-
IT café
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
busman #272466 üzenetére
Korábban egy Laco Speyer volt a cél, de a Hruodland Type-B pótolja, nem kell. Most a Seiko 39 mm-es Field a kívánatos, de már ennyit sem akarok olyan órára költeni, amit sajnálnék viselni. Bár megfordult a fejemben, h jó áron elpasszolom az snzg71j1-est, és azt beforgatom a field-be, de valszeg nem jó üzlet.
Inkább egy 350-es Royal Enfield Classic a terv a saját kerek évfordulómra. Van benne buktató, a 2025-ös modell baromi ronda lett. Húje indiánok, miért nyúltak hozzá. -
-
-
Churpik
tag
válasz
busman #265473 üzenetére
Nem. Van egy néha-néha előtörő tenyérbemászó stílusa, de azért van mögötte rendes szakmai tudás is.
Mentségére legyen mondva, hogy némelyik ismert órás YT influencer sok milliós feliratkozással sokkal-sokkal rosszabb, van akire felordítva zárod rá az ablakot kb. 4 mp után.
-
SOAD19
addikt
válasz
busman #265473 üzenetére
Nincs vele baj, kicsit hiperaktív, de én bírom. Az biztos, hogy eléggé képben van. Ha, csak nem rég kezdted el nézni őket, akkor folytasd, mindent meg lehet szokni.
#265477 bigmasterg
Ez tényleg tök ugyanaz.Nem értem, akkor a srácot, hogy mit akar. Nyilván sejtem, de nem lesz könnyű, ebből meggazdagodni.
-
b4zsi-
őstag
válasz
busman #264999 üzenetére
Köszi az infót. Jelenleg 90 000 Ft-ért hirdetem ezek szerint sok ebben az állapotában.
Igazából ugyanezzel a designal venném meg a Solar szerkezetű modellt, mert elegem van az automatából, így hogy lett +1 órám.
zolikaDB
Fb- Használt órák csoportMemmao
Nyilván olcsóbban hirdetem, de gondoltam modolási alap esetén amúgy is felújítanák/kicserélnék a karcos részeket, ezért nem is csináltattam meg eladás előtt. -
válasz
busman #264997 üzenetére
Mondjuk én. Engem kiver a frász attól a doboz forma logótol. Meg a Black Bay 1:1 copytól. Számomra semmivel nem különb mint a Pagani a plottyedt kukis logóval. Könnyű úgy órát csinálni, ha nem kell designra költeni, elég lopni azt.
A skx007 szerintem egy örök darab, más kérdés, hogy pl karcosan én sem venném meg.
-
-
válasz
busman #264214 üzenetére
Én még az edox órák közt is szétnéznék, van pár nagyon király köztük
[Edox skydiver] 42mm
[Edox Neptun] 42mm
[Edox neptunian 1000M] ez 44mm de kisebbnek hatMost hogy nézegettem őket, ezt az 1000M neptunian Starbucks órát meg is kívántam.
És ahogy nézem, egy 69e forint értékű edox vertikális óraforgató is jár hozzá.Itt [pont annyival jobb áron van] amennyi a forgató. És pénztárca az ajándék.
-
bigmasterg
addikt
válasz
busman #264204 üzenetére
A kettő közül számomra egyértelműen a Longines. (Vagy Tag Heuer, de az még nem tiszta hogy melyikre gondolsz)
Eposból azt hittem, hogy az újabbik 3441 Diver-ről van szó. Annak legalább kicsit egyedibb a designja.
Ami a képen van, az nekem egy swordhand omega és régi submariner best of homage. -
-
Veron
addikt
válasz
busman #263958 üzenetére
Néhány hónapja közöltem a kívánságom (GS SBGX) a "venni akarok" órás topicban Redditen és WUS-on is.
Mind a két platformon, összesen 3 csaló keresett meg, magánszemélyt színlelve, hogy nekik van a kinézett modellből, jó, de nem nem elrugaszkodottan alacsony áron. Egész hitelesen játszották a szerepet, de azért mégis valami gyanús volt (új regisztációk, egyik amerikaiként pont EU-ban lakott, a másiknak hónapok óta megvan az óra, de sosem hordta stb) a szituáció.
A két Redditest jelentettem a modoknak, akik utánajártak és hamar kiderült, hogy valószínűleg csalók lehetnek. A WUS-os account miatt meg viszonylag hamer engem kerestek meg az adminok, mert egy nigériai hackert véltek felfedezni a potenciális eladóban.
Nagyon óvatosan a "venni akarok" típusú posztokkal! -
m3tr0
őstag
válasz
busman #262203 üzenetére
Valami biztos volt...én facebook csoportban akadtam össze egy idiótával...
A csávó egy másik srác órakeresős hirdetése alatt kezdett mindenkit férgezni,meg patkányozni aki Pagani Design és hasonló kínai szemetet mer hordani.
Félelmetes milyen gondolkodású emberek vannak. -
driv4r
aktív tag
válasz
busman #260585 üzenetére
Klasszak.
Kérlelhetetlenül indusztriális, de nem brutalista jelleggel. És ott van bennük néhol az utalás, ha órakedvelő vagy, pár ismert fazonra. Első blikkre telón (olvasószemüveg nélkül:) az egyik tisztára olyan volt, mint egy Blancpain FF, amelyről lekoptak a számok... Én a barna dial / barna velúr skin diver modellt választom; köszönöm, kérem!:)
Ha menő fotós lennék, goth ninja / Arcteryx / Acronym cuccokban, bobber motorral, tuti szereznék ilyet is.
-
dzsi23
addikt
válasz
busman #256348 üzenetére
Akkor jól méregettem a vonalzóval.
Elsőre azért mondtam 36-ot, mert azt hittem, hogy 42-es a Seiko, de rájöttem, hogy csak 41. Cuki darab. Nekem is van 35-ös órám, de annak nagyobb a számlapja, így valamivel nagyobbnak hat.
#256357 bigmasterg:
Kellemetlen lenne: a sok GMT-s óra mehetne is a kukába. -
válasz
busman #255986 üzenetére
Első blikkre nekem a Helm jobban adta, de aztán kezdett valami nem tetszeni benne. A lunetta olyan, mintha valalmi gumival lenne körbe burkolva, igazán olcsó kategóriás benyomást kelt, pedig a számlapja kicsit izgalmasabb, mint a Baltic. Ezek amúgy ilyen kis manufaktúràs órák? Elég húzós áron vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest