Hirdetés
-
IT café
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLucZ
addikt
válasz adrian360 #47242 üzenetére
rosszul fogalmaztam, a hots megjelenése előtt mindakettőn jól ment, igaz nvidián mindig is jobban ment, de amikor megjelent a hots és megkapta a motor a tupirozást, onnantól kezdve az amdken kimondottan pocsékul megy a játék arányaiban
nem biztos hogy jól emlékszem, de amikor megkapta a wol a 2.0-ás patchet, azóta van szarság és a hots kb akkor jelent meg, picivel utána, gyakorlatilag anno ezért cseréltem le a 7970-est
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba áron új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Topping d70s kettős ak4497dac
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest