Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
PoeDameron
aktív tag
válasz Nathan Boggs #38799 üzenetére
Ha ez egy keszonos megoldás, akkor picit fapadosnak érzem azt a két össze nem illő nyílászáró szerkezetet egymás mögött, viszont akkor legalább funkciója van és az díjazandó. De pl. a redeemernél ugyanilyen külső ajtó van, és mégsincs mögötte egy belső téri ajtó, pedig akár lehetne. Igaz ott a dokkoló ajtóval váltják ki ezt, de ugye az ember elkezd agyalni, hogy minden olyan megoldásnál, aminél az ajtó egyben lejárólap is, szükséges lenne mögé egy belső ajtó keszonnak. Hogy ez egy szabvány legyen, ne pedig ad hoc ötlet ami egyik hajóban működik, másikban nem. Mert ha tegyük fel a redeemer moduláris lesz, akkor el fog tűnni a dokkoló az aljáról, és hopp máris szükséges volna a hátsó ajtót keszonosra csinálni. Avenger hátsó ajtajánál szintén fontos lenne. De persze majd meglátjuk, kiváncsi vagyok a közepes gépeknél mit találnak ki erre a keszon problémára.
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz PoeDameron #38798 üzenetére
Pedig az a két belső ajtó igencsak légzáró, mivel az azok között lévő rész egy komplett mentőkabin, ami veszély esetén leválik és túlélést biztosít a legénység számára. Remélhetőleg a jövőben nem lesz automatikus az ajtó nyitása, csukása.
1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF
-
PoeDameron
aktív tag
Közben a vanguard belső tere elkezdett nem tetszeni. Mivel a véleményemnek súlyos hatása lehet a projectre, így ki is fejteném.
Egyrészt a feljárónál az ajtónak úgy érzem izzadtságszagú az a megoldása, hogy a külső ajtó rajta azzal a ráccsal szögben áll ugye, utána pedig még van egy külön ajtó közvetlen mögötte. Először még díjaztam, hogy biztos ezzel oldják meg a keszont, de igazándiból egy keszonos megoldás az sokkal masszívabb, az nem olyan hogy egy belső téri ajtó + külső lejárólap. Szerintem esélyes, hogy így hiába van két ajtó, nem adják meg neki a keszon minősítést. A másik pedig a pilótafülke. Nekem túl huzatos. Egyszerűen fázik a tarkóm mikor ránézek ahogy igyekszik a pilóta előre azon a feljárón és sehol egy ajtó. Ki kellene tölteni valamivel azt a teret, mert itt is az az érzésem, hogy a belső tér tervezése közben egyszerűen nem volt már ötletük és valami kényszermegoldás ez.
De hogy ne legyen teljesen negatív a szövegem, ellenpéldának felhozom a redeemert. Annak a belső tere valami hihetetlenül tetszik, azért szerettem bele. Ott minden négyzetméter ki van használva, felmegyünk a cockpit felé és ott vannak azok a munkaállomások és aztán fenn pedig az a teljesen különálló szociális részleg, áááá basszus imádom. Ha a csapatszállító részleget át lehet majd modulálni raktérré, akkor egyszerűen tökéletes lesz.
[ Szerkesztve ]
-
PoeDameron
aktív tag
-
vagabor
aktív tag
válasz Nathan Boggs #38795 üzenetére
az ilyen roncsoknak nem szabadna egy helyben állnia ez egy kicsit illúzióromboló
Amugy holnap remélhetőleg kész leszek a javítás cikk fordításával. Meg kell mondjam rosszabbra számítottam, hót' egyszerű lesz, csak szegény devek szeretnek mindenről bonyolult leírást csinálni..ASUS TUF GAMING B650-PLUS, AMD Ryzen 7 7800X3D, DeepCool AK620 Zero Dark, CORSAIR VENGEANCE DDR5 RAM 32GB (2x16GB) 6000MHz, ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti, Cooler Master MWE 750, Fractal Design Core 3000, LG UltraGear 27GR75Q 27" IPS QHD 165Hz
-
Nathan Boggs
senior tag
Vannak roncsok Yalánál, ez nekem új
1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF
-
PoeDameron
aktív tag
"kimondta hogy Jehova!"
-
Szőrös
veterán
válasz PoeDameron #38790 üzenetére
Szólj csak max kibannol téged mert a kérése ellenére továbbra is ide írogatsz
.
[ Szerkesztve ]
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
ttamashu
aktív tag
válasz PoeDameron #38790 üzenetére
ha már beszéltek említsd meg neki, hogy te ide nem is írhatnál
trollololololol[ Szerkesztve ]
Tea az élet!
-
bladex73
aktív tag
válasz PoeDameron #38787 üzenetére
Ne oszd már ennyire az észt mert a végén megpattan egy ér a fejedbe.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz PoeDameron #38787 üzenetére
"ha veletek beszélek (nowan, drenadar, stb. )"
Mi nem beszélünk... el vagy tévedve...
További minden jót!
-
PoeDameron
aktív tag
válasz bladex73 #38783 üzenetére
Te vagy a túlérzékeny, már egy kis lámázgatáson is sápitozol, mintha a világ legnagyobb sértését kellett volna elszenvedned. Kapd össze magad, messze a Stanton rendszertől a mélyűrben a kalózok fognak ennél csúnyább dolgokat is tenni veled, egy kis fórumos torzsalkodás semmi ahhoz képest mikor kiforgatnak a hajódból és kilöknek két bolygó között a semmibe!
Jaj gyülekezik a mimóza szekciót a prohardveres érzékenyekből. Hm nem is tudom lehet mostantól ha veletek beszélek (nowan, drenadar, stb. ) virágot fogok mellékelni a hozzászólásaim alá, hogy ellensúlyozzam az esetleges irtóztató sértettséget, amit kiváltok azzal, hogy nem is tudom miket is mondok. Általában semmi durvát, csak megy a nyafi. Na távozom is, sajnos a modi is ennek a társulatnak a tagja, és nem szabad feszegetnem a húrt.
[ Szerkesztve ]
-
PhilBrick
őstag
válasz PoeDameron #38781 üzenetére
Szerintem kérj jutalékot Parcitól! Kiváló példa vagy a prémium tagsággal használható ignore szükségességére...
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz Titanone #38782 üzenetére
Hali!
Szoktak lenni "ingyenes hétvégég", amikor elérhető a játék befizetés nélkül is, jelenleg csak úgy oldható meg, ha kölcsönadod neki az accodat.
Contactot két helyen is lehet.
Egyrészt az RSI oldalon a My RSI fülön belül a Contact oldalfülön.
Másrészt a játékban az F11 megnyomása után megjelenő listában (itt bal alt+space az egér be/kikapcsolója)Meg lettem előzve, de Drenadar csak az egyik kérdésre válaszolt
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
Topikgazda
-
bladex73
aktív tag
válasz PoeDameron #38781 üzenetére
Nem erősséged a diplomatikus fogalmazás, és most nagyon visszafogtam magam. Egyre több embert haragítasz magadra, most már engem is. Ha így fojtatod mire kijön a játék mindenki a te fejedre fog vérdíjat kitűzni. Én nem fogom sajnálni a pénzt rá.
-
Titanone
tag
Üdvözlet
Lenne pár kérdésem.
Ha haverom szeretné kipróbálni a játékot, ki tudja-e megvétel nélkül?
Meg-e tudom valahogy hívni? Nekem van egy Freelancer LTI packom. Ő egyenlőre nem akar befizetni egy "fél kész" játékra.
Lehet valahogy contactokat felvenni? Mondjuk itt valaki ír nekem és vele egy serverre menni pl.? -
PoeDameron
aktív tag
válasz Nathan Boggs #38775 üzenetére
Köszi szépen. igazából ugye az érdekelt, hogy vajon mire várhat most az SC-társadalom, mi az a következő értékelhető előrelépés, amiért most vizslatja a Star Citizen honlapját, hogy megjelenik-e. Tehát most nincs semmi extra, várnak 1-2 új hajóra, meg a baby péúcska patcheire.
Drenadar, az ilyen jellegű hozzászólásaid rosszabbak a trollkodásnál, aminek a moderálásáért fohászkodsz. Prohardveren különben sem jellemző szerintem a trollkodás, mert "szaktopikok" vannak, legtöbb cirkusz az sértegetésből meg félreértésből adódik, ilyenekbe nagy hiba lenne ha a moderátorok állandóan beavatkoznának, mert ezek a konfliktusok rendszerint maguktól rendeződnek, elvégre többnyire intelligens emberek járnak ide.
[ Szerkesztve ]
-
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz Drenadar #38776 üzenetére
Melyikben? Az RtV-ben nem volt ennyire részletes, most a Tony Zurovec interjút nézem, amit már rég meg kellett volna néznem. ez az ember egy isten, erre oda kell figyelni, mert amit mond az arany.
A fentiek után amúgy próbálkoznak majd az AI kezdetleges verzióival, a végső cél ilyen százas nagyságrendű NPC az állomásokon (ahogy kivettem, nagyjából interaktív, de ez inkább csak megérzés), majd a 25 fős ArcCorpot 40-re akarják bővíteni.
-
Drenadar
Topikgazda
Kezdem nem érteni, hogy a hajó elérhetőségek miért nem aszerint vannak, hogy ki mennyit fizetett be?
Hiszen most már bármelyik csomagot bármennyiszer be lehet olvasztani, és utána visszavenni.Felesleges körök ezek... :|
(#38775) Nathan Boggs: Most tényleg leírtad neki, hogy mit olvashatott volna el a kicsit alább linkelt cikkben?
[ Szerkesztve ]
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz PoeDameron #38770 üzenetére
A következő kisebb állomások azok újabb hajók.
Sabre, Reliant, Gemini (lehet, hogy kihagytam valamit)
A nagyobb állomásokból eddig kettő ismert, az első Nyx, a második meg Hurston. Mindkettő egy-egy új landing zone. Majd Crusader és Microtech. Amivel kész is lenne a Stanton rendszer, ha jól értem.
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
Topikgazda
válasz grHawk #38771 üzenetére
Tény, hogy nem Bladex tehet a dologról, de szerintem ő is érti miért neki írtam, és miért azt.
Attól, hogy egyetértek vele, és válaszol attól nem lenne befejezve a trollkodás.Én is átgondoltam 3x, hogy érdemes-e modkerbe menni, és arra jutottam, hogy nem, mivel soha semmilyen kérésünknek nem lett eredménye. Jó lenne, ha a másik fórum az SC.hu-s fellendülne, mert ott pl tuti nem tűrnénk meg az ilyen személyeskedést és alakokat.
[ Szerkesztve ]
-
grHawk
aktív tag
válasz Drenadar #38759 üzenetére
Ugyan nem rég regisztráltam, de már régóta olvasója vagyok a PHnak. Ilyen modortalan bunkó stílussal sem, sem pedig a megtűrésével sem találkoztam, és nem értek egyet ezzel az ignoráld és szia dologgal. Egy moderátor felülvizsghatná az incidenst, hamár pl. számodra is egyértelművé vált, hogy az úriember stílusa egy trolléval vetekedik. Ne nekünk keljen már meghunyászkodni kérem.
Innentől számomra off a dolog, de úgy godoltam ehhez hozzá kell szólnom.
Szerk.: EFRM-ről beszélek, ha félre érthető voltam.[ Szerkesztve ]
-
PoeDameron
aktív tag
válasz Nathan Boggs #38766 üzenetére
Köszi szépen!!
Amúgy mi most a SC-vonat következő nagy állomása, úgy értem ilyen Citiztencon jellegű rajongótábor-backer összerázós eseménye, amit mindenki vár? Ez mondjuk lehet akár egy patch, egy új hangárkész-repkész hajó is, ami kicsit felforgatja az univerzumot. Ez a január minden szempontból masszív hétfői hangulatot áraszt, Star Citizen szempontból is, hirtelen elvesztettem a tájékozódást, hogy most mire is érdemes várni a témában.
[ Szerkesztve ]
-
bladex73
aktív tag
válasz Nathan Boggs #38766 üzenetére
Nagyon köszi a fordítást!!!
-
Nathan Boggs
senior tag
-
Nathan Boggs
senior tag
-
veterán
-
Drenadar
Topikgazda
válasz SunMount3r #38762 üzenetére
Hát, ezek szerint nem nagyon nézelődtél a hivatalos oldalon, mivel a 190$ még nem is számít soknak...
Én ezek után azt tanácsolnám neked, hogy a játékhoz akkor térj majd vissza, ha már az megjelent, mert ha ennyitől kiakadtál, akkor ez még semmi.
És kérlek el se kezd, hogy ki mit mennyit támogat és ki mennyire őrült, és társai!
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz SunMount3r #38762 üzenetére
Igen, te érted félre Ez egy támogatás, amivel a projektet támogatod, cserébe kapsz egy ilyen hajót. Viszont támogathatod 40 dollárral is, és hosszú távon ugyanazt kapod, mint az, aki 190 dollárral támogatja, mivel ezt a hajót megveheted te is a játékban ott gyűjtött pénzért. Sőt, ha megjelenik a játék, már nem is vásárolhatsz igazi pénzért hajót. Legalábbis ez a terv.
Szóval te döntöd el, nem kötelező, 40 dollárért is hozzájuthatsz majd ehhez, viszont ha támogatni akarod őket ennyivel, akkor most kapsz érte egy szép hajót.
[ Szerkesztve ]
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz warcat #38760 üzenetére
Az X-akták újraindításának tiszteletére elérhető egy rövid ideig RtV-ben beszéltek róla, készül a fordítás, csak elbambultam és később álltam neki
-
warcat
veterán
Khartu-Al megint elérhető a boltban.
Véletlen,vagy érkezik?EA: It's in the crate!
-
Drenadar
Topikgazda
válasz bladex73 #38757 üzenetére
Légyszíves, hagyd abba és ne etesd a trollt!
Ne szólj hozzá, ignoráld, vagy csak rejtsd el, hogy soha ne is lásd mit ír!A Topic békessége érdekében!
(#38753) nlpK: Mert nincs senki aki azt tesztelgetné, hogy még milyen gépen megy.
Ezért írtam le, hogy egy mai tisztességes gép simán elviszi, esetenként laptop.
Jelenlegi állapota nem játék, hanem egy alpha kódhalmaz.
Fullon az én gépem sem viszi el úgy hogy ne menjen 30 alá soha az FPSem.
Akkor meg miről beszélünk? Ez nem a már kint lévő COD egy újabb pénztárca csapolása hogy tudjuk, hogy mi kell hozzá...Volt olyan fórumtag, akinek hiper szuper giga mega tera gépe volt, és el sem indult rajta a játék.Na?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz SunMount3r #38753 üzenetére
Jelenleg sokkal könnyebben és gyorsabban megfogja valami nem a gépedtől függő a teljesítményt, mintsem lehessen ajánlani gépet. Értem ezalatt hogy néha úgy terheli a szerverek miatt a 4.6-os 4790k-m egy magját is, hogy emiatt minden más (köztük a vga is) malmozik, ergo még egy 980 Ti sem fog csak vagy 5 fps-sel többet kihozni mint egy 970 vagy 960. Emiatt felesleges bármit is mondani vga-ra, amikor nem megy úgy ahogy bírna. Ugyanez igaz processzorra is.
Úgyhogy annál pontosabbat nem lehet mondani, mint egy tápos proci (Sean Tracy mondta hogy 8 szálig nagyon szépen skálázódik a cryengine, szóval legalább 4, de inkább 8 szál kell), és egy felsőkategóriás vga ahhoz, hogy fullhd-ban vagy felette legalább high-on told. De jelenleg még nem így megy egy ilyen gépem sem.
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
mettek
addikt
én azt mondom, hogy felesleges már most gépet építeni egy kitudja mikor megjelenő játékhoz...de ha mindenképpen aktuális a gépfejlesztés, akkor a lehető legjobbat kell beletenni amire anyagilag lehetőség van. Az alattam írt gép pl biztos nem fog beszaggatni 1-2 év múlva se. De jó lehet egy i7 4790 + 2db gtx 970 is. De akár vehetsz egy db 970-et is és majd lecseréled egy év múlva ha kevés lesz. Most még mindenre elég kb full hd-n.
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz SunMount3r #38750 üzenetére
Mostani verzióhoz röccenésmentesen kell egy 8-10GHz-es 4 magos i5 minimum.
És azért nem írnak, mert senki nem tudja megmondani egy játék gépigényét 1-2 évvel a megjelenés előtt. senki... Még mindig az alapok összepakolása zajlik. Ezek alapján a tesztek alapján tudják majd kikövetkeztetni, hogy kb mi lesz a vége. Mit bír a motor és mit/mennyit pakolhatnak be milyen HW-igény mellett. Majd, ha kész lesz... De még nincs. És akkor az igazi iparos munka ezután kezdődik, mert a kész alapokra fel kell építeni az univerzumot, vagyis meg kell csinálni a tartalmát. Hajók, bolygók, épületek, stb. A gazdasági rendszert meg se említem...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
PhilBrick
őstag
Mert fogalmunk sincs.
De talán elég lesz neki a következő:
- I7-4790K
- 16 GB Ram
- GTX 980Ti[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
Topikgazda
Amúgy egy korrekt mai gépen elmegy, HW-rt nem fogunk írni úgy sem!
[ Szerkesztve ]
-
laci_8519
tag
Jelenleg még nincs kész a játék. Majd ha elérkeznek az optimalizálás fázisába, akkor lehet biztosat mondani.
Nálam eddig minden patch-nél más volt a helyzet.
Van amikor az adatlapomon lévő gépet is megizzasztja, szóval még kérdéses mi lesz a gépigény, de ne számíts semmi jóra szerintem.
Kelleni fog az erős gép, főleg ha high beállításon akarsz majd játszani.
Tippre szerintem egy GTX 980 min. fog kelleni a high beállításhoz, hogy élvezhető legyen, de egyébként fogalmam sincs. Ezt senki nem tudja, még a fejlesztők sem.Én minden esetre most eldöntöttem, hogy 1 évig nem foglalkozok a játékkal.
A hajókat megvettem ami kell, már csak a játszható állapot érdekel. Belefáradtam a hírek hajszolásába és a folyamatos olvasgatásba.[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
válasz SunMount3r #38748 üzenetére
Fogalmunk sincs.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Azt kérdezném, hogy várhatóan minimum milyen proci és videokártya kell majd a High beállításokhoz, hogy röccenés mentesen vigye a végső játékot? (30FPS minimum). Intel-ben és Nvidia-ban kérném szépen az egységeket.
Köszi!
-
vaakuum
addikt
[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Bibgr0
aktív tag
Gillian Anderson interjú és hát...Alienek :-D
[ Szerkesztve ]
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz Nathan Boggs #38743 üzenetére
Nem tudom szerkeszteni az előzőt sajnos, de itt állítólag leírják, hogy hogy kell pl. mobilt beizzítani, hogy arról menjen a pajzs. Kell lassan vennem egy tabletet...
És a Sneak Peekben is jó "kis" dolgot mutatnak Jééj, ez az év fergeteges lesz...
[ Szerkesztve ]
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz Nathan Boggs #38742 üzenetére
Dolgoznak a prowleren és Matt Sherman elkezdett dolgozni a 890 tech-design-jén, jelentsen ez bármit
-
Nathan Boggs
senior tag
-
Drenadar
Topikgazda
válasz bladex73 #38736 üzenetére
Elkezdtem ide neked lefordítani, de feladtam sorry.
nincs benne semmi jelentős... ide oda állítgatta pár dolgot, meg fontos bugot kijavítottak mint pl a vanduul hajó és a "szimulációs határ" találkozása...
tényleg csak az a lényeg, hogy most már többen fent lehetünk, meg talán az hogy állítólag már nem lesz annyi kifagyás a szerverről... vagy mi.
-
Diopapa
addikt
válasz Nathan Boggs #38730 üzenetére
Csak épp mégsem..
"The maximum player ship cap in the instance is still locked to 16 while we gather data."
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
EFRM
tag
válasz bladex73 #38731 üzenetére
Arena Commander Module:
Balance/Tweaks:
Components
•Improved the overheat rate of the Revenant Gatling gun, so that it will go longer before overheating.Ships
•Slightly reduced the overall maneuverability of the Vanguard Warden.
•The Vanduul Glaive now has cruise speed of 1080.
•The Vanduul Scythe now has a cruise speed of 995.
•The Vanduul Glaive has received a significant increase to ship health.Fixes:
Gameplay
•Fixed an issue where enemy Vanduul AI ships would spin out of control when killed and only despawn on hitting the simulation boundary.
•Fixed an issue where damaging or destroying a Vanguard Warden was not awarding points in Arena Commander.Ships
•Fixed the position of the radar globe in the Vanguard Warden ship HUD.
•We are temporarily changing the Vanguard to use one shield at 6x current strength, to closer mimic its final function. •This is temporary as the tech for the six-shield set up the Vanguard will have in its final iteration is not yet implemented in 2.1.•Fixed an issue with the Cutlass Black and Retaliator turrets, where the weapons were misaligned and not correctly attached to the turret mounts.
User Interface
•Fixed an issue where the central MFD information was offset from the ship HUD on the Vanguard Warden’s screen.Persistent Universe:
Additions:
Gameplay
•Increased the maximum player count in Crusader from 16 to 24. •The maximum player ship count in the instance is still locked to 16 while we gather data.Fixes:
Gameplay
•Fixed a bug that caused all doors in ArcCorp and Million Mile High club to break.Technical
•Fixed a number of server and client crashes. -
Nathan Boggs
senior tag
válasz bladex73 #38731 üzenetére
Ez a 2.1.1, szóval nem nagy patch, főként hibajavítások, meg balance próbálkozások. A reddeitről van link a patch notes felé.
-
bladex73
aktív tag
válasz Nathan Boggs #38730 üzenetére
Okés, csak én nem arra lennék kíváncsi mi a legjobb dolog, hanem az összes említésre méltóra.
-
-
bladex73
aktív tag
Úgy látom elindult az új PTU. Még nem tudtam felrakni mert reggel láttam. Ha valaki megnézné, és leírná röviden mit javítottak, bővítettek azt megköszönném.
-
warcat
veterán
-
ttamashu
aktív tag
Üdv köztünk!
Speckó referral kód pl ez: https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NDFY-JTFS
Ha ezen keresztül regisztrálod az accountod 5000UEC-cel a tarsolyodban indulsz.TS van, de a játék még nagyon korai, kevés a lehetőség benne így MÉG nem rendszeres az ott tartózkodás.
Címe: kistoth.hu:9987
Jelszó nincs
Szobák közt mozgáshoz viszont kellett alkalmaznunk jogot, trollvédelem gyanánt ezt akárkit találsz is fent tud adni.Szerk.: TS mozgáshoz küldtem privilege key-t privátban!
[ Szerkesztve ]
Tea az élet!
-
csiak
tag
Sziasztok. Szeretném kipróbálni a játékot, és a magyar leírások ebbe a topicba vezettek.
Elolvastam az off bevezetőt, és nézelődtem a neten kezdőknek szánt faq-k és leírások után, amiket többnyire el is olvastam.Még is az lenne a kérdésem, hogy regisztráció és vásárlás előtt melyik lehetőséget ajánlanátok a csomagok közül, illetve, hogy van e jelenleg a hivatalos oldalon lévő ajánlatoknál olcsóbb, vagy jobb ajánlat, esetleg spec referral code, a jobb indulást tesz lehetővé?
TS-en vagy IRC-n megtalálhatóak a magyar játékosok esetleg?
Köszi előre is!
"Sok loot disznót győz!"
-
huncut07
csendes tag
válasz ttamashu #38724 üzenetére
Amit mondasz igaz, nagyobb hajó arányosan nagyobb biztosítási összeggel jár, de azért a termelt pénz is nagyobb.Egy Orion jóval több nyersanyagot tud kitermelni (és hatékonyabban) mint egy bányászatra átalakított Cutless.A biztosítás -mint írtam- csak egy elenyésző összeg lesz, és csak egy része a fenntartási költségeknek (üzemanyag, landolási díj, lőszer, hangár bérleti díj - ha több hangárt is akarsz) és ezek együttesen sem lesznek hatalmas összegek, mert ki élvezne egy olyan játékot ahol azért kell játszani, hogy a csekkeket be tudd fizetni.
Mind ezek a realitás érdekében lesznek benne, hogy minél "való világszerű" legyen a 'verse. -
ttamashu
aktív tag
válasz huncut07 #38723 üzenetére
Én is úgy okoskodtam, hogy nagy hajóra jó lenne LTI, ha relatíve olcsó is lesz a csomagban foglalt után hosszabbítani, nagy hajóra valószínű arányosítás miatt mégis számottevő költség lesz.
Viszont ez már elbizonytalanít engem is, lehet hogy az Archimedes helyett az AMD csomagra kellene ráültetnem a Banu upgrade-em aztán megmaradna 55$-om, lehet hogy ha jön valami kis aranyos hajó ami "MUSTHAVE" akkor beáldozom az LTI-t érte.
[ Szerkesztve ]
Tea az élet!
-
huncut07
csendes tag
válasz Volfram42 #38722 üzenetére
Én úgy emlékszem Chris azt mondta a felszerelésre is lehet majd ingame biztosítást venni.Innentől meg az, hogy LTI-s a hajó vagy sem nem sokat számít.Max egy kis kényelmi előnybe kerül akinek ilyen hajója van, de amint lecseréli az sincs.
Nagy volt a felhajtás az LTI miatt, hogy akik anno tudtak ilyen hajókat venni mekkora előnyben lesznek, és erre többször kitértek a devek -köztük Chris is-, hogy ez csak egy gesztus értékű "előny" amivel -többek között- az első támogatóknak megköszönik a támogatásukat.Sokan, úgy tűnik, GOD mode ( szerűséget ) láttak az LTI mögött, de erről szó sem volt.Magam is egy LTI-s Aurora birtokosa vagyok, és ha kész lesz a SC, plusz a SQ42, és 60-60 dollár lesz majd a kész játék, szerintem nagyon is örülni fogok, hogy mindezt 40 dodóért megkaptam - meg sok kis apróságot az évek során-, nem hogy panaszkodjak, hogy az LTI nem jelent óriási előnyt az újabb játékosokhoz képest.Eleve olyan előny amit pénzért megvehettél vagy megvehetsz a SC-ben, ellentétes az egész SC Chris által megálmodott szellemével.
Ha jól értettem, maga a biztosítás (egy minimális összeg) is csak a beleélés támogatásáért kerül a játékba, és nem azért kell majd "turretes", meg "panel nézegetős" másodállást vállalnunk, hogy az Auroránk kötelezőjét kifizessük.
Tehát, ahogy írtad te is, a kezdő hajót lecserélik az emberek, onnantól meg játékon belül veszi meg a biztosítást.Ha meg nagyobb hajója van az embernek, akkor meg lehet el lesz vele 2-3 évig is, és mellé vesz majd más feladatra való hajót.Így már van egy kis haszna az LTI-nek, de hát ha valaki több száz dollárral támogatta a játékot -amikor még semmi nem volt belőle- nem kell irigyelni tőle, hogy 3 havonta nem kell neki mondjuk 2000uec-t fizetnie. -
Volfram42
senior tag
válasz Menthirist #38721 üzenetére
Gyanítom a játékon belül vásárolt hajókon nem lesz alapból.
A rengeteg Aurórás támogató nem hinném, hogy nem fog hajót cserélni.
Sőt én is biztos, hogy fogok. Szerintem mindannyiunk. Akkor lesz érdekes, ha meg kell rá venni a játékban.
Szerintem nincs ezzel gond. Mint említettem EVE-ben se járt le soha, de az új hajókra mindig vettem és nem volt olyan vészes. Amikor pukkantam akkor jobban aggasztott az a rengeteg felszerelés amit rápakoltam. Fogtam a fejemet, hogy oda a sok Tech II cuccom. Azok sokkal többet értek a hajónál. Ha jól emlékszem akkor volt olyan is ami többet ért önmagában, mint a hajó. Ahogy nowan is írta itt is tuti ez lesz.[ Szerkesztve ]
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
veterán
válasz TESCO-Zsömle #38717 üzenetére
Igen, én is erre akartam utalni. Nincs LTI-s hajóm, sőt mind a Herald, mint a Connie 2 hónap biztosítással van csak, de ezek szerint akkor ez az első 1500 órában elég is lesz. League of Legends-be szerintem 3 év alatt nem toltam ennyit, pedig minden nap játszom. Napi átlag 5 órával is majdnem egy év, pedig ez szinte a leggagyibb biztosítás. Azt lehetett tudni hogy az LTI nem ér többet mint egy kb 1-2 éves biztosítás, de azért hogy egy 1-2 hónaposnál se érjen különösen többet, az megint más dolog. Mert akkor kb mondják ki hogy mindenkinek van LTI alapbiztosítása, és az extrákért kell ingame fizetni.
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Diopapa
addikt
válasz CactuS #38719 üzenetére
Jah, mint pl az Euro Truck Simulator rajongók között is meglepően sok a kamionsofőr. Ki gondolná, hogy még szabadidejükben is ezt akarják csinálni?
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz mettek #38704 üzenetére
Én évekig HP csíkokat nézegettem heti 3-5 nap, napi ~3 órán keresztül Wowban 25-40 fővel. A tájat és a környezet ezalatt nemigazán jegyeztem meg, csak a trutyik színét, amiből ki kell állni. Mégis élveztem a dolgot, különben nem csináltam volna annyi ideig. Manapság már nem fér bele, de én letudom annyival, hogy már nem én vagyok a célközönség.
Amúgy meg annyi lüke szimulátor van manapság, lásd farming simulator. Van akinek ez a melója, van aki ezt szereti játszani. Miért ne lehetne olyan gamer, akinek a potméter tekergetés a fétise?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
grHawk
aktív tag
Ne haragudj, de a hozzáállásod nagyon nem vall tapasztalt látásmódra. Nem ismerlek, de a hozzászólásodból úgy ítélem nem sokat játszottál nagyobb társaságban klánban. Az én véleményem az, hogy - ha jól emlékszem - azt mondták, hogy lesz a játékban egy szabadon értelmezett "LFG" rendszer. Egy munkaközvetítő modul, ami a játékosok felajánlott munkalehetőségére való jelentkezést segítené. Így nem feltétlen kellenek haverok, mert egy átlag (általad elvált referencia értékelést kapott) játékost is felvehetsz, előre meghatározott fizetésért. Bár én társaságban játszottam mindig, haverokkal körülvéve és habár mindannyiunk életében vannak változások, a közös órákat mindig összetudtuk hozni. Mikor klánban voltam anno WoW-ban, ott detto összehoztuk az embereket. Ott mondjuk volt egy minimális elvárás az aktivitásra, de ismerve a játék felajánlani készülő endgame tartalmait, valószínű, sőt biztos, hogy lesznek elvárásos regular klánok. Tehát, ha nem feltétlen akarsz haverokkal játszani, vagy valami módon gátolva vagy benne, akkor ott az LFG rendszer, ha haverokkal akarsz játszani, akkor megoldjátok. Ha klánnal, akkor meg a klán megoldja. Az életképtelen társulások a való életben sem tartanak sokáig. Azt viszont, hogy te úgyse kezelnél képernyőt, ahelyett hogy szabadúszóban auroráznál, hát én kicsit önző hozzáállásnak látom. És ne magadból indulj ki. Én pl. pont élvezném ezt, és az is lehet, hogy míg nem tudok egy megfelelő alapot/hátteret önerőből biztosítani, addig elvállalok majd multicrew feladatokat. A kockázat nem az enyém, fizu fix, én döntöm el vállalom-e. Szerintem játékos szemmel tekintve ez könnyű lehetőség a pénzszerzésre.
Szerintem. -
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Volfram42 #38715 üzenetére
Azért van némi különbség a "nem lesz olyan nagy jelentősége" és a "NONE" között.
Ezzel így teljességgel elértéktelenítették az LTI-t. Abszolúte. Elég érdekes gesztus, főleg a korai backer-ek felé.
(#38716) nowan: Ezért is mondtam anno, hogy nem lenne semmi extra, ha az LTI-t kiterjesztenék nonsec-re is.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
PhilBrick
őstag
válasz Volfram42 #38713 üzenetére
Olvastunk már erről is többfajta ötletelést tőlük. Például csak ingame ketyeg, de gyorsított ingame idővel is.
Egyébként meg a jelenlegi Voyager Direct árak alapján az alap hajó értékének többszörösét lehet felszerelésre költeni. Na ezek lesznek a valódi veszteségek, nem a váz.
-
Volfram42
senior tag
válasz Menthirist #38714 üzenetére
Az elejétől kezdve mondták, hogy nem lesz olyan nagy jelentősége neki. Csak senki nem akarta elhinni.
EVE-ben se nagyon emlékszem arra, hogy valaha lejárt volna a biztosítás. Előbb pukkantam vagy cseréletem hajót. Bár azt nagyon hamar három vagy négy hónap után abbahagytam.[ Szerkesztve ]
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
veterán
-
Volfram42
senior tag
INN-re összeszedett Devchat-et olvasva ez megragadta a figyelmemet.:
CIG Matt Sherman (13:05:48): No, Insurance won’t start until the full PU is running.
CIG Matt Sherman (13:06:05): And even then, it’s planned to be run against a /played value, not just real-time lapse.
CIG Matt Sherman (13:06:39): Ya, so 6mo insurance would equal 4320 hours of played-time.
CIG Matt Sherman (13:07:06): Part of why CR has said the 2-3yr insurance would effectively be a lifetime for most players.
CIG Matt Sherman (13:07:28): Like 3yr insurance would cover ~26,000hrs of playtime.
CIG Matt Sherman (13:08:31): You can’t physically log 3 linear years of playtime into 1 real-time year…
Magyarul a lényeg.: A biztosítás játékidőt fog számolni nem valóst. Ha van 3 év biztosításod a nagyjából 26.000 óra.
Így nézve tényleg elég még a két hónap is. Durva.
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz bladex73 #38711 üzenetére
Erről már beszéltek és az amortizáció szintje (nem a sérülés) sosem lenne olyan, hogy selejtezni kellene a hajót, sőt szerintem inkább csak kinézetben fog jelentkezni.
-
bladex73
aktív tag
válasz ttamashu #38707 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy egy közös szállításnál a segítők gondolom a áruba befektetett összeg arányában, hozzáadott érték lásd saját hajó arányában kap valami részesedést ami motiválja az illetőt, hogy sikeres legyen az akció. Innentől kezdve azt csinálja az ember amire szükség van. Jól ki kell találni majd a rendszert, hogy igazságos korrekt legyen. Persze erre még bőven van idő, és sok mindentől függ. Mindenki fog valamire gyűjteni, hajóra fegyverre stb ezért ez egy fontos része lesz a közös játéknak, főleg ha tényleg benne lesz a játékban a hajók öregedése. Én nem bánnám ha ez kimaradna. Kellemetlen lenne ha le kéne selejtezni idővel egy drága hajót mert már nem lehet rendesen megjavítani.
-
ttamashu
aktív tag
válasz Menthirist #38708 üzenetére
Teljesen jogos, az sem épp mozgalmas melóEnyémek közül 12 emberrel sikerült már TS-en is beszélnem, ezen tapasztalat alapján meglesz a hangulat
Tea az élet!
-
Nathan Boggs
senior tag
Azért a panelnézegetés várhatóan nem annyi lesz, mint ami most van, ha ügyesek, megcsinálják azt is jóra és élvezhetőre.
-
veterán
válasz ttamashu #38707 üzenetére
"az emberek nagy része nem fogja kedvelni hosszabb távon"
Mondjuk tegyük hozzá hogy ezt mondták az mmo-kban a nyersanyag farmolásra is, aztán mégis csinálják Ha meg jó a csapat, akkor még bőven el is lehet lenni mellette[ Szerkesztve ]
-
ttamashu
aktív tag
Ezt azért nem gondolom, eddig minden MMO játékomban összetartó csapatokat tudtunk összehozni. Persze nem heti 7este volt ott mindenki, hisz munka, család, egyéb hobbik, vagy akár betegség közbejöhet, még ha kedve is van játszani.
Meg persze fluktuáció is lesz, hisz van aki kiég, más kezdi lekötni. (Ilyen még egy munkahelyen is van, pedig ott fizetést kap az ember )
Ezzel a részével nem hiszem hogy gond lesz.
A panelnézegetős részben viszont egyetértünk az emberek nagy része nem fogja kedvelni hosszabb távon. Viszont mikor fontos lesz pl nálunk nagy guild trade esetén, teamspeaken ott lesz a jó társaság így alkalomadtán szerintem bárki hajlandó lesz beülni.
Tea az élet!
-
Malibutomi
nagyúr
-
veterán
-
mettek
addikt
válasz ttamashu #38703 üzenetére
ez a multicrew dolog ott bukik meg ahol az összes csapat alapú játék, hogy az emberek nagyon ritkán tudnak együtt, egyszerre játszani. Ha van egy-két haverod, lehet hogy 1-2 hétig meg tudtok beszélni egy időpontot de aztán ez borul....megunja, család, egyéb teendők, meló, másik játék stb... Meg ha valaki megvesz egy ilyen komoly űrszimet, nem hiszem hogy egy panelt akar benne bámulni amin az energiát tudom szabályozni. Én legalábbis tuti nem ezért venném meg. Előbb szenvedek el a kis aurorámmal, minthogy panelt kezelgessek. Szóval kelleni fognak az npc-k.
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
ttamashu
aktív tag
válasz Nathan Boggs #38702 üzenetére
Igen láttam. Köszi
Hogy a multicrew dologba is belevauzzak, egyelőre amit láttam tartok tőle, hogy jó része a legénységeknek NPC lesz.
CR túlbecsülte, hogy hányan lesznek egy hajón PC játékosok.Persze még lehet hogy változik ez, de per pill elég jó befektetésnek érzem az 1+n csomag vásárlásával kapható n számú rabszolgát.
Mondjuk nekem "csak" 2 csomagom van, tehát egy gyapotszedő NPC-t kapok majd, lehetne még egy ilyen akció mint az AMD-s volt, akkor igazi déli birtokot csinálnékViszont ez lehet hogy megoldja a játékos/hajó arány problémáját, amit már tárgyaltunk, hisz így akkor a 200-500 dodó közötti hajókra mégsem fog beülni 4-5 player, hanem 2, max. 3.
Tea az élet!
-
Nathan Boggs
senior tag
ttamashu, van érdeklődőd az sc.hu fórumon
(#38701) Drenadar: jajah, jelenleg az az érzésem, hogy a leggyengébb NPC is jobb lenne a tornyokba, mint a legprofibb ember, még nagyon nehéz kezelni őket (igaz eddig főleg vadászok ellen használtuk őket, nagyobb hajóknál, amik lassabban mozognak, ki tudja, hogy mi lesz...).
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
Topikgazda
válasz Menthirist #38700 üzenetére
egyik este próbáljuk már majd ki azt, hogy többen megyünk egy hajóra...
de még úgy is gyenge lesz ez az S1es torony... :|
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- Apple notebookok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Yettel topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest