Új hozzászólás Aktív témák

• WayneGace

őstag

válasz föccer #12791 üzenetére

"meccs végén kapott pontokat fogom csapat szintjén összegezni, és amelyik caspat így több pontot kapott az lesz a győztes."

Nem igazán értem ezt, hogy gondolod. A gép által kiadott összesítő pontokra gondolsz?
    Ugye azt tudod, hogy egy 8-10 perces meccs kb. 20-30k pontot oszt ki a rendszer. Nem tudom pontosan. Egy 30 percesre meg akár 130k pontot is. Több, eco, több sereg, több épület, stb. Egy csapat behúz 3 gyors nyert meccset 3x30k pont, míg a másik nyer egy hosszút, amiért kap pl. 100k pontot, akkor ők nyertek 1 győzelemmel? Sőt még az is előfordulhat, hogy valaki rágyúr az ecora, sok harvestere van, sok nyersanyagot gyűjt, sok épületet felhúzott, erre a másik csinál 4 banelinget, betöri a supply depot, megöl 3-4 ott lévő marine-t és a harvestereket, tehát nyer. De összességében nem volt nagy ecoja, nem gyűjtöt sok nyersanyagot, nem húzott fel sok épületet, akár kevesebb pontot kaphat , mint a vesztes fél.

szerk.: Mivel a pontok számítanak, tegyük fel beszorítok valakit egy bázisra, nyerhetnék, eldönthetném hamar a meccs sorsát. Nem engedem ki, ő sem adja fel, mert bizakodik. Én expelek mindenhova, ugradelek mindent, építek telsejen felesleges épületeket, 200/200 seregem van, de nem támadok, mert + mineral/gas amit szedek + pontot hoz.

[ Szerkesztve ]

BestSecret invitációt privátban adok.

Új hozzászólás Aktív témák