- Mozilla Firefox
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Vírusirtó topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Windows 11
- Proxmox VE
- Sorra büntethetik Európában az Apple-t az egyik biztonsági eszköze miatt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wanderer89
tag
válasz
Drenadar #40702 üzenetére
Így van, én már a 2.4 újdonságainak is nagyon fogok örülni
. Én személy szerint nem hallottam, hogy év végén béta fázisba lépne a játék, viszont azt igen, hogy év végére bekerülhet a teljes Stanton rendszer. Mondjuk, néhány hajót leszámítva, én leginkább a procedúrális planétákat várom, hogy végre landolhassak majd rajtuk, számomra ez rég várt fícsör, még nem volt alkalmam más játékban ilyesmit kipróbálni.
Ismét Avenger tulajdonos lettem, főként azért, hogy legyen egy olyan hajóm, amivel tudok majd minimálisan kereskedni is, de nem csak erre lesz jó. Ha jól tudom, a Vanguard-hoz külön pilóta engedély kell, mivel katonai gép, így elképzelhető, hogy nem fogom tudni használni rögtön. Szóval már csak egy Prospector kell, és teljes lesz a kezdő "flotta". Így lesz mindkét kedvenc gyártótól hajóm
. Nem kizárt, hogy a Prospector-on kívül még mást is megveszek idő közben, de nem látok rá túl sok esélyt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- AliExpress tapasztalatok
- Sapka nélküli processzorok garanciával
- Új belépő a Honornál
- A könyvelő szakma halott?
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch
- EAFC 25
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Acer Aspire 7 A715-73G-565S vadiúj akkumulátor
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- iPhones 6S 64GB független GOLD / arany
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!