Új hozzászólás Aktív témák

• wilddog

tag

Sikerült megvernem a gépet 1v1 -ben medium fokozaton.
    Zerggel játszottam, a gép meg protossal volt. Nem hittem, hogy sikerül, mert már vagy 10edszerre kezdtem el ugyanazt a scenariot,, de végül összejött. Semmi mást nem csináltam, csak felfejlesztettem a lényeimet és az egységeimet magasabb szintre ill. kiépítettem a fő Hatchery-met Hive-ra a végén, közben pedig sikeresen visszavertem a protoss támadásokat, amit főleg a Hydralisk-jeimnek köszönhetek. Mert a Hydra-k nemcsak a szárazföldi erőt, hanem a légierőt is tudják támadni, szerencsére.
    A legvégén 4-5 Hatch-t kiépítettem, visszavertem egy nagyobb P támadást és megindultam az összes lényemmel a Protoss bázis felé Hydralisk, Roatch, Ultralis-kel. Nem tudta kivédeni, pedig volt vagy 5 bázisa neki is.
    Igaz, ez a fajta játékmód amit játszottam, sztem 10 ből egyszer ha bejön, mert game közben nem támadom egyáltalán a bázisait, csak a legvégén, ha túlélem.
    Az a nehéz, legalábbis nekem, hogy amikor építgetem a cuccokat, közben nehéz még támadást is indítani az ellenfél ellen ,,volt már olyan, hogy korán támadtam meg a bázist, a lényeim mind odavesztek, az ellenfél pedig ezt kihasználva gyorsan letarolt. Egyébként még kezdő vok ebben a Starcraft-ban. A másik, hogy nekem valamiért könnyebb zerggel játszanom, mint terrannal; terrannal sokkal nehezebbnek tűnik, a zerg-ben sztem az a jó,hogy rövid idő alatt tudok írtó sok egységet legyártani.

Új hozzászólás Aktív témák