkor jó lesz. -
dilajoska1
őstag
Úgy tudom ezek a Panerai-ok csak 100M-esek. A Submersible az igazi búvár. Az Omegának meg pluszban volt külön egy mélyvízálló tokja ráadásul kocka is.
-
dilajoska1
őstag
Mondjuk érdekes hogy ez egyik órám elvileg 200M-ig bírja a vízet mégsincs rajta koronazár.
-
dilajoska1
őstag
válasz
dilajoska1 #255626 üzenetére
-
dilajoska1
őstag
válasz
Stewenke #255623 üzenetére
Te meg azt értsd meg hogy a Seiko nem gyárt ilyen számlapot, tokot ............ tehát már nem lehetnek Seiko alkatrészek. Ebben egy dolog van amit a Seiko gyárt az a szerkezet. Elmondom neked hogy azt a tokot, mutatókat valószínű kínából rendelik. A számlap is egy steril homage submariner számlap lehet amire rányomtatják a Seiko feliratot.
-
dilajoska1
őstag
válasz
Faresz1976 #254407 üzenetére
Annak is elmenne
.
-
dilajoska1
őstag
válasz
Stewenke #254171 üzenetére
A másik karral állíts, azzal könyebb. Én stopperel szoktam nézni a járást elösször hátlappal lefelé. Ahhoz nézd hogy most 1 óra alatt mennyit tér el és ha késik vagy siet abba az irényba told de csak nagyon finoman is nagyon kicsiket. Ha 1 óra alatt meg van a 0mp akkor utánna figyeld tovább. De egyszerűbb ha elviszed egy óráshoz és pár perc alatt beállítja. Én álltalában úgy állítom be hogy hátlappal lefelé max +5-6mp legyen az eltérés és egy másik pozicióban ahogy az óradobozban van ott -4-5mp és így kézen hordva is elég pontos marad nekem.
-
dilajoska1
őstag
válasz
Stewenke #254093 üzenetére
Az én óráimat úgy betudtam állítani (valamelyiket nem is kellett) hogy 5-6 nap sőt valamelyik 1 hét alatt is bőven egy percen belül marad úgy hogy ha nem is nyúlok hozzájuk. Ha rendszeresen hordod és tudod melyik pozíció neki a legjobb akkor lehet hogy mégritkábban kell állítgatni. Tudom sokan nem akakarnak ezzel bajlódni meg nem fér bele nekik pár másodperc eltérés. Te 1 napra gondolsz hogy elmászik 1 percet? Mert akkor annál valami baj van!
-
dilajoska1
őstag
válasz
dilajoska1 #253356 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest